Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 26.10.2013 klo 19.46.

 1. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Turhia ovat, ymmärrän sen.
  Kivi on loistava valmentaja ainakin "altavastaaja"-materiaalin kanssa. Tästä ei näyttöjen puolesta ole epäilyksiä.

  Selin ja Lehterä ovat molemmat ihan kuvitelmia. Faktaa on se, ettei kumpikaan heistä ole voittanut päävalmentaja ainoatakaan po-sarjaa minkään joukkueen kanssa. Ehkä Selin lopulta onnistuisi JYPin kanssa, jos saisi mahdollisuuden.
   
 2. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Tulkitset mäkeen, sanoja en ole sun suuhun laittanut, päätellyt ainoastaan asioita kirjoittamasi perusteella, tuon johtopäätöksen siitä tekee, jos paatoksesi punaista lankaa seuraa, vaikka ristiriitoja siinä onkin. Tavallaan kun tätä keskustelua olet käynyt pohjalla huippuvalmentaja kontra Virtanen, niin huippuvalmentaja on nyt lomilla ja paska Virtanen jatkaa mitalipeleihin. Eikä huippuvalmentaja saanut seiskapeliin edes kunnollista haastoa aikaan. Minä näen sen rosterin rajallisuutena, en Kiven vikana ja taas toisaalta se mitään osaamaton Virtanen sai joukkueensa pelaamaan voittoon asti, se mikä tässä ihmetyttää on logiikkasi näiden asioiden pohtimisessa ja siihen olen tarttunut. Kuten olen kirjoittanut, joukkue toteuttaa valmentajansa oppeja ja jos se on sitä osannut tehdä ja välillä ei onnistu, se ei ole paska, mikä pitäisi kaataa valmentajan, vaan joukkueen niskaan, jos jonnekin pitää kaataa. Tuo viimeinen kappaleesi oikeastaan on se i rest my case, meidän keskinkertainen valmentaja kuitenkin kaivoi ne eväät millä jatkopeleissä ollaan, sinä tietenkin saatat ja saat ajatella, että tästäkin huolimatta. Minulle jo pelkästään tämän kauden matka on tae siitä, että penkin takana on meilläkin huippuvalmentaja. Hän kaivoi pelin esiin sellaisesta kuopasta, josta ne "huippuvalmentajatkin" lähtee yleensä kengän kuva perseessä studioon kommentoimaan ja käänsipä vielä tämänkin pudotuspelisarjan. Minä väitän, että olisi keskinkertaiselta valkulta jäänyt tekemättä 10 / 10 kertaa. Siinä olemme siis samaa mieltä, missä rosterimme taso tällä hetkellä on, minäkin olen myös sitä mieltä, että napsun parempaan tuolla voi pystyä, mutta niin olisi voinut pystyä Pennanenkin, vaan eipä hänkään saanut joukkueestaan enempää irti kuin siinä oli, samaa tasoa seitsemän peliä ilman suurempia heittelyjä pelin tasossa. Huippusuoritus sanon minä, mutta oliko sun logiikalla epäonnistuminen? Mikäli ei ollut, miksi katsot Virtasen huonommaksi, vaikka opeillaan sen tasavauhtisen lauluun laittoi?
   
 3. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mua ihan oikeasti vituttaa tämä jo todella pitkään yleisesti näkynyt asenne, jonka mukaan kuka tahansa muu valmentaja saisi aikaan parempaa jälkeä, kuin Veltsu. Täydellinen valmentaja Veltsu ei ole ja virheitä tulee. Heikkouksiakin hänellä on. Mutta siinä on tyyppi, jolla on myös paljon osaamista ja erittäin kova työmoraali.

  Alkaa todellakin kyllästyttää, että kaikki nega työnnetään Veltsun niskaan ja kehuja on turha odotella, jos hommat menevätkin joskus putkeen.

  Itsekin olen tässä viime vuosien aikana kritisoinut Veltsua varsin usein ja välillä aika kovastikin, mutta osaan myös antaa tunnustusta, kun menee hyvin ja ymmärrän myös, että liigajoukkueessa on monia muitakin tekijöitä, eikä päävalmentaja ole aina yksin vastuussa kaikesta.

  Nyt Veltsu on jälleen johdattanut joukkueen välieriin ja kaikki mahdollisuudet on mennä aina päätyyn saakka. Tästä kuuluu tunnustus Veltsulle, mutta toki myös koko muulle joukkueelle. Vielä ei kuitenkaan olla tavoitteessa, vaan matka on kesken.
   
 4. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Amen tähän. Näin se minustakin menee, että haukutaan kun aihetta ja kehutaan kun aihetta. Kyllä nyt on aihetta kehua, nämä kaudet on enemmän maratoneja kuin pikakilpailuita. Nyt ollaan pitkän ja vaikean kauden jälkeen 4. Parhaan joukossa, taas. Veltsun tyyli valmentaa on erikoinen, se aiheuttaa usein, itse asiassa joka kausi suurta vittuuntumista ja ihmettelyä että mitä helvettiä siellä taas tapahtuu. Silti se valmennustyyli on erittäin tehokas pitkässä juoksussa ja on muuten piinkova äijä, joka kaiken paineen ja paskan keskellä luottaa omaan tekemiseensä järkähtämättä. Valtava itseluottamus ja useinhan on niin, että kun tuommoista järkähtämätöntä ajatustapaa ei pysty ulkoapäin muuttamaan niin juuri se alkaa vituttamaan. Aletaan puhua jääräpäästä ja jääräpäät on yleensä myös niitä, jotka luottavat itseensä 100%.

  Veltsu valmentaa omalla tavallaan, se pistää vituttamaan ihan huolella ja silti kuitenkin siitä tykkää tavallaan. Taas se tyyli vei mitalipeleihin ja melkein nyt voi unohtaa tämän kauden vitutukset. Aikamoista valmentamista kerta kaikkiaan.
   
 5. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin aika yleinen mielipide on ollut se, että kun menee huonosti=Virtasen vika, kun menee hyvin=pelaajien ansiota.

  Itsekin syksyllä parjasin Markoa, välillä syystä ja välillä syyttä. Joukkueena voitetaan, joukkueena kaadutaan. Varmasti Virtanen tekee virheitä ja varmasti maailmassa on parempiakin valmentajia, mutta joskus kyllä ihan turhaan saa rapaa niskaan ja niin paljon.

  Kaikkien haikailema Selin? Tiputti sarjataulukon toisena olleen miljoonamiehistön puolivälierissä. Tapolan superjoukkue Tappara kynti Ilvestä vastaan vaikka jatkoon menikin. Törmäsen HIFK ei päässy ees suoraa poffeihin (toki nyt välierissä, samoin kuin JYP).

  JYP välierissä, kevät kauden selkeästi paras joukkue. Vittu mitä paskaa tet-valmentajalta.
   
 6. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Lainaus:
  Ja Lehterästä voi sanoa että ei ole koskaan ollut yhdenkään miesten joukkueen päävalmentaja.

  Karri Kiven ja Lehterän mainitseminen samassa yhteydessä on sama kuin puhuttaisi vahvistuksista "Sidney Crosbyn tai Mike Wirlin kaltainen vahvistus". Toinen on voittanut ihan vitusti ja toinen ei ole edes yrittänyt.
   
 7. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Myönnettäköön, että TPS:llä oli haasteita loukkaantumisten suhteen, mutta se ei kumoa pointtiani viestissä. Täälläpäin se olisi ollut vain osasyy. Pyydän anteeksi. Valoja voisi yks jos toinenkin pistää päälle.
   
 8. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Kyllä taas huomaa että on noussut menestys hattuun kun päästään välieriin ja kuumin ketju on negatiivisuusketju.

  Nuoruudesta parhaimpana jäänyt mieleen loistava taistelu Kärppiä vastaan 2002-03? Ja se hävittiin vielä matsissa nr. 7, onpa ajat ja suhtautuminen muuttunut.

  Ja vielä aiheeseen, tietysti loukkaantumiset aiheuttaa pientä huolestumista, mutta onneksi (akatemian ansiosta?) vielä aika laaja rinki on käytettävissä.
   
 9. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Piti vastata ja onnistuin näköjään sen sijaan poistamaan oman viestini. Se niistä valoista..
  Pahoittelen että turhan tylysti ilmaisin asiani.
   
 10. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei mitään, aivan tottahan se oli että Selin ei päässyt parhaimmalla kokoonpanolla peleihin.
   
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ja 2007-2008 oli täydet tuvat katsomassa Tappara-JYP puolivälieriä. Oltiin oikein polleeta poikaa! Kauas on tultu niistä ajoista, nykyään olisi lähes katastrofi, jos jäätäisiin puolivälieriin. Se vasta skandaali olisikin, jos ei päästäisi pudotuspeleihin!
   
 12. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Onhan se ihan loogista, että menestyksen myötä odotukset ja joukkueen omatkin tavoitteet kasvavat. Organisaatio, joka on voittanut mestaruuksia ja ollut mitalipeleissä monena vuonna, tavoittelee menestystä jatkossakin.

  Puolivälierien huonoista yleisömääristä voidaan keskustella, mutta siihenkin vaikuttaa niin moni juttu (TV-tuote, viikkopelien jatkoerät lapsiperheille, kalliit liput huonoille istumapaikoille jne jne).
   
 13. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä on JYPin kevät ohi, jos peli ei muutu ja kovasti. Täysin luokaton esitys tähän mennessä ja kotihallissa!

  Täytyy vaan toivoa, että tämä on se ilta, jossa huonompi joukkue voittaa jollakin pompulla. En olisi uskonut, että siitä kevään lennosta voidaan tulla tasossa näin monta napsua alaspäin tosipeleissä.
   
 14. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miten voi joukkue olla noin järkyttävän huono välierissä. Ihan uskomatonta sontaa koko peli tähän asti. Kolme 2 vs 1 yv-hyökkäystä vastustajalle yhden yv.n aikana. Miten voi olla ettei enää kiinnosta, pelataan kuitenkin välieriä? Ei tää voi olla mistään osaamisesta kiinni kun parin metrin syöttöjä ei saada omille.
   
 15. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Tämäkin peli oli täysin voitettavissa, mutta se vitun maalinteko. Larmipeikko on selvästi vielä pelaajien niskassa, kun ihan sama mikä paikka tulee niin aina jotenkin onnistutaan maalipaikka sössimään.
  Ensi vuonna ei varmaan ole edes sitä yhtä maalintekijää joukkuessa.
   
 16. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pronssiottelu kutsuu. Harmittaa, että joukkue on sulanut täysin siitä kevään lennosta. Onko sitten niin, että kevään huippuvire vei mehut ja nyt sitten tosipeleissä uutta vaihdetta ei enää löydy?

  Aivan sontaahan tuo peli on ja ainoa jännitys puolivälieräsarjassa on, tekeekö JYP yhtään maalia. Siitä saisi varmaan jonkun ennätyksen.
   
 17. chubster Jäsen

  Maalinteko tosiaan se suurin ongelma. KalPa edelleen täysin voitettavissa jo toinen peli putkeen, jos maalinteko onnistuisi edes auttavasti.

  Mutta joteenkin tuo pelaaminenkin on kyllä löysää. Missä taistelu ja raataminen? Löysää, kovin löysää.
   
 18. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Ja huomenna KalPa vie tuoreempana porukkana pelin helposti lentokentällään. Tuli taas Virtasen välieristä yksi vitun pannukakku.
   
 19. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Välierävirtanen. Ei tästä mitään tule taaskaan! Kalpa vie ihan mennen tullen tota kanaparvea! Vituttaa.
   
 20. CtrlAltDel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Saa hävetä koko saatanan joukkue. Edes telkkarista ei viitsi katsoa. Pelkkiä lapasia nämä Jypin ""tähdet". Miksi roikottaa tuota Vaakanaista mukana? Ei ymmärrä.
   
 21. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Virtasen eväät riittävät tähän. Ja ensi kausi samalla kuulapäällä.
   
 22. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ongelma on se ettei kiinnosta. Jos syötöt, vedot ja YV on noin paskoja ja kaksinkamppailu pelaaminen tota tasoa niin se ei ole mistään muusta kiinni kun ettei kiinnosta!!! Jos muuten homma ei toimi niin vähintään pitää jättää kaikki askiin. Nyt ei ollut lähelläkään sitä, tuliko tuolla edes kaikille pelaajille hiki. Viimeiseen erään JYP sai hieman omaa peliä käyntiin siinä se. Ei riitä jos pelaa 5 min hyvin 60:stä.

  Siellä on mm. Tavilla, Löfmanilla, Vaakanaisella, Pihlmanilla, Frimanilla, Pullilla ja Nikulla kolme peliä JYP uraa tällä erää jäljellä. On niin uskomatonta paskaa JYP:n pelaaminen että kausi loppuu pronssipeliin HIFKiä vastaan. Etiäpäin sano Virtanen kun ens kautta liukkaitten 40v hyökkääjien kanssa suunnitteli.
   
 23. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Virtanen laski että kotona voi vähän säästellä ja liukua voittoon niin jää lauantaille jalkoja. Lopputulos on taululla.
   
 24. peruslätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joo onhan sarja viellä kesken, mutta ei tuommoisella pelillä mitään voiteta. Koko kausi näyttää uhkaavasti päätyvän vaan suureen floppiin. Ei paljoa posia jaksa kaivaa enää edes näistä välieräpaikoista. Jollekkin tuoreelle jengille olis varmasti hienoa, mutta itseä ei jaksa enää lämmittää. Tulosta pitäis tehdä tällä ja ens kaudella jos johonkin väliin sitä meinais saada.
   
 25. pinball Map Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä JYP tekee Kilpeläisestä sankarin! 2 tyhjää häkkiä, ei maistu ja vielä toisesta omiin maali.. 2 tolppaa ja niin monta vetoa päin logoa.. Nyt riepoo huolella! Vielä kruununa, että eiköhän Slovakki huilaa pari peliä!