Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Veti surulliseksi / hiljaiseksi

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Mats Bedö, 09.05.2007 klo 19.19.

 1. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lomat on lepo ja hyvin meni ympäri Suomea pörrätessä. Tai meni lauantaihin saakka, jolloin muijan sisko soitti ja kertoi heidän veljensä ajaneen pihalle lapsille tekemällään crossiradalla viritetyllä mopolla päin puuta sillä seurauksella, että kallo meni halki ja kaveri on teholla. Soitimme sitten samalla paikkakunnalla asuvalle toiselle veljelle, joka vastasi yöllä ambulanssista. Sen muija oli puukottanut sitä, joten molemmat veljekset olivat sairaalassa samaan aikaan. Puukotettu kylläkin pääsi jo yöllä pois, mutta toisen veljen tilanne on vakava. Tarkoitus oli tehdä perinteinen heinäkuun lopun vierailu hänen kunnostamalleen rintamamiestalolle, mutta nyt se jää väliin. Perinteisesti ohjelmaan on kuulunut veljesten kanssa crossia, grillaamista, saunomista, ammuntaa ja nestetankkausta. Toivotaan nyt kuitenkin, että kaveri selviää hengissä ja halvaantumisriski on myös olemassa. Hänellä on muija ja kaksi pientä lasta.
   
 2. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Oliko PeteX:n viestin mopoilijalla kypärä päässä?
   
 3. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  Ei ollut. Niskaan tuli myös joku verenpurkautuma. Lisätietoja odotellaan, mutta on se aika outoa, että lääkärit eivät kerro sisaruksille mitään. Avovaimolle kerrotaan, mutta hän on hieman hiljainen ihminen, joka ei taas helpolla laita infoa eteenpäin. Sairaalaan ei meitä eilen päästetty, koska kaveri on tajuttomana.
   
 4. scholl Jäsen

  Erikoista, että kertovat avovaimolle, jos ei ole papinaamenta, mutta eivät sisaruksille. Onko tuo edes laillista? Lähempänähän sisarus on kuin joku melkein vaimo, joka ei ole sukua edes papin kautta.
   
 5. Punasiipi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Hietaniemen hautuumaa viime kesänä, vaimon ja 2-vuotiaan pojan kanssa käppäilemässä ihan muuten vaan rannalla ja ajateltiin mennä sitten katsomaan löytyisikö se Speden hauta.

  Vaimo käveli vähän edellä ja minä työntelin rattaita missä poika nukkui kuin enkeli, nallea pienissä käsissään samalla puristaen. Silmänurkassa näkyi sitten jotain poikkeavaa, hautakiven päällä oli jotain värikästä. Poikkesin sivupolulle ja uteliaana menin katsomaan mitä olin nähnyt. Hautakiven päällä oli pieni leikkiauto ja veturi???

  Hämmästyneenä mietin oliko joku nostanut löytämänsä lelut vaan näkyville kunnes katsoin kivessä olevia vuosilukuja. Edessäni lepäsi kolmevuotiaana kuollut lapsi. Kiven päällä saattoi olla pojan rakkaimmat leikkikalut, ehkäpä vaikka sisaruksen tuomana jotta veljellä olisi taivaassa leluja eikä tarvitsisi olla yksin.

  Silmäni sumentuivat ja käännyin ympäri, vaimo käveli vastaan ja kysyi hämmästyneenä mikä oli vialla. En pystynyt sanomaan mitään, viittasin vain leuka väpättäen taakseni kiveen. Hän meni katsomaan lähemmäksi ja palasi itkien, tajuten samantien lelujen merkityksen. Seisoimme nukkuvan poikamme ympärillä itkien lapsensa menettäneiden vanhempien tuskaa, se musertava menettämisen tunteen aistiminen oli niin vahva tuolla hetkellä, tuossa paikassa, pienen leluauton ja veturin seisoessa hautakiven päällä yksinäisinä, ilman pientä omistajaansa.
   
 6. girlzilla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Ja minä rupesin itkemään kun luin tätä...
   
 7. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
 8. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Kieltämättä itseänikin kylmäsi melko tavalla, kun muutama vuosi sitten Lappeenrannassa kuljin Lepolan hautuumaan halki ja katseeni osui muutaman hautaan, jossa lepäsi alle 10-vuotias lapsi. Myös jos suurinp. omanikäiseni haudan näkee, niin tulee todella pysähtynyt olo. Niissä hetkissä osaa arvostaa sitä, että elää ja on olemassa, vaikka joskus asiat tuntuvatkin vaikeilta.
   
 9. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Aivan samat fiilikset jos sattuu näkemään esim. lehdessä kuolinilmoituksen, jossa on suunnilleen saman ikäluokan kaveri.

  Silloin myös vetää hiljaiseksi kun ajattelen pikkuserkkujani, joiden kanssa pyörittiin lapsuusajan kesät, kun heidän isä teki itsemurhan keväällä ja pojille jäi aika iso taakka firman ja maatalon kanssa.
   
 10. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Aikanaan kaksi kuukautta vastasyntyneiden teho-osastolla keskoskaapin äärellä viettäneenä itselleni tulee sanoinkuvaamattoman ahdistunut olo aina kun näkee lehdestä pienten lasten kuolinilmoituksia.
   
 11. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Vielä pienten lasten kuolemista.

  Pikkusiskoni ystävän, joka meilläkin kotona kävi harva se päivä, vauva syntyi kuoliaana ambulanssissa kaksi vuotta sitten jouluaatonaattona päivää ennen laskettua aikaa. Tyttö kävi meillä vielä edellisenä päivänä kahvilla ja suorastaan säteili onnellisuutta.

  Meillä kotona oli joulupöydässä hiljaista ja sitten rupesi äitini - joka on tytön äidin parhaita ystäviä - itkemään ja minä säntäsin saman tien ulos "tupakoimaan" eli itkemään. Nytkin silmän sumenevat kun tätä juttua kirjoittaa.

  Pikkusiskon ystävä oli huojunut pari viikkoa edestakaisin pystymättä puhumaan mitään, kihlattu oli surusta sekaisin, ja hänen vanhempansakin olivat surusta lähes invalidisoituneita.

  Vauvan kuolema johti kriisiin nuorten parisuhteessa ja he erosivat. Nyt pikkusiskon ystävällä on terve lapsi uuden miehensä kanssa.
   
 12. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Hmm, en oikein tiedä, miten tähän pitäisi suhtautua. Mummollani todettiin noin viikko sitten sisäelimiin levinnyt syöpä. Ensin oli ollut pitkä kuumejakso, kai koko elämänsä toinen tjsp. ja sen vuoksi hän oli lääkäriin hakeutunutkin. No, nyt sitten ei enää meinaa pysyä kone kuosissaan millään ja mummo heikkenee kovaa vauhtia. Ainahan se on parempi, ettei tarvitsisi noissa oireissa kauaa kitua, mutta jotenkin kyllä vetää hiljaiseksi, kun tuo muori on ollut aina niin hyvävointinen ja terve. Aika karua tämä kaikessa luonnollisuudessaan on, ei voi mitään.
   
 13. Sir von Aulis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Lainaus:
  On varmasti, osanottoni siitä, mutta monesti vanhat ihmiset odottavat poispääsyä, tosin en tiedä sinun isoäitisi tilannetta.

  On tullut monta kertaa osastotyössä ollessani kuultua hoitotilanteessa jutellessa, että johan täältä pois joutaisi sinne Eevertin viereen.

  Koita siinä jotain sanoa. Hiljaiseksi on vetänyt.
   
 14. Erik Loka Jäsen

  Lainaus:
  Niinpäniin. Itse kun hain ukkiani sairaalasta tässä kesällä, totesi hän peruspessimistiseen tyyliinsä oltuaan ensin vartin hiljaa: "Lähettivät kotiin kuolemaan", ja "Ei minua kannata enää korjata."

  Pysty siinä mitään vastaamaan.
   
 15. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Veti kyllä kieltämättä hiljaiseksi tuo Toporowskin äijäily...
   
 16. MS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
 17. Hazardipakki Jäsen

  Lainaus: Kemppainen voitti ainakin meikäläisen sympatiat puolelleen. Tepponummismainen haastattelu sillä erotuksella, että Kempf oli tietty kokenut paljon kovempia.

  ****************

  Itseni vetää surulliseksi se, että välit vaarin kanssa ovat miltei poikki. Ukko sai jonkun ihmeen raivarin ja päätti aloittaa meikäläisen kyykyttämisen, johon en suostunut. Äijä puheli siihen malliin, että eipä ole enää takaisin tulemista.
   
 18. Cassu Jäsen

  Huomenna ajattelin käydä joukkuekaverin haudalla. Yli kuukauden on nuori poika mullan alla ollu ja vasta ny tuntuu että jaksais käydä kattomassa... No se on elämää se. Vaikea paikka voi olla kun ensimmäinen sarjapeli on ja tuttu numero ei enää olekaan jäällä...
   
 19. Sir von Aulis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Tämä uutinen veti hiljaiseksi. Mitä ihmisen päässä liikkuu, kun tuollaista menee tekemään?
   
 20. Tumpero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS-kannattajat.net
  Hiljaseksi veti äsken tieto Antonio Puertan menehtymisestä.
  Viime viikolla QPR:n 18-vuotias Ray Jones auto-onnettomuudessa ja nyt Puerta. Todella paskat fiilikset. Surullinen viikko jalkapalloilulle.
   
 21. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Lainaus:
  On kyllä surkea fiilis. Kaiketi Puertan vaimo odottaa juuri perheen esikoista, joten kerrassaan ikävästä tapahtumasta on kyse.
   
 22. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kun tuo Puertan kohtaus viikonloppuna tapahtui, tuli heti mieleen muutaman vuoden takaiset Marc Vivien Foen ja Miklos Feherin kuolemantapaukset futiskentällä. Surullista, ei oikein muuta osaa sanoa.
   
 23. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja kun 22-vuotiaan Puertan menehtyminen tapahtuu samana päivänä kun lääkäri on todennut minulla sinänsä varmaan harmitonta ja rasituksesta johtuvaa rytmihäiriötä ja iltapäivällä on käyty labranäytteissä ja EKG-käyrissä ja lähetetty kotiin viikon täydelliseen vuodelepoon, on fiilis jollain tavalla entistä synkempi.

  Koskaan ei vaan tiedä, mitä elämässä on seuraavaksi edessä, vai onko sitäkään.
   
 24. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mikkihiiriosasto ja bunch of jerks
  Kylmää kyllä. 22-v, ei vittu.

  Onkohan taustalla aineet vaiko vain liika reenaaminen esim. hieman sairaana...
   
 25. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Lainaus:
  Synnynnäisestä sydänviasta puhuivat.