Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. Kiekura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Ducks
  Aikamoisia nappeja saa vetää, että kuvittelee Winnipegin päästävän Laineen menemään, kun ne jo aikoinaan päästivät Selänteen ja katuvat sitä edelleen.

  Pari peliä vasta pelattu, niin en nyt ihan heti olisi syyttämässä ketjua. Varmasti toimisi paremmin sheifelen kanssa, mutta kunhan patu tuosta syttyy, niin lähtee taas.
   
 2. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Crosby & Laine ovat täysin eri tyyppisiä pelaajia. Harva valmentaja laittais joukkueen supertähden pelaamaan Littlen kanssa jos kemiat eivät kohtaa, eivätkä ole ikinä kohdanneet, yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta. Molemmat ketjut tekisivät parempaa tulosta jos Laine & Wheeler vaihtaisivat paikkoja. Mauricen ratkaisuita on välillä hyvin hankala ymmärtää.

  Laine saattaa olla Winnipegin mies myös sopimuksen jälkeen. Toivottavasti Littlestä & Mauricesta hankkiudutaan eroon lähivuosina.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 17.29
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Puhut Littlesta kuin kyseessä olisi jokin AHL-tason pelaaja ja turisti NHL:ssä, mutta kyseessä on lähes 700 ottelua NHL:ssä pelannut kaveri ja takonut muuten 0.64 PPG tahtia pisteitä siinä sivussa. Pari viime kautta PPG on 0.76. Jos Laineella ei peli suju Littlen rinnalla niin ehkä siinä on myös paikka katsoa omaa tekemistä silloin, ja uskon Laineen myös näin tekevän. Samaa suosittelen fanipojallekin.

  Lainaus:
  Eikä päästä, Winnipeg tulee pitämään Laineen itsellään se on ihan varma juttu, jos Laineen palkkapyyntö tulisi olemaan liian kova Jetsille niin sitten se olisi sitä ihan kaikille joukkueille.

  Lainaus:
  Vaikea kuvitella Lowryn olevan minkään sortin parannus vierellä verrattuna Littleen...
   
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Monestakaan asiasta ei tule niin epävarma olo, kuin mitä tämän ketjun lukeminen aiheuttaa. Itse olen ainakin ihan kuutamolla siitä ketkä kirjoittelee ihan huumorilla näitä juttuja ja kuka on tosissaan. Ehkä siinä vaiheessa, kun sitä hyvää läppää on tullut jo viisi viestiä samalta käyttäjältä, alkaa huomaamaan, että ei saakeli...tuohan on varmaan tosissaan noitten juttujensa kanssa.

  N. puolet alkukaudesta katselleena sanoisin, että ihan henkilökohtaisella tasolla, Pate ei ole ollut parhaimmillaan. Jalka on vaikuttanut raskaammalta, pää ei tunnu ihan pysyvän pelissä mukana ja kiekkotuntumakin(uskomatonta kyllä) on vähän hakusessa. Nuoremmille kiekkoa seuraaville voin kertoa ihan ilmaisena vinkkinä, että nämä oireet eivät ole muuten kovinkaan harvinaisia tähän aikaan kaudesta.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  No ei välttämättä, ei ne kemiat aina kohtaa vaikka pelaaja olisi kuinka hyvä tai homman toimimiseen menee oma aikansa, muistan kuinka Stamkos ja Drouin duoa koitettiin saasa väkisin toimimaan eikä homma pelannut oikein koskaan.

  Vaikka Littlellä on uralta hyvät tilastot niin nykyinen taso voi olla myös jotain muuta loukkaantumisesten takia. Itsellä on miehen pelistä ainakin aika vaikea saada kiinni ja kauheasti hänen tasoansa arvioida.

  Chevy muuten jossai haasttelussa kovasti kehui tuon Laine - Scheif - Wheeler ketjun dynamiikka ja piti tätä yhtenä NHL:n parhaina ketjuina. Toivoi myös, että tuota ketjua nähtäisiin jatkossakin.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Oletko ihan varma tuosta Chevyn lausumasta, mikä järki olisi laittaa kolme rightia samaan ketjuun? Ehlers Wheelerin tilalle niin variaatioita kätisyyksiin on enemmän. Mutta joukkue edellä mennään ja koska tuo ykköskenttä toimi viime pelissä hyvin pimentäen McJeesuksen niin turha sitä on särkeä. Sekin aika tulee jolloin peli heillä tökkii niin sitten voidaan kokeilla muita variaatioita.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Kyllä ja pelasihan tuo ketju yhdessä viime kaudellakin.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  The Athleticissa oli muuten juttu tuosta Buffista, mieshän on täälläkin saanut kovasti kritiikkiä ja hieman ihmetellyt kuinka hän saa joltain analyytkoilta kovasti kehuja. Tuo hänen aggressiivinen tyyli johtaa kuitenkin usein vastustajan maalipaikkoihin ja mies tuntuu aivan turhaan saalistavan noita isoja pommeja välittämättä siitä, että pelaa itsensä ulos pelistä. Jetsiin liittyen tuntuisi olevan hyvin varsin laadukkaita juttuja, mm. Laineen edelliseen kauteen pureuduttu ja juuri tuli myös Ehlersistä lyhyt henkilöjuttu.

  Dellow: Risk, reward and the Dustin Byfuglien question – The Athletic

  Duhatschek: Overlooked Nikolaj Ehlers provides the spark the Jets need – The Athletic
   
 9. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Mauricelta lopulta viisas liike levittää hyökkäysosaamista niin, että Laine pelaa Littlen rinnalla. Nyt Jetseillä on kaksi ketjua, joilta voi odottaa tulosta. Little löytää kyllä Laineen, jos Laine osaa hakea tyhjän tilan. Laine kyllä tekee maalin, jos Little löytää Laineen.
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Mauricelta myös huikea liike antaa Laineelle 5 min pelaikaa kahdessa ensimmäisessä erässä ja heti tuli maali! E: Pelin lopussa meinasivat vielä kusta johdon kun Wheeler oli aivan puhki tuon peluutuksen johdosta, nelosketju istui vissiin koko erän penkillä ym. On se Maurice vaan velho.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2017 klo 07.42
 11. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Juu, väärin voitettu, kuten Edmontonissakin pari päivää sitten. Tätä seurajohtokin miettii varmaan kuumeisesti tällä hetkellä, millä verukkeella Paulista pääsisi eroon. Samalla Littlen uutta elinikäistä pahvia koitetaan repiä.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Kyllä omasta mielestä virheistä kannattaa oppia ja ne kannattaa myös myöntää, kun lopussa selkeästi alkoi näkymään tuo ykköksetjun kuormitus kun peli oli aivan yhtä päätyä. itse toki antaisin potkut Mauricelle jo lukuisista muistakin syistä ja sitä venettä ei kahden pelin voittaminen tai kahden pelin häviäminen keikuta. Myönnän toki olevani väärässä jos Maurice nyt tämän porukan saa sinne playoffeihin saakka luotsattua, sekä saa ylivoiman ja alivoiman vihdoin kuntoon.
   
 13. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Maurice tosiaan peluutti ykkösketjua aivan liikaa. Wheeler veti muutaman kerran täysin turhan pitkän, kun ei yksinkertaisesti enää jaksanut. Littlelle pisteet tän päivän pelistä. En ole ikinä nähnyt kaveria yhtä hyvässä vireessä, yleensä häviää lähes poikkeuksetta kaksinkamppailut, tänään oli toisinpäin. Tuskin Laine yli 20 maalia Littlen rinnalla tekee, mutta eilinen antoi kuitenkin toivoa paremmasta.

  Myers oli myös todella hyvä. Paljon parempi kuin Big B. Tekee pitkälti samoja asioita, mutta huomattavasti paremmin. Maalivahti ansaitsee myös propsit. Hän oli isoin syy voittoon. Helppo se on pelata kun veska ei anna käytännössä ollenkaan reboundeja.
   
 14. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Ei Laine ole tasakentällisin sellaisella tasolla, että ansaitsisi joukkueensa kovimmat minuutit. Ainoa nykyisessä roolissa ihmetyttävä asia on, että miksi Laine pelaa edelleen epäedullisemmalla laidalla? Luulisi Winnipegin kannalta olevan viisasta peluuttaa häntä vasemmalla, kun Laine sinne tuntuu luontevasti hakeutuvan. Toinen Jetsin kannalta viisas ratkaisu olisi varmaan pitää Buff jatkossakin katsomossa tai siirtää takaisin oikeaan laitaan, sillä sen verta paljon paremmin sujuu joukkuepuolustaminen ilman häntä.
   
 15. Butters Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Seahawks & Maple Leafs
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä ei tekisi. Little ei ole Scheifele mutta täysin pätevä kakkossentteri. Laine ei myöskään ole mikään Cheechoo jonka maalien merkittävin mahdollistaja olisi eliittisentteri vaan osaa se jotain itsekkin. Suurta sekä Littlen että Laineen aliarviointia.

  Onhan Pate nytkin Littlen vierellä mukavassa 41 tasakentällisin tehdyn maalin vauhdissa. Montakohan pönttöä itseasiassa Laine teki Littlen vieressä viime vuonna?
   
 16. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Tuo aamuinen peli oli kyllä kummallista katsottavaa. Ykkösketju (lähinnä Wheeler) oli silminnähden puhki ja silti vetivät keskimäärin noin 50 sekunnin vaihtoja kun esimerkiksi Littlen ketju piti vaihdon pituuden 10 sekuntia lyhyempänä.

  Posia täytyy antaa tästä pelistä kakkosketjun lisäksi kyllä Hellebuyckille, Myersille ja erityisesti Poolmanille. Kaverihan pelaa kuin usean sadan pelin veteraani eikä päätä kylmää kiekollisena. Myers oli unessa Vancouverin ensimmäisessä maalissa, mutta muuten vakuuttavaa tekemistä. Hellebuyck ilmeisesti treenannut kesän oman maalivahtivalmentajansa kanssa ja toivottavasti Jets on jättänyt miehelle jo mottipäisen. Sen verran erinäköistä on tekeminen maalinsuulla viime kauteen verrattuna.
   
 17. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Viime kaudella Laine teki tasakentällisin 5 maalia Littlen kanssa. En tiedä monta tuli ylivoimalla.

  Toivotaan että Laine & Little pystyvät parempaan, mutta 15-20 maalia kuullostaa mun mielestä melko realistiselta arviolta.
   
 18. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Ketju vajonnut alas kun Winnipeg kolmen voiton putkessa?
  Viimosen pelin seurailin kehiin palannutta Armiaa, työhaalarit oli taas vedetty niskaan ja aika luotettavaa puurtamista sieltä taas tuli. Tosin alivoimavastuu on toistaiseksi poissa, tiedä sitten onko täysin kunnossa vielä viimeisten vammojensa jäljiltä. Jalka ei kulje ihan mielettömän hyvin mutta kamppailupeli ja pitkä maila sentään olivat jo ihan ok vireessä.

  Ehlers on puolestaan melkoisessa iskussa ja jättimäinen uhka vastustajalle tällä hetkellä. Vielä kun oppisi laukomaan kuten täältä saanut lukea..
   
 19. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  5 omiin kotijäällä ja Masonille tukku huippupelastuksia siihen päälle. Korpisalo ei joutunut juurikaan venymään.

  Jetsin ongelmat ovat tällä hetkellä pelitaktisia, eikä tuosta nipusta saa voittavaa joukkuetta sekoittamalla ketjuja tai vaihtamalla maalivahtia. Maurice tuntuu jääneen jälkeen nykykiekon trendeistä eikä ole vielä huomannut, että hänen harrastamansa top6 - bottom6 jaottelu ei toimi joukkueita vastaan jotka rullaavat peliä kolmella, tai jopa neljällä maalintekoon, kiekonhallintaan ja laadukkaaseen puolustukseen kykenevällä ketjulla.

  Eilinen oli varmasti yksi Columbuksen tämän kauden helpoimmista vierasvoitoista. Jets ei kyennyt minkäänlaiseen syöttöpeliin tai kiekonhallintaan koko ottelun aikana ja omalta alueelta poispääsy tapahtui useimmiten norsukiekolla pleksin kautta. Hyökkäsalueelle pääsy tapahtui 90% ajasta samanlaisella lepakolla päätylautoihin, mutta minkäs teet kun kukaan ei ole menossa siitä kiekosta taistelemaan. Ehlers sai muutaman kerran tuotua kiekon alueelle ihan silkalla nopeudella, mutta pääosin nämäkin Columbus tukahdutti ongelmitta.

  Se täytyy vielä lisätä että Tyler Myers ja Blake Wheeler ovat tällä hetkellä todella huonoja jääkiekkoiljoita.
   
 20. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Olin siinä toivossa, että Maurice olisi kesän aikana päivittänyt pelikirjaansa ja peluutustaan edes orastavasti tälle vuosisadalle. Näyttää kuitenkin menevän kaikin puolin huonompaan suuntaan toiminta penkin takana. Koomisen ennalta-arvatta tapa saada kiekko pois omalta alueelta ja siniviivaa ei puolusteta käytännössä lainkaan.

  No jos nyt jotain positiivista, niin Armia oli taas saakelin hyvä. Nostaa itsensä väkisin suosta, johon ei itseään alunperinkään moitteettoman avauspelin(oli osa Jetsin ainoaa toimivaa ketjua) jälkeen sysännyt.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Katsookohan nämä Jatkoajan kirjoittajat edes pelejä vai tekevätköhän tuota viiltävää analyysia tekstitv:n perusteella? Jos jotain yksittäisiä pelaajia haluaa syyttää tuosta Jetsin tappiosta niin eiköhän katseet kohdistu Ehlersiin ja Wheeleriin, ykkösketju oli aivan yössä pelin alusta ja siellä tuli Wheelerin ja Ehlersin kiekonmenetyksistä kaksi maalia, kolmas tuli sitten kun pakisto sähläsi jotain muistaakseni 1vs2 tilanteessa ja lopulta sitten vapaaksi jätetty pelaaja kävi iskemässä kiekon maaliin kun siellä oli Ehlers + pakit tyyliin saman tyypin kimpussa.

  Laineelle tosiaan kauden paras peli, jos en väärin muista niin taisi 6 vai 7 maalipaikkaa tulla hänelle ja jonain toisena päivänä noista olisi kyllä varmasti pari uponnut sisään. Muutenkin nyt todella hyvää peliä paineen alla, pari hienoa kynää onnistui millä sai luotua tilaa ja jalkakin tuntui liikkuvan paljon kevyemmin kuin aikaisemmissa peleissä.

  Lainaus:
   
 22. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oletko siis sitä mieltä, että Armia pelasi hyvin ennen popparikomennustaan?

  Lainaus:
  Ehlers ja Wheeler pelasivat tosiaan todella heikon pelin. Ja näiden virheistä tuli myös isot maalit omiin. En tosin allekirjoita sitä, että Laine olisi yhtään paremmin pelannut kuin aiemmissa näkemissäni tämän kauden peleissä. Vähän tasapaksua tekemistä Laineelta tällä hetkellä, mutta eipä sieltä oikein tule apujakaan keltään Jetsin pelaajalta.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Katselin ainoastaan koosteen ja olihan huolimatonta pelaamista Jetsin ykkösnyrkiltä. Ensimmäisessä maalissa kiekko lyödään Ehlersin lavasta hyökkäyssinisen päällä, toisessa Wheeleriltä aivan älytön syöttö taaksepäin johon karvaaja pääsee kiinni. Kolmannessa oman alueen puolustuspeli ihan sekaisin, miehet hukkuivat ja lähes tyhjiin sai sinitakki laittaa. Neljäs maali menee Enströmin piikkiin, kuljettaa kohti oman alueen kulmaa eikä tiedä mitä kiekolla tekisi, Dubois riistää ja hetken päästä kiekko on maalissa. Tuo olisi kyllä pitänyt Masonin torjua, suoranainen imaisu. Viidennelle ei mahtanut mitään, loistava laukaus aivan yläkulmaan. Wheeler je Ehlers -3, Scheif -2, Pate nollilla ja Armia +1. Mikäs Kulikovilla oli kun ei ollut kokoonpanossa, käsittääkseni on pelannut melko vahvasti ekat pelit?
   
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Omasta mielestä se Connor - Little - Laine oli kyllä Jetsin paras ketju kunnes Connor nostettiin ykköseen, jos en väärin katsonut niin 9 vetoa ja 3 vetoa maalia kohti Laineelle, edellisessä pelissähän tuli vain yksi veto maalia kohti ja kaksi yritystä muistaakseni.
   
 25. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Olen sitä mieltä, että Armia ei olisi ansainnut pudotusta neloseen ja pois alivoimalta ekan pelin perusteella. Myös HF:n puolella yleinen mielipide oli, että MLA oli ehdottmasti parhaiten toimiva ketju kyseisessä ottelussa. Seuraavassa pelissä laitettiin tilanteeseen missä oli muutaman hassun hajavaihdon saattelemana todella helppo epäonnistua. Ei, Armia ei pelannut näitä muutamia hajavaihtoja ennen popparikomennusta hyvin. Kukaan ei pelannut hyvin.