Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tulokkaat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mängimies, 10.10.2016 klo 19.43.

 1. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Edelliseen viestiin viitaten, mikä on ollut aiemmin joukkueen menestymisen merkitys palkintoa jaettaessa?
   
 2. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä sinne se yksi paha kiekonmenetys mahtui joka johti suoraan Detroitin maaliin. Eikä toinenkaan takaiskumaali mikään puolustuksellinen taidonnäyte ollut Matthewsilta joka hiihtelee sentterinä selkä suorana viimeisenä kaverina puolustamaan Toki pleijaritoiveet Leafsillä elävät ihan mukavasti kun saivat viimeinkin tappioputken poikki. Jalka oli Matthewsilla todella raskas, alkaako piiputtaa vai oliko vaan tämä yksi peli? Huonoja pelejä sattuu ihan kaikille, ei siinä mitään.

  Mahtaa muuten suomalaisena olla vähän vittumaista vihata suomalaista jääkiekkoilijaa noin paljon. Mites maajoukkuetouhuissa, jos Laine ratkaisee olympiakullan Suomelle niin onko päivä pilalla vai nouseeko voitonmalja?
   
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllä mua aikanaan vitutti kun Pihlström teki 2011 MM-Finaalissa sen voittomaalin. Sitten hetken mutustelun jälkeen ei enää haitannut.
   
 4. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML
  Lainaus:
  Tätä en tajua. Mikäli pidän henkilöä A parempana pelaajana kuin henkilöä B, niin tarkoittaako se, että vihaan henkilöä B? Myönnän, että ottaisin Matthewsin mielummin joukkueeseeni, mutta ei se tarkoita, että vihaan Lainetta.

  Ja suoraan sanottuna en hirveästi välitä miten Suomen maajoukkue pärjää jääkiekossa.
   
 5. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Aika vihamielisesti kommentoit pelaajaa B, jota pidät vain huonompana pelaajana kuin pelaajaa A.

  Selvä peli. Oletko villeleinomaisesti Kanadan puolella vai jääkö maajoukkuekiekkoilu kokonaan paitsioon?
   
 6. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML
  Lainaus:
  Maajoukkuekiekkoilussa ei ole oikeastaan muuta seurattavaa kuin joka neljäs vuosi. Kohta ei sitäkään.
   
 7. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Eiks se ollu Nokelainen kuka teki voittomaalin? Pillu anto jäätävän syötön siihen.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Saatto olla niinkin. Olisiko sitten Pihlströmin syöttö ärsyttänyt.
   
 9. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Lainaus:
  Tuskinpa tuossa vaiheessa voittomaalin tekijä niin paljoa ratkaisee, eiköhän Suomen voitto olisi tarpeeksi kamalaa.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  No eihän tuo nyt kovin vihamielinen ollut? Pieni kuitti vain siinä se. Mitä näihin kahteen supertulokkaaseen tulee niin mielestäni Laine on juuri nyt tällä hetkellä hitusen edellä Calder-kisassa, mutta ei se ainakaan suuri vääryys ole kumpi ikinä tuon pystin vie ja vaikka pidän Lainetta ennakkosuosikkina nyt voittamaan tuon Calderin niin mainittakoon, että siitä huolimatta jos alkaisin nyt tyhjästä kasaamaan NHL:ssä joukkuetta ja saisin näistä kahdesta pelaajasta toisen valita joukkueeseeni niin valintani osuisi Matthewsiin. Hieno pysti kumminkin ja molemmat varmasti kilpailuhenkisinä haluavat sen itselleen, ei tuo pysti kerro kumpi tulee tekemään paremman uran tai kumpi on parempi pelaaja, mutta ei tuota pystin arvoa kannatta vähätellä tyyliin "se on vain Calder-trophy" ja "yksi pysti muiden joukossa". Jos itse olisin pelaaja niin todellakin haluaisin tuommoisen pystin voittaa, vain kerran saat siihen mahdollisuuden ja kyllä mä vähän veikkaan, että Crosbyakin hieman karvastelee, ettei tuota pystiä palkintokaapista löydy. Kaiken muun mies onkin voittanut ja tuskin palkintojaan Ovechkinin kanssa päittäin vaihtaisi, mutta aivan varmasti olisi tuon/kin pystin halunnut itselleen.

  Sitäkään en ymmärrä kun välillä kuulee valittelua, että miksi näitä kahta (eli Lainetta ja Matthewsia) verrataan keskenään. No siis totta hemmetissä näitä vertaillaan keskenään ja sehän on vain hauskaa seurattavaa, jokaisen kohtaamisen ympärille ladataan odotuksia näiden kahden kautta ja siitähän se mielenkiintoinen matsi tehdään ennakkoon, vielä kun saisivat semmoista hyvää rivalrya päälle niin kyllä kelpaisi! Harmi tietysti, että pelaavat eri konferensseissa ja kohtaavat vain kahdesti kaudessa.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Entäpä jos sun pitäisi valita tyhjään joukkueeseesi sekä ykkössentteri että ykköslaituri, ja tehtävänä olisi kasata jengi pitkällä tähtäimellä? Osuisiko sentterivalinta Matthewsiin? Laineen varmaan nappaisi aika pitkälti jokainen oman elämänsä GM jos pitäisi yksi laituri ottaa.
   
 12. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Ei kyseisestä kommentista saa vihamielistä tekemälläkään, tarkoitin yleisesti kyseisen herran suhtautumista Laineeseen. Tuo yksi kommentti nyt oli vain pisara meressä. Lainetta koskevat kommenttit kun ovat vähättelyä onnistumisista ja vittuilua epäonnistumista (näin toimii monet Matthewsin kohdalla, minäkin joskus) niin ihan aidosti meinasin, että ei täällä Suomessa tuota poikaa ainakaan karkuun pääse. Siitä tuo "vähän vittumainen tilanne" kommentti minulta.

  Pidän itsekin Lainetta tällä hetkellä suosikkina ja jos kaveri onnistuu voittamaan kisassa Matthewsin tässä tilanteessa, niin on kyllä yksi parhaiten ansaituista Caldereista vähään aikaan. Leafsin nutussa pelaava ykkösvaraus Arizonasta ei ole ihan helppo kammettava Tesoman pojalle pienellä markkina-alueella keskellä Kanadaa.

  Jos tyhjästä pitäisi joukkuetta kasata, niin olisin ehkä kaikesta Laine-fanituksestani huolimatta saattanut sanoa kesällä vielä ottavani Matthewsin ennen Lainetta. Tämä kausi on kääntänyt asetelmat mun päässä selkeästi ja mun mielestä Laineella on varaa parantaa enemmän kuin Matthewsillä. Jos kaveri on jo nyt parempi ja kehittyy tuosta vielä samaan tahtiin kuten odottaa sopii, niin on siinä niin dominoiva paketti, että en millään voisi passata sitä vaikka "aina laituri ennen sentteriä" selityksiä käyttäisi kuinka. Näitä fantasia draftien skenaarioita voi tietysti spekuloida hamaan tappiin saakka.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Jos pitkällä tähtäimellä saisin ihan kaikista senttereistä valita joukkueeseeni pelaajan niin McDavid, Matthews olisikin varmaan se seuraava sit. Ja laituri, joo Laine hyvin todennäköisesti kun painotetaan tuota pitkällä tähtäimellä sanaa. Jos pitäisi kasata joukkue jolla tarkoitus voittaa nyt heti niin sentterivalinta olisi Crosby ja laituri olisikin sitten jo vaikeampi valita.
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Juurikin siksi painotin tuota pitkää tähtäintä, ettei olisi niin ilmiselvää ottaa Crosby + Ovie/Kane/Benn tms. Pointtini olikin siis nimenomaan se, että omassa kontekstissaan Laine on selvä ykkösheppu, mutta Matthws ei. (Ei sillä, etteikö Matthewskin olisi aivan huikea niin nyt kuin huomennakin).
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kyllähän tämä vääntö on saanut aika koomiset pirteet, Laine kun voittaa niin Toronton fanit itkevät, Matthewsi taas voittaa niin sitä vittuilun ja omakehun määrää varmaan kukaan kestä. Melkein toivoisi Calderin menevän vaikka Murraylle.
   
 16. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Todella hyvä koko viesti, ja olen samaa mieltä.

  Lähden tähän samaan hassutteluun mukaan että ketkä valitsisin: senaksi tietysti McDavid ja laidalle Laineen Pate.

  E: Sekoilua lainauksen kanssa. Nyt pitäisi olla oikein.
   
 17. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Betsafe näytttää antavan Laineelle kertoimen 1,95. Siihen rohkeasti kiinni.

  Lainaus:
  Kirjoitit joku päivä sitten, että et pidä P.K. Subbanista? Miksi et? Koska hän ei ole suomalainen, voi hänestä olla pitämättä vai täh?
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017 klo 20.43
 18. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Kirjoitin. Jos olisi suomalainen niin pitäisin varmasti. Ei ole vielä sellaista suomalaispelaajaa änärissä pelannut kenelle toivoisin pahaa, jos sitä hait takaa? Tosin "viha" Subbaniakin kohtaan on laimentunut melkein olemattomiin kun vaihtoi Habseistä HMV-Predatorsiin.
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Eli musta mies Predsissa ei ole niin paha kuin Habsissa? Tuossa on muuten aika vähän perusteluja.
   
 20. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, TML
  Lainaus:
  Anteeksi, mutta pakko nostaa vielä tämä viesti esille koska muistui niin hyvin mieleen aamulla herätessä.
  Ekaa kertaa varmaan tällä kaudella kun molemmilla tulokkailla vähän hiljasempaa!
   
 21. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä mitä väliä pelaajan ihonvärillä on? Mutta joo, pelaaja Predseissä ei ole yhtä paha kuin Habseissä. Toinen on tunteita herättävä Original Six -joukkue ja toinen on perustettu v.1998.
  Lainaus:
  Tossa alkuperäinen viesti mihin viitattiin, kerros nyt mitä tuossa on perusteltavaa?

  Ketjun aiheeseen liittyen, ei vahvimmat pelit Calder kisan kärkikaksikolta. Jos toinen saa pelinsä rullaamaan niin kisa voi ratketa melko nopeastikin. Marner toki vaanii takana ja on musta hevonen kisaan tällä menolla.
   
 22. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Torontolla oli helmikuussa 14 peliä 28 päivään ja jaksolla 31.1. - 3.3. 17 peliä 32 päivään. Kyllä tuo selkeästi alkaa näkymään Toronton tulokkaiden pelissä. Matthews ei ole ollut alkukauden lennossa ja kyllä otteluruuhka näkyy paljon myös Brownin(12 peliä 3+2) ja Hymanin(12 peliä 1+1) pelissä. Nylander siirrettiin mm. viime yönä Matthewsin ketjuun kesken ottelun, kun Brownin kanssa homma ei toiminut. Nylander on kestänyt otteluruuhkan paremmin kuin Matthews. Toisaalta tuo sentterin paikka vaatii enemmän fyysisesti kun Matthewsin pitää puolustaa enemmän kuin jos pelaisi laiturina.

  Kyllä se siltä vaikuttaa että fysiikan kanssa on vielä tekemistä. Mikä on ihan ymmärrettävää kun tullaan Sveitsistä ja Matthews taisi pelata viime kaudella n. 60 peliä. NHL on ihan erilainen haaste.
   
 23. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Viime yönä pääsi itsekin matsin verran näkemään Lainetta. Lopputulema tuosta pelistä oli se, että Tkachuk vei sen tulokas-battlen satanolla, katsoi peliä värilaseilla tai ei. Patella ekassa erässä yksi ok paikka, muuten ei niin mitään. Laukoi varmaan neljä kertaa punaviivalta Elliottille helppoja koppeja. YV:ssä edelleen siinä kakkosviisikossa näytti olleen, ja ns. metsän puolella, eli oikeassa siivessä. Ei ollut kyllä mitään vaaraa tuosta yv-viisikosta viime yönä.

  Tkachuk oli erittäin hyvässä iskussa jälleen. MMM-ketjun peli toimii, ja Tkachuk on ihan yhtä tärkeässä roolissa siinä kuin Frolik ja Backlund. Viime yönä kahvitteli Byfuglienia ja tarjosi pari pirun hyvää maalipaikkaa Frolikille ja Backlundille, jonka ohella teki sitä perusduuniaan maalin edessä maskissa, ja sai myös mm. Byfuglienin kasetin aika hyvin jumiin pari kertaa.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Tekee Tkachukin itseluottamukselle hyvää kun huomaa, että voi yksittäisissä otteluissa olla noita superjunnuja parempi. Varmasti laittaa treenaamaan yhä kovempaa.
   
 25. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  It's on! Patrik Laine vs. Auston Matthews - Article - TSN

  Vastakkainasettelua TSN:n malliin eli Paten ja Matthewsin pistekertymän seurantaa. Tosiaan pikku slumppi näyttäisi olevan Matthewsilla menossa, kuusi peliä kiikareilla. Onko vammaa vai väsymystä vaiko vain sitä että kevällä puolustetaan tiiviimmin.