Vancouver Canucks 2006-07

  • 198 335
  • 1 444

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Ohhoh, arvostamani Henkan tekstihän oli kuin suoraan Mr. Scarfacen näppiksiltä...? Kiva tulla tässä vaiheessa kuittailemaan eilisen voiton siivittämänä Detroitin ylivoimaa ja Vancouverin surkeutta. Enpä nähnyt miestä ensimmäisen pelin jälkeen tässä ketjussa, enkä minäkään mennyt Wings-ketjuun todistelemaan omieni erinomaisuutta. Mutta ei se mitään, ilmeisesti nyt on ollut painavaa asiaa.

Henkka kirjoitti:
Itse olen jo kesästä lähtien ihmetellyt tuota Vancouverin pelaajabudjettia. Joukkueessa ei oikesti ole minkäänlaista taitoa, mutta budjetti silti hipoo maksimia. Miten ihmeessä tällaiseen absurdiin tilanteeseen on oikein päädytty?
En oikein tiedä, mitä tarkoitat taidolla, mutta ilmeisesti kiekollista taitoa. Olen aivan samaa mieltä siitä, että Canucksilla ei ole riittävästi kiekollista taitoa. Sen sijaan joukkueesta löytyy paljon hyviä luistelijoita, puolustusosaamista ja kallis, tämän hetken- ja tulevaisuuden hyvä ykkösvahti.

Mutta miten tähän on palkkojen kanssa oikein päädytty;

- Halulla maksaa kauden 2003-04 NHL:n pistepörssin neloselle Markus Näslundille kuusi miljoonaa dollaria kolmen kauden sopimuksella. Aikanaan hyvältä kuulostava sopimus on kääntynyt negatiiviseksi sopimukseksi.

- Halulla hankkia Roberto Luongo uuden joukkueen kivijalaksi ja ensimmäiseksi rakennuspalikaksi. Nonisin ajatusmaailma oli selvä; hän halusi maalille selvän ykkösvahdin, joka tuo vakautta seuralle tuleviksi kausiksi ja oli valmis maksamaan tästä.

- Halulla maksaa Sedinin kaksosille 3.5 miljoonaa dollaria kolmen seuraavan kauden aikana. Jokainen, joka haluaisi maksaa saman esimerkiksi Markus Näslundille tai Todd Bertuzzille, ei voi pitää kaksosten sopimuksia ylihinnoiteltuina. Sedinit ovat paljon muutakin kuin hyökkääviä pelaajia - he ovat myös hyviä kahden suunnan hyökkääjiä. Lisäksi kaksosten uran pistekehitys on edelleen koko ajan nousevaa, toisin kuin monella muulla saman hintaisella- tai kalliimmalla pelaajalla.

- Halulla maksaa Luoteisen konferenssin ykköspakille Mattias Öhlundille 3.5 miljoonaa dollaria neljän vuoden aikana. Sikäli ihan hyvä sopimus, että Öhlund oli Canucksin ykköspakki myös Ed Jovanovskin aikaan ja Jovanovski kuittasi kuitenkin päälle kuusi miljoonaa dollaria uudesta sopimuksestaan.

- Halulla maksaa Willie Mitchellille 3.5 miljoonaa dollaria nelivuotisesta sopimuksesta. Omasta mielestäni myös hyvä sopimus, sillä Mitchell oli minun suosikkilistan kärjessä viime kesän vapaiden agenttien markkinoilla.

- Halulla maksaa Brendan Morrisonille 3.2 miljoonaa kolmivuotisesta sopimuksesta. Kuten tiedettyä, Morrison oli Bertuzzin ja Näslundin muodostaman ykkösketjun sentteri ja tämä ketju haluttiin pitää kasassa pitkillä sopimuksilla.

Nämä seitsemän pelaajaa maksavat joukkueelle yhteensä vähän päälle 29 miljoonaa dollaria ja näiden pelaajien on siis vastattava pitkälle joukkueen menestyksestä. Joukossa on tällä hetkellä turhan suuria sopimuksia (Näslund, Morrison), mutta näiden sopimusten tekohetkillä nämä eivät tuntuneet liian suurilta. Omasta mielestäni (ja suurimman osan muiden Canucks-fanien mielestä) Luongon, Öhlundin, Mitchellin ja kaksosten sopimukset ovat joukkueelta hyviä sopimuksia.

Henkka kirjoitti:
Sanokaa Morrisonin puolustajat mitä sanotte, niin kaveri ei ole koskaan ollut mikään impact player, joka tekisi ketjukavereistaan parempia. Asia on lähinnä päinvastoin. Morrison nimenomaan ratsasti Bertuzzin ja Näslundin erinomaisuuden rinnalla ja hankki sieltä omat kannuksensa. Entiset ketjukaverit saivat hänet näyttämään hyvältä, vaikka oikeasti oli "ihan paska".
Morrison oli ennen tuloaan Canucksin ykköseen noin 50 pisteen kahteen suuntaan pelaava hyökkääjä noin 17 minuutin ottelukohtaisella peliajalla, joten ei nyt ihan paska kuitenkaan. Näslund ja Bertuzzi saivat Morrisonin vaikuttamaan ehkä paremmalta mitä hän todellisuudessa oli, mutta toisaalta Morrisonin tehtävä oli pysyä tuossa ketjussa tähtiluokan laitureiden varjossa ja pelata puolustuspäätä tunnollisesti.

Moni (allekirjoittanut mukaan lukien) oli sitä mieltä aikaisemmin, että Morrison olisi saanut urastaan paremman ilman Bertuzzin ja Näslundin varjossa pelaamista. Hän myös pelasi uransa parasta kiekkoa kauden 2003-04 lopussa, kun Bertuzzi kärsi pelikieltoaan, joten tämä tausta sai monen uskomaan miehen kykyihin ehkä enemmän kuin olisi ollut todellisuudessa syytä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Morrison selvästi hyötyi Näslundista ja Bertuzzista. Jokainen Canucks-fani tietenkin toivoo, että Morrison palaisi kauden 2003-04 lopun tasolle (jonka jälkeen hänen oli myös hyvä neuvotella tämä nykyinen sopimuksensa), mutta ei hyvältä näytä tämän suhteen.

Henkka kirjoitti:
Lisäksi Sedinien 3,5 miljoonaa per naama on mielestäni liikaa maksettu. Tehopisteisiin nähden se voi näyttää tällä hetkellä sopuhinnalta, mutta voiko joku oikesti pitää näitä kaksosia NHL:n ykkösketjun tasoisina kavereina? -Ei voi, se on fakta. Sedinit ovat edelleen vain voittavan joukkueen kakkosketjun tasoisia pelimiehiä.
Vaikka kaksoset eivät ole mitään thorntoneita tai ovechkineita, minä voin uskoa ja uskon, että moni muukin Canucks-fani voi uskoa. Kuten yllä jo kirjoitin, kaksoset ovat pelaajina myös puolustuspeliä pelaavia, eivätkä enää edes liian voimattomia. Lisäksi he ovat koko ajan parantaneet peliään ja huippua ei ole vieläkään tullut vastaan.

Pitää muistaa se, että viime kaudella kaksoset tekivät loppujen lopuksi suhteellisen pienellä hyökkäävällä peliajalla hyvin pisteitä ja tällä kaudella Canucksin puolustavassa pelityylissä he ovat olleet kuitenkin piste/ottelu-tahdissa. Kentällä kaksosten ollessa jäällä, peliä on harvemmin pelattu muutenkaan Vancouverin alueella, vaan pääsääntöisesti kaksoset ovat saaneet vietyä pelin hyökkäyspäähän.

NHL:stä löytyy edelleen päälle 30 hyökkääjää, jotka ovat pelanneet enemmän ylivoimaa ottelua kohden kuin kaksoset - pienellä ylivoima-ajan lisääntymisellä kaksosten pistesaldot näyttäisivät ehkä vieläkin paremmilta. Heidän kokonaispeliaikansa on noussut koko ajan ja tähän on helposti saatavissa parin seuraavan kauden aikana parin minuutin nosto tämän hetkiseen. Ehkä tässä samalla heidän pisteensäkin lisääntyvät.

Vancouverin tämän hetken pieni notkahdus ei ole missään nimessä ainakaan kaksosten syytä. Joukkueen kolmonen ja nelonen ei ole vieläkään päässyt pisteiden makuun ja kakkonen pyörii kentällä liian usein liian pienellä ajatuksella. Kun tähän päälle lisätään puolustajien monet loukkaantumiset, syitä onkin riittävästi.

Henkka kirjoitti:
Canucksin tulevaisuus sen sijaan lepää puolustuksessa. Toivottavasti lupaavat kaverit Bourdon ja etenkin edellisessä pelissä näkemäni Bieksa tulevat kantamaan joukkuetta nopeasti ja pitkään. Muuten Roberto Luongosta voi kohta alkaa tuntua, että vittuako tulin tänne joutuakseni vain ojasta allikkoon.
Jotain positiivistakin sentään näet joukkueessa?

Tulevaisuudesta sen verran, että Vancouver on aloittanut joukkueen uudelleen rakentamisen mielestäni järkevästi maalilta, jonne saatiin Roberto Luongo. Luongolla on Canucksin kanssa nelivuotinen sopimus, joten tämä osasto pitäisi olla kunnossa tuleviksi kausiksi. Luongon takana Canucksilla on kaksi suhteellisen lahjakasta maalivahtilupausta, Cory Schneider ja Alexander Vincent, joten jonkinlaista tulevaisuuttakin löytyy.

Tulevaisuuden puolustus vaikuttaa myös hyvältä. Bourdonia pidetään joukkueen tulevaisuuden ykkösparin pakkina ja Kevin Bieksa sekä Lukas Krajicek ovat pelanneet tällä kaudella NHL:ssä hyvin. Näiden kolmen pelaajan lisäksi Canucksilla on tulossa vielä Venäjällä noin piste/ottelu -tahdilla tällä kaudella tehoillut Kirill Koltsov sekä jo NHL:ssä hyviä otteita esittänyt Alexander Edler. Myös pienikokoinen Patrick Coulombe lukeutuu joukkueen mahdollisiin tulevaisuuden pakkeihin.

Hyökkäyksessä onkin sitten tällä hetkellä hiljaisempaa. Ryan Keslerista saattaa kasvaa NHL-tasolla kakkosketjun hyökkääjä parin kauden päästä, mutta muita valmiita nuoria hyökkääjiä joukkueella ei oikein ole. Farmissa pelaava tanskalaishyökkääjä Jannik Hansen teki tosin moneen faniin vaikutuksen harjoituspeleissä, joten ehkä hänellä on sanansa sanottavana tällä- tai ensi kaudella.

Koska maalivahti- ja pakkiosastot tuntuvan olevan kunnossa, Canucks satsasi viime kesän draftissa järkevästi hyökkäykseen. Viime kesän draftin ykköskierroksella varattu Michael Grabner teki alkukaudesta WHL:ssä hyvällä tahdilla maaleja loukkaantumiseensa saakka ja häneltä odotetaan paljon. Alkukauden positiivisia yllätyksiä ovat olleet viime kesänä varatuista pelaajista myös WHL:n Brandonissa pelaava Juraj Simek (tulokkaana WHL:ssä 21 pelissä 15 maalia ja 28 pistettä) sekä Venäjällä hyvin pisteitä tehnyt Sergei Shirokov.

Mikäli varaaminen oliis tarpeista kiinni, Canucks tulisi ottamaan ensi kesän draftissa kärkipäässä lisää hyökkääjiä. Joukkueellahan on tällä hetkellä hyvä tilanne varausten kanssa, kun riveistä löytyy oman ensimmäisen kierroksen varauksen lisäksi kolme toisen kierroksen varausta. Ehkä näillä jollakin saadaan sitten lisää tulevaisuuden nimiä mukaan.

Sikäli NHL:n palkkakattosysteemi tuli muuten Vancouverille huonoon saumaan, että entinen manageri Brian Burke kauppasi menestymishalunsa vuoksi paljon joukkueen varauksia pois, eikä edes onnistunut viimeisten kausien aikana henkilökuntansa johdolla varauksissa. Canucks maksaakin tällä hetkellä melko heikkojen varausten lisäksi mm. siitä, että Burke tappeli aikanaan entisen ykkösvarauksensa R.J Umbergerin kanssa parista sadasta tuhannesta ja päätti sitten myydä tämän eteenpäin.

Vanhassa systeemissä Umberger oltaisiin voitu paikata helpommin vapaalla agentilla, kun ei olisi ollut palkan kanssa niin väliä, mutta tällä hetkellä halpa Umberger olisi vahvistus joukkueelle etenkin taloudellisessa mielessä. Mikäli R.J vielä olisi Canucksin miehiä, hän pelaisi melko halvalla ja hänen vuoksi joukkue ei olisi välttämättä joutunut hankkimaan esimerkiksi 1.1 miljoonan Marc Chouinardia riveihinsä (nämäkin rahat oltaisiin voitu käyttää muualle).
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
VAN-STL

Hehhee, pakko kuitata kun täällä ollaan jauhettu Morrisonin ja Näslundin tehoista jne. niin nytpäs molemmat miehet ratkaisi pelin Canuckseille. Näslund 2+0 ja Morrison 1+0. No joo, hienoo vaan että pisteet tuli ja nyt saisi jatkua voittojen tie jonnin matkaa eikä heti katkea seuraavaan Blackhawksien vääntöön.

Tämä oli kyllä muutenkin "helppo" peli josta piti pisteet tulla.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Voitto siis tuli, ja ihan hyvällä pelillä. Ottaen kuitenkin huomioon sen että St. Louis peluutti kolmosmaalivahtiaan, ja sen että loukkaantumisia oli mukava määrä, liian tyytyväinen ei saa olla. Neljä maalia saatiin kuitenkin aikaiseksi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, ja siihen pitää olla tyytyväinen vaikka paikkoja noin kymmeneen olikin.

- Näslund pelasi kauden ehdottomasti parhaan pelinsä, paikkoja kahteen hattutemppuun oli riittävästi. Ehkä ensi yönä viimeistely on parempaa.

- Sedinit olivat hyviä jälleen kerran, ensimmäisen ylivoimavaihdon aikana oli ainakin 3 maalipaikkaa. Peli ei pyörinyt ihan niin paljoa kulmissa kuin ennen, maalille ajettiin hanakammin.

- Myös kakkoskenttä pelasi hyvin, Bulis on tosin edelleen pahasti kohmeessa. Green otti lopussa Bulisin paikan.

- Kolmonen pelasi kauden parhaimman pelinsä, erityisesti Kesler. Burrowsilla on ollut nyt pari todella hyvää peliä putkeen, kohta sen maalin on pakko tulla.

- Cookelta näyttää unohtuvan fyysinen peli joka kerta kun hän pääsee hyökkäävämpään rooliin.

Ensi yönä vastassa melko vahva Chicago, Khabibulinin paluu on varmasti auttanut niin pelillisesti kuin kopissakin. Vaikea peli tulossa, veikataan että Canucks voittaa 3-1. Näin pääsisimme .500 niin tässä kuuden kotiottelun putkessa, kuin myös kaikissa kotiotteluissa yhteensä, samoin kuin kaikissa tämän kauden otteluissa yhteensä.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Chip Whitley kirjoitti:
Ensi yönä vastassa melko vahva Chicago, Khabibulinin paluu on varmasti auttanut niin pelillisesti kuin kopissakin. Vaikea peli tulossa, veikataan että Canucks voittaa 3-1. Näin pääsisimme .500 niin tässä kuuden kotiottelun putkessa, kuin myös kaikissa kotiotteluissa yhteensä, samoin kuin kaikissa tämän kauden otteluissa yhteensä.

.500 päästiin, muuten "the same old story". Voitto tuli siis lukemin 2-1 vaikka paikkoja varmasti viiteen maaliin olikin. Kyseessähän oli lähestulkoon suora kopio muista tämän kauden Canucks-matseista: Luotiin paljon laukauksia ja paikkoja, mutta vastustajamaalivahdista tehtiin ottelun paras pelaaja. Nyt kun Lännen jättiläiset Chicago ja St. Louis kaatuivat näin helposti, pahoin pelkään seuraavaa kolmen ottelun kiertuetta minkä aikana kohdataan Detroit, Nashville ja Colorado. Kyllä viimeistelyn pitää parantua jos näistä otteluista meinataan pisteitä ottaa.

---

Vigneault ottaa kantaa tähän gooni-keskusteluun:

http://www.canada.com/topics/sports...=9c84413b-37fd-43c6-b21c-acc9a39074c3&k=22539
 

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vancouverissa on nähtävästi "verissä" noi cheepshotit sillä Bieksa teki Bertuzzit ja kävi takaapäin Stewardiin kiinni, tämä tapahtui siis Chicago matsissa. Noh leikki leikkinä sillä tilanne ei kuitenkaan ollut niin vakava. Bieksan hermostumista edelsi Stewardin kova taklaus. Ihmettelen vain miksei tilanteesta annettu Bieksalle instigator yms rangaistusta vaikka mies heitti hanskat pois?
 

Amphora

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Cramer kirjoitti:
Vancouverissa on nähtävästi "verissä" noi cheepshotit sillä Bieksa teki Bertuzzit ja kävi takaapäin Stewardiin kiinni, tämä tapahtui siis Chicago matsissa. Noh leikki leikkinä sillä tilanne ei kuitenkaan ollut niin vakava. Bieksan hermostumista edelsi Stewardin kova taklaus. Ihmettelen vain miksei tilanteesta annettu Bieksalle instigator yms rangaistusta vaikka mies heitti hanskat pois?
Löytyykö clippiä tapahtuneesta?
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Cramer kirjoitti:
Vancouverissa on nähtävästi "verissä" noi cheepshotit sillä Bieksa teki Bertuzzit ja kävi takaapäin Stewardiin kiinni, tämä tapahtui siis Chicago matsissa. Noh leikki leikkinä sillä tilanne ei kuitenkaan ollut niin vakava. Bieksan hermostumista edelsi Stewardin kova taklaus. Ihmettelen vain miksei tilanteesta annettu Bieksalle instigator yms rangaistusta vaikka mies heitti hanskat pois?
Canucksin kotisivujen otteluraportin kirjoittanut Josh Plummer kuvasi tilannetta näin;

http://canucks.com/recaps.asp?sectionID=30&id=646

"Kevin Bieksa showed outstanding team camaraderie when Ryan Kesler was hit hard into the boards by Karl Stewart early in the first. Bieksa skated right after Stewart and challenged him to a scrap, but Stewart declined. Bieksa got two for unsportsmanlike, but standing up for a team-mate is never wrong."

Kesleriin osunut Stewartin taklaus oli niin kova, että minun ensimmäiset reaktioni olivat puolestaan; "toivottavasti Keslerille ei käynyt taklauksessa mitään". Minä en huomannut tätä Plummerin mainitsemaan haastamista, mutta alkutilanne meni niin nopeasti, että en voi sanoa, etteikö niin olisi myös tapahtunut. Kuitenkin pelkästään hyvä, että Bieksa kävi kertomassa Stewartille hänen vaarallisen näköisestä (minun- ja varmaankin Bieksan mielestä) taklauksesta.

Bieksa olisi kyllä pystynyt pistämään Stewartin koville nyrkein, mikäli kaksikko olisi tälle linjalle mennyt. Bieksan viime kauden tappelut olivat kaikki selviä voittoja, vaikka mitään raskaansarjan vastustajia hän ei kohdannutkaan (Ritchie, Barnaby, Colley, Hinote, Nichol);

http://www.hockeyfights.com/players/1562/fightcard/reg2006

Chip Whitley kirjoitti:
Ensi yönä vastassa melko vahva Chicago, Khabibulinin paluu on varmasti auttanut niin pelillisesti kuin kopissakin. Vaikea peli tulossa, veikataan että Canucks voittaa 3-1. Näin pääsisimme .500 niin tässä kuuden kotiottelun putkessa, kuin myös kaikissa kotiotteluissa yhteensä, samoin kuin kaikissa tämän kauden otteluissa yhteensä.
Lähelle pääsit veikkauksesi kanssa.

Hyvä peli jälleen Canucksilta ja toinen peräkkäinen voitto tuli. Samalla joukkue nousi tuohon mainitsemaasi .500 -tilanteeseen. Tosin tästä on vielä pitkä matka pudotuspeleihin, kuten tästä Macin artikkelista voidaan lukea;

http://www.canada.com/vancouversun/...ab815e6&k=98758

"Since the NHL diluted to 30 teams six years ago, no one has made the Western Conference playoffs with fewer than 90 points. And last season, the first with shootouts, 95 points were the threshold. The Canucks had 92 points -- 10 games above ".500" -- and missed."

"To gather 74 points from their final 61 games, the Canucks need to sustain a winning clip of .600 over the next five months and go, say, 34-21-6 over their final 61 games to make the playoffs."

Vancouver loi jälleen kerran pelissään paljon paikkoja. Ja kuten niin usein tällä kaudella ennenkin, vastustajan maalivahti pelasi unelma-ottelun; Khabibulinille 37 torjuntaa, näiden joukossa muutama todellinen pelastus ja ansaittu pelin ykköstähti. Tämä oli jo 13 kerta tällä kaudella, kun vastustajan maalivahti on palkittu tähdillä.

Vancouverin puolelta joukkueen ykkösen ruotsalaiset loivat jälleen kerran vaihto toisensa perään hienoja paikkoja ja pitivät kiekkoa hyvällä syöttöpelillään Chicagon päädyssä. Chicagon valmentaja Trent Yawneylta satelikin pelin jälkeen Canucksin ykköselle kehuja;

"Obviously, that line dictates the game. They're very good and maybe the best line I've seen in a while since we started the year -- in terms of reading off each other and playing well together."

Myös Khabibulin liittyi örnsköldsvikiläisten kehujien joukkoon;

"The Sedins and Naslund, every time they stepped on the ice they created a lot of buzz around the net in our zone."

Chip Whitley kirjoitti:
Nyt kun Lännen jättiläiset Chicago ja St. Louis kaatuivat näin helposti, pahoin pelkään seuraavaa kolmen ottelun kiertuetta minkä aikana kohdataan Detroit, Nashville ja Colorado.
Papereista ja tilastoista huolimatta St. Louis ja Chicago eivät olleet Canucksille ollenkaan helppoja vastustajia. St. Louisin kanssa Vancouverilla on aina vaikeaa ja Chicagokin pelasi Khabibulinin johdolla peliä, jolla esimerkiksi viime kauden Canucks olisi luultavasti hävinnyt. Lisäksi pitää muistaa Chicagon peliä edeltävä kunto; Canucks-peliä edeltävästä Anaheim-pelistä tuli voitto ja lisäksi joukkue oli voittanut kolme edellisestä neljästä pelistään.

En tiedä muista Canucks-faneista, mutta jotenkin minusta on tuntunut, että Vancouver pelaa jatkuvasti kovassa kunnossa olevia joukkueita vastaan. Katsotaan mennyttä sarjaohjelmaa tarkemmin;

- Sarjan alussa ensimmäisistä 11 ottelusta yhdeksän vieraissa: näistä peleistä kuusi voittoa, neljä tappiota joko varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla ja yksi rankkaritappio. Positiivinen saldo täysin uudistuneella joukkueella ja pääosin hyvin paljon vieraspelejä sisältäneestä jaksosta oli hyvä alku kauteen.

- Pitkän vieraspainotteisen jakson jälkeen kotivoitto Washingtonista, jonka jälkeen kohdattiin Nashville. Predators oli voittanut tätä peliä edeltäneistä seitsemästä pelistään peräti kuusi (ainoa tappio tämän sarjan aikana juuri Canucksille). Nashvillelle hävittiinkin sitten yhdellä kolmannen erän pomppumaalilla.

- Predators-tappion jälkeen kaksi peräkkäistä vierastappiota oman divisioonan Coloradosta ja Minnesotasta. Minnesotalle hävittiin ilman selittelyjä, mutta tätä Avs-peliä hallittiin ja tämä olisi pitänyt kääntää voitoksi. Minnesota oli voittanut ennen Canucksia edellisistä 11 ottelustaan peräti yhdeksän. Colorado on puolestaan aina Vancouverille helvetin vaikea joukkue Denverissa; viime kaudella Canucks hävisi neljästä Denverissa pelatusta ottelusta kolme (kaksi näistä vielä maalein 2-6) ja otti ainoan voittonsa rankuilla Auldin ihmepelin jälkeen.

- Näiden vaikeiden oman divisioonan pelien jälkeen kotivoitto Dallasista hyvällä pelillä. Dallas oli myös kovassa kunnossa tuohon aikaan - Canucks-ottelua edeltäneistä 13 pelistä peräti 11 voittoa.

- Dallasin jälkeen pelattiin hyvin kokemattomalla puolustuksella kauden pohjanoteeraus kotona Anaheimia vastaan ja hävittiin surkealla pelillä peräti 0-6. Toisaalta myös Anaheim oli ennen tätä peliä uskomattomassa kunnossa. Joukkue ei ollut hävinnyt ennen peliä alkukaudesta ainuttakaan 15 ottelustaan varsinaisella peliajalla ja lisäksi Anaheim oli ottanut 11 voittoa.

- Surkean Anaheim-ottelun jälkeen kohdattiin oman divisioonan Calgary, joka oli sekin -yllätys yllätys- toistaiseksi kauden selvästi parhaassa kunnossaan. Flames oli saanut pelinsä kulkemaan juuri Canucks-ottelun alla ja voittanut Lännen jätit Dallasin ja Anaheimin yhteismaalein 6-1. Canucks hävisi liekeissä olleelle Flamesille saappaat jalassa maalein 2-3, vaikka veikin peliä. Tämän ottelun jälkeen Flames on jatkanut hurjaa virettään - viimeisin uhri oli myös kovassa kunnossa ollut Detroit, jonka Calgary kaatoi maalein 4-1.

- Lopputuloksen kannalta tuskallisen Calgary-pelin jälkeen kohdattiin sitten Detroit, joka oli tekemässä pitkän historiansa ennätystä peräkkäisten voittojen määrässä mitattuna (kahdeksan peräkkäistä voittoa ennen Canucks-peliä). Liekeissä ollutta Detroitia vastaan hävittiin maalein 2-3. Canucks oli pelissä huonompi joukkue, mutta olisi voinut selvitä pelistä kuivin jaloin ilman muuten hyvän ottelun pelanneen Luongon kolmannen erän hörppäystä.

- Detroit-pelin jälkeen otettiin sitten kaksi peräkkäistä voittoa St. Louisista ja Chicagosta hyvällä pelillä (laukaukset näistä kahdesta pelistä Vancouverille yhteensä 83-44). Näistäkin joukkueista Chicago oli, yllätys yllätys, piristynyt juuri Canucks-ottelun alla.

Näin siis tähän saakka. Veikea otteluohjelma ja monet peleistä on pelattu pakkiosaston loukkaantumisten vuoksi vielä erittäin kokemattomalla puolustuksella. Nyt edessä oleva otteluohjelma on sekin kaikkea muuta kuin helppo.

Canucks pelaa kolme peräkkäistä vieraspeliä, joiden aikana kohdataan kovassa iskussa olevat Detroit (edellisistä 11 ottelusta yhdeksän voittoa) ja Nashville (edellisistä 11 ottelusta myös yhdeksän voittoa) sekä aina Vancouverille Denverissa niin "kovin helppo" Colorado. Nashville-pelistä puuttuu Arnott, joten tämä antaa jotain toivoa tämän pelin suhteen.

Näiden kolmen vaikean vieraspelin jälkeen palataan kotiin ja pelataan viiden peräkkäisen pelin kotiottelujakso. Nämäkin viisi ottelua ovat etukäteen tiukkoja vääntöjä, sillä Canucks kohtaa mm. edellisessä pelissä Vancouverin jyränneen Anaheimin, oman divisioonan aina haastavat joukkueet Coloradon ja Edmontonin sekä viime kauden mestarin ja tässä kuussa hyvin (marraskuun saldo toistaiseksi seitsemän voittoa ja kolme tappiota, näistä tappioista yksi rankuilla) pelanneen viime kauden mestarijoukkue Carolinan.

Chip Whitley kirjoitti:
Vigneault ottaa kantaa tähän gooni-keskusteluun:

http://www.canada.com/topics/sports...39074c3&k=22539
Tähän on helppo yhtyä, vaikka minä edelleen ottaisinkin yhden tappelijan mukaan. Johtuukohan tämä Canucksin viime pelien tappelujen määrä muuten viime aikoina medioissa käydystä tappelu- keskusteluista ja huhuista? Mikäli Bieksan Chicago-pelissä nähty yksipuolinen nyrkkien heiluttelu nimittäin lasketaan mukaan, Canucks on tapellut kolme kertaa viimeisissä kahdessa ottelussa; Kesler-Tkachuk (niukka voitto Tkachukille), Pyatt-Vandermeer (tasan) ja Bieksa-Stewart.

--

NHL.comin hyvä juttu Luongosta;

http://www.nhl.com/nhl/app?service=page&page=NewsPage&articleid=283464
 
Viimeksi muokattu:

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
nuck kirjoitti:
Bieksa olisi kyllä pystynyt pistämään Stewartin koville nyrkein, mikäli kaksikko olisi tälle linjalle mennyt.
Minulle jäikin epäselväksi ketä Steward kävi taklaamassa. Luulin että se oli Bieksa ja ihmettelinkin miten nopeasti äijä pääsi perään niin kovan tällin jälkeen, mutta se olikin Kesler. Täytyy silti Bieksalle nostaa hattua että lähtee puolustamaan omiaan. Stewardista ei tanssikumppania tällä kertaa saatu, sillä mies ei ole koskaan tainnut hanskata, tokkopa hän edes tietää miten hanskat heitetään jäähän.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Cramer kirjoitti:
Minulle jäikin epäselväksi ketä Steward kävi taklaamassa. Luulin että se oli Bieksa ja ihmettelinkin miten nopeasti äijä pääsi perään niin kovan tällin jälkeen, mutta se olikin Kesler. Täytyy silti Bieksalle nostaa hattua että lähtee puolustamaan omiaan. Stewardista ei tanssikumppania tällä kertaa saatu, sillä mies ei ole koskaan tainnut hanskata, tokkopa hän edes tietää miten hanskat heitetään jäähän.
Pari kertaa näyttää olleen ilman hanskoja parin viime kauden aikana:

http://www.hockeyfights.com/players/1488/fightcard/reg2006

Ottanut kuitenkin jäähyjä paljon (työsulkukaudella AHL:ssa 226 minuuttia ja viime kaudella AHL:ssa 184 minuuttia).

"Krazy Karl" Stewart jätti muuten minulle positiivisen kuvan itsestään. Hyvää energiapeliä läpi ottelun; kovia taklauksia, ihan hyvää alivoimapeliä, ankaraa luistelua ja tuntui olevan kova tsemppari myös ketjunsa muille pelaajille. Kädetön hyökkäyspäässä, mutta tuntui istuvan omaan rooliinsa ihan hyvin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Cramer kirjoitti:
Minulle jäikin epäselväksi ketä Steward kävi taklaamassa. Luulin että se oli Bieksa ja ihmettelinkin miten nopeasti äijä pääsi perään niin kovan tällin jälkeen, mutta se olikin Kesler. Täytyy silti Bieksalle nostaa hattua että lähtee puolustamaan omiaan. Stewardista ei tanssikumppania tällä kertaa saatu, sillä mies ei ole koskaan tainnut hanskata, tokkopa hän edes tietää miten hanskat heitetään jäähän.
Stewartista tulee aina mieleen köyhän miehen Sean Avery. Hirvee selittäjä ja mussuttaja joka hanskaa silloin tällöin. Tökkii ja ärsyttää vastustajia.

Tässä miehen Fight Card:
http://www.dropyourgloves.com/Fights/FightCard.aspx?Player=5669
 

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
nuck kirjoitti:
Pari kertaa näyttää olleen ilman hanskoja parin viime kauden aikana:
Ottanut kuitenkin jäähyjä paljon (työsulkukaudella AHL:ssa 226 minuuttia ja viime kaudella AHL:ssa 184 minuuttia).
Kiitos infosta! Steward on jääny itselleni hieman hämäräksi sillä eihän tästä ole kauaa kun mies joukkueeseen hankittiin. Jatkakaahan Canucksin asioista vatvomista...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Katselin tuon matsin netistä ja mielestäni siinä ei Bieksa edes haastanut mitään vaan kävi aika suoraan takaapäin kiinni Stewartiin. Vähän tyyliin Tomek-Nielkiäinen mutta lyhyemmässä ajassa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Daespoo kirjoitti:
Katselin tuon matsin netistä ja mielestäni siinä ei Bieksa edes haastanut mitään vaan kävi aika suoraan takaapäin kiinni Stewartiin. Vähän tyyliin Tomek-Nielkiäinen mutta lyhyemmässä ajassa.
Näin minäkin tämän näin, mutta alkutilanne meni kyllä niin nopeasti, että en voi sanoa varmaksi. Mutta kuten sanottua, Canucks.comin otteluraportin kirjoittanut Josh Plummer kertoi Bieksan ensin haastaneen ja vasta tämän jälkeen käyneen kiinni. Erikoista, jos Plummer "värittää", sillä tämä ei ole hänen tapansa. No, oli miten oli, Bieksa hermostui/varmaan myös säikähti Stewartin kovasta taklauksesta ja kävi kertomassa asiasta.

Nyt muihin asioihin, ja lähdetään näihin linkkien kautta.

Öhlund, Salo ja Mitchell elintärkeitä joukkueelle:

http://www.canada.com/vancouversun/news/sports/story.html?id=f9fbcc02-5dcf-4d1f-a3b0-37fb51f52ea4

"When the Canucks have top three defencemen Willie Mitchell, Sami Salo and Mattias Ohlund in their lineup, they are a .682 hockey team. When either Salo or Mitchell is missing (or both), they are a .300 hockey team."

Samassa jutussa Krajicek kehuu pakkipariaan Mitchellia;

"Willie is great to play with because he doesn't make any mistakes. He's unbelievable with his stick, he doesn't get beat one-on-one and he doesn't put you in the wrong position -- like if you have a guy on you, he doesn't give you the puck. That's why he's so good."

--

Sabourin pelannee Nashville-ottelussa:

http://www.canada.com/vancouversun/news/sports/story.html?id=9613be6f-d1ee-452e-8e39-a5e162e061d9

"We haven't decided yet but Nashville, obviously, makes the higher percentage sense right now. We're going to need to play him more here."

--

Detroitista kotoisin oleva, ja siis ensi yönä kotiseudullaan pelaava Ryan Kesler kertoo pelityylistään ja hyökkäyspään ongelmistaan:

http://www.canada.com/theprovince/news/sports/story.html?id=2ca653b7-8507-4956-a2d5-332ecfa1e2d6
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
nuck kirjoitti:
Sabourin pelannee Nashville-ottelussa:

linkki


"We haven't decided yet but Nashville, obviously, makes the higher percentage sense right now. We're going to need to play him more here."

Satuin näkemään tuon Sabourinin tämän kauden AHL-debyytin (viime perjantaina Amerksia vastaan) ja ihan vakuuttavasti meni vaikka hävisivätkin jatkoajalla. Ilmeisesti seuraavana iltana poimittu nollapeli Syracusesta riitti lopullisesti todistamaan että ote on edelleen hallussa.

Toinen Moose-peluri joka jäi mieleen oli Jesse Schultz. Pari hyvää läpiajoa sekä kaksi maalia ottelussa, aika valmiin näköistä peliä kaikenkaikkiaan. Taitaa kuitenkin olla vielä matkaa NHL-miehistöön?

Jännästi muuten Hockey's Future kertoo Schultzista näin: "less-than-average skating skills" -- ei heti uskoisi nähdyn perusteella.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
CorporalSyd kirjoitti:
Satuin näkemään tuon Sabourinin tämän kauden AHL-debyytin (viime perjantaina Amerksia vastaan) ja ihan vakuuttavasti meni vaikka hävisivätkin jatkoajalla. Ilmeisesti seuraavana iltana poimittu nollapeli Syracusesta riitti lopullisesti todistamaan että ote on edelleen hallussa.
Sabourin pelasi tosiaan kuulemma molemmat pelinsä hyvin, eikä hän ole myöskään NHL:ssä mielestäni pettänyt. Hänelle meni Oilers-pelissä yksi helppo, ja lopulta pelin ratkaissut maali, mutta ottaen huomioon hänen pelituntumansa, mitään uskomatonta peliä oli vaikea odottaa. Viime kaudella tullut valinta AHL:n parhaaksi maalivahdiksi on hyvä pohja ja otteiden perusteella mahdollisuuksia saattaisi olla pelata vähän useimminkin. Luongo ilmeisesti vain haluaa pelata mahdollisimman paljon, mutta ehkä kokonaisvaikutus olisi parempi, mikäli Sabourin kävisi tolppien välissä nykyistä useammin.

CorporalSyd kirjoitti:
Toinen Moose-peluri joka jäi mieleen oli Jesse Schultz. Pari hyvää läpiajoa sekä kaksi maalia ottelussa, aika valmiin näköistä peliä kaikenkaikkiaan. Taitaa kuitenkin olla vielä matkaa NHL-miehistöön?
Matkaa on harjoituspelien perusteella vielä. Vigneault (joka siis valmensi Schultzia viime kaudella) kertoi harjoituspelien jälkeen, että hän tietää Jessen pystyvän pelaamaan paljon paremminkin, mutta ilmeisesti nuorukaisella oli paineita ja peli oli harjoitusleirillä kovin tukkoista. En sitten tiedä sen tarkemmin Schultzin kesäharjoittelusta - voihan olla, että tämä ei oikein onnistunut ja hän oli siksi tukossa leirillä. Mutta kokonaisuutena Schultz on kuitenkin pelaaja, jolla näen mahdollisuuksia tulevaisuudessa NHL-paikkaan saakka.

Satuitko muuten seuraamaan tuossa ottelussa tanskalaishyökkääjä Jannik Hansenin otteita?

CorporalSyd kirjoitti:
Jännästi muuten Hockey's Future kertoo Schultzista näin: "less-than-average skating skills" -- ei heti uskoisi nähdyn perusteella.
Tämä on ihmeellistä HF:lta (ei tosin yllätä...). Otinkin tähän Schultzin luistelun arvosteluun kantaa tässä ketjussa jo aiemmin (06.09):

http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=33278&page=18&pp=30

"Kokonaisuutena MacInnisin listassa ei juurikaan yllätyksillä juhlita, mitä voidaan tietenkin pitää positiivisena asiana. Hyvää on myös pelaajien kuvaukset, jotka osuvat kohdilleen suurelta osin. Itse tosin vähän ihmettelen tässäkin listassa Jesse Schultzin kuvausta hitaasta luistalijasta. Schultzin pelejä nähneenä, pidän häntä enemmänkin teknisesti hyvänä luistelijana ja etenkin hänen ensimmäiset potkunsa puolustajien ohittamiseen ovat pistäneet pariin otteeseen silmään."

Pistää vain miettimään, että kuinka monta kertaa MacInnis on oikeasti seurannut Schultzin luistelua, kun häneltä tulee arvioita, jotka poikkeavat näin paljon ainakin omista näkemyksistäni ja nyt myös sinun näkemyksistä.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
nuck kirjoitti:
Satuitko muuten seuraamaan tuossa ottelussa tanskalaishyökkääjä Jannik Hansenin otteita?

Valitettavasti oma pää on jotenkin niin yksioikoinen että seuraan aina lähinnä yhden joukkueen vinkkelistä näitä matseja, tällä kertaa siis Amerksin.

Hansenista olen kuullut kehuja joskaan ei siis jäänyt mieleen tuosta matsista.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
CorporalSyd kirjoitti:
Valitettavasti oma pää on jotenkin niin yksioikoinen että seuraan aina lähinnä yhden joukkueen vinkkelistä näitä matseja, tällä kertaa siis Amerksin.

Hansenista olen kuullut kehuja joskaan ei siis jäänyt mieleen tuosta matsista.
Tuttua minullekin. "Omien" peleissä harvemmin tulee vastustajilta (ainakaan ensimmäisellä katselukerralla) useampia pelaajia seurattua. Schultz ja ilmeisestikin Jaffray taisivat olla tuossa ottelussa Moosen näkyvimpiä pelaajia hyökkäyksestä.

Hansen on pelannut ensimmäisellä AHL-kaudellaan kuuleman mukaan muuten hyvin, mutta maaleja saisi tulla enemmän. Hän on kuitenkin yksi niistä harvoista Canucksin hyökkääjä-prospecteista, joilta voidaan odottaa tulevaisuudessa NHL-paikkaa. Uskoisin, että ehkä kaudella 2008-09 olisi Jannikin vuoro näyttää kynsiään vähän useammassa pelissä.

Hansenista tuore juttu:

http://theahl.com/news/league/index.html?article_id=7211

--

Viime yönä saatiin kolmas peräkkäinen voitto ja tällä kerralla Detroitista. Ottelu oli jo kauden toinen Detroitissa pelattu Wings-Canucks -peli ja molemmista voittajana on poistunut tämä "väärin rakennettu" Canucks. Sikäli hyvä saldo, että Detroit ei ole hävinnyt kotonaan Canucksin lisäksi kuin Buffalolle (rankkareissa). Vielä paremmalta tuntuu se, että Canucks nousi kolmannessa erässä yhdessä pahimmista paikoista koko liigassa kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta jatkoajalla voittoon.

Canucks osaa muutenkin pelata Keskisen divisioonan joukkueita vastaan, sillä tämän kauden saldo näistä joukkueista on tällä hetkellä 8 voittoa ja 2 tappiota. Kumpa saldoksi jossain vaiheessa tulisi yhtä hyvä myös oman Luoteisen divisioonan joukkueita vastaan, niin eihän tässä olisi mitään hätää. Veikkaan kuitenkin, että tämä on lähinnä toive-ajattelua.

Onkohan Brendan Morrison päässyt lukemaan tulkin välityksellä tätä palstaa, sillä negatiivisten sanojen jälkeen Morrison on ollut tehokas ja kantanut palkkansa mukaista kakkossentterin viittaa hienosti. St. Louisia vastaan Mo teki yhden maalin ja nyt syntyi kaksi - joista toinen vielä jatkoajalla. Tämä oli Morrisonin uran kahdeksas jatkoajalla tullut voittomaali runkosarjassa. Ihmeellistä vain, että Morrisonia ei valittu ottelun tähdistöön.

Nyt pitäisi sitten keksiä seuraava pelaaja, jota voisi piikitellä tällä palstalla, niin ehkä joukkue saisi tehoja vielä laajemmin irti. Ryan Kesler tämä pelaaja ei kuitenkaan tule olemaan, sillä livonialaislähtöinen hyökkääjä on päässyt hänkin Morrisonin tavoin hyvään vireeseen ja tehnyt kolmessa viime pelissä kaksi maalia. Myös Markus Näslund on pelannut taas viime otteluissa palkkansa mukaista kiekkoa ja tehnyt viimeisissä kolmessa ottelussa neljä maalia.

Ehkä tämä pelaaja voisi olla sitten Jan Bulis, joka ei osu edes tyhjään maaliin. Detroitia vastaan Bulisilla oli loistava mahdollisuus ratkaista peli jo varsinaisella peliajalla kolmannen erän loppupuolella. Hasek oli jo jäässä ja Bulisilla oli kiekko lavassaan suoraan maalin edessä, mutta niin vain tämä alkukauden todellinen tehopakkaus veti kiekon maalin yli. Tuosta paikasta olisin minäkin osunut, joten Bulisilla on jälleen kerran pieni itsetutkiskelun paikka. Ei ihan heti uskoisi, että tämä hyökkääjä teki viime kaudella Montrealin kolmosesta 20 maalia.

Pelin jälkeen ehkä suurin yksittäinen puheenaihe on ollut Willie Mitchellin puun takaa tullut kova taklaus Johan Frantzeniin. Edellisen joukkueiden välisen ottelun ratkaissut Franzen sai tilanteessa aivotärähdyksen, eikä palannut kentille. Ikävä lopputulos ja ymmärrettävää, että Wings-fanit ovat tilanteesta vihaisia, sillä tämä oli jo toinen kerta lähiaikoina, kun Detroitin pelaajaa osuu kova taklaus pään seudulle.

Taklaus nähtävissä ainakin tsn:n video-koosteessa.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
nuck kirjoitti:
Onkohan Brendan Morrison päässyt lukemaan tulkin välityksellä tätä palstaa, sillä negatiivisten sanojen jälkeen Morrison on ollut tehokas ja kantanut palkkansa mukaista kakkossentterin viittaa hienosti. St. Louisia vastaan Mo teki yhden maalin ja nyt syntyi kaksi - joista toinen vielä jatkoajalla. Tämä oli Morrisonin uran kahdeksas jatkoajalla tullut voittomaali runkosarjassa. Ihmeellistä vain, että Morrisonia ei valittu ottelun tähdistöön.


Kyllähän tuossa pieni hymähdys tuli tuloksia katsellessa. Ettet vaan nuck ole faksannut tiettyjä kirjoituksia suoraan Canukcsin pukukoppiin? :)
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Henkka kirjoitti:
Kyllähän tuossa pieni hymähdys tuli tuloksia katsellessa. Ettet vaan nuck ole faksannut tiettyjä kirjoituksia suoraan Canukcsin pukukoppiin? :)
Minä en tiedä tästä mitään. Mutta veikkaan "syylliseksi" Sami Saloa, joka saattaa lukea tätä palstaa. Teoriani mukaan Salo olisi toimittanut tietyt kirjoitukset Vigneaultille, joka on lukenut nämä joukkueen edessä ja luonut tätä kautta joukkueeseen henkeä.

Näslund, Morrison ja Kesler saavat nyt siis armon, mutta tiedoksi, että pienikin lepsuilu tulevissa peleissä ja tuomion alttari kutsuu välittömästi. Cooke ja Bulis ovat molemmat pelaamassa surkeaa kiekkoa hyökkäystehoilla mitattuna, joten Canucksin pitäisi pian treidata kaksikko, ellei peli ala paranemaan.

Kuulitteko!?
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Morrison tullaan treidaamaan. Oikeastaan ainoa syy miksi mies on hieman piristynyt, johtuu siitä, että on itsekin tietoinen olevansa kauppatavarana halutumpaa mitä paremmin putki kulkee ja halu pois uppoavasta laivasta on kova. Tästä syystä Mo on hieman petrannut otteitaan.

Cooken ja Bulisin voisin ottaa Hawkseihin. Vaihdossa fyysisyyttä muodossa Reed Low ( koska Canucks on soft!) ja futuree á la Brian Bickell ( suht iso kans!). Suostutteko?
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
secord kirjoitti:
Morrison tullaan treidaamaan. Oikeastaan ainoa syy miksi mies on hieman piristynyt, johtuu siitä, että on itsekin tietoinen olevansa kauppatavarana halutumpaa mitä paremmin putki kulkee ja halu pois uppoavasta laivasta on kova. Tästä syystä Mo on hieman petrannut otteitaan.
Tämä on totta (joskaan tämä uppoava laiva -vertaus ei missään nimessä pidä paikkansa).

Erittäin luotettavien lähteiden mukaan Morrison tultaisiin treidaamaan vielä tämän vuoden puolella. Ja tiedoksi, että joukkue, joka on Morrisonista eniten kiinnostunut, on juuri Chicago Blackhawks. Blackhawksin manageri Dale Tallon - kuuluisa Canucksin ykkösvaraus - on antamassa meille B.C. -lähtöistä puolustajaa Brent Seabrookia, Tuomo Ruutua ja Jonathan Toewsia.

Näin ollen me luovumme yhdestä kotikaupungin miehestä, mutta saamme tilalle nuoremman meidän kulmilta lähteneen pelaajan. Ihan kohtalainen kauppa mielestäni, sillä näin me saamme tilaa budjettiin ja tulevaisuutta. Te sen sijaan saatte kokeneen, kahdessa ensimmäisessä ketjussa pelaamaan pystyvän sentterin, joka osaa tehdä maaleja Detroitia vastaan.

secord kirjoitti:
Cooken ja Bulisin voisin ottaa Hawkseihin. Vaihdossa fyysisyyttä muodossa Reed Low ( koska Canucks on soft!) ja futuree á la Brian Bickell ( suht iso kans!). Suostutteko?
Pakko kai tähän olisi suostua, kun softin joukkueen kipeästi kaipaamaa fyysisyyttä tulisi noin paljon.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
nuck kirjoitti:
Erittäin luotettavien lähteiden mukaan Morrison tultaisiin treidaamaan vielä tämän vuoden puolella. Ja tiedoksi, että joukkue, joka on Morrisonista eniten kiinnostunut, on juuri Chicago Blackhawks. Blackhawksin manageri Dale Tallon - kuuluisa Canucksin ykkösvaraus - on antamassa meille B.C. -lähtöistä puolustajaa Brent Seabrookia, Tuomo Ruutua ja Jonathan Toewsia.

Te sen sijaan saatte kokeneen, kahdessa ensimmäisessä ketjussa pelaamaan pystyvän sentterin, joka osaa tehdä maaleja Detroitia vastaan.

Nyt on kyllä teikäläisen lähteet kuivunu. Vaikkakin osoite on oikea, ei Tallon ole antamassa teille mitään noista mainitsemistasi pelaajista. Morrison kyllä hankitaan Chicagoon nimenomaan aseeksi Detroit vääntöihin, joita kauden aikana kertyy ihan mukavasti. Muuten Mo saa teroitella parempiensa luistimia, ja jos oikein kiltisti on, voi jopa päästä erkkaamaan pari lapaa siinä ohessa.

Tallon on kyllä luvannut maksaa Morrisonista korvauksen, nimittäin Chicagosta on lähdössä paketti kohti British Columbiaa, joka sisältää noin kolmekymmentä kappaletta Blackhawksien fanipaitoja. Saavat Vancouverissakin sitten pukea pelin jälkeen jotain hienoa päällensä.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
secord kirjoitti:
Tallon on kyllä luvannut maksaa Morrisonista korvauksen, nimittäin Chicagosta on lähdössä paketti kohti British Columbiaa, joka sisältää noin kolmekymmentä kappaletta Blackhawksien fanipaitoja. Saavat Vancouverissakin sitten pukea pelin jälkeen jotain hienoa päällensä.
Pöyristyttävää tekstiä. Mikä ihme siinä on, että tänne Pyhinpään sikiää näitä perinnettömien "luuseri-laajennusjoukkueiden" kannattajia? Tiedätkö arvon Secord, me ei laiteta Vancouverissa päällemme kuin perinteikkäitä Canucks-paitoja. Turha siis lähetellä meille mitään oikeiden voittajajoukkueiden NHL-paitojen irvikuvia.

1960-luku meni jo!

(Edit: Ja tätä ylläolevaa ei kenenkään pidä tulkita vakavasti)
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
nuck kirjoitti:
(Edit: Ja tätä ylläolevaa ei kenenkään pidä tulkita vakavasti)

Älä yritä yhtään, vittu modelle meni!
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei vaikuta kovin vahvalta Canucksien lento, hyvän matsin jälkeen täydellinen mahalasku. Sabourin imi huolella eikä pakeiltakaan tullut hirveästi apuja.

Joku puuttuu nyt Canuckseista, "difficult to put my finger on it" kuten amerikkalaiset tapaavat sanoa. Tästä häviössä ei voida kakkosketjua syyttää, nyt ongelmat olivat kyllä paljon laajemmalla. Salo pelasi käsittääkseni Coulomben kanssa paljon, ainakin kaksi maalia voidaan laittaa tulokkaan säätämisen piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös