Veti surulliseksi / hiljaiseksi

  • 1 441 054
  • 4 831

scholl

Jäsen
Erikoista, että kertovat avovaimolle, jos ei ole papinaamenta, mutta eivät sisaruksille. Onko tuo edes laillista? Lähempänähän sisarus on kuin joku melkein vaimo, joka ei ole sukua edes papin kautta.
 

Punasiipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hietaniemen hautuumaa viime kesänä, vaimon ja 2-vuotiaan pojan kanssa käppäilemässä ihan muuten vaan rannalla ja ajateltiin mennä sitten katsomaan löytyisikö se Speden hauta.

Vaimo käveli vähän edellä ja minä työntelin rattaita missä poika nukkui kuin enkeli, nallea pienissä käsissään samalla puristaen. Silmänurkassa näkyi sitten jotain poikkeavaa, hautakiven päällä oli jotain värikästä. Poikkesin sivupolulle ja uteliaana menin katsomaan mitä olin nähnyt. Hautakiven päällä oli pieni leikkiauto ja veturi???

Hämmästyneenä mietin oliko joku nostanut löytämänsä lelut vaan näkyville kunnes katsoin kivessä olevia vuosilukuja. Edessäni lepäsi kolmevuotiaana kuollut lapsi. Kiven päällä saattoi olla pojan rakkaimmat leikkikalut, ehkäpä vaikka sisaruksen tuomana jotta veljellä olisi taivaassa leluja eikä tarvitsisi olla yksin.

Silmäni sumentuivat ja käännyin ympäri, vaimo käveli vastaan ja kysyi hämmästyneenä mikä oli vialla. En pystynyt sanomaan mitään, viittasin vain leuka väpättäen taakseni kiveen. Hän meni katsomaan lähemmäksi ja palasi itkien, tajuten samantien lelujen merkityksen. Seisoimme nukkuvan poikamme ympärillä itkien lapsensa menettäneiden vanhempien tuskaa, se musertava menettämisen tunteen aistiminen oli niin vahva tuolla hetkellä, tuossa paikassa, pienen leluauton ja veturin seisoessa hautakiven päällä yksinäisinä, ilman pientä omistajaansa.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
. Seisoimme nukkuvan poikamme ympärillä itkien lapsensa menettäneiden vanhempien tuskaa, se musertava menettämisen tunteen aistiminen oli niin vahva tuolla hetkellä, tuossa paikassa, pienen leluauton ja veturin seisoessa hautakiven päällä yksinäisinä, ilman pientä omistajaansa.


Ja minä rupesin itkemään kun luin tätä...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Edessäni lepäsi kolmevuotiaana kuollut lapsi.
Kieltämättä itseänikin kylmäsi melko tavalla, kun muutama vuosi sitten Lappeenrannassa kuljin Lepolan hautuumaan halki ja katseeni osui muutaman hautaan, jossa lepäsi alle 10-vuotias lapsi. Myös jos suurinp. omanikäiseni haudan näkee, niin tulee todella pysähtynyt olo. Niissä hetkissä osaa arvostaa sitä, että elää ja on olemassa, vaikka joskus asiat tuntuvatkin vaikeilta.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Myös jos suurinp. omanikäiseni haudan näkee, niin tulee todella pysähtynyt olo. Niissä hetkissä osaa arvostaa sitä, että elää ja on olemassa, vaikka joskus asiat tuntuvatkin vaikeilta.

Aivan samat fiilikset jos sattuu näkemään esim. lehdessä kuolinilmoituksen, jossa on suunnilleen saman ikäluokan kaveri.

Silloin myös vetää hiljaiseksi kun ajattelen pikkuserkkujani, joiden kanssa pyörittiin lapsuusajan kesät, kun heidän isä teki itsemurhan keväällä ja pojille jäi aika iso taakka firman ja maatalon kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Aikanaan kaksi kuukautta vastasyntyneiden teho-osastolla keskoskaapin äärellä viettäneenä itselleni tulee sanoinkuvaamattoman ahdistunut olo aina kun näkee lehdestä pienten lasten kuolinilmoituksia.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Vielä pienten lasten kuolemista.

Pikkusiskoni ystävän, joka meilläkin kotona kävi harva se päivä, vauva syntyi kuoliaana ambulanssissa kaksi vuotta sitten jouluaatonaattona päivää ennen laskettua aikaa. Tyttö kävi meillä vielä edellisenä päivänä kahvilla ja suorastaan säteili onnellisuutta.

Meillä kotona oli joulupöydässä hiljaista ja sitten rupesi äitini - joka on tytön äidin parhaita ystäviä - itkemään ja minä säntäsin saman tien ulos "tupakoimaan" eli itkemään. Nytkin silmän sumenevat kun tätä juttua kirjoittaa.

Pikkusiskon ystävä oli huojunut pari viikkoa edestakaisin pystymättä puhumaan mitään, kihlattu oli surusta sekaisin, ja hänen vanhempansakin olivat surusta lähes invalidisoituneita.

Vauvan kuolema johti kriisiin nuorten parisuhteessa ja he erosivat. Nyt pikkusiskon ystävällä on terve lapsi uuden miehensä kanssa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hmm, en oikein tiedä, miten tähän pitäisi suhtautua. Mummollani todettiin noin viikko sitten sisäelimiin levinnyt syöpä. Ensin oli ollut pitkä kuumejakso, kai koko elämänsä toinen tjsp. ja sen vuoksi hän oli lääkäriin hakeutunutkin. No, nyt sitten ei enää meinaa pysyä kone kuosissaan millään ja mummo heikkenee kovaa vauhtia. Ainahan se on parempi, ettei tarvitsisi noissa oireissa kauaa kitua, mutta jotenkin kyllä vetää hiljaiseksi, kun tuo muori on ollut aina niin hyvävointinen ja terve. Aika karua tämä kaikessa luonnollisuudessaan on, ei voi mitään.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Hmm, en oikein tiedä, miten tähän pitäisi suhtautua. Mummollani todettiin noin viikko sitten sisäelimiin levinnyt syöpä. Ensin oli ollut pitkä kuumejakso, kai koko elämänsä toinen tjsp. ja sen vuoksi hän oli lääkäriin hakeutunutkin. No, nyt sitten ei enää meinaa pysyä kone kuosissaan millään ja mummo heikkenee kovaa vauhtia. Ainahan se on parempi, ettei tarvitsisi noissa oireissa kauaa kitua, mutta jotenkin kyllä vetää hiljaiseksi, kun tuo muori on ollut aina niin hyvävointinen ja terve. Aika karua tämä kaikessa luonnollisuudessaan on, ei voi mitään.

On varmasti, osanottoni siitä, mutta monesti vanhat ihmiset odottavat poispääsyä, tosin en tiedä sinun isoäitisi tilannetta.

On tullut monta kertaa osastotyössä ollessani kuultua hoitotilanteessa jutellessa, että johan täältä pois joutaisi sinne Eevertin viereen.

Koita siinä jotain sanoa. Hiljaiseksi on vetänyt.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Veti kyllä kieltämättä hiljaiseksi tuo Toporowskin äijäily...
 
Kemppainen voitti ainakin meikäläisen sympatiat puolelleen. Tepponummismainen haastattelu sillä erotuksella, että Kempf oli tietty kokenut paljon kovempia.

****************

Itseni vetää surulliseksi se, että välit vaarin kanssa ovat miltei poikki. Ukko sai jonkun ihmeen raivarin ja päätti aloittaa meikäläisen kyykyttämisen, johon en suostunut. Äijä puheli siihen malliin, että eipä ole enää takaisin tulemista.
 

Cassu

Jäsen
Huomenna ajattelin käydä joukkuekaverin haudalla. Yli kuukauden on nuori poika mullan alla ollu ja vasta ny tuntuu että jaksais käydä kattomassa... No se on elämää se. Vaikea paikka voi olla kun ensimmäinen sarjapeli on ja tuttu numero ei enää olekaan jäällä...
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Hiljaseksi veti äsken tieto Antonio Puertan menehtymisestä.
Viime viikolla QPR:n 18-vuotias Ray Jones auto-onnettomuudessa ja nyt Puerta. Todella paskat fiilikset. Surullinen viikko jalkapalloilulle.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun tuo Puertan kohtaus viikonloppuna tapahtui, tuli heti mieleen muutaman vuoden takaiset Marc Vivien Foen ja Miklos Feherin kuolemantapaukset futiskentällä. Surullista, ei oikein muuta osaa sanoa.
Ja kun 22-vuotiaan Puertan menehtyminen tapahtuu samana päivänä kun lääkäri on todennut minulla sinänsä varmaan harmitonta ja rasituksesta johtuvaa rytmihäiriötä ja iltapäivällä on käyty labranäytteissä ja EKG-käyrissä ja lähetetty kotiin viikon täydelliseen vuodelepoon, on fiilis jollain tavalla entistä synkempi.

Koskaan ei vaan tiedä, mitä elämässä on seuraavaksi edessä, vai onko sitäkään.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Kylmää kyllä. 22-v, ei vittu.

Onkohan taustalla aineet vaiko vain liika reenaaminen esim. hieman sairaana...
 

scholl

Jäsen
mms://wmedia.recoletos.es/marca/cortes_270807/golpuerta.asf

Kuulostaa todella epäoikeudenmukaiselta, että 22 vuotias kaveri tuolla tavalla menehtyy. Oli vielä erittäin hyvä pelaaja. Hiljaiseksi tässä vetää se tosiasia, että kärsin itsekin koko kesän sydänongelmista. Vaarallista touhua tämä elämä ja urheilu.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Kyllähän tuon Puertan poismeno vetää hiljaiseksi. Vasta 22-vuotias ja isäksi piti tulla puolentoista kuukauden päästä. Lepää rauhassa, Antonio.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös