Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus
 1. haunted shores Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Varjotuuli
  Uusien polttomootoriautojen kieltäminen on siitä mielenkiintoinen strategia, että sillähän on tasan kaksi vaikutusta. Vanhojen polttomoottoriautojen käyttöikä nousee ja automyynti kyykkää.

  Sähköautot kun eivät ole edes väliakaisratkaisu, niin nyt sitten vaan hallitus pohtimaan mitäs tehdään ensi vuosikymmenellä. Moni Euroopan maa rakentaa jo vetyinfraa kovaa vauhtia, samalla kun meillä pohditaan voisiko taloyhtiöt pakottaa rakentamaan lataustolppia. Vaikkei niiihin tolppin sähköä koskaan tulla saamaankaan.
   
 2. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En. On vaan hassua olla huolissaan siitä, että nuoret tytöt eivät panosta uriinsa, koska joku sanoi "jääprinsess", maailmassa jossa naiset ovat valtaamassa korkeakoulut. Poikien syrjäytymisestä sitä PITÄISI olla huolissaan, koska koulujärjestelmämme näyttää suosivan tyttöjä.
   
 3. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Onko näin käynyt tai käymässä Norjassa, Islannissa, Tanskassa ja Ruotsissa?
   
 4. Randall Flagg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:

  Kerro @Pete27 lisää, ei ihan auennut tästä viestistä.

  Miksi Iiris (Suomelaa tarkoitat?) täytyy huostaanottaa? Mitä hän on tehnyt tai sanonut?

  Mistä asioista vihreät on kahvilla? Millaista huumoriarvoa saadaan?
  Mistä suunnasta parempia ratkaisuja Suomen politiikkaan löytyy mielestäsi?
  Miksi vihreät sinua vituttaa?
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  ^ + kelle Suomalaisille? Karille ja Lillille?
   
  Alamummo tykkää tästä.
 6. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vihreät ovat sikäli huvittava puolue, että kuuluttavat kovasti tasa-arvon nimeen, mutta huolenaiheet rajoittuvat näihin "mitä nuoret tytöt ajattelevat, kun setämiehet sanoo mediassa naisista näin" tai vaihtoehtoisesti erilaisiin naiskiintiöihin.

  Hyvin vaiettuja aiheita ovat poikiin ja miehiin kohdistuvat jopa naisia suuremmat epäkohdat yhteiskunnassamme. Kiintiötkin lakkaavat kiinnostamasta, kun olisi kyse heikommin pärjäävien miespuolisten suosimisesta (esim. yliopistot)
   
 7. Randall Flagg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Pikaisesti kun katsoin vihreiden tasa-arvo -linjausta, niin en tuollaisia asioita lukenut sieltä lainkaan.

  Mihin näkemyksesi perustat?

  Millä tavoin vihreiden tasa-arvo -linjaukset eroaa muiden isompien puolueiden vastaavista, kun en tuota huvitusta niistä saa mistään?
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Eikös heikommin pärjäävien miespuolisten kohdalla pyritä saamaan aikaan parannuksia tuota oppivelvollisuusikää nostamalla? Ei niitä kymppiluokan pudokkaita voi kuitenkaan yliopistoon ottaa vaikka olisi millaiset kiintiöt, mutta jos edes noiden parin lisävuoden aikana saisi joku niistä pientä otetta elämään niin tiedä vaikka muutaman vuoden lisäluvuilla pääsisi ihan omilla ansioilla korkeakoulutukseen. Aika harvaan naispuoliseen kuitenkaan vaikutusta tuolla oppivelvollisuusiän nostamisella verrattuna miespuolisiin.
   
  mutina tykkää tästä.
 9. Slalomlalom Jäsen

  Lainaus:
  No ei tästä muistaakseni kauhean kauaa ole kun Vihreät julkaisi varsin sukupuolittuneen Pelastetaan pojat -ohjelman, jonka tarkoituksena oli tarttua poikien syrjäytymisen ehkäisyyn. Keskeisenä ongelmana nähtiin se, että työelämän ulkopuolella on pysyvästi lähes 79 000 25–54-vuotiasta miestä ja ero Suomen tyttöjen ja poikien lukutaidossa on OECD-maiden suurin.
   
 10. Pete27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TAPPARA
  Lainaus:
  Iiris on päässyt vallankahvaan kansanedustajana ja hänen toimintansa keskittyy täysin epäolennaisiin asioihin kuten puhemies käsite. Iiris näkee jokapuolella epätasa-arvoa, sovinismia ja seksismiä. ulkonäköperusteista kielenkäyttöä hän kieltää käyttämästä ja syyllistää siitä, mutta itte käyttää sitä esim. Halla-ahoa kohtaan.

  Twitterissä Iiris ja kamut pitävät persujen puheita törkeinä, vaikka oman puolueen poliitikko mainitsee Huhtasaaren olevan pantavan näköinen jos pitäisi suunsa kiinni. Noin suoraan ei muut ole viä pystyneetkään olemaan "sekstistisuä"
  Iiris siis näkee mitään meinaavia uhkia joka päivä jossain ja niitä tuo julki sos.mediassa keräten selkeesti vain irtopisteitä sielunsiskoilta, niin luultavasti hoitojakso rauhoittas Iiristä tällä hetkellä hiukan...

  Huumooriarvo tulee juurikin samoista aiheista ja asioista mitä mainitsin, eli leikkipuolue joka keskittyy lillukanvarsiin kun muut yrittävä edes tehdä kansan eteen jotain... Nimenomaan yrittävät.
  Tää on paradoksi... Vituttaa kun Pekka, Iiris ja muut lentokoneilla lomille lentelevät virheet on sotkemassa asioita, mut koska hommalle en tietenkään mitään voi, niin naurattaahan tämä sitten.

  Vihreisiin viitaten niin ilmastohömpötystä paljon pienemmälle, ilmastonmuutos on tosiasia, mutta ei sitä lopeteta täältä käsin. Autot, lämmitykset, sähkö pitäis uudestaan funtsia. Fossiilisia ei vaan voi lopettaa pitkään aikaan. Pakolaispolitiikasta sanon että olen kutakuinkin täysin erimieltä.
  Keskittysivät enemmän vihreisiin arvoihinsa metiin, jokiin jne. luontoon Suomessa. Ei mua haittaa vaikka kaupungit muutetaan kuolleiksi polkupyöräreiteiksi kun kielletään ja kielletään ja kielletään.

  Naurettavaa kuraa koko porukka.
   
  Klausuuli, KotkaSydän, Blöö ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 11. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Mikäs juttu tämä on? Kansanedustaja ei liene kyseessä, mutta oliko kunnallisvaaliehdokkaat, puolueen rivijäsen vai mielikuvitusolio joka noin sanoi? Nopealla googlella ei löytynyt.

  Kommentti olisi oikean poliitikon suusta kyllä törkeä.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 12. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Lainaus:
  Jos esim. Merja Kyllönen sanoisi noin Teuvo Hakkaraisesta (vrt. kommentit Soinista ja tandraseksistä), kukaan ei kiinnittäisi asiaan mitään huomiota. Ehkä sahurikin ottaisi imarteluna. Tosin itsekin olen taipuvainen ajattelemaan jutun olevan persujen usein ei kovin vilkkaan mielikuvituksen tuotetta.
   
 13. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Höpsis, tottakai kiinnittäisi. Kyllösen kommentti Soinille oli loukkaava ja tökerö ja erityisesti sen takia, että se kohdistui nimenomaan hartaana katolisena tunnettuun Soiniin. Se ei ole lientävä asianhaara, että Soini heitteli ympäriinsä monenlaisia piikkejä ja loukkauksia. Ne eivät kuitenkaan olleet seksuaalissävytteisiä.

  Se ei yhtä törkeä ollut kuin Huhtasaareem kohdistunut osittain sen takia, että oli passsiivimuodossa, mutta kumpikaan ei kuulu politiikkan ympäristöön.
   
 14. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Voisiko joku ystävällisesti avata Iiriksen huostaanotto-ketjun? Danalta pitää nyt kysyä, miksi seksuaalisävytteinen piikki olisi jotenkin automaattiseti loukkaavia ja tökeröitä?
   
 15. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Voiko voisi nyt stygeltä kysyä, että miksi hän epäilee, että seksuaalissävytteiset viestit olisivat danan mielestä automaattisesti loukkaavia. Ne eivät sitä ole, mutta kuten selitin niin Soini on katolinen ja he ovat tunnettuja konservatiivisesta suhtautumisesta seksuaalisuuteen. Hänen kohdallaan ajatus avioliiton ulkopuolisesta seksistä on loukkaava ja samoin spekulointi ettei vaimo anna on myös.
   
  Styge tykkää tästä.
 16. Pete27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TAPPARA
  Lainaus:
  Kunnallispoliitiikassa mukana Turussa
   

  Liitetyt tiedostot:

 17. Analyzer Jäsen

  Kaltaiseni setämies ei kyllä ymmärrä tuollaista huomiohuorausta, mitä Iiris Suomela harrastaa. Meidän kaksi viimeisintä puhemiestä on ollut naisia. Ei tässä ole edes mitään lasikattoa rikottavana.

  Näyttää nyt vähän siltä, että Suomelalla on kamala tarve näyttää äänestäjilleen, että hän on ajaa niitä asioita joiden vuoksi on eduskuntaan äänestetty. Pitää olla ensimmäisenä loukkaantumassa muiden puolesta joka käänteessä.

  Vähän kannattaisi nyt malttaa ja miettiä niitä ulostuloja. Se maine kun kerran menee, niin sitä on vaikea korjata, vaikka tekisi mitä. Siitä on kokemuksia ihan pääministeritasolta lähihistoriasta.

  Tasa-arvokysymykset ovat tärkeitä ja niitä voi ajaa paljon tyylikkäämminkin. Suomelan valitsemalla tyylillä saa kyllä taputtelua omiltaan, mutta edistääkö tasa-arvokysymysten edistymistä. Taitaa pikemminkin tulla vastareaktio aika monilla.
   
  Klausuuli, KotkaSydän, Karpat46 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 18. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Hyvin alkoi, kun uusi sisäministeri haukkui vihreiden turvapaikkapolitiikan kanssa eri mieltä olevia natseiksi ja trolleiksi.
   
 19. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mistä tällainen on luettavissa?
   
 20. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei missään, @Steegil keksi koko jutun ihan itse. Tai kuuli joltain toiselta öyhöttäjältä. Kunnon öyhöttäjän ilmeisesti kuuluukin keksiä argumenttejä kun totuus ei aja omaa ideologiaa. Esimerkiksi Venäjä tekee tätä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019 klo 13.32
  MVP8 tykkää tästä.
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Toki sen voi noinkin ymmärtää, koska Ohisalo heitti turvapaikkapolitiikan osalta hansikkaan:

  Lainaus:
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006143643.html

  Minusta Ohisalo tarkoitti, että ei pelkää tehdä linjansa mukaisia päätöksiä, vaikka niistä eivät natsit ja trollit pitäisi. Ja tämän voi kääntää halutessaan muotoon, että erimieliset ovat natseja ja trolleja, vaikka Ohisalo ei tätä tarkoittaisi. En myöskään usko tarkoittavan.

  Ohisalonkin osalta odotan tekoja ennen laajempia johtopäätöksiä. Toistaiseksi konkreettisen ja kiireellisen asian osalta Ohisalo on myöntänyt, että ei tiedä ratkaisua vielä. Se on hyvä näkemys aluksi, koska ratkaisu ei ole helppo. Kyse on suomalaisista Isis-lapsista ja heidän äideistään.
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Aikamoista tulkintaa tosiaan jos tuosta käsitetään että Ohisalo tarkoittaa kaikkia ketkä eivät ole vihreiden turvapaikkapolitiikasta samaa mieltä. Natseista ja trolleista on hyvä lukea esimerkiksi tuolta venäjätrollausketjusta ja itselleni ainakin tuli ensimmäisenä mieleen Aroon kohdistettu ajojahti. Aivan varmasti myös Ohisalo on päässyt jo nauttimaan monenlaisesta viestittelystä mitä ei julkisuuteen ole tuotu, tietyiltä ihmisiltä kun tuntuu kontrolli lähtevän täysin lapasesta netissä, etenkin jos joku taho (oli sitten todellinen tai Pietarin tehtaalla työskentelevä) komppaa ja lietsoo. (Suosittelen muuten kaikille lukaistavaksi myös Ylen juttu toimittajan kokemasta nettiraivosta ja -uhkauksista tuon Aron hesarijutun lisäksi.)
   
 23. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Näin vähän arvelinkin. Aika vähän on tullut asia-argumentteja tähän ketjuun viime aikoina.
   
 24. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Minusta on erittäin huvittavaa, että puolue ja puolueen kannattajat, jotka ovat luonneet tähän maahan tämän tahallisen väärinymmärtämisen kulttuurin ovat nyt ihan pöllästyneitä, kun heidän sanomisiaan tulkitaan mahdollisimman epäedullisella tavalla. Samat nimimerkit, jotka nyt täällä kummastelevat ovat tahalleen väärinymmärtäneet persujen sanomisia jo vuosikausia tuolla persuketjussa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2019 klo 15.28
  Klausuuli, KotkaSydän, Metukka ja yksi muu tykkäävät tästä.
 25. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Saisko linkkejä? No, tiedän ettei saa...