Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

World Trade Center ja salaliittoteoriat

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Special Guest, 03.09.2005 klo 22.14.

 1. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Ei noissa tuloksissa ole mitaan kummaa. Konservatiivi ihan luontaisesti torjuu tuollaiset ajatukset jossa omat patriarkat olisivat mahdollisesti tehneet jotain kyseenalaista. Konservatiiveille usko (asiaan tai auktoriteettiin) ei ole koetuksella todisteiden edessa. Usko voittaa.

  Jotkut libertaarit sitten nakee salaliittoja kaikessa mutta omaavat usein myos oikeistolaisia nakemyksia lahes kaikesta paitsi yksilonvapaudesta. Ehka tassa viitataan niihin alt-right propagandisteihin, kuten mainittu Alex Jones.
   
 2. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  @dana77 @Cobol
  En nyt väitä että oikeasti olisi kyse siitä, mutta kun miettii tarkemmin niin tuskimpa ainakaan liberaalien narratiivia haittaisi jos 9/11 paljastuisi konservatiivien inside jobiksi.
  Itsehän en välitä suuntaan tahi toiseen, iskuista on kulunut lähemmäs 20 vuotta, minulle ne ovat lähinnä mustan huumorin lähde jolla voi tarvittaessa kaivautua jenkkien ihon alle kertalaakista.
   
 3. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Tämä on aika monitahoinen asia.

  Olen joskus Suomessa vitsaillut että vasemmistolaisuus on synonyymi kyvyttömyydelle ymmärtää taloustieteitä, sillä siltä monesti tuntuu vaikka asian ei pitäisi olla niin (viimeinen vasemmistolainen joka on tässä maassa on menestyvää liiketoimintaa osannyt pyörittää oli Aatos Erkko, rip). Samaten täydellisessä maailmassa salaliittoteoriaan uskomisen *ei pitäisi* millään tavalla olla riippuvainen poliittisesta ideologiasta vaan vallitsevista todisteista, mutta näin ei ole. Täydellisessä maailmassa älyttömiin salaliittoteorioihin uskoisi vain muutama prosentti ihmisistä, kukaan ei äänestäisi Trumpia ja varsinkaan presidenttinä ei olisi salaliittoihin uskova hörhö (Trump ainakin on kertonut olevansa varma pommien käytöstä, joskin jättää mahdollisuuden että pommit oli koneissa. Toisaalta hän ei asbesti-teorioita voi allekirjoittaa koska tuo luonnontuotehan on lähinnä hoitava vaikutuksiltaan Trump saw on 9/11/2001: bombs were used in WTC)

  Jonkinlainen korrelaatio kuitenkin on tuolla valtiovastaisuudella ja se on nimenomaan altin heiniä. Tähän kuuluvat liberatistit, joista valtaosa kuitenkin on rebuja.
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kyllä demokraatit kovasti sellaiseen uskovat, jos proffa Brendan Nyhanin selvitys pitää paikkansa. Nyhanin "uusi versio, päivitetty aiemmista" vuoden 2011 selvitys kertoo ihmeellisiä uskomuksia myös republikaaneista ja Obaman syntyperästä. Linkki tuloksiin Nyhanin sivuille:

  9/11 and birther misperceptions compared

  Sellainen 45 prosenttia demokraateista piti 911 inside jobina ja republikaaneista näin ajatteli noin 18 prosenttia. Lähes yhtä moni republikaani oli sitä mieltä, että Obama on syntynyt USA:n ulkopuolella. Salaliiton (tai lähes sellaisen) Obaman syntymästä allekirjoitti myös yli 10 prossaa demokraateista. Huomatkaa, että minulla ei ole mitään keinoa tarkistaa lukuja, mutta tarkistin Nyhanin taustan ja se on tässä Wikistä, ja osa varmasti saa näppylöitä:

  Brendan Nyhan - Wikipedia

  Lainaus:
  Pitkälti näin. Konservatiivit eivät kovin herkästi lähde Bushia syyttämään, koska konservatiivien viholliskuva on äärimmillään Lähi-Idän osin islamilaisista valtioista Iran, Irak. Afganistan jne, ja iskun tekivät juuri nämä tahot, vaikka toki koneissa oli saudeja... No, todellisuudessa edelleen on noin 28 sivua tuoreemmasta selvityksestä salattuna, ja huhun mukaan siksi, että siinä tulee Saudi-Arabian osuus mm. rahoituksessa. Tämä salauskin viittaa osin haluun pitää asiat sellaisena kuin ne on ilmoitettu ilman, että esimerkiksi Saudien todellista osuutta paljastetaan. Oletan siis itse muihin lähteiseen perehtyneenä, että Saudien osuudesta on enemmän kerrottavaa, kuin mitä on kerrottu.

  Lainaus:
  Hyvä kirjoitus muutenkin, vaikka lainasin vain osan. Sanoisin USA:n kahtiajaon näkyvän siinä, että karkeasti noin 40 prosenttia republikaaneista Nyhanin selvityksessä uskoi vuonna 2011 Obaman syntyneen USA:n ulkopuolella ja noin 45 prosenttia demokraateista piti 911 inside jobina. Varmasti ovat luvut tuosta eläneet, mutta merkille pantavaa 911 osalta on se, että kenties vuoden 2020 ehdokas Bernie Sanders ei usko millään tavalla inside jobiin. Trump uskoo ainakin pommeihin. Tämä kertoo kaiketi sen, miten oikeassa olet hörhöoikeistolaisen Trumpin ja vasemmistoliberaali Sandersin osalta. Silti konservatiivit eivät USA:ssa kovin helposti lämpene ajatukselle, että se olikin Bush hallintonsa kanssa. Äärimmäistä oikeistoa tämä ei tietenkään haittaa, jos siitä on heille etua.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Tää just uutisoitiin ja
  Yhdysvaltain Lähi-idän sotien hintalappu WTC-iskujen jälkeen: 1 500 000 000 000 dollaria IL
  Aika pirusti nollia.

  911 salaliitot edellyttää järkyttävää määrää yhteistyössä toimineita ihmisiä. Että kaikki pitäisi suunsa kiinni näin pitkään on sula mahdottomuus.

  Telkusta historyltä tuli uus ohjelma ufoista. Otin oikein asiakseni katsoa kriittisellä silmällä ja aika sievästi olivat onnistuneet piilottamaan sen, että ei ollut pihviä lainkaan. Muutama cocpitcam pätkä oli, mutta sika surkea resoluutio eli kirkas piste. Ei todista mitään. Erityisesti pistin merkille, että nykyisenä high res kännykkäkameroiden aikana ei ole tullut mitään uutta esiin. Jotain salataan oli johtava teema. (Uskon elämää olevan tuolla avaruudessa, mutta melkoisella varmuudella ei alle 100 valovuoden päässä eli mahdolliset vierailijat on maahan verrattuna superkehittynyttä kulttuuria. Miksi niitä kiinnostaisi olla yhteydessä johonkin USA:n hallinnon kaltaiseen paviaanilaumaan?)
   
 6. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kohta on vuosi mennyt... Ei taida olla uutisia vieläkään kuulunut.
   
 7. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Psycho ei taida palstalla enää vaikuttaa. Mutta HFBoardsin politics osastolla (joka nyttemin on kuopattu) hän tuosta raportista heitti jo varmaan kolmisen vuotta sitten. Muistaakseni sanatarkka lainaus meni "after it is released I will be vindicated".
   
 8. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  @teppana n heittämästä psychopapa linkistä opin uuden sanan englantia tai amerikkaa: eikun siis latinaa taitaa perkeles olla, tuota muinaista kieltä jota siskooflikka luki samassa koulupihapiirissä missä minäkin opin jotakin. Latinaa en oppinut, saksaa hieman ja ruotsia aivan satans helvete good.

  Anteeksi vuodatus, mutta vincicated on jännä englannin ja latinankielisyyden looginen sana. Kohta se angloam-ugrilaiseen kiekkojargoniin sovitetetaan.

  Meitit vinkiketutettiin. oi voi kuinka harmituttaa. saatanan perkeles, vincicated hockey persons all over ice and world.
  Helposti suomijuntti muuten menee latinassaan jenkkibrittihalpaan: cee kannattaa kai aina lausua koona?

  ja voi voi perkeleen tollo: koko homman idea eli sana oli vindicated, ei vincicated josta ajatuskulkuni juonsin.
  Ei perkele pitäisi ugrin snobbailla ajatuksiaan julkisesti, varsinkaan latinaa lukemattoman. Onneksi ei enää hävetä, ei tunnu missään, näitä sattuu kun vanhaksi pystyy elämään. Huteja kertyy koriin, onneksi suhteellisesti vähemmän kuin nuorempana ehkä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2019 klo 01.09
 9. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Eikös täällä aikanaan vaikuttanut useampikin foliohattu Psykon kanssa? Ei toki samalla intensiteetillä ja raivolla, mutta kuitenkin. Nyt koko ketju on kuollut ja kuopattu, kun Psychodad ei enää täällä vaikuta.

  Taitaa harvempi salaliittoajatteluun taipuvainenkaan jaksaa näin vanhoja juttuja vatvoa, kun on paljon ajankohtaisempaakin salaliittoa tarjolla. Tämän kanssa on varmaan jääty poteroihin odottamaan sitä ihan kohta julkaistavaa tai vuotavaa tietoa (jota ei lopulta koskaan tule), joka todistaa juuri ne omat salaliittorakennelmat oikeaksi. Tätä toista tulemista odotellessa sitten...
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Kuuhun astumisesta on 50 vuotta tänään. Siis se maan kiertolainen missä Neil tai Buzz eikä muutkaan kaverit koskaan käyneet.

  Antaa sen olla, koska kohtahan on jo elokuu ja se loppuraportti tulee niistä terrori-iskuista. Onkohan tarkkaa päivää kerrottu, mutta elokuussa se oli.
   
 11. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Toivottavasti sallitaan offtopic-viesti, joka on hyvin henkilöön uppoava arvostelu:

  Olipa sekavaa horinointia tyypiltä, tartutaan yhteen sanaan, joka vielä lainataan aluksi väärin ja siten koko viestin idean romuttuen.
  Hävettäisi tuollaisen viestin päästö, mutta kaveri vielä yrittää seilailla itsensä pois katiskastaan. Näyttää varsin naurettavalta.

  edit perinteinen arvee lisäys: munaan nyt siis toisen kerran oikeastaan. naurettavaa
   
  dana77 tykkää tästä.