Lihavuuden kannalta ensiksi olennaisesta on se, että syö liikaa. Ei se syökö kanaa vai makkaraa.
Toisekseen olisin lähes varma siitä, että tämä "epäterveellinen ruoka on halvempaa" on valtaosin myytti ja oman vastuun siirtämistä muille. Riisiä, kanaa, kausivihanneksia, kananmunia, marjoja ja kaurapuuroa syömällä sopivan määrän ihminen pääsee viikkokustannuksilla jonnekin 30 euroon helpohkosti ja 40-50 eurolla alkaa sitten jo syömään todella laadukkaasti mikäli edes auttava osaaminen keittiössä on.
Toki tämä vaatii viitselijäisyyttä, päättäväisyyttä ja aktiivisuutta sekä jonkinverran opeteltavissa olevaa osaamista. Laadukkaan ruuan kalleus lihavuuden syynä menee itselläni valitettavasti vahvasti itsensä kusettamisen kategoriaan. En millään usko skeidaeineksillä päästävän noin mataliin kustannuksiin.