Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 26.10.2013 klo 19.46.

 1. Pauli Jäsen

  Pettymys on kyllä kova. Kenen syytä tämä on?? Taitaa olla kalpan syytä..... Aika monesti olemme olleet välierissä kymmenen vuoden aikana. Vaikka nyt hävisimme ja viime vuonna hifk oli kyllä meitä selkeästi parempi. Toisaalta 2005 kärppien kanssa oli todella tasaista vaikka hävisimme. Aika moni varmaan silti haluaisi vuosi toisensa jälkeen välieriin.
   
 2. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Vituttaa kyllä se että tästä välieräputkesta alkaa tulla yhtä legendaarinen kuin Tapparan hopeaputkesta. Aina se saatanan viimeinen napsu puuttuu, milloin seiskapelissä, milloin aikaisemmin, mutta aina se puuttuu. Eikä lämmitä enää mitkään runkosarjan voittoputket. Hankala tästä kaudesta mitenkään "hyvää" on lopputulemaksi saada, ehkä keskinkertainen jos voitetaan pronssi.
   
 3. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vituttaa kun muistelee sitä kun JYP tuli tasoihin ja alko peli virrata hetken KalPan päädyssä ja kaikki näytti hyvältä.
   
 4. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mitä helvettiä tuo säätäminen omassa päässä on jokaisessa IFK:n maalissa?
   
 5. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Samaa olen ihmetellyt itsekkin. IFK:lla on yksi ketju, jota kiinnostaa pelaaminen edes vähän alusta ja JYP suorastaan tarjoilee tälle porukalle paikkoja. Milloin annetaan kiekko suoraan lapaan, milloin ei onnistuta siinä metrin nepissä omille...
  Otan tämän pelin jo puhtaana vittuiluna faneja kohtaan.
   
 6. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei voi käsittää, ja samalla Ritari pääsee hehkuttamaan miten hienoja maaleja HIFK tekee. Ois hienoja jos siellä ois joku puolustajakin kentällä, niin ja Ritarin mielestä JYP:n maalit perinteisiä JYP maaleja, räkämaaleja maalin edestä. Kun taas HIFK tekee vain hienoja. Kunnon paskaa.
   
 7. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ei ihan tarkinta pelaamista. Läpsytellään nää ruskeat metallilätkät pois alta ja lähdetään saunan kautta dokaamaan!
   
 8. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pronssimatsi ollut kyllä koko kausi pienoiskoossa, tai koko Virtasen aika. Johdot onnistutaan sössimään ihan omalla tekemisellä.
   
 9. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Hei, se on hokia. On siinä vastustajallakin jotain tekemistä tämän asian kanssa. Eikä se Virtanen siellä jäällä ole vaan pelaajat. Peräänkuulutan pelaajien vastuuta omasta tekemisestään, eli silloin tullaan materiaalikysymykseen.
   
 10. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Vieläkin vituttaa "jämähtäminen" taas kerran väli-eriin. Oliko nyt kolmas putkeen? Joo-o, ihan hyvä veto on olla taas neljän-sakissa tässä sarjassa. Mutta nyt olisi ollut hyvä ja aito sauma finaaliin, ainakin jos vertaa viime kauteen jossa IFK vei ihan pystyyn...sitten muistinkin että peli on aina suhteessa vastustajaan ja KalPa oli seiska-pelissä selkeesti parempi.
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tämä..

  Oli kolmas putkeen ja kuudes kerta kahdeksaan vuoteen. Hieno saavutus ei siinä, mutta itseä ei kyllä tuo pronssi kiinnosta yhtään.

  Pahasti näyttää siltä, että Veltsu lanseeraa itsestään VälieräVirtasen, materiaali on Veltsulle ollut ainakin kolme kertaa täysin kannuun riittävä, mutta jokin on aina lopulta epäonnistunut.
   
 12. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Periaatteessa joo näin. Uskon kuitenkin, että aika moni valmentaja haluaisi olla kyvyiltään väliervirtanen, kun katsoo mm. tepsin, kärppien, hifkin ja lukon räpellystä viime vuosina JYPiä kalliimmilla joukkueilla.
   
 13. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllä, en todellakaan ole kiistämässä sitä että tämä on hyvä saavutus jos katsoo isoa kuvaa. Henkilökohtaisesti silti ei lämmitä pronssi yhtään ja omasta mielestä Virtasen kanssa ei ole päästy muutamana keväänä materiaalsin edellyttämälle tasolle.
   
 14. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Lauri Marjamäki, kaksi mestaruutta ja pronssi kolmen kauden sisään. Kyykytti pronssimatsissa JYPiä.

  Antti Törmänen, johdatti HIFKin finaaliin viime keväänä kyykyttämällä JYPiä.

  Risto Dufva, monetko välierät Raumalla?

  Saat halutessasi tarkentaa tuon räpellyksen.

  Kyllä minä näkisin jatkuvien välierätappioiden sijaan sen piikkisuorituksen ja sitten vaikka semisukelluskauden.
   
 15. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep. Myös itsellä siinä mielessä ristiriitainen fiilis, että periaatteessa pärjätään sikahyvin, mutta vähän jää fiilis, miksi se tyssäsi ennen finaalia.

  Ensi kaudelle toivomuksena tasapainoisempi kausi, jolloin pystyttäisiin ilman yli-inhimillistä kiriä tavoittelemaan runkosarjan kärkisijoja ja sitä kautta päästäisiin mahdollisimman hyvistä asetelmista pudotuspeleihin.
   
 16. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Näin kannattajan näkökulmasta ehdottomasti sama, ottaisin paljon mielummin muutaman piikkikauden ja muutaman floppikauden, kuin jatkuvia pronssipelejä. Seuran näkökulmasta toki luultavati tuo jatkuvat pronssipelit on parempi.
   
 17. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Nykyään tuntuu olevan vallitseva trendi, että vain mestaruuksia arvostetaan ja muut sijat ei ole mitään. Aina pitäisi joka kauden jälkeen päästä torille ja saada kansanjuhlaa pystyyn. Mutta kun vain yksi voi voittaa mestaruuden tasaisessa sarjassa ja ne muutkin sijat vaatii ihan järkyttävän määrän työntekoa. Ja piru vie, kun sitä taitoa ja osaamista löytyy muissakin joukkueissa, ei vain siinä omassa suosikkijoukkueessa.

  Ei, en itsekään ole täysin tyytyväinen pronssiin. Tyytyväisyys tappaa kehityksen. Joukkueen peli oli kuitenkin koko ajan nousujohteista playoffeissa, viimeisessä KalPa-pelissä olisi vaadittu huippuonnistuminen ja omiin ei olisi saanut mennä kuin 1-2 maalia. Ottelu vaan lähti heti alusta asti väärille raiteille. Ei kai se pelillisesti suuri vääryys ole, että KalPa meni siitä sarjasta finaaliin. Pomppu sinne, pomppu tänne, ja jatkoonmenijä olisikin ollut JYP. Jääkiekkojumalat olivat tällä kertaa tätä mieltä.
   
 18. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä. Ei mene henkilökohtaisesti minulla kaaliin, että miksi on niin vaikeaa arvostaa muuten hyviä suorituksia. Mestaruutta minäkin aina haluan ja toivon, mutta se ei tarkoita stiä, että en pystyisi nauttimaan muistakin saavutuksista tai arvostamaan niitä.

  Minä näen eräiden kommentit täällä tietynlaisena epäkunnioituksena seuraa kohtaan, joka tuntuu pahalta. Samaan aikaan olen surullinen heidän puolestaan, kun eivät osaa arvostaa tai nauttia mistään muusta, kuin mestaruuksista. Mahtaa olla tylsää elää sillä tavoin, ettei mikään kelpaa ja aina pitää valittaa.
   
 19. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Johan tässä on moneen kertaan todettu, että pronssimitalikin on hyvä suoritus, mutta jos organisaation tavoitteena on mestaruus, niin kyllähän tässä voi ja pitää pientä kritiikkiä antaa, että välieristä on eteenpäin menty viimeksi v. 2012. (eikä nykyisen päävalmentajan aikana kertaakaan.)

  Siitä olen kyllä satavarmasti eri mieltä että KalPa-sarja olisi ratkennut johonkin "pomppu sinne pomppu tänne"- tilanteisiin. Kyllä se seiskapeli oli ihan selvästi KalPalle alusta loppuun asti. Siihen nähden että sarja meni 7. otteluun, ratkaisu oli todella selkeä. Ihan yhtä lailla kuin vuosi sitten HIFKiä vastaan, vaikka silloin tarvittiin vain 6 peliä. Siinä ei ole minusta paikkaa minkäänlaiseen jossitteluun.
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Olet ihan oikeassa ja itsekin annan kritiikkiä, kuten myös JYPin johto, valmennus ja pelaajat ovat antaneet omilleen.

  Joillakin tuo kritiikki ei vain ole jäänyt kovin vähäiseksi, kun kommenteista voisi päätellä, että joukkue olisi ollut sarjan kovimmalla budjetilla viimeinen ja vetänyt taloudellisesti konkurssin parhaalle. Hieman kärjistettynä siis, mutta vain hieman.
   
 21. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä kaikkien uskottavien organisaatioiden tavoitteena täytyykin olla mestaruus. Harmi kun vain yksi joukkue voi sen voittaa. Siellä on aika monta muutakin kovaa organisaatiota. Olihan se mestaruus tavoitteena myös 2010 ja 2011, mutta silloin joukkue suli keväällä kilpaa lumiukon kanssa. Kuka mahtoikohan olla päävalmentaja silloin ja oliko tarpeeksi laadukas rosteri silloin?

  Lainaus:
  Viime kauden HIFK oli todella kova rosteri ja pelasi flow-tilassa lähes päätyyn asti. Se oli JYPiä edelle ihan kaikessa.
   
 22. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Dufva. 2010 että ei, koska kaaduttiin selkeästi siihen että rosteri oli aivan liian kapea. 2011 kyllä, mutta Matikainen vei Dufvaa kuin pässiä narussa pelitavallisesti.

  Tämä väite siitä että kannattajille riittäisi vain ja ainoastaan mestaruus on taas täyttä huuhaata. Kuten ylempänäkin olevat kirjoitukset kertovat, periaatteessa tyytyväisiä ollaan mutta silti pettyneitä. Ihan ymmärrettävistä syistä. ¨
  Kuten @Tj totesi, nyt oli viides kausi peräkkäin ettei menty välieriä pidemmälle. Veltsun aikaa kuvastavat myös aina samat ongelmat: pelitapaa etsitään koko syksy, sitten pelataan taas sydäntalvi ja kevät loistavasti jonka jälkeen parasta virettä ei löydetä playoffseissa.

  Kyllä minä ymmärrän täysin että tämä jättää osittain pettyneen fiilikseen kannattajiin kun joukkue painii samojen ongelmien kanssa vuodesta toiseen.
   
 23. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Jossittelua, mutta JYP oli selvästi parempi ensimmäisessä Helsingin ottelussa pitkään, maalivahdin hörpyt päästi kuitenkin IFKn peliin mukaan ja lopulta voittoon. Mikäli tuo peli olisi voitettu, uskon että oltaisiin myös koko sarja voitettu, no turhaa jossittelua mutta kyllä tuossakin lopulta aika pienet marginaalit oli.
   
 24. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Ensi kausi saisi tosiaan lähteä jo syksystä hyvin liikkeelle, ihan jo vaihtelunkin vuoksi. Kyllä kevätvire on ollut Veltsunkin aikana ihan riittävän hyvä, mutta jos vastustajalla on vielä parempi vire, niin se saa sen oman vireen näyttämään huonommalta kuin se onkaan. Onhan se ikävää, että tärkeimmällä hetkellä ei ole ihan riittänyt ja jäänyt vähän piippuun, mutta en nyt suoranaisesti päävalmentajan piikkiin tätä osaa laittaa. Siihen en löydä riittävää yhteyttä. Enemmän laitan tämän laadukkaiden vastustajien piikkiin. Siihen vaikuttaa niin moni asia mikä joukkue menee keväällä pitkälle ja varmasti moni valmentaja olisi tyytyväinen, jos omaisi edes vastaavat näytöt kuin Virtanen.
   
 25. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Jep. Samalla tapaa KalPa oli ihan voitettavissa sen neljä-kuusi kertaa ottelusarjan aikana, mutta maalinteko oli älytöntä tervanjuontia osalle pelaajista ja KalPa sai näin ollen muutamia täysin ilmaisia voittoja. Vain kaksi viimeistä Kuopion matsia oli enemmän tai vähemmän selviä KalPalle. Eka oli klassinen Virtasen 5. välieräpeli ja jälkimmäisessäkin Kuukan ylärimakuti sisään olisi muuttanut kyllä pelin luonnetta, kun se olisi ollut vain maalin peli sen jälkeen, vaikkakin KalPa noin muuten aika hyvin peliä veikin.