Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. Tietotoimisto Jäsen

  Armia tänään ansaitusti poppareilla.

  Toivottavasti peli paranee kauden edetessä.

  Ollut häpeällisen huono harjoituspeleissä ja näissä 2 ensimmäisessä pelissä.
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Hyvä voitto, hieno voitto ja varmasti joukkueelle tärkeä voitto. Mutta matka on todellakin vasta alussa Winnipegin kohdalla varsinkin tälle kaudelle. Laineelle löytyy taatusti enemmän käyttöä kuin tämä kauden alku on osoittanut.
   
 3. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mun mielestä hän ei liiku yhtä energisesti kuin viime vuonna.
   
 4. adolf Jäsen

  Sen mitä näin osan tuota peliä, niin Laine oli enemmänkin taakka joukkueelle. Laiskaa tekemistä. Toivottavasti parantaa.
   
 5. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Eipä vakuuta Laineen poika tällä hetkellä ihan sillä tavalla mitä olisin viime kauden ja harjoituspelien jälkeen odottanut. Noh, onneksi kausi on vasta alussa, mutta jos peli jatkuu nähdyn kaltaisena ja Laine jää "jumiin" tuonne 2.ketjuun yhdessä Littlen ja Perraultin kanssa ja Scheifelen laidoilla hyökkää jatkossakin Wheeler ja Ehlers niin vaikea kyllä mitään yli 20 maalin kautta on ennustaa

  Joukkueelta kuitenkin hieno voitto!
   
 6. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Suomalaista (sosiaalista) mediaa seuratessa joskus hivenen hymyilyttää keskustelu Laineen roolista Jetsissä. Välillä tuntuu siltä, että aivan kuin Jets olisi olemassa Lainetta varten. Pitäisi saada pelata parhaan sentterin kanssa vasenta (?) laitaa parhaan oikean (?) laitahyökkääjän kanssa. Ylivoimallakin kiekon pitäisi jatkuvasti kiertää Laineen kautta.
   
 7. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Laine oli alussa huono, mutta paransi loppua kohden. Muutti tyyliä ja pisti kiekkoa nopeammin liikkeelle. Täten tilanteita syntyi huomattavasti enemmän kuin pelin alkupuolella. Sehän on selvä että Laine jää kauas tilastoista joihin hän pääsisi Scheifelen kanssa. Little on huomattavasti huonompi maalipaikkojen rakentaja, eikä pelisilmä ole lähellekkään samaa tasoa. En yhtään ihmettele jos Laineen osoite vaihtuu tämän kauden jälkeen, mikäli valmentajan toimintatavoissa ei tapahdu muutosta.
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Eikös Paten tulokassoppari ole kolmivuotinen? Katselin koosteen tuosta viime yön matsista, oli melko lähellä ettei Ehlers menettänyt kiekkoa oman sinisen päällä ennen ensimmäistä maaliaan. Siinä oli tuurit kohdillaan kun veto muutti pakin mailasta suuntaa ja meni sisään. Puolustus toimi ilmeisesti paljon paremmin kuin kahdessa edellisessä pelissä. Jos Laineen veto pelataan ylivoimalla pois niin luulisi että muille avautuisi enemmän tilaa. Hyvä vierasvoitto, tuosta on hyvä jatkaa.
   
 9. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Ei taida ihan Laineen omissa käsissä olla osoitteen vaihtuminen vielä moneen vuoteen. Huippupelaajan pitää myös pystyä tekemään ketjukavereistaan parempia. Laineen profiililla ei voi olla niin, että vaatii aina joukkueen parhaan sentterin vierelleen tehoja saadakseen.
   
 10. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Winnipeg oli nyt reilusti enemmän valmentajansa näköinen joukkue, pelaajat teki nöyrästi töitä ja luisteli löysäilyn sijaan. Jäähyjä ei otettu, mikä helpotti niin puolustusta kuin hyvän pelin pelannutta Hellebuyckia. Edmonton saatiin näyttämään melko huonolta, aika näyttää onko joukkueesta voittavaksi, ekat kaksi peliä oli aikamoista sekoilua. Viime yön pelissäkin oli toki hetki missä 2-0 johto suli hetkessä ja ote alkoi lipsua. Onneksi kuitenkin perään saatiin heti tuo Ehlersin eka (2-3) missä tosiaan olisi voinut käydä heikomminkin, kiekonriisto/menetys omalla sinisellä oli melko lähellä.

  Buffy puuttui, tiedä sitten oliko sillä jokin merkitys parantuneeseen puolustuspeliin. Wheeler-Sheifele-Ehlers ykkösketjuna näytti nyt esimerkkiä ja sillä saatiin raavittua tärkeä avausvoitto, suomipojat on vähän ahtaalla henkilökohtaisella tasolla tällä hetkellä, Armia kokonaan sivussa ja Laine pienemmässä roolissa. Joukkue voitti tällä tyylillä ja Maurice tuskin paljoa muuttaa tuleviin koitoksiin. Lowryn kolmonen ei kyllä tuollaisenaan pysty samanlaiseen raastamiseen mitä totuttiin näkemään, aika näyttää, kohtahan ne loukkaantumiset ja pikkuvaivat alkaa napsua jne.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Jostain syystä kemiat eivät vaan toimi Littlen kanssa, tuota nyt on aika montaa kertaa koitettu ja homma ei pelaa. Little taas pystyy hyvin pelaamaan esim. Wheelerin ja Perraultin kanssa, mutta jostain syystä tuota Scheif + Wheeler tutkaparia on pidetty pidempään paikallaan. Toki tuokin duo on varsin tehokas ollut, mutta ei tuolta rosterista löydy kuin nuo kaksi sentteriä jotka kykenevät peliä rakentamaan ja jos halutaan niin ykkösketjukin voi kuitenkin olla useammassa muodossa Laineen ja Scheifelen kanssa jos talenttia halutaan levittää. Ihan Tampassakin Kucherov pelannut pääsääntöisesti Stamkosin kanssa ja siinä on kuitenkin liigan aivan eliittipelaaja viimeisen 3 vuoden ajalta.

  E: Niin ja kun tuo ykkösketju toimi nyt noin hyvin niin Maurice tuskin tulee tekemään mitään muutoksia seuraavaan kymmeneen peliin. Sen mitä peliä väsyneenä seurasin niin tuntui kyllä voitto rakentuvan täysin tuon ykkösketjun varaan.
   
 12. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Katselin pelin aamulla ja todella paljon tasapainoisempi peli Jetseiltä. Ehlers oli liekeissä ja muutenkin tuo ykkönen toimi hyvin. Laineen ongelmana näen edelleen pelinopeuden ja tietynlaisen passiivisuuden hyökkäysalueella. Aika paljon Laine jää hyökkäysalueella odottelemaan keskustaan vetopaikkaa, mutta se tila on usein tukossa. Perreault ja Little pelaa enemmän syvässä, mutta heillä ei taas taito riitä paikkojen rakentamiseen. Laineelta odottaisin enemmän liikettä ja tyhjän tilan hakemista. Kiekolla Laine pelaa jo melko hyvin eikä viime kauden lukuisia kiekonmenetyksiä enää tule. Ylivoimalla Laine taas pelataan jo joka joukkueen toimesta pois, joten ehdottomasti pitäisi hakea variaatioita ykkösylivoimaan paikkojen vaihdolla tms.
   
 13. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Kenen käsissä se sitten on? Voi olla että sopimus on kolmivuotinen, mutta en ihmettele jos osoite vaihtuu sen jälkeen. Laine ei ole sitä pelaajatyyppiä jolta voi odottaa ketjun reppuselässä kantamista. Maalintekijä tarvitsee pelaajan jolla on hyvä pelisilmä ja taito rakentaa maalipaikkoja. Laine tekee ketjukavereistaan parempia vaarallisuudellaan, mutta siitä ei vaikuta olevan minkäännäköistä hyötyä Littlen kanssa.
   
 14. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Laine on todella paljon Ovechkinin kaltainen pelaaja, poislukien meriitit. Mielestäni Lainetta pitää nimenomaan peluuttaa Scheiffelen vierellä, jotta pelaajasta saadaan kaikki irti. Ei Patua hommattu puolustamaan vaan mättämään maaleja. Uskon myös vahvasti, että Laine vaihtaa seuraa jos ei saa ykkösketjun roolia, kun on kuitenkin todistanut että tulosta syntyy.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Elhlers - Little - Wheeler on toiminut aiemminnkin, joten olisihan se ihan järkevää luoda nyt edes jonkinlainen 1-2 punch. Yhden ketjun jengit ei pitkälle pötki pitkässä juoksussa.

  Scheifele kakkoseen Laineen kera. Siihen vauhtia sitten lisää jonkun nopean toisen wingerin kera.
   
 16. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Winnipegin. Laineen pelaajaoikeudet säilyvät nykyisen sopparin jälkeen edelleen Winnipegillä. Ainoat tavat osoitteen vaihtumiseen olisivat jonkin toisen joukkueen tekemä offer sheet johon Winnipeg ei vastaisi, tai Laineen pelaajaoikeuksien kauppaaminen. Kummankin todennäköisyys on noin promillen luokkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2017 klo 15.06
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Miksi se vaihtuisi? Senkö takia ettei Laine pääse pelaamaan Scheifelen vierellä? Pari pistettä kolmeen peliin joten ei se niin huonosti ole mennyt vaikka kieltämättä itse peliesitykset eivät ole olleet vielä kovinkaan hyviä Laineelta, mutta kausi on nuori. Paljon ehtii vielä tapahtua kauden aikana ja mahdollisesti yhteinen sävel löytymään myös Littlen kanssa. Huolestuttavaa olisi jos peli ei kulkisi kuin yhden kaverin rinnalla.

  Tietysti jos odottaa joka peliin maalia ja paria pistettä niin sitten voi heittää jo pyyhkeen kehään, ei tule onnistumaan.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Moni on sitä mieltä että Laineen peli kärsii siitä että ei saa pelata Scheifin vierellä, varmasti jonkin verran kärsiikin. Mutta jos mies on itse sanonut tavoitteekseen olla jonain päivänä maailman paras jääkiekkoilija niin ei homma voi jäädä sentteristä kiinni. Jo viime kaudella nähtiin että Laine ja Little löysivät toisensa varsin hyvin ja koska tuo nykyinen ykkönen toimii nyt hyvin niin ei sitä kannata rikkoa. Pate pystyy myös luomaan muille paikkoja, sekin nähtiin jo viime kaudella, tulee mieleen peli vieraissa Bluesia vastaan jossa Laine ja Little saivat nauttia toistensa tarjoilusta. Lisäksi Pate syötti ainakin kolmesti Ehlersin läpiajoon. Minua hämmästyttää että jotkut pitävät edelleen Patea niin yksipuolisena pelaajana että hän ei saa mitään aikaan ilman Scheifia.
   
 19. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Laineen pitäisi liikkua paljon enemmän, kuin mitä hän tekee. Varsinkin Littlen vieressä. Ei ole kauhean vaikea tällä hetkellä puolustaa Lainetta pois kuvasta.
   
 20. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Joko voidaan myöntää, että Laineen ura oli nyt tässä. Ekan kauden maalit tuuria, ja tämä kausi menee ns. toisen kauden kirouksen kanssa kamppaillessa. Koutsikin on aivan paska ja lähettää varmaan farmiin kohta. Eiköhän Laine vaihda viimeistään huomenna maisemaa. Toivottavasti ei sentään Vegasiin, koska kyllä tiedetään miten siellä kohdellaan suomalaisia snaippereita(Pulkkinen)!!!!! Yksi vaihtoehto olisi tietysti paluu Tapparaan täksi kaudeksi, saisi rauhassa kehittää luistelua ja fysiikkaa... nuori kundi varmasti haluaisi myös Olympialaisiin pelaamaan, joten tässä ratkaisu. Vaan ei taida Winnipegin kusipää valmentaja päästää???!!!??!!!??
   
 21. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Avainsanat: maitojuna, Tappara, LeKi. Jospa tätäkin ketjua tulisi lukemaan seuraavan kerran sitten kun Laine taas paukuttaa maaleja.
   
 22. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Miksi tuhlata lupaava ura keskitason sentterin kanssa, jonka kanssa ei ole ikinä kemiat kohdanneet? Onhan se vähän vittumaista pelata, kun sentteri jää melkein jokaisessa vaihdossa kakkoseksi, ajattelee pelin täysin eri tavalla eikä ole lähelläkään ketjukavereiden tasoa. Toivotaan toki että yhteinen sävel löytyy Littlen kanssa, en kuitenkaan usko siihen, koska Littlen pelisilmä ei riitä maalipaikkojen rakentamiseen. Uskon että Perreault tulee jatkossakin hoitamaan esityöt.

  Laineen pelioikeudet saattaa olla Winnipegillä, mutta jos palkkapyyntö on turhan kova, niin seura päästää hänet suosiolla menemään. Ongelma ei ole se että Pate ei pelaa Scheifelen kanssa, ongelma on se että Pate pelaa Littlen kanssa. Perreaultilla on hävytön kemia Laineen kanssa ja Little pilaa koko homman. Miksi näitä pelaajia pitää peluuttaa yhdessä kun heidän keskinäinen kemiansa on surkein koko joukkueesta? Tähän mennessä Laine on näyttänyt huonolta vain ja ainoastaan Littlen kanssa. Voisko siinä tilalla kokeilla esim. Lowrya?
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 10.53
 23. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Oot kyllä hiukan kujalla näissä asioissa. Crosbyn urakin varmaan paketissa, kun pelasi keskinkertaisten laitureiden kanssa useamman vuoden ja pelaa edelleen. Tavararesillakin aika keskinkertaista sakkia on laidoilla vetänyt. Laine pelannut alle 100 matsia ja ikää 19 lasissa. Ja nyt sitten on tuhoamassa lupaavaa uraa? Aina on joku toinen syypää fanipojan silmissä. Boudreau tuhosi Selänteen uran ja sen jälkeen Vatasen. Yeo tuhosi Granlundin uran ja sitten on vielä Pulkkinen. Maurice ja Little nyt sitten tuhoamassa Laineen uran.

  Sopimusasioissa olet hieman enemmän pihalla. Palkka perustuu pelaajaan otteisiin, potentiaaliin ja sen hetkiseen tilanteeseen. McDavid ja Eichel veti sinne jo niin kovia lukemia, että aika paljon saa Laine pyytää että Winnipeg jättäisi maksamatta. Laine on Winnipegin mies myös ensi kauden jälkeen lähes satavarmasti.
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Littlehän on ollut loukkaantumisistaan huolimatta ihan hyvätasoinen kakkossentteri NHL:ssa. Kyllä Laineen tasoisen huippulupauksen pitäisi saada Littlestä enemmän irti.

  Luulisin Littleäkin vituttavan, että joutuu pelaamaan laiskasti maalipaikkoja hakevan ja passiivisesti kiekkoa metsästävän yhden tempun ponin kanssa. Varmaan kohta pyytää siirtoa, jos ei saa parempia laitureita.
   
 25. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tämä oli vissiin sitä kuuluisaa sarkasmia. Kuten jo aiemmin kirjoitin, Laine ja Little löysivät viime kaudella melko hyvin toisensa jäällä. Kolme peliä pelattu ja osalla jo paniikkinappi pöydästä läpi. Kuten Patekin sanoi, tärkeintä on joukkueen menestys, tehopisteet tulevat siinä sivussa.