Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Tulokkaat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mängimies, 10.10.2016 klo 19.43.

 1. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Otsikko sen kertoo. Uusi kausi ja uudet tulokkaat.

  Kausi on poikkeuksellisen mielenkiintoinen suomalaisnäkökulmasta. Laineen ja Puljujärven lisäksi Mikko Rantanen taistelee paikasta auringossa upean viime AHL-kauden jälkeen. Artturi Lehkonen on raivannut tiensä legendaarisen Montrealin kokoonpanoon. Sebastian Aho aloittelee uraansa Carolinassa Teräväisen ketjukaverina. Yllätysnimistä Markus Nutivaara on aloittamassa kautensa sensaatiomaisesta ylhäällä Columbuksen paidassa. Myöhemmin kauden mittaan esimerkiksi Kasperi Kapanen tai Dallasin kaksikko Honka & Lindell voivat nousta ns. isoihin valoihin.

  Suomalaisten lisäksi voisin puhua vaikkapa Auston Matthewsista, seurakavereista Mitch Marnerista tai William Nylanderista, Arizonan Dylan Stromesta, pitkin kesää otsikoita keränneestä Jimmy Weseystä tai vaikkapa Columbuksen Zach Werenskistä. En kuitenkaan puhu, sillä nämä nimet ovat kaikkien huulilla muutenkin.

  Laitetaan nyt kuitenkin tähän joku epämääräinen oma Calder race top 10 näin kauden alla:

  1. Auston Matthews. Helppo valinta tähän. Pelannee isossa roolissa Torontossa kaikkia erikoistilanteita. Tulee yllättämään monet valmiilla kahden suunnan pelaamisellaan.

  2. Dylan Strome. Tie on auki Arizonassa ihmetekoihin. Kerännee Hanzalin takana hieman helpompia minuutteja ja paljon erikoistilannevastuuta. Johtaa Arizonan nuorison "vallankumousta". Potentiaalia isoon pistemäärään ja haastaa tosissaan jopa Matthewsin.

  3. Mitch Marner. Veikkaan, että tulee olemaan melkoinen taikuri hyökkäyspäässä ja keräämään jopa Matthewsia enemmän tehopisteitä. Kokonaisvaltaisessa pelissä jää kuitenkin jenkin taakse.

  4. Zach Werenski. Tämä voisi olla Calder racen jonkinlainen musta hevonen. Pelannut todella vakuuttavasti preseasonilla ja saanee ison ruudun Columbuksen yv-pelissä. Kausi voi olla mitä vain 50 tehopisteen ja AHL-pelien väliltä.

  5. William Nylander. Jo viime kausi näytti mitä ruotsalainen osaa. Nyt kauden kypsempänä, vahvempana ja vanhempana tulee pelaamaan koko kauden NHL:n puolella ja vakiinnuttamaan paikkansa yhtenä Toronton kärkihyökkääjistä. Saanee mahdollisuuden pelata Matthewsin laiturina ja se tulee olemaan mielenkiintoista ja viihdyttävää.

  6. Patrik Laine. Todella vaikea arvioita. Kaikki eväät tehdä yli 20 maalia tulokaskaudellaan. Kysymysmerkkinä on oikeastaan se meneekö Laineella viikko, kuukausi ja puoli kautta NHL:n opetteluun. Kun pääsee sisälle pelin rytmityksiin ja pienen kaukalon saloihin, niin tulee olemaan tehokas. Voi olla, että tulokaskaudella ei vielä yllä kilpakumppaneiden kaltaisiin tehopisteisiin. Sellainen 40 pinnaa kuitenkin haarukassa.

  7. Ivan Provorov. Kuten Werenskikin eli todella vaikea arvioitava. Todella sulava venäläinen näyttää täysin NHL-valmiilta. Paljon riippuu siitä millaisen roolin lopulta saa Phillyn puolustuksesta ja ennen kaikkea tuleeko yv-vastuuta.

  8. Sebastian Aho. Oma suosikkini suomalaistulokkaista. En ole aikoihin nähnyt noin älykästä nuorta suomalaiskiekkoilijaa. Tuntuu olevan koko ajan kaksi siirtoa edellä muita. Ei ole nopea eikä iso, mutta pärjää silti ja tuntuu olevan aina uudelle tasolle noustessaan kuin kotonaan. Ei ehkä tämän kauden säkenöivin tai tehokkain tulokas, mutta suomalaisnäkökulmasta ehkä kuitenkin paras.

  9. Jimmy Vesey. Vaikea arvioida missä Veseyn todellinen tämän hetkinen taso ja katto huitelee. On useamman vuoden vanhempi kuin muut kärkitulokkaat ja saanee ihan hyvin vastuuta Rangers-paidassa. Saa pelata silti ihan täysosumakauden haastaakseen nuoremmat kilpailijansa.

  10. Mikko Rantanen. Taidot riittävät helposti NHL:ään. Ajetaanko sisään pienemmässä roolissa vai annetaanko ihan aito mahdollisuus top 6 -rooliin nyt kun Roy on lähtenyt? Harjoituskautta hidastanut loukkaantuminen alkaa olla takanapäin, joten kaikki edellytykset menestymiselle ovat olemassa.

  HM:
  - Kyle Conner
  - Travis Konecny
  - Matthew Barzal
  - Jesse Puljujärvi
  - Michael Matheson
  - Matt Murray
  - Pavel Butshnevitsh
  - Nick Schmaltz
  - Oliver Björkstrand

  Haluaisin keskustella enemmänkin kuin vain Calder-kandidaateista. Kuka tai ketkä sinun joukkueen tulokkaista aloittavat kautensa ylhäällä ja joille voi povata täyttä kautta ylhäällä?

  edit: Lisätty kuvausta top 10 pelaajista sekä hm-osasto.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016 klo 20.12
 2. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Etukäteen ajateltuna Matthews vie suvereenisti ja pelaa hyvän kauden, noin 60 pistettä.

  Suomalaisista kiinnostaa etenkin kärppätaustaiset Aho, Pulju ja Nutivaara sekä tietenkin Laine. Vaikea alkukausu ehkä luvassa mutta täytyy toivoa parasta
   
 3. Tiiviste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, Isles, Cats, Flyers, Ässät
  Islandersilla tulokkaista näytön paikan ylhäällä taitaa saada ainakin Matthew Barzal ja Josh Ho-Sang. Barzal on ainakin harjoitusotteluissa ollut mitä ilmeisemmin aika pirteä. Ho-Sangille saatetaan antaa aloituskokoonpanossa paikkaa Tavaresin laidalle. Molemmissa on potentiaalia.
   
 4. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Travis Konecky on varmasti myös kova kandidaatti tulokkaan palkintoon. Yleensä kovat pisteet harjoituskaudella enteilevät ihan hyvää kautta jos vaan vastuuta annetaan. Vrt. Parayko viime kaudella.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En lisää omaa listaa, koska edellä mainittu listaus on jo varsin vakuuttava, mutta Matthews ei Calderia voita. Joko Marner tai Nylander kyseisen pystin pokkaa, mutta sanotaanko näin, että Calder on "Torontos' to lose." Todella kovia nimiä kerkesi ketjun aloittaja lisäämään enkä oikein voi kenenkään paikkaa kyseenalaistaa, järjestys nyt sattui edellä olemaan väärä.

  Useita muitakin mielenkiintoisia nimiä lähtee kauteen tulokas-statuksella, mutta keskityn viestissäni lähinnä Blackhawksin tulokkaisiin. Keneltäkään en odota Calderia, mutta vahvaa ja yllätyksellistä kautta. Odotukset ovat suuremmat sitten vuoden päästä.

  Tyler Motte - tulee samaan paljon vastuuta alivoimalla ja tulee avaamaan kauden Krügerin laidalla, kolmosketjussa. Preseason meni loistavasti, ei kaihda ahtaita rakoja sekä ajaa maalille, vaikka on pienikokoinen. On kuulemma kova treenaamaan, joten voimasta ei jää kiinni. Potentiaalinen 15:n maalin mies.

  Gustav Forsling - tulevaisuuden ykkösparin puolustaja, joko Blackhawksissa tai muualla. Pelannut aivan loistavan preseasonin ja on taattua ruotsalaista laatua. Vuodenvaihteessa junnukisoissa näytti hitaalta, mutta on mennyt luistelussa eteenpäin selkeästi. Laukaus saattaa olla jo nyt Seabrookin jälkeen puolustajista laadukkain. Tekee kaiken hyvin ja varaa on olla eliitti-tasolla tulevaisuudessa.

  Vinnie Hinostroza - väitän, että Hinostroza on Blackhawksin nopein luistelija ja lienee yksi NHL:n nopeimmista, ainakin joskus. Chicago native pääsee pelaamaan viime kauden hajapelien jälkeen vuoden vanhempana, kokeneempana sekä parempana säännöllisemmin ja on vaikuttanut harjoitusotteluissa hyvältä. Aloittaa nelosketjussa, joka tottelee nimeä "helpoimmat peliminuutit"-ketjua Quennevillen papereissa.

  Nick Schmaltz - Forslingin jälkeen suurin upside, hyökkääjistä suurin. Parin vuoden takainen ykköskierroksen varaus voitti mestaruuden viime keväänä yliopistossa ollen joukkueen ykkössentteri. Vaisuja esityksiä preseasonilla, mutta on todella lahjakas pelaaja. Kunhan pääsee sinuiksi pelivauhdin kanssa, niin lienee kakkosketjun kaveri tulevaisuudessa. Istuu aika hyvin Teräväisen muottiin hieman vahvempana sekä nopeampana pelaajana. Aloittaa myös nelosketjussa.

  Ryan Hartman - Andrew Shaw vol. 2, toivottavasti. Pelaa tismalleen samanlaista peliä parhaimmillaan, on ollut junnuissa hieman parempi maalintekijä mitä Shaw nuorempana eli potentiaalia on hiukan enemmän. Tämä vuosi saattaa tulla liian nopeasti, mutta toivotaan parasta. Pääsee Motten sekä Krügerin kanssa kolmosketjuun kauden avauksessa.
   
 6. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Noiden lisäksi voisi nostaa Jetsin Kyle Connorin, ollut ilmeisesti suht hyvässä iskussa pre-seasonilla, 5 peliin 3+1. Connorin viime kauden ppg NCAA-sarjassa freshmaninä 1,87, kun esim. Jack Eichelillä oli 1,78. Eichelin eduksi mainittakoon toki, että teki tuon vuotta nuorempana. Connor on pysynyt hyvin pimennossa Jetsin lupauksista, kun kaikki puhuvat Patrik Laineesta. Tullee aloittamaan kauden Jetsin 3. ketjussa Perreaultin ja Burmistrovin kanssa, mutta onpa tuota peluutettu myös mm. Littlen kanssa samassa vitjassa. Kyseessä siis vuoden 2015 #17 varaus.
   
 7. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Coyotes laittoi Michalekin ja Dahlbeckin waivers listalle. Connauton ja Stone vielä loukkaantuneena. Jakob Chychrun pääsee siis ainakin paahtamaan 9 peliä show'n puolella. Hurjia +/- 25 minuutin peliaikoja preseasonilla kerännyt nuori jässikkä, joka tipahti kesän draftissa Coyotesin syliin, on otteillaan aiheuttanut miesten peleissä vain positiivista sanottavaa. Viekö tie takaisin junnuihin 9 pelin jälkeen vai jääkö kaveri ylös, sitä ei vielä tiedä. Mutta kuten muidenkin nuorien tässä ketjussa mainittujen pakkien osalta, kauden otteita on mahdotonta arvioida ennakkoon. Musta hevonen -osastolle siis menee.

  Nostaisin Coyotesin hyökkääjä rookieista Christian Dvorakin Stromen edelle. Kokonaisvaltainen peli on se ratkaiseva seikka. Eikä viime kaudella Londonissa OHL:ssä tehotkaan olleet huonot: 59 ottelua, 52+69=121 (2,05 PPG) ja playoffeissa 18 otteluun 14+21=35 (1,94 PPG). Dvorak on esiintynyt vakuuttavasti myös preseasonilla, eikä konkarin otteilla ole junnuihin enää paluuta niiden pelien hyödyttömyyden takia. Toissakaudella pääsi pelaamaan myös AHL:ssä kaksi ottelua 1+1 tehoin. Strome on päässyt harkkapeleissä ihan hyvin tehoille, mutta paljon on kaverilla petrattavaa Calder -kisaan pyrkiäkseen.

  Tuossa vielä herrojen preseason statsit:
  Strome, 7 ottelua, 2+2=4, +1, 18 laukausta, ~17min jääaikaa per ottelu
  Dvorak, 4 ottelua, 1+2=3, +2, 6 laukausta, ~19min jääaikaa per ottelu
   
 8. adolf Jäsen

  Hyvä lista tehty tuohon avaukseen. Itseni vakuutti tämä Strome viime U20-kisoissa. Jätkästä paistoi läpi sen hävityn puolivälierän jälkeen miten mielettömästi vihaa häviämistä ja miten paljon janoaa voittamista. Tuli vähän joku Ryan Getzlaf mieleen, mutta ilman löysäilyjä.Ei kiva pelaaja ollenkaan vastustajan kannalta. Tulee ihan varmana terveenä ollessaan tekemään kovan NHL-uran ja saattaa hyvinkin aikanaan nousta jopa best-on-best turnauksissa Kanadan joukkueeseen. En yllättyisi yhtään vaikka olisi jo tällä kaudella Arizonan parhaita pelaajia.

  En lähde veikkaamaan että kuka voittaa Calderin, mutta sen uskallan sanoa että se nimi löytyy tuosta listasta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016 klo 20.46
 9. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Suomalaisista näkisin Rantasen olevan koviten kisassa mukana, vaikka Calderiin ei eväät taida riittää. Ahokin pelaa hyvän tulokaskauden.
  Laineen "tottumisaika" on lähempänä sitä puolta kautta kuin viikkoa, enkä odota pisteiden valossa älyttömyyksiä. Tuo 40 pistettäkin olisi erinomainen suoritus. Laineen aika loistaa on vasta tulevina vuosina, vaikka muutama laser yläkulmaan, ja jokunen nuclear onetimer nähdäänkin.
  Pulju sitten on kliseisesti sanottuna musta hevonen. Oikeastaan mitä tahansa farmikomennuksen ja 50 pinnan väliltä. Varmaankin sellainen 50:50 liigojen välillä, ja ~15 pinnaa shown puolella.
  Lehkosella on erinomainen paikka aloittaa NHL-uransa. Ilmeisesti Plekanecin ja Radulovin rinnalla näin aluksi, ja jos treenipelien malliin jatkaa, niin siellä pysyykin.
  Nutivaara sitten taitaa lähinnä taistella pelipaikasta ylhäällä. Toivottavasti olen väärässä, ja vakiinnuttaa paikkansa ylhäällä.

  Calder-kisassa minäkin luotan siihen, että joku Torontosta sen voittaa.
   
 10. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Travis Konecny vie. And it's not close :)
   
 11. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Matthews aloitti 4:llä maalilla nämä skabat.
   
 12. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Auston Matthews vie. And it's not close :)
   
 13. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Itse katselin tuota Toronto peliä ennen Hawks pelin alkamista ja kyllä ainakin ensimmäisessä erässä tämä Marner minun silmään näytti vielä vaarallisemmalle mitä Matthews. Ei toki mitään Matthewsilta pois uskomaton suoritus, mutta vaikea on sanoa kuka Torontosta lopulta on korkeimmalla pisteissä. Monesti kun tulee valittua pelejä mitä katseltua Hawks pelien lomassa, niin Toronto on kyllä meikäläisellä aikalailla numero ykkönen tuon eilisen pelin perusteella. Toronton peleissä on aivan järjetön vauhti/taitotaso ainakin yhden erän otannalla, toki nuoret varmasti vetivät ensimmäiseen erään kauden avauksessa kaikki mitä pohkeista lähtee.
   
 14. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Konecny on kyllä todellinen musta hevonen tähän kisaan. Ei taida kovin moni jos kukaan tulokkaista tällä kaudella päästä pelaamaan Voracekin kaltaisen kaverin rinnalle, joten ketjukavereista ei jää kiinni.

  Matt Hughes nöyryytti kyllä Senatorsia oikein olan takaa. Tahti rauhoittunee kuitenkin.
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Onko viime draftin ensimmäisen kierroksen ulkopuolelta varattuja pelaajia jotka olisivat päässeet tekemään debyytin NHL:ssä jo? Aina mielenkiintoista myös seurata kavereita, jotka varataan jollain muulla kuin ensimmäisellä kierroksella ja tulevat puskista heti NHL-kuvioihin mukaan.
   
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ei ole. Ainoastaan Matthews, Laine, Puljujärvi, Tkachuk ja Sergachev ovat aloittaneet pelit NHL:ssä ja kaikki ovat TOP10-varauksia. Chychrun saattaa aloittaa tänään matsit, mutta hänkin sitten ykköskierroksen varauksia. Tiedä sitten onko tuolla edes ykkösen ulkopuolisia pelaajia, joilla olisi mahdollisuus tehdä debyyttiä NHL:ssä ainakaan nyt syyskaudella.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Tämän kesän draftista ei sellaisia löydy, mutta jo viime vuoden eli kesän 2015 draftista 1. kierroksen ulkopuolella varatuista debyyttinsä avauskierroksella on ehtinyt tekemään Aho, Nutivaara, Brandon Carlo, Blake Speers ja Denis Malgin.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Eikä unohdeta myöskään Nylanderia, joka oli niin ikään todella vaarallinen. Omaankin silmääni Marner oli etenkin ensimmäisessä erässä koko kentän paras pelaaja. Matthewsia on paha moittia neljän maalin jälkeen enkä moitikaan, mutta ei tuollainen laukaisuprosentti ole tältä planeetalta eikä välttämättä toista kertaa urallaan tee neljää maalia. Matthewsin pelissä en heikkouksia nähnyt, mutta silti se tietty loistokkuus oli kliinisyyttä lukuunottamatta poissa. Sellainen, jota Marnerilla ja Nylanderilla oli ajoittain.

  Ja noiden kolmen lisäksi pitää mainita tulokkaista vielä Zach Hyman, joka tuntuu sopivan tuohon Toronton hyökkäykseen kuin nakutettu. Pojalla ei ole samaa taitoarsenaalia kuin edellä mainitulla kolmikolla, mutta hänellä on jotain mitä heillä ei ole. Hyman on vahva vääntäjä ja sopivan ärsyttävä pelaaja. Tuollaisia pelaajia tarvitaan noiden taitoniekkojen kanssa. Lisäksi mainitaan vielä Nikita Zaitsev, joka oli odotetun hyvä. Vähän epäreilua nostaa häntä samalla lailla tulokkaaksi kuin edellä mainittuja kun Zaitsev on pelannut KHL-ammattilaisena jo useamman kauden, mutta tulokas hänkin on yhtä kaikki. En nähnyt Zaitsevin pelissä suuria heikkouksia ensimmäisessä ottelussa.

  Toronto tulee olemaan kiva joukkue seurata tällä kaudella. Aivan varmasti tulee seurattua paljon niiden pelejä.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Daniel Sprong on myös tämmöinen nimi, varattiin 2015 toisella kierroksella ja debytoi jo viime kaudella NHL:ssä. Nyt loukkaantuneena.
   
 20. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  Oli siellä sitäkin. Katoppa vaikka tätä: Auston Matthews skills - Album on Imgur

  Ottawan puolustus on kyllä yks pala paperia tuon herran käsittelyssä, herranjessus sentään.
   
 21. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ei merkkaa mitään vaika on pirun taitava, Laine on edelleen parempi pelaaja.
   
 22. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tuo on harvinaista. Sprongin lisäksi tulee mieleen Ryan O'Reilly ja Patrice Bergeron ja sitten pienen tarkistuksen jälkeen löytyi myös Brandon Saad, Zack Smith, Matt Stajan, Dominik Simon, Oliver Kylington, Victor Arvidsson ja Andrew Shaw. Vuoteen 2000 asti jaksoin noita tutkia, eli 16 vuoteen 10 pelaajaa. Smith, Stajan ja Kylington pelasivat 1 ottelun, Saad 2 ottelua. Puolestaan Shaw ja Simon ovat 5.kierroksen varauksia ja varsinkin Shaw'n 23 pistettä 37 peliin heti varauksen jälkeen 5.kierrokselta on aika mysteeri. Miten hän niin alas vajosi, jos kerran oli heti valmis karkeloihin? Ainoat täydet kaudet ovatkin sitten 2.kierroksella varatut Bergeron ja O'Reilly.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Joo tuo oli sellainen 'wow'-hetki Matthewsin debyytissä. Muuten olikin sellaista tasaisenvarmaa suorittamista (joka johti neljään tehtyyn maaliin, heh). Ja turha vetää Lainetta tähän jos Matthewsista keskustellaan. Molemmat pärjäävät kyllä ihan omilla ansioillaan jos pärjäävät. Ja näiden kahden vertailua käydään jo muutenkin aika monessa ketjussa. Tämä ei siis niinkään sinulle, vaan sinun jälkeen kirjoittaneelle (nimimerkkiä en jaksa nyt muistaa).
   
 24. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  Jotenkin tuntuu, että vaikka katsottaisiin tilastoja kauden päätteeksi niin Laine olisi mielestäsi parempi, olet selkeästi vain niin päättänyt. Tämä ei kuitenkaan ole mikään suosikkiäänestys vaan objektiivinen tulos ratkaisee - itsekin pidän Laineesta ja onhan hän siksi niitä pelaajia joita aktiivisesti seuraan.
   
 25. adolf Jäsen

  Laineen sekä Toronton kolmikon lisäksi myös puolustaja Zach Werenski on aloittanut tosi hyvin. Aika vaikeaa tosin nähdä että puolustaja tämän voittaisi kun nämä muut ovat kaikki näin säkenöiviä hyökkääjiä ja tulevaisuuden supertähtiä.