Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 26.10.2013 klo 19.46.

 1. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Aamen. Tämä kevään paras joukkue runkosarjassa on jatkanut samalla moodilla playoffseissa. Missä kamppailu, missä tunne? Ei ollut kaukana että oltaisiin tiputtu Kerholle jo.

  Ja nyt KalPa pyyhkii JYPillä lattiaa. Hävetkää saatana kaikki!

  Mutta onneksi Virtasella on jatko, Hole voi keskittyä taputtelemaan Veltsua olalle ja toisinpäin. Ja sitten syödään lihapiirakkaa ja naureskellaan että kyllä me taas ollaan hyviä + jatketaan kaikkien ikämiesten sopimuksia ja hankitaan vielä yks pappa lisää Sveitsistä siihen. Annetaan Tavin sekä Miklikin mennä ja hehkutetaan kuinka Topi Nättinen ja Micke Saari on huikeita kaappauksia.

  Saatana. Onneksi huomenna on Madridin derby, niin ei tarvi Kuopion peliä katsella.
   
 2. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Väärin, joukkueen eväät riittää pronssimatsiin. Totuus on, että JYPin pakit ei kykene juurikaan millään tavoin tukea hyökkäyksiä, nää Vainiot ja Vaakanaiset ei kertakaikkiaan kuulu tälle tasolle. Toinen totuus on, että toiselle ei tule edes hiki, kun kiekollisesti on valovuoden edellä kaikessa tekemisessä. Toki, taktisesti Virta vie Virtasta myös kuin mätää kukkoa pelitavallaan. Sääli, ettei JYP älynny ajoissa iskeä tähän valmentajaan, kun oli vapautumassa, jonkun noille pitäs opettaa, kuinka kiekolla pelataan. Kun jossain topikissa joristiin ja en muista kuka kirjoittaja otti huippuvalmentajana Kiven esiin, korjaisin sen verran, että tämän sarjan ykkösvalkku on kiistatta Virta, kun suhteuttaa rosterin ja sen esitykset, sääli vaan, että vuori on epäilyttävän korkea, kun Tappara pitäisi neljästi kammeta. Sinänsä ei edes vituta, vaikka otsikkoon kirjoitinkin, sille paremmalleen ei ole häpeä hävetä ja kuusi erää kaverille 5 - 0 ei jätä mitään ihmeteltävää kenellekään.
   
 3. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän tuo joukkueen rakenne on nyt vakavan mietinnän paikka. Jos jalkavuutta tai pelaavuutta, vai miten se Holtari hakuja kuvasi, piti tulla lisää, niin ei se sille näytä.
   
 4. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  NYT VITUTTAA.

  Tuo joukkueen puolustus on ihan oikeasti todella köykäinen ja se olisi kaivannut ehdottomasti jotain vaarallista kutia sinne, joka toimisi edes jonkinlaisena pelottimena.

  Millään tavalla ei ole tarkoitus nostaa tikun nokkaan yksittäisiä pelaajia ja varsinkaan joukkeen nuorta kalustoa mutta Vaakanainen... Saatiinko nyt sitä mitä ihan oikeasti tarvittiin / odotettiin? Hyvä All around -pakki ikäisekseen mutta tuoko oikeasti mitään lisää JYPin peliin? Minun mielestäni ei. Kaveri on nuori ja pelannut hyvän kauden siihen nähden, että on -99 syntynyt mutta onko hänen peluutus ja kasvatus oikeasti mestaruutta tavoittelevan joukkueen tehtävä varsinkin kun missään vaiheessa hänen tarkoitus ei ole ollut jatkaa organisaatiossa pidempään. Nyt JYP ei hyödy mitään eikä saa nauttia miehen kehityksen hedelmistä tulevina vuosina. Nyt kaveri tuli vain pelaamaan tänne yhden kauden ja itselleen sen änärivarauksen. Voisiko edes joskus käyttää katsomon puolella, vai onko sopimuksessa jokin estävä pykälä?

  Mielestäni tälläiset hankinnat olisi hyvä kyseenalaistaa ja miettiä, että hommataan pelaajia, jotka haluavat sitoutua ja sitä kautta varmistua, että pelaaja pelaa oikeasti logolle. Älkääkä ymmärtäkö väärin. Tottakai lupaavia pelaajia pitää hommata joukkueeseen jos niitä on saatavilla ja mahdollinen änärivaraus ei tietenkään saa olla mikään este mutta ymmärtänette pointin. JOS hommataan tälläisiä vuoden projekteja jatkossa niin mietitään, että onko kyseessä oikeasti selkeä palanen joka vahvistaa joukkuetta. Myös joku pari vuotta vanhempi oma junnu tai vastaava olisi ehkä voinut pelata samalla tasolla kuin Vaakanainen. Jotenkin tuntuu, että esim. Vaakanaiselta puuttuu se lopullinen taistelu ja sellaista sydäntä ei ole pelissä. Kun tämän nyt oli tarkoitus olla vain tälläinen vuoden piipahdus JYPissä ja sitten P-amerikkaan uraa tekemään.

  Mutta nojoo, se Vaakanaisesta. Ei tämä hänen piikkiinsä mene, kunhan vain pohdin vaisuuden mahdollisia syitä..
   
 5. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Aika kuvaava oli se yksi JYPin ylivoima 2. erässä, jonka aikana KalPa sai varmaan kolme 2vs1 - hyökkäystä ja Jokinen olisi päässyt vielä nokikkain Tuokkolan kanssa, mutta ei vaan enää jaksanut, vaan piti lähteä vaihtoon.

  Sen aikana myös koettiin klassinen "kansa suuttui"- hetki, jollaista olen viimeksi todistanut JJK:n pelissä vuonna ööh, kun Kisu Sund katkaisi JJK:n vastahyökkäyksen syöttämällä pallon alaspäin topparille. Kuvitelkaa vihellystä, buuausta, ei sellaista pettynyttä, vaan todella vihaista, ihan kuin jotain perustavanlaatuista olisi loukattu.
   
 6. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei tää nyt kovin hyvältä näytä. Kaikki kunnia meidän nykyisille pakeille, tuntuu vaan että oisko esim. Salonen, Hietanen, Kemiläinen kolmikko ollut sellaisia kenet olisi ollut hyvä pitää joukkueessa. Tietysti jokaisen kohdalla tilanne on mennyt omalla tavallaan, mutta jotenkin tuntuu ettei tämän iltaisen KalPa pelin tapaisia henkisiä romahduksia tulisi niin helposti jos meillä olisi joukkueessa enemmän jatkuvuutta ja omia kasvatteja jolloin esim. kotikaukalossa laitettais sata varmasti kaikki peliin. Eipä sillä, Friman ja Kuukka on ollut meidän puolustuspään parhaimmistoa ettei se nyt välttämättä siitäkään ole kiinni mikä on pelaajan kasvattajaseura. Jotain todella kummaa tuolla taas on menossa kun välierissä ei saada materiaalista mitään irti. Ei yhtään mitään. KalPa on ollut parempi, mutta molemmissa peleissä JYP on ollut niin pihalla ettei KalPan ole tarvinnut esittää oikein mitään.
   
 7. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Vitun luokatonta paskaa koko esitys tänään! En tiedä mitä sanoa, kun hitaissa lähdöissä ilman painetta ei saada edes syötettyä omille, korkeintaan luistimiin. Tuli mieleen syksyn synkimmät hetket. Paljon on tapahduttava yön aikana.
   
 8. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En tiedä, onko tämä mistään joukkueen rakenteesta kiinni. Kevätkaudella näytettiin, että tällä rakenteella pystyy pelaamaan käytännössä liigan parasta kiekkoa. No nyt siitä ilmeestä ei ole jälkeäkään, vaan jätkät näyttää siltä, niin kuin eivät olisi ennen jäällä käyneetkään.

  Veltsu voi ottaa 12-paidan Allulta ja vetää itse ykkösen laidassa huomenna. Tulos ei olisi ainakaan huonompi. Myös Kenkää voisi kokeilla maalissa, ei varmaan sekään osa-alue tuosta paljoa huononisi. Ja Korkki vois yrittää pelata Leimu-tyyppisesti pelkät ylivoimat, niin voitaisiin joskus saada toimitettua kiekkoa viivasta maalille ylivoimalla.
   
 9. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Niin, sitä voinee kukin miettiä mistä se johtuu että Vaakanaiset ja Vainiot pelaavat tuolla tasolla sekä samalla KalPa tekee juusoriikoloista ja mikaelseppälöistä tuon tason pakkeja.
   
 10. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vituttaahan se saatana kun hävitään kaks peliä peräkkäin!

  Mutta paikoista edes välillä sisään, ja hups, tänäänkin olis voitettu, vaikka pelattiin näin paskasti.

  Kamoon jengi: huumori korkeella ja lisää paskaa housuun! Tämä sarja kääntyy vielä! Ja vaikkei kääntyis, kannustusta, riemua ja positiivista raivoa silti kehiin! Ei näitä välieriä tänäkään vuonna pelaa kuin neljä jengiä.
   
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Meidän YV:tä myös pakko arvostella kovin sanoin. Järkyttävän tehotonta on ollut, toki alivoima on hoitanut oman tonttinsa ihan hyvin mutta YV on kyllä pettänyt näissä kovissa peleissä ja pahasti! Ei vaan voi antaa tasoitusta vastustajalle paskomalla housuun erikoistilanteissa! Saatana ylivoimat on hemmetin tärkeitä tilanteita jopa ratkoa pelejä! Siinä yksi osa-alue joka kusee ja helvetin pahasti.
   
 12. Kiekura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Ducks
  Lainaus:
  Tästähän on ollut puhetta ihan koko Suomen tasolla. Suomessa pelataan junnuista asti todella taktista kiekkoa, mikä sitten syö sitä yksilöiden kehittymistä.
   
 13. baable Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä on taas ihan turhaan tehty kaverin veskasta sankaria. YV on myös aivan karmeaa katsottavaa, miten voi olla noin luokatonta tässä vaiheessa kautta? Eikä meillä ole edes yhtäkään pakkia, joka osaisi kunnolla sitä kiekkoa laukoa. Eipä tosin ole hyökkääjiäkään poislukien Miklik. VMP.
   
 14. Pinturicchio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Juventus, Jokipojat
  Lainaus:
  Köröttelin jälkikasvun kanssa 250km peliin 37€/kpl liput taskussa ja tässä vaiheessa alkoi optimistinenkin kaveri hermostua.

  "Herroja sejase ei vaan kiinnosta" -narinaan en jaksa lähteä, koska en vaan mitenkään jaksa uskoa että asia olisi näin. Nyt on jostain muusta kyse. Ukkoja on tippunut rivistä ja sitä kautta ketjut menneet uusiksi, mutta ei sen nyt noin paljoa pitäisi vaikuttaa. Pelin perusrakenne on jotenkin hukassa ja turhan usein joudutaan heittämään kiekko päätyyn ja odottelemaan ihmettä. Montako kontrolloitua omasta päästä lähtöä tänäänkään nähtiin.

  Tähän päälle kärkimiesten (pl. Miklik ja varauksin Suomela) itseluottamus on täysin nollissa, sen verran haparoivaa tekeminen on ja kiekkoa siirrellään puolen metrin kaverisyötöillä vierelle ja toivotaan, että jospa se kaveri tekisi. Pahimpana sitten Suikkasen termein nämä "kahden metrin syöttö kolme metriä ohi" väläytykset. Harmittaa, sillä minun mielestä KalPa ei ole läheskään niin dominoiva kuin Tappara toisessa sarjassa.

  Yksi pieni onnistuminen voi kääntää koko paatin, joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Itse suuntaan huomenna Happeen peliin, joskopa siellä kotijoukkue saisi jonkun maalin aikaiseksi. Sivusilmällä sitten Ruutu+.

  P.S. Hirviteatteriin lapsi+aikuinen yht. 15€. Mielestäni hinta vähintäänkin kohdillaan.
   
 15. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt on jotenkin sama meininki kuin syksyllä. Syksyllä tosin johtoasemassa sössittiin niitä kolmansia eriä, sellaista ei olla KalPaa vastaan vielä nähty, mutta perusasetelma on sama: pelaaminen on sen verran hyvää, että sillä olisi ihan mahdollista voittaa näitä kalpoja, mutta tahtotila on kaukana siitä, mitä playoffsit vaatii. Erityisesti ne, joiden pitäisi nyt kantaa joukkuetta, ovat alkanaat neppailemaan: Hytönen, Tuppurainen, Nättinen ja myös Löfman (Kolea en laske tähän edes mukaan). Vaakanainen on taas oma lukunsa. Mutta ei tuo sarjan kääntäminen vielä mahdotonta ole, mutta isojen poikien pitäisi nyt ottaa roolia, eikä odotella että kyllä se slovakki meidät pelastaa.
   
 16. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Suurin ongelma täytyy olla otteluun valmistautumisessa ja valitussa taktiikassa. Viime vuoden välierien vika matsi oli aivan samanlainen, odotin että peliin tullaan ryminällä ja ajetaan vastustaja köysiin mutta mitä vielä, Virtasen tunteeton kiilailukiekko tekee paluun juuri pahimmalla hetkellä. HPK sarjassa rymisteltiin ja painittiin pari voittoa, eilen oltiin kuin veltot K**vät kentällä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Vieläkin vituttaa se eilinen perseily. Maalipaikkoja kyllä JYP loi mutta se viimeistely... Puhdas maalintekijä laukoo täysin tyhjästä maalista ohi ja yli ja ne jotka meni maalille asti olivat parhaimmillaan keskinkertaisia yrityksiä. Siellä on joku kaamea King Kong harteilla juuri kauden kriittisillä vaiheilla.

  Liikkeessä kamalasta jäljessä ja yhden ylivoiman aikana vastustajalle kolme 2-1 hyökkäystä! KOLME!

  Vieläkin on sellainen kyrpä otsassa etten isompaa ole nähnytkään! Saatana!
   
 18. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pelataan jumalauta välieriä, siis välieriä! Ja joukkuetta ei näytä kiinnostavan edes vähän alusta. Eilinen peli ei ollut mistään muusta kuin asenteesta kiinni. Pyytäisivät edes anteeksi kaikilta lipun ostaneilta. Hävetkää!
   
 19. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Mun mielestä tuossa ei ollut asenteesta kiinni vaan enemmänkin siitä että henkisesti joukkue ei paineita kestänyt. Pelaaminen oli hätäistä ja hermostunutta. Se teki siitä sekavaa ja sitä kautta tehotonta.
   
 20. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Saisikohan Virtanen potkut ennenkuin kerkee päivääkään valmentaa uudesta sopimuksesta, jonkinlainen ennätys kai sekin.
  Jää nähtäväksi.

  Eiku täähän olisi posiketjun kamaa, no siirtäköön modet.
   
 21. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  KalPa on pirun kova, mutta niin on myös JYP. Jostakin syystä JYP ei ole saanut konetta ollenkaan vielä käyntiin toki eilen se Miklikin upea ohjaus jos olisi hyväksytty niin tiedä mitä olisi käynyt. Etenkin JYP:in johtavilta pelaajilta on odotettava lisää ja sitä todellista tasoa ei olla vielä kyllä nähty se on fakta.

  Paha homma kuitenkin tuo Miklikin mahdollinen sanktio se on iso kolaus. Anyway JYP pystyy kyllä parantamaan vielä paljon.
   
 22. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei yhtään hyvää taklausta JYPiltä. Siis mitä helvettiä? Syötöt tulee seisoville pelaajille, eikä edes kulmapelissä meinaa löytyä omia. Kalpa tietää koko ajan mihin pyrimme kiekkoa pelaamaan. Positiivista on että meillä on pelitapa, kysykää vaikka Virralta.
   
 23. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Vitutti todella paljon katsoa eilistä peliä. Ja minä en ota mitään KalPalta pois, sehän pelaa ihan perkeleen hyvää, tylyä kiekkoa höystettynä omilla vahvuuksilla. Kilpeläinenkin kun ottaa kaiken kiinni, niin avot, 2-0 ja 5-0 KalPalle.

  JYP sen sijaan on ollut sanalla sanoen surkea maalipaikoissa. Taas näkyy sitä syksyn JYPiä, joka pelkäsi ratkaisuja, mikään ei tuu selkäytimestä, syötöissä epäröidään, pusketaan päättömästi sinne tänne luistellen niin perkeleen kovaa, ja vaikka Tuokkolaa/Olkinuoraa en todellakaan syytä sinänsä mutta: kummatkaan eivät ole godmodessa. 2-0 ja 5-0 Kalpalle.

  Se on jännä kuinka sen aistii kentällä, kun toinen ei ole pelin ytimessä. Jos vastustaja on epävarma, edes hitusen, sitä uskaltaa iskeä kimppuun ja tietää, että siitä kaksinkamppailusta tulee voittajana. Ne on pieniä juttuja, mistä sen aistii ja näkee. Kiekko polttaa lavassa tai ei pysy lavassa, ei ihan heti tiedä mihin sitä tulee syöttää, ajoitukset eivät ole kunnossa ja syötöt eivät napsahda oikeisiin kohtiin, tulee pitkiä, ajatukset ei mee yhteen. Kaikkia pikkujuttuja, jotka sitten lopulta kaikki yhdistyessään tulevat isoiksi jutuiksi, kun myös oman joukkueen pelaajat alkavat pelkäämään. Silloin tarvitaan niitä kiekollisia liidereitä, esimerkkejä, jotka antaa uskoa siihen, että vittu tuo se vaan uskaltaa tehdä oikeita juttuja - kyllä sitten minäkin. Sitä on vaan helvetin vaikeaa pakottaa, se tulee luonnostaan. Jotkut sen osaa, jotkut sen osaa joskus, ja joistakin ei vain ole siihen. Jotkut todella hyvätkin pelaajat ovat niitä, jotka pelaavat parhaimmillaan vain silloin kun joukkueen paras pelaaja ottaa joukkueen reppuselkään.

  JYPissä tällaista kiekollista ylijohtajaa ei ole tällä hetkellä. Kultakypärä Suomela on erinomainen pelaaja, ja tulee mitä todennäköisimmin olemaan tällainen kiekollinen liideri, mutta vielä on liian nuori kantamaan joukkuetta reppuselässä vaikeassa paikassa. Osoittakoon mielellään minut vääräksi.

  Ei tämä sarja vielä ohi ole, en heitä pyyhettä kehään. Mutta RD:n sanoin, nyt jos koskaan tätä tarvitaan: MINÄ HALUAN SANKAREITA SAATANA.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 12.47
 24. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tästä pitkälti samaa mieltä. Ei pitäisi nostaa ketään tikun nokkaan, mutta onhan esim. Kalteva ollut koko playoffit aivan umpijäässä kiekon kanssa. Sillon kun kiekollinen tai mikään muukaan peli ei toimi, niin peliä pitäisi yksinkertaistaa. JYP:n ns. karvaus ei ole toiminut KalPaa vastaan olleenkaa, joten kannattaisko lukea peliä ja välillä vetää semmonen perus keski-alueen 1-3-1 tai 1-2-2 sumppu ja kytätä vastahyökkäyksiä. Tällaista reagointia ei ole JYP.ltä oikein löytynyt vaan on lähdetty karvaamaan täysillä vaikka vastustajalla on kiekko hyvin hallussa ja pää ylhäällä, jolloin JYP:n karvista tullaan heittämällä ohi. Ehkä voi olla niin että KalPa on nimenomaan valmistautunut siihen, että JYP karvaa ylhäältä. Saa nähdä mitä tänään käy? Minkäänlaisia odotuksia ei ole, mutta huonommin kun eilen on vaikea pelata.
   
 25. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Pahaa pelkään, että tuhoon on olisi moinen yritys tuomittu, Pelsuthan tuota yritti, ei toiminut. Hankalaksi JYPin tilanteen tekee se, että kiekolla määrätään pelin tempo ja siinä ei ole ollut mitään jakoa JYPillä, toisaalta jalalla ja työllä vastaaminenkaan ei onnistu, kun vastustaja on jalkavampi ja työteliäämpi. Taktisesti Virtasen on pakko löytää joku kani hatusta, sillä tänään on se pakko voitto, mikäli finaalista aikoo haaveilla. Huomio, minkä monet ovat tehneet, että avaukset, syötöt, karvaus ja tekemisen hätäisyys tilanteissa on oikea, mutta ei se johdu oikeastaan JYPin huonosta pelaamisesta, vaan Kalpa tällä hetkellä kykenee määräämään temmon, liikkumaan paremmin ja saa tätä myötä ne tarvittavat tuhannesosa sekunnit huolellisempaan tekemiseen ja vastaavasti JYPiltä tilan ja ajan pois. Omin silmin ainoa lääke olisi kyetä paineistamaan Kalpan puolustusta ja avauspelaamista, sillä omissa ne Kalpan heikkoudet on, mutta jotta tuota voisi toteuttaa edes jotenkin menestyksellä, se vaatisi ihan toisen luokan puolustusta, joka kykenisi kenttäpelissä viisikkoa tukemaan muutenkin kuin rytmittämättömillä sooloilla parilta jalkavammalta pakilta. Yksi kulminaatiohan on, että JYPin hidas kompurajalka osasto ei voi ottaa riskiä hyökkäyspään paineistamiseen, vaan mieluummin ajoissa valuvat varmistamaan, koska vastustajan viisikko on riiston saatuaan jo omalla maalilla yrittämässä hitaitten pakkien vielä ottaessa ensimmäisiä kiihdytyspotkuja hyökkäysalueella. Mitään järjellistä porrastusta ei siis hyökkäyksen tueksi tule, tämä helpottaa Kalpan puolustamista ja merkkauspelaamista ratkaisevalta tuntuvin vaikutuksin, kun hyökkääjät on helppo pimentää sektorista ja pakit ehditään helposti blokata ja kääntää ylivoimahyökkäyksiksi. Silti, jos JYP ei aio tyytyä kolmeen matsiin tälle kaudelle, melkeen nyt se statement on annettava, tai jää antamatta. Mikä taktisesti saattaisi toimia, olisi träppi ylhäältä, jos hyökkäysalueelta, mutta epäilen, että JYP moiseen riittävän riskittömästi kykenisi kömpelön, kokemattoman ja hitaan puolustuskaluston vuoksi.