Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

World Trade Center ja salaliittoteoriat

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Special Guest, 03.09.2005 klo 22.14.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Näin tuli kirjoitettua 9.9. 2017 ja suunnilleen samassa ollaan edelleen:

  Lainaus:
  Vertaisarviointia odotetaan täälläkin. Ilman sitä pidän samaa tasoa olevana kuin aiempia tupakkateollisuuden tukemia tutkimuksia. Jos joku ei muista tai tiedä, tässä alaskalaisten tukijana ovat tahot, joiden mielestä USA peittelee totuutta.
   
 2. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Lapinakyvassa tutkimuksessa rahoittajalla ei ole mitaan kaytannon merkitysta koska data on kaikille avointa arvioitavaksi. Tieteellisen metodin hienous. Tupakkateollisuuden tilaamissa tutkimuksissa dataa piiloteltiin ja vaaristeltiin.

  Pidetaan mielessa se etta NIST ei omaa mallinnusdataansa koskaan julkaissut vaikka sita oikeusteitse haettiin. NIST:n teoria ei ole vertaisarvioitu, sita ei voi tehda ilman avointa dataa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2018 klo 18.53
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Totta molemmat. Kun syksyllä 2017 videon katselin, en enää muistanut tutkimuksen läpinäkyvyyttä. Meni joko ohi tai ei tullut esille. NIST ei julkaissut koskaan dataansa, ja tämä käsiteltiin perusteellisesti viime kesänä.

  Takas Suomen peliin.
   
 4. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Joko on selvinnyt mitä torneihin ja Pentagoniin törmäsi ja mihin ne alkuperäiset koneet katosivat? Onkos tästä vielä jotain tutkimuksia työn alla ja jos niin koskas olisi tuloksia tulossa?
   
 5. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Ketju ylös! Psykoisi lupasi Laine-ketjussa, että kohta tulee se raportti ja sitten meidän pitää rasvata huulet ja pussata hänen persettään.

  Ps. Lähikaupasta loppui jo popparit, kun isi on Laine-ketjussa ollut vauhdissa. Pakko lähtee hakee sitten sipsejä, kun se raportti tulee ihan just nyt.
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Laitanpa valmiiksi jo lähtökohdat:

  1. Tutkimusta rahoitetaan ns. salaliittotyyppejä lähellä olevien toimesta.
  2. Yllä oleva ei ole ongelma sinänsä, jos tutkimus on läpinäkyvä
  3. Alaskalaiset tutkivat vain WTC7, ei muita.
  4. Alustava mallinnus kertoi alaskalaisen näkemykseen mukaan sen, että NIST oli väärässä.
  5. Lupasivat myös tutkimuspohjaista tietoa, miksi WTC7 tuli alas.

  Katsotaan osaltani raportti ja sen mahdollinen muiden tahojen suorittama tieteellinen arviointi ensin.
   
 7. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Sipsit kaappiin ja odottamaan taas. Olisi kyllä oikeasti mielenkiintoa nähdä se raportti, mutta kuten sanoit, niin kohdat 1 ja 2 luo sille huonot edellytykset. Se, että NIST-raportti oli huonohko ei automaattisesti tarkoita sitä, että asiassa olisi salaliitto, mikä olisi vieläpä mahdotonta pitää salassa.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eikö tämä ollut jo toinen kerta, kun @psychodad sai pelikiellon paljastuksen hetkellä? Ettei vaan olisi kysymys suuremmasta salaliitosta, jolla pyritään estämään paljastavan tutkimuksen julkaisu Jatkoajassa...
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ai taas läks. On se ainakin toinen kerta, tiedä vaikka olisi jo hattutemppu kasassa. Sitä pitäisi kysyä tilastonikkareilta.

  Jostain ylhäältä tätä ohjaillaan, saisikohan käyttäjät perustaa oman tutkimuskomission.
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Vuosipäivä on tulossa ja minkään vuoden elokuun raporttia ei ole julkaistu. Voisiko saada tietoa milloinhan se sitten.

  Tai voisiko syy olla se, että ei ole mitään julkaistavaa. Se oli alkuun hassuttelua jaa niin ai minä vuonna. Nyt vain vuodet kuluu ilman tuloksia.
   
 11. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Salaliitto on vaientanut tutkijat ja koko tiedeyhteisön. Psykoisi saattaa olla planeetan viimeinen totuuden vartija. Lisäksi se valmentaa kohta jotain NHL-joukkuetta.
   
 12. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Näin vuosipäivänä lienee paikallaan kysyä, että voisiko tällainen isku tapahtua uudelleen? Lähdetään nyt siitä olettamasta, että kaikki meni kuten virallinen selitys kuuluu. WTC:n jälkeen on ollut Madrid, Lontoo, Pariisi, Brüssel, jossa kuolleita länsimaissa on tullut enempi, mutta muuten terrorismi tuntuu olevan "lähinnä" veitsien heiluttelua tavaratalon hajuvesiosastolla, jota toki sitäkään ei sovi vähätellä. Onko terrorismi muuttanut lopullisesti muotoaan ISIS:iä vastaan käytävän maasodan moukaroidessa resurssit ja suurimmat menohalut alas? Voisin kuvitella nimittäin, että 9/11-iskuissa piikki on ollut niin sanotusti kulujen suhteen auki.
   
 13. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Kaiketi terrorismi on muuttunut siten, että "nykyään" oikeastaan kuka tahansa lähes missä tahansa voi olla terroristi. Siihen ei tarvita enää suuria organisaatiota ja vuosien suunnittelua: väkijoukko ja vaikkapa rekka riittää melkoisen tuhon tekemiseksi.

  Sosiaalisen median (Telegram etc.) avulla ilosanomaa voi helposti jakaa vastaanottaivaisiin päihin. Vähän liiankin helposti.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2018 klo 16.31
 14. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Huonosti on hiljennetty. Haastattelu eiliselta.

  "Stay tuned for the draft report of the UAF WTC 7 study in the coming months!"
   
 15. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  @pernaveikko Ei mene enää kuin pari kuukautta. Voi olla, että joutuu itsekin takkinsa kääntämään, kun tämä huikea raportti ilmestyy.
   
 16. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Muutama termiitti-expertti ( räjähde-, ei hyönteistutkijapertti) ja yksi täysillä oikeuksilla torneissa liikkuva rakennusmestari-talkkari, niin kyllähän homma olisi onnistunut. Nämä kaverit häivytetty sitten Hudson-jokeen vaikkapa. Se minua vaivaa, että millä nämä lentokoneiden lentäjät saatiin konspiraatioon houkuteltua? Jokin Mantsurian kandidaattikokeilun upea finaali, ultimaattinen aivopesu? Ja kaikilla näillä ohjelmoijillakin on polla kestänyt vailla tunnontuskia tähän päivään saakka. Vai ovatko hekin Hudsoniin menneet nukkumaan kalojen kanssa, eikä omaisia ole, kukaan kaipaa?

  On tuo ollut melkomoinen viritelmä värkätä ja pitää salassa USAn hallinnon alaisissa organisaatioissa. Luulisi jonkun kvartaali-kirjanpitäjän kiinnostuneen lyijykynien kulutuksesta jossain vaiheessa. Ai niin, hänkin meni uimaan..

  Minulla tuntuu olevan nyt hieman liikaa kysymysmerkkejä tähän salaliittoon liittyen. Onneksi kohta homma valkenee eli paljastuu.
   
 17. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ketjussa on vastauksia kysymyksiisi.

  Ja odotat ihan liikaa tuolta tutkimukselta koska se ei tutki mitaan salaliittoa vaan romahdusmekanismia. Se ei siis edes yrita ratkaista mysteereja jotka mieltasi painaa, sen tarkoitus on selvittaa miksi WTC-7 romahti kuten nahtiin.
   
 18. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Olenkin jo pitkään ihmetellyt Hudson joen kalakannan räjähdysmäistä kasvua. Sekin on nyt selitetty. Ruokaa on ollut tarjolla - paljon. Jotkin viisaat proffathan oli laskenut, että paljon väkeä tälläinen salaliitto vaatisi. Ei ollut pieni luku se. Ja kun luku oli niin iso, niin oli täysin mahdotonta, että kukaan ei olisi koskaan laulanut kenellekään mitään. Ei edes läheisilleen, mikä jo nostaisi asiasta tietäjien määrän luokkaan "ihan vitusti".

  No nyt vaan odotellaan rauhassa elokuuta, niin hommat saadaan pakettiin ja case closed. Ihan vielä vaan hetkinen. Voihan se lopulta olla niin, että paikallinen talkkari on vain aamulla käppäillyt Niken putkikassi täynnä räjähteitä kellariin ja odottanut hetkisen, kun feikkikoneet ajaa feikisti feikkiseinistä läpi, mikä aiheuttaa feikkitulimeren, mikä feikkaa, että feikkitornitalot sortuu. Oikeasti putkikassitalkkari räjähdepurki sen Nokian vanhalla luurilla läheisestä kahviosta, siemaillen samalla Juhla Mokkaa maidolla ja kahdella palalla sokeria.
   
 19. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Juu niin varmaan on, olen sitä oikeasti lukenutkin. Siinä on piankin viisisataa Jatkoaika-sivua, joten päätin vain ihmetellä, houkutella uudempia jäseniä viehättymään. Ehkä provosoin, mutta kieltämättä arvostaisin mikäli joku tiiviin paketin näistä tähän astisista spekulaatioista vaivautuisi kehräämään. Minua ei huvita.

  Tuollaisten teräsrunkoon luotettujen massojen romahtaminen, sen selittäminen kiinnostaa kovin. Odotan innolla raporttia.t
  Jätetään salaliitot sivuun, mietitään fysiikkaa ja kemiikkaa, sopii minulle.

  Edit lisäys: no mutta kuitenkin, miks ne lentsikat sattuivat lentämään sinne? Melko hankala, mutta toki näyttävä preludi. Vedettiin vielä pari hämäystäkin, yksi kenturaan ja toinen Pentagonin porttikonkiin.
  Perhana en voi itseäni hillitä, kirjoittelen salaliittoilusta vastoin lupaustani , vähän hävettää.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2018 klo 00.37
 20. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Ymmärrän hyvin miksi WTC:stä yritetään väkisin saada (republikaani)hallituksen järjestämäö inside-job salaliittoa. Onhan 9/11 suurin yksittäinen muslimivastaisuuden aiheuttaja USA:ssa, ja haittaa vahvasti liberaalien ajamaa muslimimyönteisyyttä. Helpottaisi kummasti jos äärimuslimien suurin rikos paljastuisi konservatiivirn false flag-operaatioksi...
   
 21. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen salaliittoteoria. Ainakin sopii ketjun aiheeseen, jos en muuta sanottavaa siita keksi.
   
 22. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Nyt pitäisi vain miettiä, että ketkä siitä yrittävät väkisin tehdä salaliittoa, liberaalit vai alt-right. Vinkiksi voin sanoa, että jälkimmäiset joten hyvä teoria kusi parissa sekunnissa.
   
 23. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Asiaa on tutkittukin. Esimerkiksi Rasmussen Reportsin toimesta. Tulosten mukaan "ihan" ei demokraatit pidä salaliittoa mahdottomana:

  Lainaus:
  Opinion polls about 9/11 conspiracy theories - Wikipedia

  Jos tuo paikkansa pitää, demokraatit ovat kyllä isosti salaliiton kannalla vrt republikaanit tai näiden puolueiden ulkopuoliset. Tag myös @DonTirri
   
 24. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Tuo kysely on vuodelta 2007 ja en pidä sitä yleiistettävänä nykytilanteeseen. Tapahtuma oli traaginen kaikille amerikkalaisille ja sen käsittely oli vaikeaa. Kuten tulokset osoittavat niin muutokset käsityksissä ovat ajanmyötä olleet valtavia ja realistista on odottaa että ne jatkaneet kehitystään alaspäin. Saddamia piti iskujen jälkeen osallisena 53% mutta muutama vuosi myöhemmin luku oli tippunut 33%iin eli noin uskovien ihmisten määrä oli lähes puolittunut. Niin kauan kun Bush oli istuva presidentti tapahtuma oli helpp ”poliittinen ase” häntä vastaan ja häneen ja hänen sotiinsa muutoinkin erittäin tyytymättömät äänestävät ovat varmasti hyvinkin kevyesti olleet taipuvaisia esittämään syytöksiä. Kuitenkin nyt kun aikaa on viimeisistäkin tutkimuksista kulunut jo toistakymmentä vuotta asioita on voitu laittaa perspektiiveihin, maassa on presidentti vaihtunut pariinkin kertaan joista viimeisin on kansalaisten mukaan vielä Bushiakin huonompi ovat nuo puoluepoliittiset vääristymät jo varmasti osittain tasautuneet (ei kaikki) ja jäljelle jääneet vain hc-hörhöt. Nämä Alex Jonesit, Jesse Venturat ja heidän opetuslapsensa ovat alt oikeistoa.
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ei sillä, että väärässä välttämättä olisit, mutta tuo on mutuasi. Vielä enemmän mutua on väittää, että jäljelle jääneet vain hc-hörhöt ovat alt oikeistoa. En nyt kovin montaa demokraattia voi väittää tuntevani, mutta aikanaan firmalla oli toimisto myös USA:ssa, ja kyllä vapaalla kaikenlaista juteltiin. Nuoret nöhevät nörttiliberaalit pitivät Bushia syyllisenä. Toki tuostakin on kohta 10 vuotta aikaa, mutta ilman tutkittua faktaa en osta väitettä, jonka mukaan esimerkiksi demokraatit ja muut sellaiset ovat armahtaneet Bushin hallinnon syytöksiltä. Voi olla, että faktaa onkin, ja en sitä löytänyt, vaikka pari hakua tein.

  Palataan, nyt muihin hommiin.