Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Veini Vehviläinen #35 – ”Veininkiä” ja maagisia koppeja!

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Captain Slow, 08.10.2015 klo 22.27.

 1. dafjkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos ja JYP
  Lainaus:
  JYP pelasi eilen hyvän pelin - pronssipeliksi. Totuus eiliseltä on se, että Veini ei ollut voittava maalivahti.

  Ja tiesi hän sen hyvin itsekin. Nuori mies iski vielä mailaansa paskaksi maalikehikkoon ( tosin onnistumatta siinäkään ) luistellessaan pukusuojaan kättelyjen jälkeen.

  JYP puolusti hyvin ja Veinille tuli oikeastaan hurjan vähän laukauksia. Kolmannessa erässä sitten enemmän kuin joka kolmas maalia kohti tullut veto maaliin - ja kaikki suorista laukauksista, ei maalin edestä tai ripareista. Vaikea siinä puolustusta on syyttävästi katsoa silloin.

  Aivan aiheellista on hivenen pohtia, millä Veinille saadaan itseluottamusta ratkaiseviin peleihin. Käytännössä tällä kaudella on vain liian monta "sulamista" nähty - ja tässä ei ole mitään lällättelyjä.
   
 2. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Nämä tämän kauden kokemukset ovat Veinille kasvun paikka. Niistä voi joko sisuuntua ja harjoitella entistä kovemmin (henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia) tai vetää ammattilaishaaveet wc-pöntöstä alas. Henkisen kantin on kestettävä. Toivottavasti JYPin mv-valmennus on hereillä ja sparraa urheilijaa oikeaan suuntaan.

  Ensi kaudeksi on joka tapauksessa tarjolla isoa roolia. Joten nyt on edessä ehkä uran tärkein kesätreenijakso.
   
 3. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Nuoret maalivahdit harvemmin ovat henkisesti vielä tarpeeksi vahvoja, joten sikäli vielä ei kannata vetää mitään pidempiä johtopäätöksiä. Suomestakin löytyy liuta maalivahteja, jotka ovat kasvaneet vasta pitkälle parikymppisinä ykkösmaalivahdin rooliin ja osa NHL:ään asti. Mikä ei tapa, vahvistaa. Eiköhän Veinikin sisuunnu näistä kokemuksista ja palaa entistä parempana vahtina ensi vuonna.
   
 4. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Lainaus:
  Korrrostan, olen tästä täsmälleen samaa mieltä. Nostin esiin sen kipukohdan, joka Vehviläisen tapauksessa on ratkaistava pikemmin ennemmin kuin myöhemmin. Kuten sanoit, VV on 19-vuotias ja aikaa kehittyä on vielä. Olenkin enemmän huolissani JYPin kyvystä löytää pelaajalle oikeat harjoitustavat kuin pelaajan halusta kehittyä.

  Dosenttidisclaimer: enemmän huolissani ei tarkoita samaa kuin olisin äärimmäisen huolissani tai kokisin epäuskoa asian toteutumisesta.
   
 5. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Kyllähän henkiselle valmentajalle JYPissä olisi tarvetta, eri asia sitten onko moiseen rajallisilla resursseilla varaa. Varmasti maalivahtivalmentaja omalla tavallaan toimii moisena maalivahdeille, mutta tuskin Siekkiselläkään varsinaisesti sillä osa-alueella mitään erityisosaamista on.
   
 6. Lihanleikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lieneeköhän Olkinuoralle tehty jo jatkoa ja ensikauden pari sitten Olkinuora - Ruusu, saattoi sinetöidä lähdön tuo Akatemian tippuminen. Toki eihän Pekikään huonosti ole pelannut että kakkosmaalivahdiksi on riittävä, mutta Ruusu- Tuokkola pari olisi ehkä lian riskialtis. Toki onko sitten Rusuunkaan jatkaminen täälä kuinka varma että meneeköhän ensikauden pari Olkinuora - Tuokkola.
   
 8. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Veinin kohdalla epäonnistuttiin - ja pahasti. Kovin JYPin kasvattama veskarilupaus todella pitkään aikaan, joka pelasi myös erittäin hyvän tulokaskauden runkosarjan osalta. Epäonnistumisia samaiselle kaudelle mahtui, mutta jos Veinille olisi löytynyt oikeanlaista tukea, niin niistä olisi selvitty. Lopulta sitten tällä kaudella ei saanut edes kunnollista mahdollisuutta.

  Uskon ja toivon, että Kärppien kautta Veinin ura lähtee sellaiseen lentoon, että Jyväskylässä harmitellaan tämän tapauksen menetystä vielä vuosikausien ajan.

  Vituttaa.
   
 9. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Olipa yllättävää että Veini ei sopimuksestaan huolimatta jatka JYPissä. Helppoa rahaa tuli näemmä taas tienattua.

  Vehviläisen suhteen todellakin epäonnistuttiin. Ensimmäinen virhe oli palkata rinnalle organisaatiossa jumalasemassa oleva Tuokkola. Sen jälkeen syksyn rämminnässä Veini ei enää saanut uutta mahdollisuutta ja tässä on sitten tulos.

  Lainaus:
  Jos JYP on tässä vaiheessa tehnyt jatkosopimuksia kummallekaan, sekä Olkinuoralle että Tuokkolalle niin se todistaa että tämän kauden sekoiluista ei ole opittu paskan vertaa.

  Jos oikea YKKÖSmaalivahti on jo palkattuna, niin se on täysin eri asia.
   
 10. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Jos huhu on totta niin aika maksimaalinen kyrpä kasvaa otsaan että huhhuh!

  Siis ei helvetti. Taas yksi veskarilupaus heitetään muille maille. Totta on se että eihän Veini ole vielä parastaan päässyt näyttämään, eikä pelit JYPin paidassa ole häikäisseet pl. viime kevään runkosarja. Hommaa myös vaikeuttaa Akatemian (mahdollinen) alasajo eikä ole paikkaa missä saada pelejä alle.

  Mutta silti! Ja vielä Kärppiin... Syö miestä.
   
 11. Sudan1 Jäsen

  Veini saa mennä. Pidän epätodennäköisenä että onnistuminen olisi tapahtunut Jyväskylässä. Toivotaan, että koppi alkaa tarttumaan Kärpissä ja mies pelaa vielä itsensä huippumaalivahdiksi!

  JYPissä on onneksi tajuttu fakta, että nuoren maalivahdin sisäänajaminen Liigaan on loppupeleissä aika hölmöläisen hommaa. Lupaava maalivahti lyö itsensä läpi alle 20-vuotiaana (heitetään hatusta) n. 30% todennäköisyydellä, jolloin 70% kerroista maalivahtipeli sekottaa koko joukkueen tekemistä (kuten tänä kautena ennen kuin tilanne rauhoittui). Ja jos tämä maalivahti lyö itsensä läpi, niin siitä saadaan nauttia sen yhden, korkeintaan kahden kauden ajan kunnes tämä lähtee P-Amerikkaan ja käteen jää tyhjä arpa. JYPin kaltainen, hieman pienemmällä budjetilla operoiva, mutta erinomaisesti menestyvä organisaatio ei voi ajaa tässä niin suurella riskillä, kuten esimerkiksi pienemmät menestymättömät seurat.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2017 klo 23.29
 12. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Luulenpa, että lähtöön, jos uutinen paikkansa pitää, on vaikuttanut Veini itse enemmän kuin JYP. Hänen kohdallaan askelmerkit vaan meni tähän tapaan. Yritys lunastaa ykkösen paikka kotiseurassa, eikä ihan mennyt kohdilleen. paras liikku hänen kohdallaan on vaihtaa maisemaa. Omillaan kun maailmalla painaa menemään, kantti kasvaa ja ennen pitkää se näkyy kaukalossakin. Mä en osaa asiaa katsella siltä kantilta, että syypäitä pitäisi sen kummemmin etsiskellä, ei seurasta, eikä Veinistä. Aina ei vaan askelmerkit osu. Veinistä tulee vielä kovan tason veska, niin uskon, mutta en osta ajatusta, että JYP hänet olisi tötöillyt, sai reilun tsaanssin, mutta väärä aika, eikä onnistunut, sellaista se joskus on.
   
 13. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Tämä uutinen puraisee vielä kovaa tulevaisuudessa. Sanokaa minun sanoneen! Ihan vissiin torjuu meitä vastaan jossain playoff sarjassa ja tiputtaa meidät.
   
 14. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vaikka toivon Vehviläisen uralle kaikkea hyvää, olen samaa mieltä tästä. Toivottavasti ensi kaudella tolppien välissä seisoo huippuykkönen ja Ruusu kirittää. Se, onko tuo ykkönen Olkijussi, en tiedä. Vielä on aikaa näyttää, mutta Olkinuoran maagisuus on vähän karissut pudotuspeleissä.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta juuri tämmöinen tuloskasmaalivahti melkein piti meitä pilkkanaan tässä HPK sarjassa, että kyllähän se ison palkinnon myös tarvittaessa antaa kun tämmöinen alkaa lyömään itseään läpi ja hinta ei iso. Pitää myös muistaa että selkeä hyvä ykkösmaalivahteja on myös vähän tarjolla ja niiden kimpussa on kaikki. Tarkkikaan aikoinaan ei halvimmassa päässä vaikka ei ihan terävintä kärkeä ( toki semmoinen että mahdollisti pudotuspeleissä pärjääminen). Eiköhän esim. tämänkauden maalivahdit ole halvempia yhteensä ollut kun vaikka Tarkki- Vehviläinen kaksikko viimekaudella. Se aina myös vähän mahdollistaa panokset muille osa-alueille, jos siinä olisi kalliimpi maalivahti tälläkaudella ykkösenä niin ehkä esim. Miklikkiin ei olisi ollut varaa. Toki liikaa ei riskiä maalivahtiosastollakaan kannata ottaa. Vähän luulen etä kutakuinkin samoilla maalivahdeilla jatketaan ensikauteen eli ainakin kaksi maalivahtia nykyisestä kolmikosta. Riippuu toki aika pitkälle miten pudotuspelit etenee.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En vieläkään tiedä mitä pahaa Tuokkola on sinulle henkilökohtaisella tasolla tehnyt, mutta se saa jäädäkin hämärän peittoon.

  Jatkat edelleen tätä ihmeellistä Tuokkola-ajojahtia. Vai että "ensimmäinen" virhe Veinin kohdalla oli palkata vierelle Tuokkola? Ja että vielä Tuokkola on organisaatiossa jumalasemassa? Ihanko oikeasti tällainen maalivahti sitten palkattaisiin tryoutin kautta joukkueeseen ja palkkakaan tuskin taivaita hipoo?

  Tuokkola pelasi mielestäni todella onnistuneen runkosarjan, vaikka tilastoihin vielä vaikuttavaakin heikko syksy, johon maalivahdeilla ei ollut osaa eikä arpaa. Tuokkola päästi keskimäärin 1,92 maalia per ottelu, joka oikeuttaa koko liigan tilastoissa sijalle 3. Torjuntaprosenttikin on 92,11%, joka kertoo myös omaa kieltään siitä, että kausi oli varsin onnistunut. Nollapelejä kertyi 4.

  Tällä kaudella on nähty mielestäni varsin erilainen Tuokkola, kuin aiemmin oli totuttu näkemään. Enkä sano tätä negatiivisessa mielessä. Tuokkolasta on koko kauden paistanut varsin hyvällä tasolla oleva itseluottamus ja kaikesta näkee, että hän on urallaan ehtinyt kokemaan paljon. Tuokkola ei ole pahoissakaan paikoissa tärissyt, vaan hoitanut hommansa pelistä toiseen kunnialla.

  Tällä kaudella ja kauden alla tehtiin useita virheitä Veinin kanssa, mutta Tuokkolan palkkaaminen ei todellakaan kuulu niihin.

  Olen edelleen täysin sitä mieltä, että kauteen lähteminen kaksikolla Tuokkola-Vehviläinen oli hyvä päätös. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että kulisseissa Veiniä ei osattu käsitellä oikein ja varmastikin monista eri syistä johtuen hänen peluutuksensa jäi kauden aikana hyvin vähäiseksi, kun alkusyksyn jälkeen pelejä ei herunut, vaikka peleissä otteet eivät olleet mitenkään erityisen huonoja, eivätkä varsinkaan Tuokkolaa huonompia.

  En osta myöskään yleistä ajatusta siitä, että Olkinuora olisi suurinpiirtein yksin kääntänyt JYPin kurssin. Jussilta itseltään on asiasta kyselty ja hän on vain todennut, että organisaatiossa oli kaikki todella hyvin, kun hän astui mukaan. Oli kuulemma varsin helppoa tulla joukkueeseen ja pelata hyvin, kun asiat olivat hyvässä kuosissa sekä kaukalossa, että sen ulkopuolella.

  Jos asiat olisi hoidettu oikein, niin vastaavaan tulokseen olisi päästy myös Veinin kanssa. Toki Olkinuora tarttui mahdollisuuteensa hyvin, eikä jatkosopimuksen tarjoaminen hänelle ollut sinällään virhe. Kun Veinin kanssa epäonnistuttiin, niin joku piti sitten tilalle saada. Alkoi olla jo myöhäistä korjata alkukauden virheitä muulla tavoin.

  Niitä timanttisia ykkösvahteja ei koskaan ole erityisemmin tarjolla. Minulle kelpaa varsin hyvin, jos JYP lähtee seuraavaan kauteen kaksikolla, joka muodostuu kolmikosta Tuokkola-Olkinuora-Ruusu. Kaikkia kolmea tuskin voidaan pitää, kun Akatemia poistuu kuvioista.
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aika samoilla linjoilla @JypFabu ja @Sudan1 kanssa.

  Harmi toki, että kävi näin. Olisihan se ollut hienoa, kun Veinin kanssa olisi onnistut sama kuin vaikkapa HPK:lla Larmin kanssa. Aina ei vaan niin käy. Minusta tämä on Veinin uran kannalta se paras ratkaisu, kokonaan uusi alku muualla.

  Onneksi meillä on vielä lahjakas Markus Ruusu. Mielenkiintoista nähdä mikä tulee olemaan Ruusun rooli ensi kaudella, jos nyt täällä edes jatkaa. Pääasia, että olisi varma ykkönen ja hyvä kirittäjä kakkosena, joka tarvittaessa pystyy myös olemaan se ykkönen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017 klo 11.07
 18. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tämä. En tiedä ketä tässä pitäisi osoittaa syyttävällä sormella. Holtaria vai Virtasta, vai kenties molempia. Vaikka JYP palkkasi Konttisen niin saiko Veini lopulta riittävästi tukea seuralta ja valmennukselta? Syksyllä tuntui ainakin, että Veiniä kohdeltiin epäreilusti ja tämän jo muutenkin huteraa itsetuntoa tuhottiin vain lisää, kun sekä joukkue edessä pelasi järkyttävän huonosti, että peluutus oli poukkoilevaa.

  Jääkiekko on tulosurheilua ja ymmärrän kyllä täysin miksi JYP lopulta palkkasi Olkinuoran, jolloin sijaiskärsijäksi jäi Veiniläinen. Tuokkola tuskin olisi kelvannut vuokralle muualle tai oli halukas lähtemään vuokralle. Veini kärsi siitä, että Virtanen ei tänäkään syksynä osannut valmentaa joukkuettaan.

  Taloudellisesti ja imagollisesti tuo voi olla aika iso sakkaus. Jos Veini lähtee parin kauden jälkeen Kärpistä Pohjois-Amerikkaan, JYP jää lähinnä nuolemaan näppejään niin rahallisesti kuin mielikuvien myötä. Se seura, joka ei taaskaan saanut kasvatettua maalivahtilupauksestaan NHL/AHL -kelpoista vahtia.
  Tähän vielä päälle se, että Vehviläinen tuskin olisi ykköseksi noustuaan ollut ihan yhtä kallis kuin joku ulkopuolelta tuleva vaihtoehto. Rajallisella budjetilla toimivalla seuralla ei ole varmaa hukata lahjakkuuksia tällä tapaa.

  Dallas varmaan vielä vie Markus Ruusun kesällä, jotta vitutus saadaan maksimoitua.
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä on yksi tärkeä ja iso pointti, joka tuntuu monelta nykyään unohtuvan. Vaikka JYP on pitkään ollut kärkikahinoissa ja kestomenestyjä, niin budjetti on silti rajallinen. JYP on vuodesta toiseen mennyt budjettien osalta aivan ylärajoilla ja ottanut suuria riskejä. Jos menestyksestä halutaan pitää kiinni, niin siihen liittyy hallitujen riskien ottaminen varsin oleellisesti. Tällaisesta on Veinin kohdalla ollut kyse, mutta lopulta pelättiin ottaa sitä riskiä ja ajauduttiin varsin sekavaan tilaan maalivahtien osalta. Katastrofiin tämä ei ole johtanut, mutta lähellä on ollut.

  Ei varmasti ole mitään yksittäistä syytä sille, miksi Veinin kohdalla näin epäonnistuttiin. Monen tekijän summa tämä on ja siihen on ollut vaikuttamassa monta eri henkilöä. Harmillista, että näin lopulta kävi, mutta onneksi Veini löysi paikan muualta.
   
 20. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kukaan ei tiedä mitä on tapahtunut ja ne jotka tietää eivät puhu... On aika puusilmäistä syyttää pelkästään joukkuetta ja valmentajaa jos pelaaja ei onnistu. Varsinkin kun voi vaan arvailla miksi pelaaja ei onnistu. Syyt voivat toki olla joukkueen tavassa käsitellä tiettyä pelaaja mutta yhtäkaikki se syy voi olla myös pelaajan, joka ei sopeudu vaikka kaikki voitava on tehty... Tiedän tapauksen JYPin historiasta jolloin junnu-joukkueiden tähtipelaajalle annettiin kaikki liigassa kultalautasella mutta kuten hän itse jälkeenpäin totesi: "Olin vaan niin vitun tollo etten tajunnut että olisi pitänyt itsekin tehdä asioiden eteen jotain...".
   
 21. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pelaajan itsensä kohdalla yleensä se olennaisin asia on taustalla oleva taitotaso. Jos se on kunnossa, niin hyvässä valmennuksessa homma saadaan yleensä kyllä toimimaan. Toki jotkut pelaajat voivat olla erittäin vaikeita tapauksia, mutta juuri silloin ne valmennuksen taidot tulevat kunnolla esille. Ei ole mitenkään erikoista, että lupaavilla nuorilla on vaikeuksia sopeutua ammattilaispelaamisen vaatimustasoon. Valmennus ja muut taustahenkilöt ovat avainasemassa, kun nuoria ajetaan sisään ammattilaismaailmaan.

  Veinillä on ilmiselvästi taitoa taustalla vaikka muille jakaa, sekä jopa onnistunut tulokaskausi. Lähtökohdat tähän kauteen olivat lopulta varsin hyvät, mutta silti mentiin metsään ja lujaa.

  Tulee mieleen eräs Tapparan ongelmapelaaja, jonka ura meinasin päättyä ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa... Nimi taisi olla joku Patrik ja taitaa pelailla merten tuolla puolen tällä hetkellä. Tämän esimerkin ideana on vain tuoda esille tapaus, joka oli erittäin vaikea, mutta organisaatio siitä selvisi varsin hienosti.

  Toki jokainen tapaus on oma juttunsa ja suoraa vertailua on turha lähteä tekemään. Tietoa on rajallisesti saatavilla, mutta näiden tietojen valossa uskallan väittää, että ei ole väärin osoittaa syyttävällä sormella valmennuksen suuntaan.
   
 22. Ujcik#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Pittsburgh
  Mielenkiintoista mikäli Veinin siirto on siis totta, eikä pelkästään huhu.
  Suomalainen somekansa mediaa myöten heitti kyllä Veinin bussin alle. Tässä näemme, miten yhdet heikot kisat ovat murentaneet Vehviläisen itseluottamuksen. Muistan parin talven takaa sen loppuottelun USA:ta vastaan ja ajattelin että tässä on seuraa Suomalainen NHL-vahti. Nopea, loistava tekniikka ja erittäin kylmäpäinen. Pelasi siinä pelissä jossain hurmiossa, mutta kasetti kesti.

  Luettuani tätä keskustelua tulee mieleen yksi asia, Veini ei selvinnyt kotikisojen pettymyksestä
  ja henkisellä puolella joudutaan tekemään se kovin työ. Onneksi Ari Hilli on kokenut maalivahtivalmentaja ja mahdollisuudet
  uuteen tulemiseen on hyvät. Ikää on kuitenkin vasta 20 vuotta.

  Usein maisemanvaihto tekee pelaajalle hyvää ja saattaa olla ainoa tie onnistumiseen.

  Mutta Rynnästä ei kuitenkaan noin vain ohiteta ainakaan runkosarjassa,
  mutta ehkäpä Kärpillä ja Veinillä on sitten parin vuoden projekti jonka aikana lunastaa ykkösmaalivahdin
  paikan. NHL:stä tai muista sarjoista on nyt turha haaveilla tai spekuloida, itseluottamus pitää saada takaisin
  .
   
 23. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näistä asioista olen ihan samaa mieltä. Tuo lopullinen sopeutuminen ammattilaisuuteen voi useasti tarvita sen itsenäistymisen ja pois lähdön siltä mukavuus-alueelta ja äidin keittokattilan vierestä. Sellaisia esimerkkejä on paljon, toki myös vastakkaisia kuten mainitsemasi Laine. Jokainen pelaaja on yksilö ja parhaan tuloksen saamiseksi jokaisen tie huipulle on yksilöllinen. Siksi en halua tässä tapauksessa osoittaa mihinkään suuntaan varsinkaan kun tietoa ei toistaiseksi ole tarjolla...

  Yksi asia mikä ainakin alitajuisesti vaikuttaa taustalla on NHL-varaus ja sen tulematta jääminen. Miten nuori urheilija on osannut käsitellä varaamattomuuden kun aina on ollut ikäluokkansa johtava veskari suomessa ja sitten se oman seuran varjoissa ollut kaveri varataan mutta itseltä se jää saamatta... Varsinkin kun viimekausi oli hyvä mutta senkään jälkeen sitä ei tullut... Vaikeita asioita käsitellä nuorelle.

  Mikäli tämä uutinen pitää paikkansa niin toivon vilpittömästi onnea tulevaisuuteen ja että hän saa luotua itselleen uran jossain maailman kolkassa ja toivottavasti myös Suomen maajoukkueessa jonain päivänä...
   
 24. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Onko Niilo Konttisesta kuulunut mitään koko kauden aikana? Ymmärsin että aika pitkälle nimenomaan Veinin takia kaveri palkattiin Jyväskylään. En muista yhtään haastattelua kaverilta tulleen, tai muutenkaan esiintynyt yhtään missään. Mikähän on miehen tulevaisuus organisaatiossa? Kun Akatemia kuoli ja Veini lähtee niin onko henkiselle valmennukselle Jyväskylässä enää tarvetta niin paljon että kannattaisi palkata ihan oma mies hoitamaan sitä?
   
 25. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Jatkoajassa oli Konttisen haastattelu ihan hiljattain. Ja missähän Konttisen pitäisi "esiintyä"? Eiköhän tuo työ tehdä joukkueen kanssa.