Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

World Cup 2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.10.2016 klo 15.54.

 1. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Viime kerralla kaikki pelit Torontossa. Olisiko kuitenkin parempi malli kuin edellisissä turnauksissa, että otteluita on muuallakin kuin yhdessä paikassa. USA pelaisi omat pelinsä USA:ssa ja Kanada Kanadassa ja näiden välinen jommassakummassa lähellä rajaa. Joku Ruotsin peli voisi olla ruotsalaisten pelaajien myötä Ottawassa. Suomelle yksi peli Winnipegiin?

  Itse olen kokoajan ollut kuuden joukkueen kannalla ja kaikki pelaa kaikkia vastaan. Kuudella joukkueella joukkueet saadaan kasattua ilman eurooppalaisia pelaajia ja nämä kuusi ovat olleet IIHF:n rankingissa kymmenen vuoden ajan TOP6:ssa (Pl 2012, jolloin Slovakia 6.). Alkusarjan otteluita olisi myös 15 12:n sijaan. Tottakai hyviä kuuden maan ulkopuolisia pelaajia jää pois, mutta niin on edellisissäkin Kanada Cupeissa ja tuota edellistä world cuppia edeltäneissä world cupeissa.
   
 2. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Miksi? Minnesota olisi paljon loogisempi vaihtoehto, eikä pelkästään sen vuoksi että siellä on pelannut paljon suomalaisia vaan siksi että Minnesota on aina ollut perinteinen amerikansuomalaisten alue.
   
 3. jannet85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit, leijonat, Kalpa, Vegas Golden Knights
  Jos mietitään Suomen joukkuetta noihin (mahdollisiin) kisoihin, niin näyttäisi että pitkästä aikaa Suomi saa joukkueen, jossa on jopa yli kaksi kentällistä omassa NHL-joukkueessaan top 6 - hyökkääjiä, suuri osa vielä ykkösketjun äijiä. Pakistoonkin näyttäisi olevan tulossa laadukkaita NHL-tason pakkeja täysi miehitys. Mokkejakin on, vaikkei enää Suomi olekaan samaan maliin tuottanut huipulle maalivahteja.

  Ainoa missä näkymät näyttäisivät olevan kapeat niin täysiverisiä, puhtaita sentteritä ei nähdäkseni ihan hirveästi ole näköpiirissä. Tällä hetkellä ymmärtääkseni Suomella on 4 profiilisentteriä, Koivu, Haula, Filppula ja Barkov. Näistä Valle ja Mikko ei jatka enää iäisyyksiä. Mistä sentterit tulevaisuudessa? Onko niitä? Markus Granlund, kenties Mikke sentterikiksi, Ahosta sentteri? Tulevaisuuden nimistä, kenellä on potentiaalia tulla kovan luokan sentteriksi? Aapeli Räsänen, Borgström, Kuokkanen, kenties joku muu?
   
 4. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Lainaus:
  No sekin käy. Winnipeg nyt tuli mieleen vaan kun NHL oli tuomassa juuri Winnipegiä vaan Suomeen ehkä pelaamaan..
   
 5. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Toisaalta Minnesota olisi varmaan vahvoilla jo USA:n joukkueenkin kotiareenana. Näinhän oli esimerkiksi World Cupissa 2004.

  Kanada pelasi kaksi alkulohkon peliään Montrealissa ja yhden Torontossa. USA pelasi kaksi muuta peliään Minnesotassa. Toronto sai myös puolueettoman ottelun Venäjän ja Slovakian välillä.

  Puolivälieränsä ja välieränsä Kanada pelasi Torontossa ja USA jatkoi nuo pelit Minnesotassa. Finaali oli Torontossa.
   
 6. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Ainakin Aleksander Ovetshkin sanoi Sotshin aikaan, että molemmat merkitsevät hänelle yhtä paljon.
   
 7. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Onse jännää miten kukasn tällä palstalla ei ole laskenut että 1+1=2.
  NHL tuo World Cupin takaisin isolla hypellä, yleisökiinnostus on kaikkea muuta kuin odotettua. Yhtäkkiä NHL päättää olla päästämättä pelaajiaan Olympialaisiin, eli ainoa jäljelläoleva mahdollisuus nähdä maailman parhaat pelaamassa toisiaan vastaan maajoukkuepaidoissa on... *drumroll*... World Cup.

  Kun puhutaan raha-motivoituneista NHL-omistajista ei tämä edes hirveästi foliohattuilia vaadi.

  Ja tästä(kin) syystä IIHF:n ja kaikkien sen alaisuudessa olevien järjestöjen ja niiden palkkalistoilla olevien ihmisten (valmentajat jne) tulisi boikotoida koko muovista hupiläpsyttelyrahastusta kunnes NHL päästää pelaajat taas Olympialaisiin.
   
 8. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Lainaus:
  Aika makealta tosiaan näyttää Suomen joukkue parhaassa mahdollisessa skenariossa tuona vuonna ja nuissa kisoissa. Moni hyökkääjä varsinkin pelaa nyt jo todella korkealla tasolla änärissä ja mahtuupa mukaan pari läpimurtopelaajaakin. Toki saattaa olla että joillain on tuona vuonna vähän heikompi kausi ja toisella taas hiukan vahvempi, mutta ainakaan kokemuksesta se ei jää kiinni kuten osittain viime kisoissa vielä mielestäni jäi. (Noh olkoonkin että oli siellä Pohjois-Amerikan nippukin nuori ja kokematon, mutta en viitsi lähteä erittelemään muita mahdollisia syitä jos niitä nyt varsinaisesti kovin montaa oli).

  Laitetaan nyt vaikka pientä ketjulottoa Suomen jengin osalta:

  Mi. Granlund - Barkov - Laine
  Tolvanen - Borgström - Rantanen
  Puljujärvi - Aho - Teräväinen
  Filppula - M. Koivu - Haula
  Armia/Lehkonen

  Määttä - Ristolainen
  Lindell - Heiskanen
  Juolevi - Vatanen
  Välimäki/Nutivaara

  Rask
  Rinne/Saros
  Raanta/Husso

  Noitahan voi pyöritellä vaikka ja miten ja kovia pelimiehiä joutuu kotimatkalle jokatapauksessa, joten voisiko sanoa että monella tapaa valmennusjohdolla on positiivinen ongelma etenkin laituriosastolle pelaajia valitessa. Sentteriosastoa on myllättävä sentterilaitureilla jokatapauksessa jos haluaa roolitusta ja yhteistä kemiaa ja historiaa miettiä. Joukkueessa on paljon nuoruutta ja sopivissa määrin myös kokemusta. Vaikka Koivulla ja Filppulalla ei olisikaan pelillisesti enää paljoa annettavaa, ovat he edelleen henkisellä tasolla isoja liidereitä mitä Suomi ehdottomasti tarvitsee voittaakseen kultaa. Puolustusosasto on keskitasoa parempaa ja riittää kyllä kultaan jos vielä maalivahtiosastokin tekee tehtävänsä ja uskon sen riittävänkin.

  Tulevaisuuden sentterituotanto on kyllä kysymysmerkki. Toisaalta edelleen Suomi kyllä tuottaa monipuolisia senttereitä, mutta mainitsemiesi nimien lisäksi sellaisia tähtistatuksen vastuunkantaja senttereitä ei kauheasti ole - ja seuraavia pitää odottaa nuoremmista ikäluokista (Jesperi Kotkaniemi, Rasmus Kupari mm.), joten World Cuppiin he eivät ehdi kypsyä (olettaisin ainakin). Ruotsissa kyetään tuottamaan sentteriosastolle paljon hyviä ja monipuolisia pelaajia joten ehkä sieltä on syytä myös ottaa mallia. Siellä systeemi on kuitenkin tuottanut tulosta ja Suomessakin se alkaa tulevaisuudessa tuottamaan varmuudella kun lajia kehitetään vastaamaan kansainvälisiä vaatimuksia.
   
 9. Playmaker98 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Islanders
  Tässä olisi minun joukkue World Cupiin:


  Patrik Laine – Aleksander Barkov – Mikko Rantanen


  Mikael Granlund – Sebastian Aho - Eeli Tolvanen

  Valtteri Filppula – Mikko Koivu – Jesse Puljujärvi

  Leo Komarov – Erik Haula – Joel Armia

  13. Hyökkääjä Donskoi/Teräväinen/Salomäki  Miro Heiskanen – Rasmus Ristolainen

  Olli Määttä – Julius Honka

  Olli Juolevi – Sami Vatanen

  7. Puolustaja Lindell/Nutivaara/Välimäki
  Pekka Rinne
  Juuse Saros
  Tuukka Rask
  YV 1.
  Laine - Barkov - Tolvanen
  Ristolainen - Heiskanen


  YV 2.
  Granlund - Aho - Rantanen
  Puljujärvi - Juolevi

   
 10. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Eivätköhän Teräväinen ja Aho pelaa yhdessä myös World cupissa. Ei noita nhl-tasolla toimiviksi todettuja parivaljakoita kuitenkaan liikaa ole.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ahon olet sentteriksi lyönyt, mutta sitten tutkaparit eri kenttiin? Lyhyissä turnauksissa edelleen haetaan valmiita kemioita. Teräväiselläkin kemiaa Ahon kanssa, mutta ennemmin Pula-Ahon kasaisin, toki en ymmärrä päätöstäsi laittaa Teräväistäkään vilttiin. En myös ymmärrä, että Salomäki on 13. hyökkääjä mahdollisuuksissa, vaikka sieltä on tulossa vaikka minkämoista tulevaisuuden lupausta, joista nyt varmaan Borgström pelannee aivan varmasti jo silloin kovalla tasolla. Lindell varmaan tuonne ennen Honkaa ja Juoleviakin todennäköisesti menisi vielä 2020 myös, on nimittäin muuten vähän liian hyökkäysvoittoinen puolustus. Halusit siis varmaan jotain palautettakin näistä, kun julkaisit nyt jo, tuollaiset muutokset minä tekisin.
   
 12. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kuten Tadu ja Knap totesivat yllä, parempi hyödyntää valmiita tutkapareja. Siispä Koivu Ahon paikalle 2. ketjuun, samaan ketjuun MiG:n kanssa. 3. ketjussa mieluummin Filppula keskelle, Aho laitaan, ja toiseen laitaan Teräväinen. Toisaalta jos Ahosta saadaan valmistettua sentteri vuoteen 2020 mennessä, Teräväinen-Aho-Puljujärvi voisi olla mielenkiintoinen ketju. Jotenkin en usko, että Heiskanen ehtii kasvaa NHL-tason puolustajaksi 1. pariin vuoteen 2020 mennessä, ja olen aika skeptinen myös Juolevin suhteen. Realistisemmat pakkiparit voisivat olla Määttä-Ristolainen, Lindell-Vatanen ja Heiskanen-Honka (tai Nutivaara, jos kätisyyksistä halutaan luopua).
   
 13. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  On lottorivin aika. Jos tämän päivän fiiliksen mukaan pitäisi valinnat jo World Cupiin 2020 tehdä, menisin näillä ketjukoostumuksilla:

  Puljujärvi-Aho-Laine

  Rantanen-Barkov-Teräväinen

  Mi.Granlund-Koivu-Lehkonen

  Armia-Haula-Donskoi

  Pakkeja en ala laittelemaan pareiksi, siihen ei ole riittävää tietotaitoa, joten satunnaisessa järjestyksessä kuusi todennäköisimmin potentiaalista kanditaattia kahden vuoden päästä uskoakseni:

  Ristolainen

  Lindell

  Määttä

  Vatanen

  Nutivaara

  Heiskanen

  Saas nähdä, kuinka moni osuu kohdalleen.

  Kovaa settiä on kyllä ainakin hyökkäyspäässä. Eipä taida Tre Kronorilla olla tällä kertaa edes paperilla kovempaa nippua heittää kehiin. Eipä sen puoleen kyllä muillakaan, Kanadaa lukuunottamatta.

  Olettaen tietenkin, että yllämainituilla kavereilla lentokeli pysyy ja toivottavasti vaan vielä paranoo tässä matkan varrella.
   
 14. Ralph Jäsen

  Filip Forsberg - Nicklas Bäckström - William Nylander
  Gabriel Landeskog - William Karlsson - Richard Rakell
  Marcus Johansson - Mika Zibanejad - Viktor Arvidsson
  Mattias Janmark - Mikael Backlund - Jacob Silfverberg

  Victor Hedman - Erik Karlsson
  Mattias Ekholm - John Klingberg
  Oliver Ekman-Larsson - Hampus Lindholm

  Henrik Lundqvist
  Jacob Markström

  Ja Ruotsi on taas edellä. Hyökkäys on niin laaja, että alaketjuja vaikea nimetä. Kuuden kärki selvä, mutta muutoin. Sedineillä tuskin riittää enää, mutta olisiko Henrik Zettebergin tai Alexander Steenin kokemusta hyötyä? Mites Victor Rask, Elias Lindholm, Jesper Bratt, Calle Järnkrok, Gustav Nyquist tai Adrian Kempe? Entä nuoret ja ainahan uusia nimiä putkahtelee puskista, kuten Bratt tälle kaudelle.

  Suomi haastaa tosissaan kärkihyökkääjissä, mutta leveys ei riitä Ruotsia vastaan, ei sitten millään. Puolustuksesta ei tarvitse edes keskustella, mutta maalivahdeissa Suomi on edellä. Varsinkin kun Lundqvist ikääntyy ja ikääntyy.

  Ruotsi on edelleen paperilla edellä. Ja eiköhän USA ja Venäjä myös.
   
 15. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Dahlinin veikkaan ainakin olevan tuossa joukkueessa terveenä ollessaan ja kehityksen jatkuessa odotetunlaisesti.
   
 16. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta. Jos kisoihin valitaan vaikka 30 hyökkääjää, Ruotsi saa kokonaisuutena paljon Suomea kovemman nipun kasaan.
   
 17. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Heh, juuri tätä tarkoitinkin :)

  Eipä sillä joukkueen taso mihinkään nouse, vaikka olisi heittää 300 Jori Lehterää tiskiin joukkuetta kasattaessa, kun mukaan niistä mahtuu vain kourallinen.

  Tärkeämpää on tietenkin se huippukärki, onko sitä ylipäätään ja mikä on sen taso ja siinä Rúotsi laahaa tällä hetkellä pahasti Suomea perässä. En edes ymmärrä, miksi tämä materiaalin leveys otetaan edes keskusteluun näissä maju-turnausspekulaatioissa. Tokihan sen on hyvä jonnin verran leveä olla, jos tulee loukkaantumisia yms., mutta eipä sillä juuri muuta merkitystä tässä kontekstissa ole.

  Ei ole Ruottilla yhtään sellaista ketjua heittää kehiin kuin meidän Pu-La-Aho, ei lähellekään. Eikä sellaista myöskään ole lähitulevaisuudessa näköpiirissäkään.

  Landeskog-Bäckström-Forsberg ketjusta voi toki ajatella, että paperilla vastaisi tasoltaan meitin Rantanen-Barkov-Teräväistä, mutta sekin on siinä ja siinä miten on kahden vuoden päästä ja jossitteluksi toki menee.

  Ruotsi on ainoastaan pakistossa edellä ja siinäkin vain parin kärkiukon kohdalla, molareiden suhteen taas valovuosia jäljessä.

  Leijonien veskarit nyt ovat niin selkeitä valintoja myös parin vuoden päästä, jos vaan loukkaantumisia ei tule, että niiden kohdalla joudutaan puhumaan vain siitä, kuka sinne lähtee kolmoseksi. Sarosta veikkaisin ykkösvaihtoehdoksi siihen 2020.
   
 18. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Laine - Barkov - Granlund
  Puljujärvi-Aho-Tolvanen
  Rantanen-Koivu-Teräväinen
  Komarov-Filppula-Armia
  Ylim. Donskoi, Haula, Lehkonen

  Tämä hyökkäysosasto näyttää kyllä mahtavalta. Nuoria on kaiken lisäksi tulossa muitakin. Kasperi Kapanen, Borgström, Kuokkanen, Vesalainen ja vielä nuoremmista lisääkin.

  Määttä-Ristolainen
  Lindell-Vatanen
  Heiskanen-Nutivaara
  Ylim. Lepistö, Honka, Juolevi, Välimäki, Jokiharju...

  Pakisto olisi vielä suht nuori, enkä usko, että parissa vuodessa nuo nuorimmat olisivat vielä riittävän kovia, pl. Heiskanen.

  Rask
  Rinne
  Saros
  Ylim. Raanta, Husso

  Veskarit edelleen kovia, saa nähdä mikä on Rinteen ja Saroksen keskinäinen järjestys tuolloin.

  Kova nippuhan tämä olisi. Pakisto tulee olemaan suurin kysymysmerkki, mutta on tilanne silloin jo nykyistä parempi.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on sikäli jännä juttu, että World Cupissa Ruotsi ei kyllä jäänyt maalivahtipelissä jälkeen piiruakaan, jos Suomeen verrataan.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ruotsilla on heittää pari tai kolme kokoonpanollista parempia hyökkääjiä kuin Puljujärvi. Ja joo, kun vain Kanada haastaa niin Venäjän Ovechkin-Malkin-Kucherov ja USA:n Gaudreau-Eichel-Kane jäävät myös statisteiksi, kun Puljujärvi johdattaa joukkonsa jäälle.

  Lainaus:
  Tämä viestipätkä yhdistettynä suosikkijoukkueena lukeviin "Leijonat" alkaa viimeistään paljastamaan minulle, että kuinka tosissaan näitä viestejäsi kannattaa lukea.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2018 klo 12.03
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Sikäli jännä juttu, kun tuota turnausta pelataan, on kulunut 4-vuotta tuosta kyseisestä turnauksesta.
   
 22. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Mitä tuo Leijonat liittyy mihinkään vakavastiotettavuuteen?

  Ja spekulaatiossani katseeni oli kiinnitettynä jo kahden vuoden päähän.

  Sinulla ilmeisesti on jotain henkilökohtaista nimenomaan Puljujärveä kohtaan, joten jätän tuon viestisi omaan arvoonsa muutoin, kuin ennustamalla, ettei niin Venäjällä kuin USA:llakaan ole yhtään Laineen tasoista pyssyä joukkueessaan kahden vuoden päästä.
   
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Sinulla ilmeisesti on jotain henkilökohtaista venäläisiä ja yhdysvaltalaisia kohtaan, joten jätän tuon viestin omaan arvoonsa.
   
 24. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Oma lottorivi:
  Hyökkääjät:
  Laine-Barkov-GranlundMi
  Puljujärvi-Aho-Teräväinen
  Rantanen-Haula-Tolvanen
  Komarov-Koivu-Armia
  Donskoi, Filppula
  (en kyl usko et ketjut ihan noin on, mut tuonne päin, ykkösketju ois aika fantasia)

  Jos Komarov ei pelaa, niin sitten tilalla Salomäki tai Markus Granlund.
  Muita mahdollisia Kapanen, Lehkonen, Kossila...

  Pakit
  Määttä-Ristolainen
  Lindell-Vatanen
  Lepistö-Nutivaara
  Heiskanen-Honka

  muita mahdollisia Niku, Välimäki, Jokiharju, Juolevi, Vaakanainen...

  Molarit
  Rask
  Rinne
  Saros
  muita: Raanta, Husso, Lehtonen...

  YV:t
  Laine-Barkov-Tolvanen
  Ristolainen-Aho

  Armia-GranlundMi-Rantanen
  Puljujärvi-Lindell/Vatanen

  AV:t
  Koivu-GranlundMi
  Määttä-Ristolainen

  Komarov-Armia
  Lepistö-Nutivaara/Heiskanen
   
 25. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Heitetäänpä lusikka tähänkin soppaan :) Aika moni tuntuu laittavan Mikken ja Mikkon eri ketjuihin... Veikkaan kuitenkin, että tuolloin Minnesotan jätkät on pelannut jo neljä vuotta samassa ketjussa. Tällöin erottaminen olisi samaa kastia ja yhtä todennäköistä, kun Ruotsin valmentaja löisi Sedinit eri ketjuihin.

  Aho ja Teräväinen on mielestäni myös aika selvä pari. Vaikka jätkät eivät pelaisi samassa ketjussa tai edes joukkueessa, niin nämä pojat sopisivat hyvin yhteen. Erittäin pelinopea kaksikko pystyy olemaan uhka, on siellä vastassa sitten ihan ketä vain. Aholla on kieltämättä sentteripestiä ajatellen ihan huikeita ominaisuuksia, kuin myös Teräväiselläkin, mutta veikkaan jätkien silti olevan parempia hivenen vapaammassa roolissa laiturina.

  Lisäksi Suomella on hitosti u20 jätkien lisäksi reilu parikymppisiä pelaajia, joista uskoisin jonkun jo parin vuoden aikana nousevan jopa NHLssä kovalle tasolle...

  Älkää nyt pahoittako mieltänne siitä, kun Pate on kolmosessa... Pate pystyy yksin nostamaan minkä tahansa ketjun tasoa ja siksi hänet on sijoitettu tuomaan laajuutta kolmoseen. Ja aika iso syy on myös, että halusin nyt fantasioida Lainen-Vesalainen Winnipeg yhteydellä...saas nähdä laitetaanko jätkät Pegissä samaan ketjuun. Mutta sanon myös edelleen sen, että Barkov ei mielestäni kuulu Paten kanssa samaan ketjuun... ei vaikka kuinka haluaisin nähdä tämän "monsteri kaksikon" kimpassa.

  Teräväinen-Barkov-Aho
  Granlund-Koivu-Puljujärvi
  Laine-Haula-Vesalainen
  Rantanen-Filppula-Armia

  Määttä-Ristolainen
  Lindell-Vatanen
  Heiskanen-Honka

  En olisi ikinä uskonut, että tiputtaisin Leksan pois tästä kokoonpanosta, mutta niin vain näköjään kävi... Eipä olisi silti yllätys jos Leksa löytyisi tuosta Joppen paikalta... Myös Tolvasen paikkaa pidin itsestään selviönä, mutta Winnipegiläisyydellään Vesalainen ajoi tällä kertaa edelle. Ja Puljun täytyy tietenkin parantaa paljon, että mahtuu tähän kokoonpanoon, mutta näin uskon myös käyvän.

  Niin vain meillä on edessä ajat, kun saadaan oikein kunnolla valittamisen aiheita... Meinaan about joka kisoista tulee tulevaisuudessa jäämään paljon hyviä pelaajia rannalle ruikuttamaan...