Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 26.10.2013 klo 19.46.

 1. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lähinnä tarkoitin juuri sitä, että JYP:n pelaajien pitäisi paremmin tunnistaa tilanne, eikä väkisin lähteä antamaan sitä painetta kun vastustaja on saanut kiekon jo haltuun. Korkea trappi voisi toimia, sitä kannattaisi ehdottomasti ainakin välillä kokeilla. Jokatapauksessa nämä pelit ratkaistaan, niin kuin yleisesti ottaen muutkin 5 vs 5 joukkuepelit, vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista. Tai ainakin näin pitäisi olla. Joukkueiden välisen tasoeron ei luulisi olevan niin iso, että KalPa voittaisi JYP:n pelkillä 5-5 pelin maaleilla jos JYP pelaa omalla tasollaan. Esimerkiksi JYP:n ylivoima on ollut erittäin huonoa koko playoffit. Omasta mielestä lähinnä siksi että JYP:n pelaajat syöttävät huonoja syöttöjä ja tekevät vääriä ratkaisuja väärään aikaan. Ts. kun ylivoimallakin kuvion jo rauhoituttua suorittaminen on heikkoa niin kyllä JYP:n ongelmissa on oltava kyse paljon muustakin kuin siitä, että KalPa on jalkavampi ja taktisesti edellä. (voiko väärän ratkaisun edes tehdä muulloin kun väärään aikaan?!)
   
 2. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Ei varmaan pitäis edes tulla yllätyksenä, että JYP ja 5. välieräpeli yhtälö on puhdasta paskaa. Haluaisin oikeasti tietää miten tuo sekundakuulapää onnistuu tässä joka vuosi.
   
 3. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vittu mitä paskaa, lyhyesti ja ytimekkäästi. Veltsu saanut taas jengin sytytettyä game fiveen, (tällä erää) kauden tärkeimpään matsiin. Peli on samanlaista puuhastelua kuin syksyllä. Ehkä viimeinen 10min taas pelataan - too little too late.

  E: Yllätys yllätys niinhän siinä kävi, että vikalls kympillä sitten pelattiin. Lämmittää ei-niin-yhtään.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 20.45
 4. Lavalin Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miten voi vittu olla noin paskaa, hyökkäyspeliä ei ole ollenkaan ja maalipaikkoja 2 erän jälkeen n. 0 !!!!!
   
 5. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Koska Virtanen ja viidennet välierät SAATANA!
   
 6. Scarface Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #44,
  Miten vitussa Veltsulla ei ole mitään kykyjä reagoida kenttätapahtumiin. Peli on samaa paskaa vaihdosta toiseen.
   
 7. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän JYPin tämän päivän esitys vituttaa. Surkein suoritus tässä vaiheessa sarjaa. Vaikeaksi meni, no ei tämä helppoa tietysti ole ollut missään matsissa.

  Harvoin tulee valitettua tuomareista, kun pääsääntöisesti hyvin vetävät, mutta tämän iltaisen parin ei pitäisi viheltää enää yhdessäkään matsissa tällä kaudella, surkea suoritus tänään, suorastaan vitutti katsoa.
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Veltsu on kyllä heikko reagoimaan. Ylivoimaankaan ole tehnyt muutoksia vaikka aihetta olisi ollut.
   
 9. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Samat sanat. Ei tommonen alku ainakaan helpota vierasvoiton ottamista jossa tuomarit jakelee jäähyjä pelin alkuun ihan miten sattuu. Olisi JYP silti saanut taas edes vähän yrittää.

  Toivottavasti Ritari ei enää selosta näitä JYP:n pelejä. Ei se vaan pysty selostamaan peliä hyvin. Ritari ei uskaltanu sanoa mitään kun Seppälä selkeästi sulki kiekon maalin edessä, samoin Miklikin jäähy Ritarin mielestä aivan selvä väkivaltaisuus. Sen jälkeen kun Rissanen sai helpon jäähyn niin myönsi että no ehkä se Miklikin jäähy oli samaa tasoa.
   
 10. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  JYP oli tänään puoli peliä Aivan kuutamolla, syötöt karkaili mihin sattuu, ajoitukset ei toimineet ja luistelu oli tahmeaa. Onko se Veltsun vika? Ehkä osittain, niin heikkoa oli pelin avaus tänään, ja muutaman vapaamatkustajan vois jättää huomenna vilttiin. Huomenna on kasvojen pesun paikka.
   
 11. chubster Jäsen

  Mua vituttaa, että voitetun pelin jälkeen olo on ihan jee ja hävityn pelin jälkeen se on taas vai että tappio, no voivoi.

  Sen lisäksi harmittaa tämä epätasaisuus suorittamisessa, joka jatkuu vuodesta toiseen. Yksi peli ollaan hyvällä tasolla, seuraava ihan väärässä sarjassa.

  Tuppurainen on saanut paljon lokaa niskaan ja aiheesta, mutta mites Nättinen? Ei tuo minun silmään ainakaan mitään lisäarvoa joukkueelle tällä hetkellä. Lähinnä menettelee kiekkoja paskojen syöttöjen tai näpertelyn seurauksena.
   
 12. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Silloin kun 20 pelaajaa epäonnistuu niin kyllä se on valmentajan vika.


  Tuppurainenkin olisi voinut ajaa maalin takana Kalpan pakin aivan pystyyn ja puhtaasti, mutta päätti väistää ja laittaa mailansa eteen. Vituttaa kun Kalpa vie fyysisyydessäkin meitä miten haluaa.
   
 13. Blackened Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Penguins
  Lainaus:
  Mä oon aiemmin tykännyt Ritarista, mutta välillä mun on häirinnyt hänen puolueellisuus. Tällä kaudella se on vaan lisääntynyt. Välillä oon miettinyt että kuvittelenko mää vaan, mutta ilmeisesti ainakin jollain on samanlaisia kokemuksia. Mun mielestä Ritari harrastaa tuota aivan liikaa, että Jypin jäähyt on monesti "päivän selvä" vaikka se ei sitä olisi. Muutenkin hänen selostus on jotenkin rivien välistä "Jyp-vastaista", ainakin välillä.

  Ja sit toi Jypin peli. Ei helvetti. Eiköhän Jyp kotona voita, mutta eipä se paljoa lohduta jos seiskapeliin taas mennään Kuopioon taitoluistelee ja vähän huitoo kiekkoo sinne sun tänne. Eilisen pelin voi tiivistää kolmeen kirjaimeen: VMP.
   
 14. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ritarin selostaminen on koko ajan JYPpi vastaista. Esimerkiksi runkosarjassa oli paljon sellaisia pelejä ja tilanteita, jossa JYP hyökkäsi ja loi vaarallisia paikkoja niin Ritari selostaa tilastoja eikä huomioi pelitilanteita ollenkaan. Sitten heti perään kun vastustaja saa kiekon siniseltä maalille niin Ritari huutaa kurkkusuorana miten oli mahtava maalipaikka. Tämä toistuu aivan kokoajan. Ritari luulee että se on joku kiekkonero. Tämä on ykkös syy minkä takia selostaminen on huonoa. Selostajan pitäisi selostaa peliä, eikä besserwisseröidä tilastoilla tai sillä miten joku tekee aina jotain väärin. Ritarilla on uskomaton tapa keksiä jotain asioita mitkä ei vaan voi pitää paikkaansa. Esimerkiksi se että Miklik on aina vaarallinen vaikka sillä olisi kiekko maalintakana tai hyökkäysalueen nurkassa. Tästä voisi mainita HPK-pelin, jossa Miklik heitti kiekon kulmasta maalille ja kiekko meni Larmin mailan kautta maaliin. Ritari oli sitä mieltä että Miklik katsoi tarkoituksella missä Larmin maila on ja heitti kiekon siihen koska tiesi että se menee sitä kautta maaliin. Ihan uskomatonta sontaa. Toivottavasti kukaan joka on seurannut tai pelannut vähemmän ei usko tollasta sontaa.

  Ritarissa on myös sellainen ärsyttävä piirre että jos joku JYP:n pakki esim Kuukka tai Yonkman antaa huonon syötön niin Ritarilla on semmonen asenne että nuo pelaajat on ihan paskoja. Ritari kommentoi tuollaista em. syöttöä sellaisella ihmettelevällä äänensävyllä "että sellainen ratkaisu" tai "Yonkmanin ratkaisu on tämän näköinen". Tollaista on todella rasittavaa kuunnella. Toivottavastia Alkio selostaa loput pelit, että voi keskittyä kunnolla pelin seuraamiseen. Äänettömällä ei ole kauhean mukava katsoa pelejä.
   
 15. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Allekirjoitan tämän niin täysin. Eilen ei sentäs kuultu kuinka Sami Niku oli 7. puolustajien pistepörssissä tai kuinka Tuppurainen oli playoffien MVP vuonna miekka ja kilpi ja kuinka tämä edusti samana vuonna Suomea MM-kisoissa.

  Ritari selostamossa lähes tulkoon maksimoi vitutuksen, jos JYP pelaa huonosti. Tuo asenteellinen ja jatkuva arvostelu toisen joukkueen (JYPin) pelistä on aivan järjettömän rasittavaa kuunnella. Toivon edelleen, että ottelut saisi katsoa pelkillä pelin äänillä ilman Ritarin tunnelman pilaamista.
  Tällä kaudella on sentäs vähentänyt Yonkmanin arvostelua. Viime kaudella ei tainnut mennä peliäkään, että Ritari ei maininnut Yonkmanin jäähymäärää arvostelevaan tyyliin. Jokaisella on tietty oikeus mielipiteeseensä, mutta selostajan työssä tuommoinen tiettyjen pelaajien pitäminen täysin huonoina ja turhina ei saisi kuulua kotikatsomoon asti. Ritari myös jaksaa lähes joka helvetin kerta haukkua Jyväskylän yleisömäärän. Ei Anssi toki kuulu organisaatioon, mutta en usko, että jatkuva kotikatsojan syyllistäminenkään on ihan fiksua. Tajuaako se edes, että suurin osa niistä, jotka olisivat hallilla katsovat peliä kotoa ja joutuvat kuuntelemaan tämän selostusta väkipakolla. Ehkä tajuaa, ja sen takia tuo selostus on noin raivostuttavaa, jotta porukka maksaa vähän ekstraa pelin näkemisestä, että ei tarvitse kuunnella Ritaria.

  Alkiota toivon itsekkin selostuskoppiin. Keskittyy paljon enempi selostamaan peliä, eikä heitä tuota aseenteellista paskaansa joka toisessa lauseessa, jolloin puolet pelistä ei mene kiroillen selostajaa ja tämän faktoja/mielipiteitä.
   
 16. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Se mikä tosta Ritarin toiminnasta tekee vielä tavallaa hieman "vakavampaa" , vaikka on vain urheilusta kyse, on se että se esittää noita juttujaan ihan täytenä faktana. Ennen kaikkea tämä koskee juuri tuota joidenkin pelaajien arvostelua. Toisaalta taas joskus Ritari saattaa olla sitä mieltä että joku pelaaja on dominoinut kenttää aivan täysin, esim. ensimmäisessä KalPa JYP sarjan ottelussa Ritarin mukaan Myttynen dominoi kenttää miten tahtoi. Todellisuudessa taisi saada yhden syöttöpisteen kun kiekko kimposi maalinedessä KalPan pakille joka teki maalin. Muuten Myttynen pyöri kulmissa ja suojaili kyllä hyvin kiekkoa ja välillä sai rakenneltua jonkun maalipaikan, mutta että olisi dominoinut kenttää on ihan täyttä kuraa. Tuntuu että täälläkin jotkut luulevat että asiat on näin koska selostajakin näin sanoo. Edelleen painotan että selostajan tehtävänä on pääasissa selostaa, tätä Ritari ei ole vielä ymmärtänyt. Sanotaan nyt vielä että Ritarihan olisi ihan hyvä selostaja jos selostaisi peliä. Mielellään tietysti jonkun muun kuin JYP:n peliä.
   
 17. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Game Seven ja meillä on kokoonpanossa tuollainen pujottelukeppi nimeltä Sami Niku.. Ei helvetti!
   
 18. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Jaksaako enää edes vituttaa? Kolmas kerta toden sanoo ja se totuus on se että ei Veltsulla ole tarvittavia keinoja viedä joukkuetta finaaleihin. Näin tässä vaan taas kerran kävi. Kolme kertaa neljästä välierissä ja ei kertaakaan finaaliin. On se vaan paskamainen tilasto!

  Ei se mitään kun ei Tapparalle olisi mitenkään pärjätty tällä pelillä! Saatanan saatana ja katotaan seuraavassa elämässä jos satutaan samaan vittu kenneliin!
   
 19. chubster Jäsen

  Luulenpa, että KalPa pystyy finaalissa paremmin tapparan haastamaan kuin JYP olisi kyennyt. Liian ailahtelevaa peliä.

  Virtanen valmentaja on tasonsa nyt näyttänyt, välierissä hävitään.

  Ensi vuosi vielä samalla sekoilulla ja sitten kohti uusia tuulia.
   
 20. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä aikalaila omatkin tämän hetken ajatukset. Eipä muuta.
   
 21. chubster Jäsen

  Harmittaa myös se että tuo saatanan Virtanen on mennyt mulla ensimmäisen kautensa ensimmäisen 10 pelin jälkeen niin tunteisiin, että vuosi vuodelta nää JYPin tappiotkin harmittaa aina vähemmän ja vähemmän. Kai se on sitä henkistä vitutuksen purkua kun ei jaksa edes yllättyä tai pahemmin harmistua näistä pettymyksistä. Mutta sainpahan jälleen lisää syitä haukkua Veltsua, sylkukuppeja pitää olla. Paska se on!
   
 22. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vituttaa, että 10 vuoden aikana 2 mestaruutta, 2 kertaa pudottu puolivälierissä ja KUUSI kertaa hävitty välierissä.
   
 23. chubster Jäsen

  Lainaus:
  Aika raaka tilasto. Paljon on puhuttu JYPin voittamisen kulttuurista, mutta nokkelampi vääräleuka saattaisi jotain häviämisen kulttuuristakin veistellä tuolla saldolla...
   
 24. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin, uskomatonta että 8/10 välierissä, mutta yhtä uskomatonta että 6/8 hävitty välierät.
   
 25. peruslätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vaikka sen tajuaa hemmetin hyvin että nykypäivänä nämä välieräpaikatkin on jo hieno saavutus jota kohtaan ei pitäisi olla ylimielisen vähättelevä, niin kuten nuo tilastot kertovat, niin alkaahan tässä mennä vähän maku siihen että seura junnaa paikallaan...