Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Tuolla puolustamisella siellä voisi olla vaikka kaksi veskaria kentällä samaan aikaan, eikä siltikään olisi ollut mahkuja voittaa peliä..
   
 2. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Miten ihmeessä joku luulee Masonin olevan hyvä NHL-vahti? Ei sopimus tainnut ihan dipietromainen olla, mutta tässä jo yhdellä väärällä valinnalla tukkii hyvin tulevaisuuttakin.

  Tai sitten billebeinon tyyliin maksaa miljoonia kävelystä olohuoneesta keittiöön.
   
 3. adolf Jäsen

  Oli vähän semmoinen fiilis että Jets jatkoi just siitä mihin edellisen kauden päättikin.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Mitä väliä kuka siellä maalissa on kun esitykset ovat noin säälittäviä koko joukkueelta? "Huono" veska taitaa pysyä ikuisena pelastusrenkaana Mauricelle.
   
 5. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Vaikea kyllä syyttää Masonia kaikista maaleista. Jetsin omanpään peli oli niin luokatonta että ihan sama kuka siellä maalissa olisi ollut, tai ehkä lukemat olisi olleet vähän siedettävämmät mutta voitosta olisi silti turha haaveilla.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Mauricelle kenkää! Katsellaan nyt kuitenkin vielä muutama matsi ennenkuin täysin teilataan. Apuvalmentajien rooleista, Todd Woodcroft lienee video/katsomovalmentaja, Charlie Huddy ilmeisesti vastaa puolustuksesta mutta mikä on Jamie Komponin rooli? Päävalmentaja toki kantaa viimeisen vastuun tuloksesta ja on apulaisensa valinnut mutta kai noillakin jokin vastuu on.
   
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Olkoon vaikka kuinka hyvä nuorten pelaajien kehittäjä, mutta taktiselta osaamiseltaan Maurice on korkeintaan keskikastia. Hieman modernimpaa kiekkoa peluuttavan valmentajan alaisuudessa Jets voisi olla todella kova. Tuolla rosterilla pitäisi mennä pudotuspeleihin.
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 9. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti näillä eväin kauteen.

  Linkki vie videoon herrasta, joka vastaa Jetsin puolustuksesta.
   
 10. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tää on muuten aina hauska video kun se nostetaan esiin. Kaverilta joka on pelannut NHL:ssä 1017 runkosarjamatsia ja 183 pudotuspelimatsia löytyy yllättäen urallaan sen verran virheitä ja kiekonmenetyksiä, että siitä saa reilun neljän minuutin pätkän kasattua. Jos pelaajauralla onnistumisessa ja valmentajauralla onnistumisessa olisi korrelaatio, niin Huddyn palveluksia varmaan jonottaisivat aika monet joukkueet. Näin ei toki ole ja vaikea sanoa miten hyvä valmentaja Huddy on. Toistaiseksi on roikkunut NHL:ssä 18 vuotta apuvalmentajana.
   
 11. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Jos jotain positiivista hakee, niin mielestäni Myers oli kiekollisena positiivinen ilmestys. Buffia ei ole enää tarvetta ylipeluuttaa, jos puolustus pysyy ehjänä. Muutenkin kakkosylivoima toimi paremmin, eikä vähiten Myersin ansiosta.
   
 12. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Ketjun juttujen mukaan lähinnä Mason olisi ansainnut sukkasaippuaa, vaikka tuo on tosiaan melkoista silmien ummistelua. Hyvä että Pauli näytti heti vähän palloja, josko seuraavassa pelissä joukkue olisi paremmin hereillä. Palatakseni vielä tuohon maalivahtipeliin, aika yksin jäi Mason ja vähän oli tehtävissä estääkseen Toronton maalijuhlat heti alussa. Winnipegin joukkue ei ole muuttunut käytännössä ollenkaan, vaikea ymmärtää tuota sekoilua. Pistetään avauspelin piikkiin tämä nukahdus.
   
 13. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nykyisin kaiken analytiikan keskellä on vähän unohdettu sellainen wanhan ajan sanonta, että (hyvä) maalivahti on puolet joukkueesta. Ei se sanonta ihan tyhjästä ole syntynyt.

  1-0 oli Kadrin yv-maali, jonka hän sai nostettua toisesta ribarista tyhjään etuyläkulmaan. Ensimmäisen van Riemsdykin vedon Mason onnistui torjumaan, mutta oli tilanteesta myöhässä ja irtokiekko meni suoraan takaisin Riemsdykille. Riemsdykin veto ei ollut edes kovin laadukas, Mason oli jättänyt koko etuyläkulman tyhjäksi ja parempi maalintekijä olisi pistänyt jo tässä vaiheessa kiekon suoraan etuyläkulmaan. Irtokiekon saatuaan Riemsdyk pelaa kiekon takaisin maalille, jonne Kadri luistelee täysin vapaasti puolustaja Myersin takaa. Tässä vaiheessa Mason kadottaa hetkeksi kiekon ja ajautuu omasta toimestaan kömpelösti puoliksi maalin sisään (katsoin aluksi, että oma pelaaja olisi työntänyt Masonin sisään, mutta eipä niin tainnut käydäkään). Kadri saa sudittua kiekon mukaansa ja saa nostettua kiekon täysin vapaasti maaliin Masonin yrittäessä epätoivoisesti torjua kiekkoa jäässä maaten kilvellään. Masonin kanssa eniten pihalla oli puolustaja Myers, jolla kyllä tuntui pää pyörivän hartioiden välissä maalin takatolpalla, mutta mikään muu osa kehosta ei sitten liikkunutkaan.

  2-0 Oli van Riemsdykin lavankärjellä sutaisema löysähkö veto taka-alakulmaan hyökkäyspään aloituksen jälkeen. Mason oli sijoittunut väärin ja hievahti vielä lisää väärään suuntaan aloituksen aikana. Samalla Wheeler rynnistää käsittämättömästi jonnekin jättäen Riemsdykin täysin vapaaksi.

  3-0 maali oli se illan surkein suoritus Masonilta. Kiekko on Gardinerilla siniviivalla ja Mason hukkaa kiekon näkökentästään yhden maalille parkkeeranneen torontolaisen takia. Mason arvaa Gardinerin syöttävän oikealle, Gardiner syöttää kuitenkin vasemmalle, jossa Nylander on jäänyt täysin vapaaksi. Mason on liukunut jostain täysin käsittämättömästä syystä maalin edestä maalin sivuun oikean tolpan tuntumaan ja Nylander ottaa Gardinerin syötön luistimistaan ja neppaa sisään.

  4-0 Marleaun maali ei mene Masonin piikkin.

  5-0 oli torjuttavissa oleva perustilanne, jossa Mason ei kyennyt peittämään vetoa tarpeeksi hyvin ja taisi kiekko sujahtaa takakulmaan kainalosta. Marleau oli ainoa maalintekosektorilla ollut pelaaja, joten parempaa ennakointia tilanteessa olisi tarvittu.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2017 klo 15.47
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Ehlers ensi yönä ykköskentässä. Laineen kanssa pelaavat Perreault ja Little. Näin ainakin reeneissä.
   
 15. Ysipakki Jäsen

  Lainaus:
  Viime kaudella selkeästi paras ketjuviritelmä oli Laine-Scheifele-Ehlers. Ihmeellisesti Maurice välttää juuri heidän peluuttamistaan yhdessä. Maurice taitaa olla näitä valmentajia jotka ei halua laittaa parhaita hyökkääjiään samaan ketjuun, kun vasta sitten kun ollaan pari maalia perässä vikassa erässä.
   
 16. Tietotoimisto Jäsen

  Winnipegissä odotetaan vesi kielellä Mauricen potkuja. Sen verran kauheaa on viimeiset 4 vuotta ollut, eikä Mauricella näytä olevan mitään uudistuskykyä.

  Viime keväänä annettu jatkosopimus oli koko jääkiekkomaailman mielestä aivan käsittämätön. Nyt pelolla pelätäänkin, että uskaltaako Chevy niitä potkuja tarpeeksi aikaisin antaa.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Itse pelkään saako Maurice edes potkuja ennen Chevyä. Tuskin.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Eikö muuten sekä päävalmentaja-Maurice että GM-Chevaldayoff saaneet pitkät jatkosopimukset juuri tänä kesänä?

  Hieman särähti korvaan kun jossain haastattelussa kauden alla Paul Maurice totesi joukkueensa tehneen viime kaudella seitsemänneksi eniten maaleja koko liigassa ja uskovansa, että voivat tehdä nyt vieläkin enemmän. Joku toinen valmentaja saattaisi erityisesti olla huolissaan siitä, että viime kaudella omiin meni neljänneksi eniten maaleja koko liigassa ja siihen kaivattaisiin petrausta ennemmin kuin maalintekoon. Toki tuo oli vain yksi lause ja saattaa näin asiayhteydestä irroitettuna kuulostaa typerältä. Tai sitten Maurice ajattelee juuri noin.
   
 19. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  EXCLUSIVE | 1-on-1 with Paul Maurice - YouTube

  Kyllä tekivät molemmat pitkät jatkosopimukset, ilmeisesti Chipman, Ludlow ja kumppanit luottavat kaksikkoon. Tuon haastattelun loppupuolella Maurice puhuu siitä miten joukkueen pitää kehittyä puolustuksellisesti, joistain asioista hyökkäyspelaamisessa pitää tinkiä jotta olisi parempi puolustamaan. Sanoo myös että joukkueen pitää olla kurinalaisempi, so. pysyä pois jäähyboksista. Se on sitten toinen asia miten nuo saadaan näkymään jäällä.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Flames broil Jets | Winnipeg Jets | Sports | Winnipeg Sun

  Katselin koosteen ja samat ongelmat jatkuvat eli heikko oman alueen puolustuspeli sekä huono alivoimapelaaminen. Training campilla pääpaino oli puolustuspelin ja alivoiman parantaminen, ei uskoisi. Käsittämättömiä merkkausvirheitä ja ylipelaamista kun tuplataan ja oma mies hukkuu. Aikaa on parantaa mutta kohta pitäisi alkaa parantamaan tai kausi on ohi ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Mauricen täysien kausien aikana Jetsin tilastot:

  PP 17% 5. huonoin liigassa
  PK 79,3% 5. huonoin liigassa
  GA 695 maalia ja 8. eniten liigassa
  GF 681 maalia ja 13. eniten liigassa

  Eli käytännössä ainut hyvä asia tuossa joukkueessa on ollut tuo maalinteko tasakentällisin ja sekin on vielä keskikastia. Kaikkien muiden joukkueiden valmentajat tuolta pohjalta ovat saaneet potkut, mutta Maurice se vain porskuttaa. Eiköhän tässä vielä Masonista saada syntipukki ja Maurice saa vielä yhden kauden jatkaa, edellisellä kaudella kun pystyi vetoamaan loukkaantumisiin ja otteluohjelmaan. Tuota ennen taisi valittaa ettei harjoiitusleirillä ehditty harjoittelemaan.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kiinnostaisi kyllä tietää ketkä on apuvalmentajat, jotka yleensä ovat enemmän vastuussa erikoistilanteista.

  Toki Mauricen vastuulla on näihin panostaminen.

  Jopa Detroitissakin on näihin ymmärretty panostaa, vaikkei siellä kuulemma enää mistään mitään tiedetäkkään. PP22% ja PK100%.

  Jetsillä samat luvut 9% ja 60%.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  @Henkka , tuollaisia nimiä löytyy apuvalmentajien palleilta. Jamie Komponin rooli on edelleen arvoitus.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Blackhawksissa Jamie Compon hoiti hyökkääjien peluutusta sekä ylivoimaa. Ylivoima ei ole ollut oikein koskaan kovin hyvää, joten periaatteessa tuossa voi olla jotain yhteyksiä.
   
 25. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Eikös se ollut juurikin Maurice joka pisti puolustuksen kuntoon taannoin kun Jets meni poffeihin saakka vai muistanko väärin. Silloin joukkue taisi tehdä top3 vähiten maaleja alkuun kun oma pää piti ottaa niin tarkasti ja hyökkäyksiin ei saanut karata.