Urheilujohtaja Timo ”Tillu” Koskela

  • 51 558
  • 280

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ainakin itse veikkaan, että Airolalla itsellään oli toive päästä SaiPaan. Mikä olisi parempaa kuin pelata yli 20 minuutin peliaikoja liigassa ilman mitään paineita. Se, että Ilveksessä olisi pelannut 10-15 minuuttia per peli ja vieläpä kovan paineen alla olisi voinut tehdä vain harmia.

Hyvä siirto mielestäni etenkin Airolan kannalta. Potentiaalia kaverissa on pirusti, kun nyt vaan pysyisi ehjänä.

E. näköjään @Lepranmies sanoikin aika lailla saman asian ylempänä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #10

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Siinä ei välttämättä ollut Ilveksellä edes hirveästi sanottavaa jos halusivat Koskirannan ja Moron SaiPasta.
Mihin viittaat tällä että Koskirannan ja Moron loppukauden palkat maksaneella neuvotteluosapuolella ei olisi ollut sanottavaa?
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Mihin viittaat tällä että Koskirannan ja Moron loppukauden palkat maksaneella neuvotteluosapuolella ei olisi ollut sanottavaa?
Markkanen ei halunnut tehdä varsinaista tyhjennysmyyntiä, tilalle hankittiin aina joku pelaaja. Tässäkin tapauksessa Moro ja Koskiranta eivät olisi siirtyneet jos Ilves ei olisi antanut jotain järkevää tilalle. Airolan kanssa varmasti käytiin keskusteluja jo aikaisemmin talvella ja lopulta päädyttiin tähän ratkaisuun.

Tottakai Ilveksellä oli sanottavaa, mutta ilman jotain hyötyä SaiPan suuntaan ei noita siirtoja olisi tehty. Varsinkin jos Airolalla oli yhtään halua Lappeenrantaan lähteä niin en oikein näe miksi Ilves olisi siihen eteen asettunut.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Kyllähän sitä usein seurasiirron jälkeen pelaaja voi vetää usein lyhyen jakson ihan ylärajoilla, että siinä mielessä Airolaa ei ihan Bobby Orrin tasoisena voi vielä pitää. Silti ihmettelen tuota, että vuosikausien kuntouttamisen jälkeen laitettiin pihalle. Kooveessa teki kuitenkin 22 pistettä 29:ssä pelissä.
Mestaruudesta tässä pitäisi taistella kaiketi tulevina vuosina. Silloin Airola ei voi olla kiekollisen kärkipakin roolissa. Joku pointtihan hänen hankinnallaan aikanaan oli, mutta loukkaantumiset romuttivat nämä suunnitelmat. Toivotaan terveyttä muissa maisemissa.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Luulisi puskuria olevan jo sen verran, että sieltä tulee kovia nimiä. Ja syytä olisi, voi alkaa ilveksen buumi kääntymään, mikäli ensi kausi ei lähde kunnolla.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Pidin Airolan liikkeestä ja luistelusta, parhaillaan aivan kiehtovaa katsoa. Potentiaalia on nousta Saipan ykköskentän tehopakiksi ja tehtailla koko Liigankin mittapuulla kovat tehot. Vastaavasti sitten omissa voi soida aika rumasti. Jos ei, niin odotettu läpimurtohan oli sitten siinä.

Kokonaisuutena pelillinen panos, mitä Airolalta voisi odottaa niinkin pian kuin ensi kaudella, niin vaikea nähdä meidän ensi kauden pakistossa olevan hänelle tilaa odotusarvoisesti. Voisi ollakin, mutta se olisi yhä arvan ostamista. Ainakin näin katsojan näkökulmasta, mutta eiköhän valmentajat tiedä paremmin, mitä arpa sisältää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös