Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Toronto Maple Leafs 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana isokasikaks, 01.07.2018 klo 01.50.

 1. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Losissa pelannut vasemmalla. Hämärä mielikuva on, että vuosia sitten olisi kokeiltu maksimissaan parissa pelissä oikealla, mutta homma ei toiminut. Muzzin on tällä kaudella pelannut paremmin kuin koskaan runkosarjassa ja on ollut varsinkin viime peleissä fyysinen. Enkä tarkoita mitään turhanpäiväistä machoilua, vaan painavia, mutta puhtaita taklauksia ja voitettuja kaksinkamppailuita keski- ja puolustusalueella. Vaikka Muzzin ei ole jaloistaan nopea, niin silti hän on sopeutunut puolustuspäässä hyvin uuteen, nopeampaan NHL:ään. Runkosarjaa on vielä reilusti jäljellä, joten hänellä on runsaasti aika sopeutua uudenlaisiin pelisysteemeihin. Eihän sitä muuta voi toivoa hyvää yksilönä Muzzinille, mutta joukkueena Torontolle toivon runsaasti huonoa kiekko-onnea, lukuisia loukkaantumisia ja vähintäänkin putoamista pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.
   
  nuck tykkää tästä.
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Jännäksi menee nämä Matthews/Marner kuviot.

  Darren Dregerin puheita:

  Insider Trading: All eyes on the Senators

  TSN 1050 chat with Darren Dreger (Toronto-based):

  Lainaus:
  Ensi kauden kuvioita siis ennenaikaisesti.

  Mutta, eihän offer-sheet ole maailmanloppu. Jos Marner allekirjoittaa ensikesänä sellaisen ja caphit kohoaa Leafsin kannalta liian korkeaksi, niin Toronto päästää Marnerin menemään, ratkaisee cap-ongelmansa, ja käyttää saatuja neljää ykköstä sitten joukkueensa vahvistamiseen?
   
 3. Jules W. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MLSE
  Lainaus:
  Eiköhän Toronto vastaa offer sheettiin ja treidaa muita palasia. Ensi kausi olisi tuossa tilanteessa todella haastava organisaatiolle, mutta eiköhän tuossa katsota pitkän tähtäimen etua, eli pidetään parhaat kolme hyökkäyspään pelaaja, joiden ympärille rakennetaan. Ensi kesä voi muuttaa koko NHL markkinoita, jos offer sheetteja aletaan isommin viljelemään. Aika moni joukkue on ongelmissa omien RFA pelaajiensa kanssa sen jälkeen.

  Marnerilla on myös riski vahingoittaa välejään seuran ja fanien kanssa, eli voisi olla pitkällä tähtäimellä mielenkiintoinen siirto Marnerin leiriltä. Marnerilla on kaupungin omana poikana, ihan erityinen asema ja mahdollisuus hyötyä siitä pitkässä juoksussa. Markkina-arvoon saattaa vaikuttaa, jos fanien mielipide on että nuorukaisen ahneus tuhosi mahdollisuudet kilpailla Stanley Cupista.

  Toki tästä on jo ennakkotapaus, kun Joe Sakic allekirjoitti offer sheetin ja laittoi Coloradon todella hankalaan paikkaan. Nämä ovat kuitenkin vasta puhtaita spekulaatioita ja tuskin näistä puhuttaisiin näin paljon jos kyseessä ei olisi juuri Toronto.

  Eiköhän tuota offer sheet vaihtoehtoa ole mietitty viime vuosina useammassa organisaatiossa, koska se on yksi mahdollinen tapa vahvistaa joukkuetta. Tuolla on mm. Tkachuk ja Rantanen vastaavassa tilanteessa, eli ilman sopimusta ensi kesänä.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Itseä ihmetyttää, miten tähän tilanteeseen lopulta on edes ajaudutta. Omasta mielestä nuo palkkapyynnöt ovat täysin naurettavia (toki usein pyynnöt ovat yläkanttiin, mutta kun keskustellaan lyhyemmistä vuosimääristä niin ilmeisesti umpikujaan on jo ajauduttu) ja jos palkkakatto ei nouse radikaalisti niin noista sopimuksista ei kyllä paljoa hyötyä saada loppuvuosinakaan. Pitkien sopimusten tarkoitusthan olisi, että myös joukkue saisi siitä jotain etua. Jos Matthews saa saman mitä Crosby niin tulevalla kaudella se tekisi jotain ~11 milliä. Ihan nyt lähtemättä siihen, että pelaajien tasossakin on vielä eroa niin Matthews on myös pelannut aika rikkonaisesti näitä kausia. Sitten lähdetään kuitenkin 6 vuoden diilistä maksamaan täyttä rahaa? Ajoikohan tuo Tavaresin signaaminen heidät tähän vai mistä oikeasti tuulee.

  Omasta mielestä kuitenkin, jos johonkin 5 tai 6 vuoden sopimukseen päädytään niin pitäisi pysyä alle 10 miljoonan. Pidemmässä sopimuksessa sen ylärajan taas pitäisi olla tuossa Eichelin ja Crosbyn prosentissa ja Torontona yrittäisin vielä käyttää enemmän vipuvartta loukkaantumisten ja useiden RFA-vuosien takia. Toki tässä nyt ollaan vähän organisaationkin omien esimerkkien puolesta ajauduttu umpikujaan kun Tavares tienaa 13.84% ja Nylanderikin sai ns. markkinahintaisen sopimuksen.

  Marnerin kohdalla pitäisin taas tuota Kucherovin 12% tai Bennin 13%:a ihan absoluuttisena maksimina. Mut joo kyllähän tämä tilanne todella mielenkiintoiseksi menee.
   
 5. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  McDavid ja Edmonton avasi pandoran lippaan joka heitti siltasopimukset roskikseen. Nyt ja jatkossa joukkueet on ihan kusessa kun kaverit pyytää heti Frenchising sopimusta.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Taitaa muuten MacKinnon olla ensimmäisiä pelaajia joille on maksettu suoraan vähän jopa yläkanttiin potentiaalin perusteella entryn jälkeen ja annettu pituutta maksimit. Tuommoiset 5-6v kikkailut isolla caphitillä alkaa menemään jo kyllä aika absurdiksi nykyisen CBA:n alaisuudessa. Kannatan kyllä ehdottomasti sitä, että pelaajien oikeudet eivät olisi niin pitkään yhdellä seuralla, mutta nyt osa seuroista pelaa ihan eri säännöillä.

  E: Sikäli McDavid on varmaan ainut pelaaja joka näytöt ovat oikeasti oikeuttaneet isoon soppariin suoraan. Matthewsin, Eichelin, Draisatlin jne. tapauksessa mielestäni seuroilla olisi pitänyt tai pitäisi olla enemmän voimaa sanoa vastaan.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Trendi on jo jonkun aikaa sitten ollut tämä, että nämä kärkivarausten palkat halutaan viedä samantien ylös, jos pelaaja lyö kunnolla läpi. En tiedä onko se NHL:n haluttu tapa markkinoida uusia tähtiään vai agentitko tähän kultasuoneen ovat iskeneet ja haluavat repiä sen kaiken jo potentiaalista irti, ennen realisoitumista. Voihan se olla jopa pelaajayhdistyksestä lähtevää, että haluavat asioiden menevän näin.

  Eichelin ylimaksu on mielestäni ollut omituisin tapaus. Eihän siinä, saattaa tuo osuakin ihan kohdilleen pitkässä juoksussa, mutta ei siihen näyttänyt tekohetkellä olevan edes mitään kunnollista painetta.
   
  pahakurki tykkää tästä.
 8. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Isoilla soppareilla ei kyllä saada myytyä yhtään lippua. Itse katson ahneisiin agentteihin esim. Johansenin agentti yritti koijata Keklua mutta ei onnistunut.
   
 9. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toisaalta tässä uudessa NHL:ssä maksetaan juuri niistä pelaajan parhaista vuosista, kun taas entisaikaan lyötiin hirveää sopimusta eteen siinä 30 vuoden hujakoilla, kun oli näytöt annettu ja ehkä myös jotain jo voitettu.
   
 10. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Näin. Jos elc:llä pelaava junnu on ppg-pelaaja, niin silloin hän on ppg-pelaaja. Ei seuralla pitäisi olla mussuttamista siinä, vaan maksaa tason mukaan.

  Luulisin, että RFA-vuosien näkyminen alempina vuosipalkkoina on ollut seurausta seurojen kartellista. Yhdessä sovittu tai ilman sanoja otettu käytännöksi, että junnuille ei offer sheetejä tehdä. Kun välimiesoikeuksiakaan ei välttämättä ole, niin pelaajan mahdollisuus on tyytyä seuran tarjoamaan sopimukseen tai olla pelaamatta. Kuten Kucherov.

  Nyt suunta on ollut se, ehkä myös pelin tiettyjen fyysisten aspektien katoamisen myötä, että superjunnut suorittavat kovalla tasolla heti liigaan tulonsa jäkeen. Tästä on seurannut, että osa seuroista ei ole yrittänyt edes pitää kiinni halvoista RFA-vuosista, ei esim. Oilersille olisi ollut vaihtoehto, että seuran paras pelaaja aloittaa syksyn sopimuslakossa, ja toisaalta offer sheetin jättäminen käy kesä kesältä houkuttelevammaksi, kun tukossa talenttia olevat tuskailevat capin kanssa.

  Mielestäni idea pelaajaoikeuksien pysymissä yhdellä seuralla tiettyyn ikään saakka ei koskaan ole ollut palkkatason polkeminen, vaan joukkueen rakentamisen mahdollistaminen. Seurat vaan ovat käyttäneet hyväksi mahdollisuutta polkea palkkoja.
   
  pahakurki ja Henkka tykkäävät tästä.
 11. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Pär Lindholm mentiin ja treidattiin Nic Petaniin. Jotain suurempaa odotin, ehkä jopa vähän unelmoin Montourin kaltaisesta puolustajasta. Pääristä jopa hieman pidinkin. Noh ei muuta kun eteenpäin.
   
 12. tomageeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
  Lainaus:
  Tuskin siihen liigaorganisaation puolelta on mitään salaliittoa rakennettu, jokainen GM:hän sen sopparin sorvaa.

  En osaa arvioida mistä tämä trendi on tullut, mutta ainakin vanhassa sopimuskäytännössä oli se ongelma, että UFA-pelaajista taisteltiin kynsin ja hampain, ja heidän palkat nousivat ihan kohtuuttomiksi. Sitten solmittiin aika paljon näitä Scott Gomez & Ville Leino -tyyppisiä diilejä. Ehkä GM:t halusivat välttää näitä riskejä, ja sen sijaan lyötiin nuoret pelaajat heti pitkällä diilillä kiinni.

  Siinä mielessä tämä nykyinen malli on järkevämpi, vaikka maksettaisiinkin ylipalkkoja niin ainakin pelaaja pysyy hyödyllisenä sen sopimuskauden ajan. Siitäkin huolimatta näin viimevuosina vähemmän NHL:ää seuranneena tuntuu, palkkapyynnöt ovat nousseet kyllä ihan käsittämättömiksi. Joskus Olli Jokisen $25M / 5v pidettiin kovana lappuna 90 pinnan kauden jälkeen. Toki palkkakatto on varmaan kaksinkertaistunut noista ajoista, mutta silti ei tunnu olevan mitään linjaa näissä soppareissa jos 60 pinnan laituri voi pyytää $10M / kausi.

  Pahoittelut osittainen offtopic. Viimeisessä kappaleessa oli sentään viittaus Nylanderiin.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tää oli outo kauppa. Kuka sentteröi Leafsin nelosta ja kuka on varasentteri loukkaantumisten varalle?
   
 14. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thiem
  Lainaus:
  Ei oo Lindholm pelannut pitkään aikaan enää sentterinä nelosketjussa vaan laiturina. Frederik "Goat" Gauthier toiminut nelosen sentterinä. Alkukaudesta Pär vaikutti oikein hyvältä poiminnalta Euroopasta, mutta kauden edetessä rupesi näkymään ettei se pieni kaukalo ja NHL ole ehkä sopivin paikka. Petanissa on paljon potentiaalia ja viime kaudella veteli AHL:ssä piste per peli tahdilla, joten ainaki Marliesiin hyvä lisä jos ei NHL:ssä riitä. Pystyy pelaamaan myös sentterinä, jos Goat ei pärjää. Ilmeisesti pitäisi olla vähän enemmän hiekkapaperiosastoa kuin Pär. Toivotaan, että Trevor Moore saa nyt mahdollisuuden nelosessa.

  Kyllähän siellä on keskustaan pelaajia kuten Tavares, Matthews, Kadri, Nylander, Goat sekä Petan.
   
 15. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Koko kauden jatkunut voivottelu kuinka ihmeessä Leafs voi resignata Marnerin on tällä hetkellä täysin naurettava, Senators ratkaisi eilen kaikki Leafsin palkkatto-ongelmat.

  Senatorsin on pakko päästä ensi kaudella vähintään palkkalattiaan ja tällä hetkellä he eivät tule olemaan edes lähellä sitä. Kesällä Dubas heittää luun Dorionille siitä että ottaa Hortonin ja Marleaun kontolleen. Senators ostaa Marleaun ulos ja Marleau signaa takaisin Leafsiin halvemmalla sopimuksella.

  Senators saa ilmaiset vastineet ja pääse lähemmäs palkkalattiaa.
  Leafs ratkaisee kaikki ongelmat palkkakaton kanssa.
  Marleau tekee lisää rahaa.
   
 16. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hortonin sopimus on vakuuttamaton. Siellä on kuitenkin Franzenin ja Zetterbergin puoli-ilmaisia sopimuksia myös tarjolla niin ei Sens Hortonia ota. Siis maksaakseen täyttä palkkaa pelaajalle joka ei pelaa.
   
 17. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Lainaus:
  Riippuu tietysti miten ison luun Dubas heittää, mutta Leafs voi myös laittaa Hortonin LTIR listalle, joka ajaa saman asian mutta aiheuttaa ylimääräistä työtä kauden aikana.

  En usko että Arizonalla olisi ongelmaa maksaa tuota ensi kauden 3,6 miljoonan palkkaa joten siellä on toinen paikka dumpata Horton ja mahdollisesti myös Marleau samalla jos Ottawa yrittää lähteä nokittelemaan pyytämäällä liian kovaa hintaa.
   
 18. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nyt täytyykin sen verran tulla korjaamaan omia sanomisia että muistelin Hortonin sopimuksessa palkan jakautuneen tasaisesti jolloin se olisi ollut edelleen 5,3 miljoonaa. Tämä voi jo muuttaa asetelmaa jonkun verran.

  Ja onhan siellä pari muutakin rebuild-jengiä joilla on tilaa ja joille assetit voi kelvata.
   
  Rankkuri tykkää tästä.
 19. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Odotin hieman enemmän aktiviteettia Torontolta, mutta ei Dubas sentään aivan toimettomaksi jäänyt. Jänskättää kyllä kovasti, mitä tästä keväästä tulee, kun sarjataulukko arvatenkin heittää jälleen Bruinsin vastaan ekalla kierroksella, ja sen melkein arvaa, miten siinä leikissä käy.

  Marleau taas... Pension Plan Puppets teki aiheesta pari viikkoa sitten kattavan artikkelin, joten tyydyn vain linkittämään sen ja totean, että Marleaun nykyinen sopimus ja cap hit taitaa rasittaa Leafsia myös ensi kaudella.

  Trying To Magic Away The Patrick Marleau Contract
   
  isokasikaks tykkää tästä.
 20. Jules W. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MLSE
  Lainaus:
  Ongelma on se, että Marleaun bonus erääntyy maksettavaksi vasta ulosostoikkunan jälkeen, eli Marleau tuskin bonuksesta luopuu ja Toronto ei voi maksaa bonusta, treidata miestä ja odottaa ulosostoa. Hortonista Toronton ei edes tarvitse luopua, kun mies menee LTIR:lle ja se on vara maksaa.

  Muutenkin liiga tuskin katsoisi kikkailua Marleaun kanssa kovin hyvällä. Tietenkin jos mies on jo niin huono, ettei ulososton jälkeen saa tarjouksia muualta, niin toki Toronto saa miehen signata.
   
  nc6 tykkää tästä.
 21. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Lainaus:
  Tosiaan joo, en muistanut että ulos-ostoikkuna on vain kesäkuussa. Sama kikkailu kuitenkin tapahtui viime kesänä, Caps dumppasi Orpikin Coloradoon, Sakic osti ulos ja Orpik signasi takaisin Washingtoniin. Tästä palveluksesta Avs Grubauerin sai "ainoastaan" 2. kierroksen varauksella, muuten hinta olisi ollut korkeampi.
   
 22. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Ihan mukava nähdä, miten Petan onnistuu. Profiililtaan kuitenkin tulosketjujen pelaaja, joka on (junnu- ja AHL-)urallaan tottunut pelaamaan yv:tä ja on kiistatta erikoisosaaja sillä osastolla. Tuleeko Leafsissäkään sellaista roolia NHL:ssä, jossa pystyisi toteuttamaan vahvuuksiaan? Jetsissä sitä mahdollisuutta ei tainnut koskaan tulla, kun edessä oli liikaa lahjakkuutta, ja sama vaara on Leafaissä. Yv-aikaa ainakin maksimissaan tiedossa kakkos-yv:ssä. Toisaalta nyt on mahdollista rakentaa ääritaitava kolmosketju Nylanderin ja Petanin ympärille (keskelle sitten Kadri vähän katsomaan omiin päin), mistä itse ainakin olisin kovin innostunut.

  *

  No joo, nyt se kausi oikeasti vasta alkaa, kun rosterit alkavat olla kasassa. Tie mestaruuteen tai edes konferenssifinaaleihin ei vain ole järin helppo: Vanha peikko Bruins teki pari täsmähankintaa TDL:nä ja Bergeronin ykkönen lienee edelleen myrkkyä. Tampa sitten ihan omassa luokassaan, ja ainoa selvä etu sarjassa lienee ennakolta selvä altavastaajan asema. Ja toki se että harvemmin viimeisinä kausina runkosarjan ylivoimainenkaan dominointi on realisoitunut mestaruutena. Nopeasti ne asetelmat kääntyvät päälaelleen, kun pari kautta sitten se oli juuri Atlanticin puoli, josta tie oli taputeltu konferenssifinaaleihin.
   
 23. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Marleaulla on NMC sopimuksessaan, joten mies ei liikahda Torontosta minnekään ilman omaa suostumustaan. Minkäänlainen dumppaus ei siis onnistu. Kannattaa lukea linkittämäni artikkeli. Siinä on käsitelty suunnilleen kaikki mahdolliset temput, joilla Leafs voisi pyristellä irti Marleaun sopimuksesta. Myös tapaus Orpik mainitaan. Lopputulos on kuitenkin joka kerta, että sopimuksesta ei pääse eroon millään vippaskonsteilla.
   
 24. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Lainaus:
  Se on totta, että ilman Marleaun suostumusta mitkään vippaskonstit eivät onnistu, mutta jos Patty on juonessa mukana niin mahdollisuuksia kyllä riittää sellaiseenkin kikkailuun, jossa Leafs pääsee palkkakurimuksesta ja Marleau saa silti mahdollisuuden metsästää vaahteranlehtipaidassa Stanley Cupia. Skenaario yksi: Marleau treidataan heinäkuun alussa allekirjoitusbonuksen maksamisen jälkeen palkkalattian kanssa taistelevaan seuraan (Ottawa, Arizona tms.), pelaa siellä siirtorajaan asti ja siirtyy takaisin Leafsiin tavoittelemaan himoitsemaansa Cupia. Ymmärtääkseni tämä on CBA:n mukaan mahdollista, kun palkkoja ei siirroissa pidätetä. Skenaario kaksi: Marleau kehittää kesällä Hossaitiksen/Zetterbergitiksen ja siirtyy tämän varjolla LTIR-listalle. Keväällä "tauti" mystisesti parantuu ja Marleau palaa kehiin metsästämään Cupia. Jälkimmäisessä skenaariossa toki Marleaun pelillinen arvo on melkoinen kysymysmerkki pitkän pelaamattomuuden jäljiltä, mutta eihän hänen teoriassa tarvitse pelata kuin yksi vaihto yhdessä finaalissa nimensä kannuun saadakseen.

  Loppukaneettina sanottakoon, etten usko kummankaan esittämäni skenaarion toteutumiseen, mutta jos Leafsilla ja Marleaulla on molemminpuolista halua haastavan cap-tilanteen helpottamiseen, niin siihen on kyllä teoriassa CBA:n puitteissa mahdollisuudet.
   
 25. Jules W. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MLSE
  Lainaus:
  Tämä taitaa olla se realistisin skenaario, joka kertoo paljon siitä kuinka todennäköistä cap ongelmien ratkaiseminen on Marleaun kautta. Ei kovinkaan realistista. Arizona todennäköisesti haluaa taistella playoff paikasta, jolloin Marleaun roikuttaminen mukana ei ole kovin järkevää. Mies siirtyisi joka tapauksessa Torontoon siirtotakarajalla, tuskin millään muulla sopimuksella Marleau suostuisi Arizonaan liittymään. Ottawalle tuollaisesta voisi olla eniten hyötyä, kun Marleau toisi kokemusta nuoreen joukkueeseen ja tuskin playoffeja tavoittelevat ensi kaudella. Ottawa ja Toronto pelaavat samassa divisioonassa, joten pitäisi tuollaista siirtoa äärimmäisen epätodennäköisenä. Lisäksi tämä vaatisi herramiessopimusta, joka sitoisi kolmea eri osapuolta ja vaatisi äärimmäistä luottamusta. Enemmän tämä on fantasiointia, kuin realismia.

  Marleau on pelannut 768 peliä peräkkäin, joten LTIR siirto olisi melkoinen sumutus. NHL todennäköisesti käyttäisi Marleaun omalla lääkärillään.

  Hyvin avattu tilannetta @Frostburn ! Kyllä Toronton cap huolet ratkeavat jollain muulla tavalla ja valitettavasti vaatinee luovuttaa + maksaa varauksia tai pelaajia.