Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Veini Vehviläinen #35 – ”Veininkiä” ja maagisia koppeja!

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Captain Slow, 08.10.2015 klo 22.27.

 1. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Lainaus:
  Ei tietenkään ykkösveskarin paikan menettäminen pudotuspelien kynnyksellä kotikaupungin joukkueen maalilla pelattaessa ole mitenkään kova isku henkisesti urallansa 27 liigapeliä pelanneelle 19-vuotiaalle jätkälle jonka koko Suomen some ja Iltapulut suolasivat 2 kuukautta sitten nuorten MM-kisoissa.

  Toivottavasti Tarkki pelaa myös Blues pelin. Pelaajiensa psyykkeestä välittävä valmentaja ottaisi huomioon että viimeinen Blues peli tulee kaikella todennäköisyydellä olemaan pelkkää läpsyttelyä JYPin puolelta ja kun kyseessä saattaa olla Bluesin historian viimeinen peli ja sinne on vissiin tulossa aika paljon porukkaa Espoosta lienee selvä että Blues tulee olemaan niskan päällä eikä JYPillä ole mitään syytä pelata tuota kovalla intesiteetillä. Tämä tarkoittaa että veskari tulee jäämään todella yksin. Jos Mestiksen vaihtosäännöt sallisivat niin menisin tuon pelin Dennis Saikkosella.

  Minä en ole kiistänyt Tarkin merkitystä JYPille. Nykyinen ja ehdottamasi peluutus vaan tarkoittaa sitä että Tarkilla mennään sitten loppuun asti ja ensi kaudella aletaan rakentamaan Vehviläisen varaan. Ihan ok strategia kunhan Kärpät ei tule vastaan missään vaiheessa. Minusta nyt oli tyhmää uhrata tasainen maalivahtitandemi tälläisellä peluutuksella, mutta se on Virtasen valinta.

  On täysin kaksi eri asiaa puhua urheiljan arjesta ja kilpailuasetelmasta ja niiden hyväksymisestä urheilijana - vaikkakin nuorena sellaisena - kuin puhua siitä että tämä valittu linja järkevä henkisen valmennuksen perusteella. JYPin toinen veskari on hyvin kokematon 19-vuotias jätkä. Se on fakta samoin kuin se että SaiPan Jani Nieminen on lyhyt. Olisi hulluutta olla ottamatta kumpaakaan peluutuksessa.
   
 2. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Millä logiikalla Veini on missään vaiheessa ollut joukkueen ykkösveskari? Tarkki on pelannut enemmän pelejä ja oli kauteen lähdettäessä selkeä ykkösvahti. Tilanne on sen jälkeen tasoittunut, mutta ei Veinistä mitään selkeää ykkösvahtia ole missään vaiheessa tullut. Ei voi menettää ykkösveskarin paikkaa, jos sitä ei ole koskaan ollutkaan. Ja miten tämä yksittäinen peli nyt tilannetta muutenkan mihinkään muuttaisi? Koko kauden ajan välillä on pelannut Veini ja välillä Tarkki, ei tämä tilanne ole mitenkään erilainen, vaikka loppukautta mennäänkin.

  Lainaus:
  Millä logiikalla ehdottamani peluutus tarkoittaisi, että Tarkilla mennään loppuun saakka? Mikään, mitä olen sanonut ei siihen viittaa. Se on toki mahdollista, mutta ei todennäköistä.

  Ja miksi Kärpät ei saisi tulla vastaan? Pelasiko Tarkki mielestäsi jotenkin huonosti eilen Kärppiä vastaan? Oletko ihan tosissasi sitä mieltä, että Tarkki pelaa normaalia huonommin nimenomaan Kärppiä vastaan?

  Tottakai peluutuksessa tulee ottaa huomioon kaikki mahdolliset tekijät, mutta pelkkä ikä tai henkinen kypsymättömyys ei saa mennä joukkueen edun edelle. Koko kausi on menty sillä tavoin, että parempi pelaa ja huonon pelin jälkeen vahti vaihtuu, ellei asiaan ole vaikuttamassa ylimääräisiä tekijöitä. Näin se on mennyt koko Veinin liigauran ajan varmasti aiemmalla uralla myös. Tuntuu siltä, että pidät Veiniä ihan pentuna, joka ei ole koskaan pelannut maalivahtina ennen tätä kautta ja jolla ei ole minkäänlaisia kykyjä käsitellä asioita. Mielestäni Veini on osoittanut olevansa henkisesti vahva, kun pettymyksiä on täytynyt käsitellä. On eri asia menettää henkinen ote matsin aikana, kuin käsitellä asioita matsien välissä ja valmistautua tuleviin koitoksiin. Mielestäni Veini ei ole missään vaiheessa vaikuttanut siltä, että hänen henkinen tilansa olisi romahtanut yhden epäonnistumisen myötä. Tällä kaudella sellaisia tilanteita on tullut vastaan muutamia ja joka kerta Veini on palannut niiden jälkeen entistä vahvempana tolppien väliin.
   
 3. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Lainaus:
  Tämä kommentti kieltämättä aiheutti minussa syvän huokauksen ja ns. kaksois-facepalmin.

  Mitä minä olen yrittänyt sanoa?

  "Se miten Vehviläisen psyyke kestää tämän uralla jatkossa on JYPin kannalta yhdentekevää. Se millä on merkitystä on se miten JYP psyykkää veskarinsa parhaimpaan mahdolliseen tikkiin tämän kevään pudotuspelejä silmälläpitäen....Veini Vehviläinen ei minua ihmisenä tai urheilijana kiinnosta pätkäkään, mutta JYPin ykkösveskarina kiinnostaa"

  Ehkä tämä maalitolppien siirtely/keskustelu olisi taputeltu.
   
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin, sinulla nyt on jokseenkin outo käsitys siitä mitkä ratkaisut tässä tilanteessa olisivat joukkueen kannalta parhaita. Lisäksi on erikoista, että et jaksa kommentoida viestejä kunnolla, vaan keskityt yhteen pieneen kohtaan.

  Noh jätetään tähän, jos ei keskustelu kiinnosta. Kannattaisi ehkä pitää mielipiteet omana tietona, jos ei kiinnosta niistä keskustella. Tämä on kuitenkin keskustelupalsta.
   
 5. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Vehviläinen tänään maalissa ja toivotaan että koppi tarttuu ja joukkue puolustaa edessä hyvin vaikka panosta ottelussa ei olekaan. Näin saadaan hyvävireinen ja itseluottamusta uhkuva veskarikaksikko playoffeihin. Hereillä heti alusta koska Blues tulee päälle kovalla sykkeellä, sillä mahdollisesti organisaation viimeinen liigapeli kyseessä.
   
 6. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  No ni.., vetää sanattomaksi.
   
 7. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Tarkilla mennään tänä keväänä, ei Veini nyt vaan vakuuta. Mailapeli kun on tota luokkaa.
   
 8. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  No ei se Tarkin mailapelikään ihan timanttista ole ollut JYP- vuosina...

  Muuten ihan ok peliä.
   
 9. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Veinillä sattui se yksi moka, Bluesin ensimmäinen maali mutta sen jälkeen varmaa peliä. Toiselle Bluesin maalille ei voinut mitään. Se oli varsinainen flipperikiekko. Rankkarit Veini nappasi varmasti ja osin näyttävästikin haltuun. Ihan hyvin JYP voi Veinillä aloittaa kotona ja vieraissa pelata Tarkilla.
   
 10. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Veini syötti Bluesin tasoitus maalin. Ei käy kiistäminen, että oli kardinaalimoka, mutta mailapelin perusteella tuskin ratkaisua syntyy. Se ei nimittäin ole laadukasta Tarkillakaan. Muutoin Veiniltä ihan hyvä peli ja yksi hyvin nätti torjunta rankuissa. Oma veikkaukseni kuitenkin on, että Tarkki aloittaa maalissa SaiPaa vastaan.
   
 11. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Tarkki on paikallaan avauksessa.
   
 12. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Riku Helenius lähettää terkkuja. Muistaakseni meni yksi JYP-Jokerit peli jatkoille pleijareissa, kun Riku hölmöili mailansa kanssa maalin takana. Tosin nyt meillä ei ole Mikko Viitasta ratkomassa jatkoaikapelejä...
   
 13. Bemari Eki Jäsen

  Vehviläinen on menetetty tapaus. Kun ei sipuli kestä, niin ei kestä.
  Ainahan voidaan tietysti vedota siihen, että poika on niin nuori yms paskaa.Uskokoon ken haluaa...
  Vielä 1-2 vuotta liigassa ja se on sit goodbye hockey....
   
 14. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Veinillä oli vaihteeksi paskaa tuuria. Kärppien kolmas maali ei mielestäni mennyt Veinin piikkiin. Siinä oli paha liikkuva maski ja oli siinä yksi omakin edessä tekemässä sitä liikkuvaa maskia.
   
 15. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Ja Rajaniemi otti tällä kertaa kovissa paikoissa gamesaverit. Veinin puolesta harmittaa, mutta Rajaniemen puolesta hyvä fiilis.
   
 16. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Oli Veinilläkin mukana muutama hyvä koppi siinä vaiheessa, kun se joukkue edessä pelasi vielä peliä nimeltä jääkiekko eikä vain panikoinut ympäriinsä kuin päätön lauma kalkkunoita. JYP myös teki tänään Rajaniemestä aikamoista sankaria pistämällä avopaikoista jälleen kerran kiekkoa ohi/yli.
   
 17. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  En minä Veiniä moiti jos totean Rajaniemen olleen mielestäni parempi tällä kertaa. Omissa papereissani täysin yhdentekevä ottelu ja siksi oli helppo iloita kun Raju pääsi näyttämään hauista entiselle seuralleen.
   
 18. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Näinhän se meni, mutta kyllä mua vähän lievästi mietityttää ensikauden veskari tilanne. Mutta paljon ehtii tapahtua ennen sitä, i hope so...
   
 19. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  En minä sitä sillä ottanutkaan. Hävitty pronssi ei niinkään harmita, tapa millä se tuli vituttaa järjettömästi ja Veinille etenkin olisi toivonut onnistumista eikä tuota vitun "Vehviläinen suli taas" -lällättelyä mitä sai lukea otteluketjussa.
   
 20. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Junnuhehkutus menee joskus yli, prosentit on kokeneen maalivahdin eduksi. Mutta jostainhan niitä kokeneita on tultava. Saa nähdä mitä seura aikoo mokketilanteen suhteen.
   
 21. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Jos Tarkki ei jatka, Veini saa vähintään tasavahvan kirittäjän. JYP ei ole oikeastaan Wallinheimon tulon jälkeen täyttänyt maalivahtiosastoa toivotaan - toivotaan kortilla.
   
 22. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Ei jatka, milä nyt oli tiedossa jo aiemmin. Tarkki vahvisti asian Keskisuomalaisen haastattelussa.
   
 23. Valametti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei jatka Tarkki (KSML-uutinen), joten tarvitaan hänen kaltainen voittava ykkösvahti.Veinin prosessi liigajoukkueen ykkösvahtina on pahasti kesken.

  Viime kesänä ihmeteltiin, miksei NHL-varauksia tullut Veinille. Enää ei ihmetytä. Oppirahoja maksettiin ja hyviä jaksoja oli runkosarjassa. MM-kisoissa ja Play offeissa ei taso riittänyt. Kokonaisuutena läpimurtokausi miesten tasolle.

  JYPin ykköskassarin tontilla ei ole varaa maksella oppirahoja tämän pidempään. Tämä oli se kausi. Jos me hävitään taitojoukkueena (vrt HIFK), niin kyllä maalinsuulla täytyy olla kärkiäijä.
   
 24. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Alan itsekkin kallistumaan siihen suuntaa ettei Veinistä vielä ole ykköseksi. Henkinen puoli ei vaan kestä tällä hetkellä. Itsellä ei ole kyllä mitään käryä keitä maalivahteja on tällä hetkellä vapailla markkinoilla. Onkos JYPillä ollut ikinä ulkomaalaista maalivahtia?
   
 25. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Ei ole. Saikkosen taitaa mennä lähimmäksi sillä hänellä on Suomen passin lisäksi myös Sveitsin ja Ruotsin passit. Ehkä nyt olisi hyvä aika valita ulkomaalainen vaihtoehto maaliin. Itse suuntaisiin katseeni AHL:n suuntaan.