Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Avataan Jetseille ketju tulevalle kaudelle.

  Tilanne (CapFriendly nettisivuilta poimittu):

  FORWARDS
  Scheifele, Mark "A" $6,125,000 2023/24
  Wheeler, Blake "C" $5,600,000 2018/19
  Little, Bryan $4,700,000 2017/18
  Perreault, Mathieu $4,125,000 2020/21
  Matthias, Shawn $2,125,000 2017/18
  Lowry, Adam $1,125,000 2017/18
  Laine, Patrik $925,000 2018/19
  Armia, Joel $925,000 2017/18
  Ehlers, Nikolaj $894,167 2017/18
  Dano, Marko $850,000 2017/18
  Petan, Nicolas $758,333 2017/18

  Tanev, Brandon RFA
  Copp, Andrew RFA

  DEFENSE

  Byfuglien, Dustin "A" $7,600,000 2020/21
  Enstrom, Toby $5,750,000 2017/18
  Myers, Tyler $5,500,000 2018/19
  Trouba, Jacob $2,812,500 2017/18
  Stuart, Mark $2,625,000 2017/18
  Chiarot, Ben $1,400,000 2018/19
  Morrissey, Joshua $863,333 2017/17
  Melchiori, Julian $625,000 2017/18

  Postma, Paul UFA

  GOALTENDERS
  Hutchinson, Michael $1,150,000 2017/18

  Hellebuyck, Connor RFA
  Pavelec, Ondrej UFA

  Expansion draftissa ei siis menetetty Danoa tai Enströmiä, vaan Jets vaihtoi aiemmin CBJtä saamansa ykköskierroksen varausvuoron sijalta 13 sijalle 24. Samalla meni kolmoskierroksen varaus vuodelle 2019 ja tällä diilillä Vegas valitsi Thorburnin. Jets paidassa nähdään tulevaisuudessa mahdollisesti lisää suomalaisia, sillä Jets käytti ykköskierroksen varausvuoronsa Kristian Vesalaiseen.

  Maalivahtien osalta pakka on hieman levällään, ja huhuissa on pyörinyt mm. Elliot... Nyt tuli hieman kiire, joten jatkan hieman myöhemmin, mutta puolustuksesta iso pohdinnan paikka on Myers. Iso lappu ja terveenä mies olisi täkeä pala joukkuetta, mutta mahtaako mies pysyä kasassa?
   
 2. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mielestäni Kevin Cheveldayoff hoiti ton Expansion draftin loistavasti. Kun Enström luopui NMC:stä niin pakkohan sen suojaamisesta oli maksettava, ja varmaan samaan hintaan tuli Dano ja Matthias. Eivät menettäneet yhtään vakiokokoonpanon miestä ja tarvittaessa ton Thorburnin voi hommata takaisin 1.7. jos siltä tuntuu. Lisäksi draftissa haaviin tarttui Vesalainen joka oli parhaimilaan rankattu siihen missä se Jetsien alkuperäinen pickki oli, joten sikäli toi 11 sijan tiputus ei tuntunut missään vaikka varmasti se pelaaja joka niillä oli eniten mielessä meni nyt muualle.

  Tosta Vesalaisesta jäi mieleen että taisi heittää combinen aikoihin suomen medialle että ois kiva päästä johonkin lämpimään kaupunkiin. Arvasin jo silloin että poika päätyy johonkin pohjoseen paikkaan, ja eipä kai Winnipegiä kylmempää paikkaa NHL:lästä löydy. :D
   
 3. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Ei muuta kuin villakalsareita mukaan iso pino :) Samaa mieltä expansion draftista, Cheveldayoff hoiti homman mallikkaasti.

  Hyökkäys
  Dano sai jo aikaisemmin vuoden jatkon 850K$ sopimuksella, ja Copp, Tanev sekä Hellebuyck saivat qualifying offerit. Sen sijaan ilman qualin offeria jäivät Kosmachuk, Olsen ja Howden. Saa nähdä tarjotaanko heille AHL sopimusta tai muuta lappua, vai vaihtavatko maisemaa? Muuten hyökkäys on ihan hyvällä mallilla. Kyle Connorille haetaan varmaan paikkaa kokoonpanossa, ja syvyyspelaajiakin löytyy. Esimerkiksi Lemieux on omien sanojensa mukaan muuttanut treeniään ja tiukassa kunnossa (linkki vie Winnipeg free press sivun juttuun). Jos tuonne joku hankinta tulee, niin bottom-6 sentteri joka osaa aloittaa ja pelata alivoimaa olisi tilauksessa. Edullisella pahvilla tietysti.

  Puolustus
  Jo pelkästään Myersin pelikunnon varalle puolustus kaipaa vahvistusta, ja mahdetaanko Postmalle sorvata jatkoa? Huhuissa on pyörinyt Karl Anzer, mutta mahtaako hintalappu olla turhan korkea? Jos lyhyellä ja halvalla paperilla tulee, niin ehkäpä?

  Maalivahdit

  Helle sai siis QO:n, ja hänelle kaivattaisiin backuppia. Elliot on nyt vahvimmin pyörinyt huhuissa, ja olisi varmaan ihan riittävä tuki. Katsotaan mitä tapahtuu.

  Jatkoajan Jets fanit taitavat olla kesänvietossa ja myös itse seuraan lätkäuutisia lähinnä sivusilmällä, mutta katsotaan jos saataisiin hieman vipinää myös Jetsien ketjuun? Töiden puolesta pääsee seuraamaan tulevalla kaudella enemmän pelejä, joten kauden alkua tässä odotellaan.
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Tuli muuten draftin aikaa huomattua sosiaalisestamediasta että Jetsin uusi lempi/kutsuma/haukkumanimi rapakontakana on Finnipeg Jets. :D
   
 5. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Jetseille tuli sitten UFA-markkinoilta Mason ja Kulikov. Kumpikin sai kivan 4 miljoonan lapun, joka on muuten noin millin enemmän mitä Jetsiin huhuillut Elliot ja Alzner saivat niissä jegeissä minne päätyivät. Onko toi milli sitten siitä että joutuu asumaan Winnipegissä? Jets ei nyt ole mikään pelaajien kohdejengi joten varmaan jotain ekstraa joutuvat maksamaan että saavat pelaajia Winnipegiin.

  Mutta jos unohdetaan liksat niin mielestäni Jets teki hyviä hankintoja. Hirveesti Masonia parempaa veskaa ei ollut UFA-markkinoilla tarjolla ja Kulikovin tulon jälkeen ihan hyvältä toi Jetsin pakisto näyttää.
   
 6. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös Alzner saanut 4,625 milj. AAV lapun? Eliteprospectsiin ei olla vielä päivitetty uusia sopimuksia, jos sieltä poimit Alznerin palkan.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Sieltä itseasiassa kattelin. Siinä pelaajan profiilissa liksan kohdalla on sellainen powerd by Capfriendly maininta niin oletin että se on sellainen automatic update juttu.

  Mutta Mason siis tienaa yli millin enemmän kuin Elliot, jos on Capfriendlyn verkkosivuun uskominen.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan tarkoitti, että Kulikov+Mason saivat yhteensä miljoonan enemmän kuin Alzner+Elliott.
   
 9. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sehän tuossa hämää entistä enemmän, kun sopimuksen pituus on päivitetty EP:n sivuille, mutta cap hit ei.

  Ja kuten @Ralph mainitsi, voidaanhan tuo lause tulkita eri tavalla kuin itse tein, jolloin se on ihan oikein.
   
 10. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Mason ja Kulikov sieltä sitten tuli, huhuttujen Elliottin ja Alznerin sijaan. Paalua paloi hippasen enemmän, mutta tuli sieltä sitten hippasen parempi maalivahtikin. Winnipeg Sunin jutun mukaan Mason on aloittava maalivahti ja samalla mentoroimassa Helleä. Ihan hyvä näin, kunhan Helle käsittelee asian oikein, eikä mene oravaa muuntajaan.

  Capissa olisi periaatteessa tilaa vielä yhdelle siirrolle, mutta ainakaan nyt ei ole huhuja ilmassa. Tällä rungolla tavoitteen tulee ilman muuta olla pudotuspeleissä, ja siellä pitäisi päästä mahdollisimman pitkälle. Ensi kaudella voisi olla sitten se all in ja kannujahtiin, kunhan nähdään mikä osa-alue kaipaa eniten vahvistusta.

  Sgarbossa tuli sitten rotaatiohyökkääjäkis, ja pelanee Manitobassa ja välillä voi paikkailla loukkaantumisia ylhäällä. Yhden suunnan pahvi vähän mietityttää, mutta kai mies sen sitten ansaitsee.
   
 11. susi Jäsen

  Viime kaudella tuli sitten "yllättäen" seurattua hyvin vahvasti Jetsien otteita, erityisesti syksyn ajan. Potentiaalihan tuossa joukkueessa on, mutta eritysesti puolustus-ja maalivahtipelaaminen jätti toivomisen varaan paljon. Kuten täällä on jo mainittu, expansion draft meni Jetseiltä loistavasti, koskaan yhtään runkopelaajaa ei menetetty ja hinta tästä oli aika pieni draft-vuorojen myötä.

  FA-hankinnat Mason ja Kulikov ovat myös selkeitä upgradeja Hutchinsoniin ja Stuartiin nähden. Mason voi olla jopa loistavakin haku jos vain pysyy kunnossa. Kulikov toivon mukaan palaa Floridan kausien tasolleen ja tuo ryhtiä puolustuspeliin ja apua alivoimaan. Vähän ehkä hintava diili silti. Tyler Myers voidaan myös laskea ns. uudeksi hankinnaksi kun lähes koko viime kauden poissa. Hyökkäys on jo nyt erittäin hyvällä tolalla. Nyt sitten vaan Laineelle se ykkösrooli ylivoimassa ja toivotaan että Little and co pysyy kasassa koko kauden ajan.

  Ehlers-Scheifele-Laine
  Perreault-Little-Wheeler
  Matthias-Lowry-Armia
  Copp-Petan-Tanev
  (Dano, Sgarbossa, Connor)

  Morrisey-Byfuglien
  Kulikov-Trouba
  Enström-Myers
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Tosta peluutuksesta sen verran että mielenkiintosta nähdä onko nyt Laine pysyvästi oikea laita vai koikeileeko Maurice häntä jossain vaiheessa vasemalla. Laineelahan on se uskomaton one-timeri ja se luonnolisesti toimii paremmin vasemalla laidalla jos syöttö tulee keskustassa. Mutta Maurice on peluuttanut Lainetta oikealla jotta se kiekon kuljettaminen alueelle on rightin kaverille oikealla laidalla pikkasen helpompaa. Itse kuulun niihin joiden mielestä Pate on vasemalla laidalla vaarallisempi joten mä heittäisin ketjut näin:

  Perreault -Scheifele- Wheeler
  Laine - Little - Ehlers
  Matthias - Lowry- Armia
  Copp-Petan-Tanev

  Noita ykkös ja kakkosketjujahan Maurice sekoittaa niin paljon että faneilta meni viime kaudella hermot. Mutta mielestäni Maurice ei taas noita pakkepareja hirveesti sotekenut (paitsi pakon edessä). Muistaakseni Morrisey ja Trouba pelasi aika paljon pakkiparina. Joten meniskö noi pakit seuraavasti:

  Morrisey - Trouba
  Enström - Byfuglien
  Kulikov - Myers

  Jos Myers pysyy ehjänä niin hyvältähän toi Jetsin pakisto näyttää.
   
 13. susi Jäsen

  Lainaus:
  Joo loppukaudesta taisi olla enemmän noin, syksyllä Morrisey pelasi enemmän Buffin kanssa. Enivei, Buffylle pitää saada joku hyvin luisteleva kaveri pariksi, muuten käy huonosti. Pointti silti että jos koko pakisto kasassa niin noista saa aika hyvät LD-RD parit muodostettua.

  Mulle sopisi myös jos Laineen annettaisiin pelata vasenta laitaa.
   
 14. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Jep, alkukaudesta Morrisey laitettiin Buffyn kanssa yhteen, että esimerkiksi maalineduskahakoissa olisi helpompaa kun ei sinne Buffyn takia hirveesti actionia syntynyt. Loppukaudesta sitten jostain syystä mitä en nyt muista, niin Morrisey ja Byfuglien piti erottaa, ja Maurice sen pystyi tekemään kun Morrisey oli jo oppinut tavoille.

  Juurikin hyvältä näyttää nuo @Barcelona 'n pakkiparit. Enström on nykyään hyvä varmistava pakki Byfuglienille, kun on vanhemmalla iällä laskenut intoa nousta mukaan hyökkäyksiin, mutta silti luistelee tarpeeksi hyvin. Morrisey ja Trouba pelasivat sen verran hyvin yhteen viime kaudella että en näe syytä erottaa, ja sitten jääkin ylimääräisiksi Myers ja Kulikov.

  Hyökkäyksessä olisi minun mielestä kiva kun laitettaisiin lukkoon nuo kaksi kärkiketjua. Viime kaudella tuntui siltä että Maurice teki aina muutaman huonon pelin jälkeen pakollisia muutoksia kärkiketjuihin, vaikka esim. jomman kumman ketjun peli olisi toiminutkin hyvin. Ykkösenä haluaisin nähdä tuon Ehlers-Scheifele-Laine- koostumuksen, koska siinä on kuitenkin kolme jätkää jotka tulevat johtamaan tämän jengin hyökkäystä pitkään, niin miksi ei antaisi mahdollisimman paljon yhteisiä kokemuksia nyt jo. Itsekin näkisin mielelläni Laineen myös vasemmalla laidalla, mutta kyllä se peli toimii myös toiseltakin puolelta. Suht paljon riippuu myös Ehlersistä, että miten hän tykkää pelata oikealla taikka vasemmalla laidalla. Kakkosketjussa olisi kiva nähdä Connor, Littlen ja Wheelerin rinnalla. Toivottavasti hän on valmis ottamaan sen stepin kyseiseen rooliin. Perreault on mielestäni loistava kiekollinen pelaaja kolmosketjuun, joka osaa myös hyvän kokonaisvaltaisen pelaamisen. Nimellisenä nelosena näkisin taas sen hyvin toimineen Matthias-Lowry-Armia- ketjun, joskin siinä voisi Matthiasin paikalla kokeilla myös Coppia/Danoa/Petania jos ei Matthiasilla enään meinaa jalka liikkua tuttuun tapaan.

  Mason ehdottomasti aloittava maalivahti. Hellebuyck ei varmasti saanut viime kaudelta sellaista kokemusta ja itseluottamusboostia, että olisi nyt yhtäkkiä valmis aloittavaksi maalivahdiksi. Nyt kun tosissaan lähdetään taistelemaan hyvistä sijoituksista niin Masonilta tarvitaan varmaa maalivahtipeliä. Hellebuyck saa tietenkin myös suhteellisen paljon startteja, mutta Mason enemmän.

  Ehlers-Scheifele-Laine
  Connor-Little-Wheeler
  Perreault-Petan-Copp
  Matthias/Dano/Tanev-Lowry-Armia

  Morrisey-Trouba
  Enström-Byfuglien
  Kulikov-Myers

  Mason
  Hellebuyck
   
 15. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Kulikovin hankinta oli pieni yllätys. No saatiinpahan toivottua leveyttä peräpäähän. Potentiaalia kaverissa on tietenkin edelleen, mutta ei tuo hinta kuitenkaan aivan vastaa odotusarvoa. Hieman liian kallis. Masonin kohdalla sopimus meni puolestaan aivan nappiin. Ei voisi paljoa parempi olla. Olisin ehkä mielummin nähnyt tasaisemman Elliottin tolppien välissä, mutta ei tämäkään huono ratkaisu ollut.

  Mitä tulee kokoonpanoon, niin odotan hyökkäyskolmikkojen olevan hyvin lähellä sitä mihin viimeksi jäätiin.

  Ehlers - Scheifele - Wheeler
  Perreault - Little - Laine
  Connor - Lowry - Armia
  Copp - Petan/Matthias - Dano/Tanev
   
 16. adolf Jäsen

  Eikö se Trouba nyt lähtenytkään?
   
 17. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko Littlen jatko ollut missään tapetilla?
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Muistaakseni Kevin Cheveldayoff kommentoi tota jotenkin niin että "Jets haluaa miehen pitää ja Little haluaa pysyä Winnipegissä, joten eiköhän me jotain saada aikaseksi".
   
 19. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Mielestäni joku parin vuoden pahvi voisi olla Littlelle hyvä, riippuu tietysti hinnasta, sekä mitä muita vaihtoehtoja olisi tarjolla. Siinäkin mielessä Kyle Connoria voisi ajaa jo sisään showhun, toki ensin laidalla, että parin vuoden sisällä siellä on mm. Ehlersin, Laineen, Morrisseyn ja Trouban sopimukset katkoilla. Noille pitää seuraavaksi maksaa jo ihan setelirahaa. Connor sisään tulevalla kaudella, ja Roslovic voisi kanssa hakea tuntumaa kirkkaista valoista.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Littlellä ei ole oikein syytä suostua mihinkään lyhyeen lappuun eikä varmasti semmoista haekaan. Laatusentteri, joka tuntuu olevan yksi aliarvostetuimmista senttereistä koko NHL:ssä.

  Toki optimaalinen, joskin epärealistinen ratkaisu olisi tehdä Littlelle lyhyt lappu, mutta en pidä sitä kovin realistisena. Keskellä uransa parhaita vuosia ja todistanut olevansa erinomainen sentteri. Joku viisi vuotta on ihan minimi enkä ihmettelisi, jos saisi vähän pidemmänkin, jotta cap hittia voi hieman tiputtaa alas. Oma ennustus on 5x6 miljoonaa, joka ei ole huono lappu ja on mahdollista kaupata poiskin, jos myöhemmin tarvitsee. Kannattaa myös huomioida, että sitä "dead cap spacea" on lähtemässä kirjoilta vuosien aikana myös jonkun verran, katto todennäköisesti nousee eikä tietyillä pelaajilla ole mitään syytä hinnoitella itseään ulos, jos eivät ahneita ole. Mark Scheifele jo näytti sen edellä, uskon että muut tekevät samoin.

  Toki Kulikovin diili, Perreaultin diili ja Buffin diili hankaloittavat, mutta ei se mahdotonta ole. Paljon on myös nuoria ukkoja prospect poolissa tulossa tuomaan leveyttä ELC-lapuilla.
   
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Dreger eilen vahvisti twitterissä, että sekä GM-Chevylle että päävalmentaja Mauricelle on pistetty nenän eteen jatkodiilit ja ovat ne allekirjoittaneet.

  Mauricen diili kummaksuttaa, kun on ilmeisesti monivuotinen, mutta aina kiva katsoa kun kilpaileva joukkue tekee ainakin lähtökohtaisesti tyhmiä valintoja.
   
 24. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Kuka Mauricen tilalle? Monivuotisuudella taas ei ole mitään merkitystä, koska aina voi antaa kenkää jos ei onnistu. Mikäli maalivahtiosasto alkaa vihdoinkin osoittamaan edes orastavaa tasaisuutta, niin Maurice on Winnipegissä hyvin nopeasti se jumalasta seuraava.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Oli tossa jo alkukesästä monia potentiaalisia nimiä tarjolla jos tarvetta oli vaihtaa, muuta en osaa vastata. Ja mun on hankala oikeastaan Mauriceen mitään kommentoida tai valmennuspolitiikkaan, kun joukkue on syönyt pari vuotta omaa joukkuetta elävältä enkä muuten Jetsiä katso ollenkaan.

  Joka tapauksessa paljon kritiikkiä Maurice on saanut eikä tämä jatkodiili nyt ihan isoja suosionosoituksia tuolla toisella puolella tellusta kerännyt. Jos kaikki on kiinni maalivahdeista, niin sitten on, mutta en tiedä voiko esimerkiksi kurittomuutta, kansikuvapojan peluutusta kakkosylivoimassa (josta tällä palstalla sai pitkään lukea, mutta taisi se muuttua kauden mittaan) tai puolustuspelin epäorganisointia laittaa maalivahtien piikkiin.