Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Toronto Maple Leafs 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana isokasikaks, 01.07.2018 klo 01.50.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  8 peliä nyt Nylanderilla vyöllä, 0+2.

  Hieno 10 miljoonan mies.

  Kapasen tehotkin hyytyi samalla. Melkoinen kryptoniitti.
   
  Eepi, Ferris & Lico tykkäävät tästä.
 2. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nylander ei tosiaan ole saanut vielä ketsuppipulloa auki. Käsittääkseni Nylle on pelannut enimmäkseen muissa kuin Matthewsin ketjussa, mutta ehkä sitäkin voisi kokeilla, jos vaikka vanhat kemiat Austonin kanssa löytyisivät ja saataisiin Nylanderiltakin lisää tehoja. Toisaalta joukkue pärjää aika hyvin tällä hetkellä, paitsi jos vastustajan nimi on Boston Bruins. Epäonnisen Floridan-kiertueen jälkeen on tullut taas voittoja, ja nyt on Marnerkin alkanut tehdä maaleja, mikä vaikeuttaa vastustajan tehtävää, kun ei voi enää luottaa siihen, että Mitch hakee sitä unelmasyöttöä. Tästä on mm. Tavares puhunut haastatteluissa, joten hyvä, että Marner myös laukoo nykyään.

  Ennis loukkaantui viime yönä ja on ilmeisesti jonkin aikaa pois. Mikään valtava menetys se ei ole, mutta on Ennis sentään osunut jo seitsemän kertaa tällä kaudella. Ei siis kuitenkaan ihan turha ukko.
   
 3. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sopivasti Kasperi piristyi, kun täällä vähän huolestuttiin tehojen hiipumisesta. :) Kaksi häkkiä Detroitia vastaan ja kaksi pistettä jatkoaikavoitolla Leafsille. Nyt huilataan muutama päivä ja sen jälkeen voittoputki saa toivottavasti jatkoa. Ei yhtään haittaisi, jos Nylanderkin löytäisi kadonneet tehonsa lahjapaketista.

  Hyvää joulua kaikille suosikkijengistä riippumatta.
   
  isokasikaks tykkää tästä.
 4. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt alkaa pudota ukkoa vähän turhan tiuhaan tahtiin. PPP tietää kertoa, että Andersen on nivusvaivojen vuoksi sivussa ja Sparks aloittaa maalissa myös Islandersia vastaan. Viime yön ottelu Blue Jacketsia vastaan oli ilmeisesti ihan kelvollinen suoritus, mutta nyt tulee todellinen testi, kun pelaa kaksi ottelua peräkkäisinä iltoina. Tämä selittää senkin, miksi Andersen ei pelannut Columbuksessa, vaikka Babcock yleensä aloittaa back-to-backit ykkösveskalla.

  Samaan syssyyn Leafs hankki Floridasta Michael Hutchinsonin. Riippumatta siitä, kuinka pitkään Freddie on sivussa, Marlies saa siitä täydennystä/vahvistusta maalivahtiosastolleen. Ensi yönä Kasimir Kaskisuo avaa luukkua Leafsin aitiossa.
   
 5. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Sparksilla Aivotärähdys ja kun Andersen on jo nivusten takia entuudestaan pois on tänään maalilla Hutchinson ja Kaskisuo avaa luukkua. Mielenkiintoista nähdä miten vaikuttaa Toronton peliin.
   
 6. Maple Leaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
  Lainaus:
  Hutchinson selvisi ihan tyydyttävästi, vaikka yksi maali livahti längistä luvattoman helposti. Siinäkin tilanteessa Leafsin puolustus vain putosi kohti maalivahtinsa syliä eikä kukaan käynyt kiekolliseen kiinni. Kaikkiaan Leafs oli Minnesotaa vastaan jotenkin hengetön, vaikka näennäistä kiekonhallintaa saatiinkin aikaiseksi. Silmiinpistävää oli kyllä se, miten Gardiner tuntuu muuttuvan ottelu ottelulta epävarmemmaksi kiekon kanssa. Tämä ei ole hauskaa, sillä aivopierut ovat olleet hänen helmasyntinsä aina. Toinen jo pidempään puolivaloilla vetävä on Matthews, joka ei ole sairauslomaltaan palattuaan ollut kuin noin 60 % itsensä. Onko vielä vammaa, pelaako vahvasti puudutettuna vai mitä? Tätähän emme voi tietää.
   
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  William Nylander 14 1+2=3 -2

  Mites Wiltsu on pelaillut tilastojen ulkopuolella? Onko jokaisen dollarin arvoinen vai alisuorittanut?
   
 8. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Ihan ok. Siirrettiin Matthewsin ketjuun muutama peli sitten ja ollut suhteellisen pirteä, vaikkakin parannettavaa on. Wiljamin luistelusta pidän erittäin paljon. Hyvä poika hän on ja tulee pelaamaan vahvaa peliä keväämmällä.
   
  Naamavelli tykkää tästä.
 9. Maple Leaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
  Ensi yön peliin New Jerseyta vastaan Leafs uusii viime aikoina yskinyttä ylivoimamiehitystään. Kapanen nousee ykköseen, jossa lisäksi Tavares, Marner, Kadri ja Rielly. Kakkosessa sitten Matthews, Nylander, Marleau, Johnsson ja Gardiner. Saa nähdä, piristyykö meininki.
   
 10. Maple Leaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
  Vaikeata on nyt Torontossa. Pelaaminen on vähän sinne päin, eikä oikein mikään tunnu onnistuvan. Viime yönä kuultiin jo sellainenkin harvinaisuus, että kotiyleisöstä osa buuasi omalle pelaajalle — Jake Gardinerille. Syystä, tekisi mieli sanoa.
   
 11. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Jep. Gardiner ei vain ainoa ole, joka buuaksia ansaitsisi. Zaitsev, Dermott ja Ozhiganovkaan mitenkään kummosia ole esittäneet. Harmittaa, ärsyttää ja vituttaa, joten syntipukkeja on helppo etsiä näistä kavereista. Jokin ei vain natsaa tällä hetkellä Torontossa, Matthews näyttää pelkästään ihmiseltä tällä hetkellä. Jospa se siitä.
   
 12. Pica Jäsen

  Joko vohveliraudat on kuumina?
  Ihan hyvä ottaa pieni pohjakosketus tällä tavalla vuoden alussa niin sitten keväällä voi keskittyä menemään pitkälle pudotuspeleissä.
   
 13. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Ei taida olla ensimmäinen kerta, kun sarjataulukon kärkipäässä olevalle joukkueelle osuu heikompi jakso tammi-helmikuulle - puhumattakaan, kun ko. joukkueen ykkös- ja kakkosmaalivahdit joutuvat yhtä aikaa sairastuvalle. Mitään suurempaa syytä huoleen siis tuskin on, vaikka pisteet ovatkin viime aikoina olleet tiukassa. Ainoa riski tässä on se, että Bruins menee vilkku päällä ohi ja pudottaa Leafsin taas kotiedun turvin seiskapelissä. Toistaiseksi vaahteranlehdet ovat vielä edellä, mutta Boston on enää pisteen perässä - toki pelin enemmän pelanneena.
   
 14. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Leafsilla on aivan loistavan hyvä hyökkäys. Ja helvetin heikko puolustus, laatupelaajat ovat Rielly, Gardiner ja Dermott on lupaava mutta vielä vähän raakile. Ja nyt todella rohkea ajatus, mutta täysin tosissaan heitetty:

  Pitäisikö Leafsin pelata 5vs5 peliä neljällä hyökkääjällä ja yhdellä pakilla? Siis ihan oikeasti. Leafs pukisi yllämainitut 3 pakkia ainoastaan kokoonpanoon ja kutsuisi ylös Marliesin NHL-valmiita hyökkääjiä kuten Grundstromin ja Trevor Mooren, pelaten näin omilla vahvuuksillaan, poistaen heikot lenkit kuten Zaitsevin ja Hainseyn.
   
 15. Marchand63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #63
  Lainaus:
  Tällä tavalla ei ainakaan paranneta sitä ennestään heikkoa puolustusta. Entiedä ajoinko miinaan, mutta kuulostaa aika mielenvikaselta suunnitelmalta
   
 16. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Lainaus:
  Kysyin aivan täysin vakavissani. Kuulostaa hullulta joo... Mutta tiedätkö mikä on vielä hullumpaa? Mennä uudestaan Bostonia vastaan playoffeissa käytänössä samalla puolustuksella kuin viime vuonna.

  "Pelaa vahvuuksillasi" ja "Taistele taistelusi omilla ehdoillasi"
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No voihan Toronto kaupata jonkun prospectin tai pickejä vahvistaakseen puolustustaan. Joku hyvä rentali mukaan deadlinella tai edullisella sopimuksella pelaava pakki jolla sopimus jatkuu.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  On tää hauskaa kun mediat ilmoittaa suoraan näistä:

  Lainaus:
  LeBrun Notebook: Bobrovsky camp told Jackets months ago they...

  LeBrunin Notebookista.

  Vaikea kyllä nähdä että ketkä on ne hyvät pakit, jotka dediksellä liikkuu. ei nyt ainakaan ole semmosia suoria ehdokkaita.
   
 19. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Washington kaatui tennislukemin 6-3, ja nyt sitten odotellaan puolitoista viikkoa pelien jatkumista, kun on all star -matsia ja bye-viikkoa. Tauko tulee kyllä hyvään saumaan, kun joukkueen peli on ailahdellut aivan liikaa. Viimeisten 20 pelin saldo on 9-9-2, Tampa on karannut tavoittamattomiin ja Bruins sekä Habs hengittävät niskaan. Huippujengejä, kuten Caps ja Bolts, vastaan jaksetaan syttyä, mutta Floridalta ja Arizonalta otetaan turpaan.

  Hyvä asia viime yön pelissä oli, että muutkin kuin Kapanen, Tavares ja Marner ottivat roolia hyökkäyspäässä: Kadrille uran viides hattu, Nylanderille 0+3 ja Matthewsille pitkästä aikaa maali. Tuuletuksesta näki, että kyllä maistui. Josko poikien peli vapautuisi tuosta ja helmikuussa nähtäisiin sitä syksyn Austonia. Tähdistöottelussa saa ainakin harjoitella maalintekoa, jos se hassuttelu nyt mitään merkkaa. Williaminkin ketsuppipullo voisi jo aueta. Andersen saa myös lepuuttaa nivustaan ja pystyy toivottavasti pelaamaan kevään normaalisti. Sparksiin en uskalla luottaa, ja vaikka Hutchinson oli ihan ok, niin ilman tervettä Freddietä keväästä tulee lyhyt. Turhan jännäksi Leafs jälleen kerran asiat itselleen ja faneilleen tekee, mutta eipä se juuri yllätä.
   
  TurtleDef tykkää tästä.
 20. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Oli kyllä mahtavaa voittaa Washington niiden Ellerin syksyn kommenttien jälkeen, joissa vähätteli Torontoa. Eikä toki parin vuoden takainen playoff -sarjakaan unohtunut ole. Nylander näytti mainiolta koosteissa ja kuten sanoit Matthews nautti maalistaan erittäin paljon, kuten minäkin.

  Ja maalivahdeista sen verran, että olen täysin samoilla linjoilla. Sparks ei herätä minussa luottamusta, vaikkakin on muutamia hyviä otteluita pelannut. Hutchinsonista nyt paha sanoa mitään. Mites muuten, onko jollakin tietoa, kuinka Marincin on pelannut? Ei ole itsellä aikataulut antaneet periksi katsoa pelejä livenä sitten ihanan Nashville tappion jälkeen.
   
 21. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Jake Muzzin Leafsin haaviin Kingseistä. Tällä kaudella 50 peliä ja 21 pistettä, sekä +10, mikä on ihan hyvä lukema surkeassa Kingsissä tälle kaudelle ja koko joukkueen ylivoimaisesta paras. Esim. Doughty on -16. Tuo varmasti hyvää ryhtiä takalinjoille ja onnistunut hankinta. Hyvä myös nähdä, että oltiin ajoissa liikkeellä eikä esim. treidirajan huutokaupassa antamassa kuuta taivaalta. Lisäksi paremmat pakit liikkuu aika niukasti nyky-NHL:ssä, joten siltäkin osin hyvä haku toimistolta.
   
 22. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  Heittäkääpäs nyt noilla plusmiinustilastoilla jo vesilintua, kun jo vuosikausia on ollut tarjolla huomattavasti parempia mittareita mitata puolustuspään pelaamista.

  Doughty on ihan selkeä ykköspuolustaja, joka pelaa Muzzininkiin nähden isompia minuutteja ja keskimäärin parempia vastustajia vastaan. Tästä huolimatta heidän 5v5 päästettyjen maalien suhde jäällä ollutta 60 minuuttia kohden on lähes sama. Sama pätee myös omaan päähän tulleiden maalipaikkojen osalta - jossa Doughty vetää pidemmän korren.

  Tämä ei ole tokikaan mikään kritiikki Muzzinia kohtaan, mutta tuo pelkkä puusilmäinen plusmiinustilaston katselu antaa kyllä lähes järjestäen täysin väärän kuvan tilanteesta.
   
 23. Kyle Jäsen

  Jake Muzzin tulee yllättämään varmasti monet joiden seuraaminen on keskittynyt itä-rannikon joukkueisiin. Tietyllä tapaa olen pitänyt aina Kingsissä pelatessaan yhtenä NHL:n aliarvostetuimmista pelaajista, pelannut koko uransa Doughtyn parrasvalojen takana. Toisin kuin Doughty, Muzzin pelaa vähän rauhallisemmin ja pari pykälää vähemmän riskejä varoen. Tämä näkyy vähän tilastoissa taitoja pienempinä (potentiaalista) pistemäärinä, mutta vastaavasti ei tee juuri yhtään hasardeja ratkaisuita kiekollisena tai kiekottomana.

  Muzzin valittiin Kanadan World Cup joukkueeseen 2017 ja vaikka roolitus sekä Doughtyn seurakaveruus vaikuttivat valintaan, kertoo se kuitenkin paljon kun valitaan Kanadan kivikovaan best of the best joukkueeseen.
   
  isokasikaks tykkää tästä.
 24. nuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
  Lainaus:
  Ja kuka olikaan tuon joukkueen valmentaja... Varmasti Babcock sai tuolloin tarkempaa käsitystä Muzzinista myös persoonana.

  Tosiaan minunkin mielestä Muzzin on aliarvostettu puolustaja ja myös esimerkki siitä, että välttämättä ei tarvitse rynniä heti varauksen jälkeen NHL:ään kehittyäkseen tuolle tasolle. Meriittilistalta löytyy maailman mestaruus, Wolrd Cupin voitto ja Stanley Cupin voitto, joten Muzzin on monissa paikoissa keitetty puolustaja. Tasoon nähden mielestäni hyvä neljän miljoonan sopimus (ilman mitään pykäliä) jatkuu vielä ensi kaudenkin. Mielestäni hyvä hankinta Torontolta eikä tuokaan tainnut yhtään haitata, että tuli jo tässä vaiheessa sopeutumaan uuteen joukkueeseen.

  Muzzin taitaa aloittaa oikealla puolella ykkösparissa, vaikka on suurimman osan urastaan pelannut vasemmalla?
   
 25. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Kun joukkue hankkii maailman top 30-40 puolustajan, niin se on aina kova vahvistus. Toki ei Muzzin enää ihan samalla tasolla ole kuin World Cup vuonna, mutta erittäin laadukas pelaaja on edelleen kyseessä.

  Losin kannalta myös hyvä treidi. Kolme tulevaisuuden rakennuspalikkaa, joista vanhin on 21v. Minää ryöstönä treidiä ei voi pitää, kun sitä tarkastelee, että kyseessä oli 1st, 2nd + 2nd.