Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Veti surulliseksi / hiljaiseksi

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Mats Bedö, 09.05.2007 klo 19.19.

 1. scholl Jäsen

  mms://wmedia.recoletos.es/marca/cortes_270807/golpuerta.asf

  Kuulostaa todella epäoikeudenmukaiselta, että 22 vuotias kaveri tuolla tavalla menehtyy. Oli vielä erittäin hyvä pelaaja. Hiljaiseksi tässä vetää se tosiasia, että kärsin itsekin koko kesän sydänongelmista. Vaarallista touhua tämä elämä ja urheilu.
   
 2. Marwin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres
  Kyllähän tuon Puertan poismeno vetää hiljaiseksi. Vasta 22-vuotias ja isäksi piti tulla puolentoista kuukauden päästä. Lepää rauhassa, Antonio.
   
 3. Shelter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kyllähän tuo Puertan kuolema pysäytti. Varsinkin kun viime aikoina noita jalkapalloilijoita on kuollut useampikin. QPR:n 18-vuotias Ray Jones kuoli auto-onnettomuudessa, 11-vuotias Everton fani ammuttiin Liverpoolissa, Puerta, ja nyt vielä eilisessä Nottingham - Leicester ottelussa Leicesterin Clive Clarke on menettänyt tajuntansa puoli-ajalla pukuhuoneessa. Toivotaan nyt ettei hänellä sen vakavampaa ole.
   
 4. JuVii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Meinasi tänään tulla kyynel silmään kun luin lehdistä juttuja Puertasta. On se niin väärin.
   
 5. Shelter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Hiljaiseksi vetää. Nyt on ilmeisesti sambialainen Chaswe Nsofwa kuollut sydänkohtaukseen harjoitus-ottelussa. Näin ainakin Futisforum2:n ja Wikipedian mukaan. http://en.wikipedia.org/wiki/Chaswe_Nsofwa

  Miten helvetissä näitä tapahtuu näin paljon näin lyhyessä ajassa?
   
 6. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Menee kyllä melko oudoksi. Tulee mieleen nuo ruotsalaisten suunnistajien kuolemat joskus kymmenen vuotta sitten (vai onko siitä kauemminkin?). Silloin taidettin epäillä jotain bakteeritulehdusta, mikä oli monella heistä mennyt sydänlihakseen, mutta sellainen ei nyt tässä tapauksessa voi olla vaihtoehtona.

  Kai tämä on vaan sattumaa. Mutta sattumakin saa vedettyä hiljaiseksi.
   
 7. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 8. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Ja juuri kakkosen futisstudiossa mainittiin, että tämä edellä mainittu Clive Clarke oli saanut sydänkohtauksen. Aika outoa.
   
 9. Erkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo, Спарtak, CKA
  Lainaus:
  Toisaalta harvemmin kai tuollaisia "sambialainen futaaja kuolee Israelissa ystävyysottelussa" -juttuja edes uutisoidaan missään. Nyt noihin kiinnitetään huomiota, kun juuri aiemmin on joku päässyt hengestään.

  Ikäviä tapauksia toki kaikki, ei siinä mitään.
   
 10. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
 11. Fanduli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pohojoosen poijjaat
  Lainaus:
  Tais olla viimeinen joskus -92 ja syylliseksi ainakin epäiltiin Bartonella-bakteeria, joka olisi aiheuttanut sydänlihaksen tulehtumisen. Muistaakseni Ruotsissa laitettiin silloin huippusuunnistajia ihan harjoituskieltoonkin selvittelyn aikana. Ainakin yksi kuolleistahan oli ihan maailmanhuippua kolkutellut nuorimies.
   
 12. Puscutractori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
  Kävin pari päivää sitten kirurgin juttusilla Lastenklinikalla 4 kk:n ikäisen tyttäreni kanssa. Oman lapseni tapauksessa ei ole kyse mistään vakavasta vaan varsin rutiininomaisesta tulevasta operaatiosta. Tuolla käynnillä ehdin kuitenkin nähdä paljon sellaista, joka veti hiljaiseksi. Niin paljon käsin kosketeltavaa surua, pelkoa ja epätoivoa vanhempien kasvoilla... Tuli todella alakuloinen fiilis.
   
 13. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Itse olen käynyt vajaa kolme vuotta sitten Tampereen Lastenklinikalla viemässä erään opiskelijajärjestön pienimuotoisen lahjoituksen. Pääsin myös silloin näkemään pikaisesti itse osastoa, ja täytyy sanoa, että oli kyllä sellainen käynti, että silloin tajusi rahojen menneen oikeaan osoitteeseen. Olkoonkin, ettei niillä saanut oikeasti ostettua kuin korkeintaan jonkun venttiilin johonkin keskoskaappiin tms.

  Ja varmaan tuohon suhtautuu vielä syvällisemmin, jos on omia lapsia. Minulla ei ole. Joka tapauksessa, oli kyllä ihan kasvattava vierailu.
   
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Tänään olin ostoksilla ruokakaupassa, ja siellä samaan aikaan asioi mummeli joka oli niin huonossa kondiksessa että tiesin että kyseisen ihmisen elämän laatu ei ole kovin kaksinen, ja ”the lähtö” ei ole varmasti kovin kaukana. Ketjun otsikon mukaan näky veti hiljaiseksi...
   
 15. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1433998

  Saksaan ilmeisesti suunniteltiin terrori-iskuja 11.9. laajalla mittakaavalla.

  Minun piti juurikin kyseisenä päivänä lentää Müncheniin, mutta matka peruuntui. Tai oikeastaan siirtyi parilla viikolla eteenpäin. Hieman pistää aina mietityttämään tällaiset, vaikka tietääkin noiden omalle kohdalle osumisten todennäköisyyksien olevan helvetin pieniä. Ja totta kai pistää muutenkin miettimään, mutta kun oma perse olisi voinut olla tulessa, asialle saa aina henkilökohtaisemmankin sävyn.

  Saksahan oli Irakin sotaa vastustava maa. Ilmeisesti jo Afganistanissa mukana oleminen on joidenkin muslimien mielestä liikaa. Vai onko pelkästään koko länsi niin saastainen, että jotkut ääritahot pitävät sitä riittävänä syynä pommittamiselle?

  Edit: jaah, luin artikkelin hieman tarkemmin. Amerikkalaisia vastaan suunnattuna tuota pidettiinkin. Ja samalla vastalauseena saksalaisten joukkojen Afganistanissa olon pidentämiselle.
   
 16. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Voi hyvin olla ettei siihen muuta syytä tarvita, etenkin kun pidetään historian varrelta mielessä esim. Nazien juutalaisvainot.

  Silloinhan jokainen juutalainen oli SS-miesten mielestä täysin ihmisarvoton, ja jouti kuolemaan pois tältä pallolta kuluttamasta oikeiden ihmisten happea ja muita elämän resursseja. Ehkä ääri-islamilaiset ajattelevat USA:n toimien vuoksi samalla tavalla kaikista länsimaalaisista, kuka sitä tietää.
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Martin Cechin kohtalo veti eilen hiljaiseksi. Tänään oman hurtan diagnoosi. Kohtutulehdus ja leikkaus on suoritettava tänään. Pieni mahdollisuus hurtan menetys leikkauspöydälle mutta kädet ristissä nyt ettei mitään sellaista tapahdu. Kalliskin tuo leikkaus on, melkein 500 euroa, mutta täytyy ajatella niin että se on pieni hinta koiran elämän jatkumisesta. Nyt vain kun sais tuon summan kasaan jostain...
   
 18. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Meinasi vetää hiljaiseksi kun Räikkönen hautautui äsken rengasvallin alle. Mutta, niin kuin miljoonaan kertaan on nähty, helvetin turvallisia ovat autot nykyään. Pahalta näytti nimittäin.
   
 19. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Ei siis käytännössä kuulu ketjun aiheeseen, "veti".

  *****

  Veti äsken hienoudesta hiljaiseksi kun tajusin että Halle Berrystä tulee MILF. Huikeaa miten äitiys pukee kauniita naisia, he suorastaan hehkuvat iloa ja onnea. Onnea kaikille odottaville äideille.
   
 20. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Lainaus:
  Löytyipäs omituiselta suunnalta palstapoliisi.

  No, huonosti muotoilin viestini, todettakoon, että olin hyvin hiljaista poikaa siihen asti kunnes Kimi nousi autostaan.
   
 21. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Hitto. Olen tässä katsellut tiiviisti nyt kaikki Wallander-elokuvat. Wallanderit perustuvat Henning Mankellin samaan nimiseen kirjasarjaan. Olen katsellut tässä, että kuka tuo viehättävä nainen on, joka esittää Kurt Wallanderin poliisitytärtä. Nyt kun etsin tietoa hänestä, niin totesin, että hän on kuollut tämän vuoden helmikuussa. Hän oli tehnyt itsemurhan Malmössa kärsittyään masennuksesta, johon hän tiettävästi sairastui käytyään läpi Aasian tsunamikatastrofin.

  Hänen nimensä oli Johanna Sällström.

  Jotenkin ikävä olo tuli kun tästä luin.
   
 22. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Tämä Kotkassa tapahtunut kahden siskoksen murha, joiden teosta epäillään heidän vanhempaa veljeään vetää ainakin meikäläisen kovin hiljaiseksi. Kaikkia asioita ei varmastikaan ole vielä kerrottu julkisuuteen, mitkä asiaan liittyvät, mutta siltikään ei pieni ihmisjärki saa tästä mitään otetta, vaan ajatus harhailee ilman vastauksia. Tulee mieleen vain kysymyksiä kysymysten perään.

  IS:n juttu
   
 23. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Leevin Elina, mitä mä teen on jotenkin uskomattoman kaunis ja surullinen kappale! Göstä miksi, oi miksi menit jo?
   
 24. Länäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tämä veti itsenikin todella hiljaiseksi. Luin tuossa viikonloppuna joitain juttuja ja aina sitä kiinnittää tavallaan enemmän huomioita tällaiseen, kun itse olen Kotkasta kotoisin.

  No, eilen illalla mutsi tuli kertomaan mulle, että kyseessä on perhe X. Eli yksi meidän todella hyvin tuntema perhe ja suht läheinen perhe, vaikka en reiluun vuoteen ollutkaan heitä nähnyt. Siinä vaiheessa rupesi miettimään, että miten helvetissä tämä on mahdollista...Ei vaan voinut aluksi uskoa todeksi, huh huh!

  Kaikista Suomen perheistä käytännössä viimeiseksi uskoisi, että juuri tuossa perheessä voi tapahtua noin hirveitä asioita. Ja todellakin viimeisen päälle malliperhe, niin kuin lehdissä on kirjoitettu. En ikinä olisi voinut edes kuvitella että tuo poika, tai nuori mies, voisi edes lyödä ketään, saati sitten tappaa sisarensa. Pää lyö vaan tyhjää, en pysty keksimään mitään järkevää selitystä. Illalla koitin vain painaa asiaa pois mielestä ja nyt pystyn jotain kirjoittamaan.
  Jotenkin ei vaan vieläkään pysty uskomaan todeksi, ei millään! Ei vittu...

  Edit. Ei saatana, kun noita lehtijuttuja lukee, tulee niin epätodellinen olo. Ja nyt kun niitä lukee aivan uudessa valossa...Ei tätä vaan pysty käsittämään.
   
 25. Padis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kaverin isä on joutunut saattohoitoon viime viikolla. Ei vai voin uskoa. Johan hän touhusi kaikennäköistä vielä keväällä.

  Harmittaa.