Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Tyhjennysmyynnit kevät 2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Everton, 08.01.2019 klo 14.45.

 1. Hockeyhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eikös se mennyt noiden Savolaisten kanssa niin, että vastuu on aina kuulijalla...
   
  Wizzö tykkää tästä.
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  No täydellisen idioottimaista olisi ollut pistämättä floppi-Salosta pellolle kun turkulaiset sen kerta halusivat ja myymättä Partasen pelaajaoikeuksia ("niin merkittävästä summasta, että ei olisi ollut viisasta olla ottamatta sitä") Sveitsiin loppukaudeksi. Ei se nyt äkkiseltään toki aukea miksei silti olisi tyhjennysmyynti (perinteinen tai ilman), vaikka ilmeisesti loppukauden lähtijät laskettavissa max yhden sormen sormin. Tässä kun räknäilee niin suoritettu yksi flopin ulostus ja yksi mottipäisen rahastus, jos nuo olisi tehty kuukausi sitten, ei tässä ketjussa lie edes oltaisi, toki myynnit tapahtuu vasta siinä vaiheessa kun ostaja kokee olevansa valmis raottamaan kukkaronnyörejä ja se nyt tuppaa näköjään tapahtumaan likempänä kuin kauempana siirtorajaa.

  Ostakaas joku vielä Tavi helvettiin Mikkelistä, mielellään reilulla korvauksella. Saatte satavarman ratkaisijan ja vittuiluoikeuksia Mikkelin suuntaan faneille.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eihän tässä @Wiljami kukaan kyseenalaista myyntejä mutta ettei ne olleet tyhjennysmyyntejä on vitsi. Ukkoja olis siis kaupattu haluajille vaikka Jukurit olis nyt viidentenä.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Luulen että pahasti alisuoriutuneesta Salosesta olisi ainakin tehty kaupat riippumatta sarjasijoituksesta ja riittävän mottipäinen korvaus Partasestakin olisi ollut vähintään houkutteleva, vaikka hankala tuota olisi toki ollut yleisöä hyvänä diilinä myydä.
   
 5. Nicotsein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
  Lainaus:
  Juu, pahemman luokan itsensä huijaamiselta tämäkin kuulostaa.

  Meinaat tosiaan, että jos Jukurit olisi historiansa ekoihin liigan playoffeihin menossa, niin kahden sm-kullan kokenut pelaaja nakataan playoffien kynnyksellä kilpailijan riveihin? Ja myös paras maalintekijä samasta ovenraosta?

  Ai niin prkl, unohdin että jo mestis-aikoina Jukurit oli niin "kustannustehokasta" toimintaa, että mikäpä siinä olis myydä arvokkaat pelaajat pois ja ottaa playoffien lipputulotkin kassaan ens kauden budjettia varten! Nerokasta!
   
  HOOLIGAN_, Marchand63, Steus ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 6. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ymmärrän, mitä Viitikko ajaa tuossa takaa. Hän tarkoittanee, että pelaajia ei ole myyty sen vuoksi, että taloudellinen tulos saataisiin pelastettua. Eikä Jukurit ole varmaan avannut kauppaansa samalla tavalla kuin Ässät, joka ilmoitti ihan julkisuuteen että useita pelaajia pyritään myymään. Tämä ei tietenkään oikeasti tarkoita, ettei kyseessä olisi tyhjennysmyynti, ja on mielestäni turhaa Viitikolta höpistä tuollaista. Olisi vaan sanonut kuten asiat ovat: tuli hyviä tarjouksia ja niihin päätettiin tarttua, koska playoff-haaveet ovat menneet.
   
  iSing ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 7. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Itse taas ymmärrän, että Viitikko ei halua "tyhjennysmyynneistä" puhua. Porissa jengi tulee hallille taas ensi kaudella, vaikka kaikki pelaajat olisi edelliskaudella vaihdettu pahvikuviin. Mikkelissä taas on vaikeuksia saada porukka sinne hallille, vaikka joukkue jotenkuten menestyisi. Tavallisen tallaajan korviin ei "tyhjennysmyynti" kuullosta hyvältä, vaikka kuinka siinä olisikin järkeä.

  Sitä taas en ymmärrä miksi täälläkin kannattajat valehtelevat itselleen. Ei esim. Salosta olisi pihalle laitettu, jos pleijareihin olisi mahdollisuus. Eikä siinä rahastuksessa mitään vikaa ole. Systeemi on tuollaiseksi luotu niin tottakai seurojen pitää sitä käyttää.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Viitikkohan tuon sanoikin ja oikeastaan turha lähteä näitä viestejä pehmentämään kun selittely kuulostaa juurikin selittelyltä vaikka miten olisi argumentit kunnossa.

  Tää kausi on ohi ja kalliit ukot pihalla. Fiksu kombo.
   
 9. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ymmärrän hyvin, mutta mielestäni Viitikko olisi voinut vaan jättää tuon "tyhjennysmyynti"-sanan kokonaan lausunnosta pois.
  Lainaus:
  Tässä se pihvi onkin. Selittely tyyliin "ei tää oo oikeestaan tyhjennysmyynti" on turhaa, vaikka argumentit olisi kunnossa. Vaikka toimittaja tivaisi "Eikös tämä nyt ole tyhjennysmyynti", voi vastata poliitikkomaisesti kysymyksen vierestä tyyliin "Saimme niin hyviä tarjouksia, että niihin kannatti tarttua ensi kauden joukkueen rakentamista ajatellen. Emme itse olleet aktiivisia, eikä taloudellinen tilanne pakottanut näihin ratkaisuihin. Suunnitelmissamme ei ole myydä enempää pelaajia."
   
  HOOLIGAN_ ja Euro71 tykkäävät tästä.
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Kynämestari, Tikiti, cottonmouth ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 11. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Joko KK aloittaa kaupanteon?
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Eiköhän Kouvolassa ole varaa katsoa vielä nuo pari peliä ennen siirtorajaa, ostohalut tekijämiehiin tuskin kuitenkaan vähenevät sinä aikana, todennäköisemmin päinvastoin.
   
 13. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Mielenkiintoinen pelaaja tuo Jukurien Pereskokov. Ihme jos ei liiku johonkin suuntaan tässä siirtorajan kynnyksellä. Näyttää peli kulkevan mallikkaasti Mikkelissä.
   
 14. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Todellakin. Ihme on jos viitsii jäädä Mikkeliin kurvailemaan. Tässä olisi hyvä haku Tepsiin, johan tässä on vettä virrannut Aurajoessa sitten Alexei Kudashovin aikakauden 97-98.
   
 15. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Useful Idiot tykkää tästä.
 16. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Nyt alkoi tyhjennysmyynti Kouvolassa, Kanninen ja Järvinen jatkavat muualla loppukauden.
   
 17. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Pakko vääntää vielä rautalangasta niille, kellä sarkasmitutka ei värähtänyt.

  Kanninen ei ole aina edes mahtunut kokoonpanoon, ja välillä 3-4 neloskenttien keskellä/laidassa, odotukset olivat suuremmat. Järvinen taas oli koko alkukauden vempassa ja palattuaan pelannut pelkkää Mestistä.

  Eli kaksi pelaajaa laskettiin muualle, joilla ei juuri ollut roolia joukkueessa.
   
 18. Ralph Jäsen

  Kanninen oli vain lainalla KooKoossa. Laina keskeytettiin, Kanninen palasi sopimusjoukkueeseensa eli JYP:iin, joka lainasi miehen eteenpäin HPK:hon. KooKoon ja HPK:n välillä ei siis virallisesti ollut mitään pelaajasiirtoa.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 19. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kyseessä ei ole tyhjennysmyynti. Jukurit sai siirrosta niin paljon rahaa, että olisi ollut tyhmää kieltäytyä. Tyhjennysmyynniksi tätä ei voi luokitella.
   
  Leitti, iSing, Ikuinen try out ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 21. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olen elänyt uskossa, että myynti on kahden suunnan kauppa. Pitäisikö ketjun otsikko olla tyhjennysannot?
   
  raju, 5hole & MäkSisäkumi tykkäävät tästä.
 22. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Loppujen lopuksi ihan hyvä veto. Luovutaan pelaajasta joka ei pelaa enään ensi kaudella ja säästetään palkka ja saadaan lupaava kaveri ensi vuodellekkin pelaamaan. Hyvä tyhennyslaina sitten jos kerran ei ole myyntejä Jukureiden puolelta.
   
 23. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  +Kristian Tanuksen...
   
  MäkSisäkumi tykkää tästä.
 24. janneojanenonjumala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Taidetaan siirtyä kahden puolustajan ylivoimaan, kun sen roolin pakkeja piisaa. Toivottavasti saadaan loppukaudesta pelata ylivoimaa.
   
 25. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Joko alkaa Kouvolasta pelaajat irtoamaan. Eroa nyt sääleihin 12p.