Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Toronto Maple Leafs 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana isokasikaks, 01.07.2018 klo 01.50.

 1. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Kesä on jo pitkällä, joten aika jo avata tulevan kauden viestiketju perinteikkäästä seurasta. Paljon on uudella General Managerilla tehtävää tänä- ja myös tulevana kesänä. Saa nähdä miten Dubas joukkueen rakennusta jatkaa.

  Tietenkin paljon on puhetta Tavaresin mahdollisesta signauksesta, joka on mielestäni täynnä mahdollisuuksia, mutta eittämättä myös suuria menetyksiä tulisi suuren caphitin vuoksi tulevaisuudessa. Henkilökohtaisesti haluaisin Nylanderin jatkavan vaahteranutussa. Allekirjoittaneen lempipelaajia, vaikkakaan playoffseissa ei parasta esittänytkään. Huominen päivä antaa jo osviittaa mitä ratkaisuja on luvassa ja se onkin tulevaisuutemme merkittävinpiä päiviä. Paljon olisi vielä lisättävää, mutta antaa keskustelun jatkua alla.
   
 2. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Kyllähän Tavares on pakko sainata, jos mahdollisuus on. Tosin jos hinta on yli 12m$ kaudessa, niin ehkä parasta päästää menemään.

  Itse kauppaisin Gardinerin ja Kapasen hyvään Right pakkiin, vaikka Pesce.
  Gardinerilla on vielä hyvä kauppa arvo, parin hyvän kauden jälkeen Babcockin alla, nyt kuitenkin alkaa vika kausi ja näin paras aika kaupata mies on nyt.
  Vasemmalle on kuitenkin Rielly, Dermott, Hainsey( kuuluu kolmospariin)
  Ja olisi varaa sainata vielä vuoden sopparilla vaikka Ian Cole 4-5m$
   
 3. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Kapasesta en haluaisi luopua ja koko jengi on täynnä pelaajia jotka haluaisin pitää. JVR valitettavasti menossa ilmeisesti Philadelphiaan, mutta Bozak on vielä ns vara vaihtoehto, mikäli Tavares ei tule. Gardinerin tosiaan voisi treidata vaihtoarvon ollessa vielä hyvällä tasolla. Mitään varmaa huhua en tiedä, mutta ilmeisesti Tanevia kohtaan ollaan osoitettu kiinnostusta ja siinä voisi olla loistava palanen alakertaan.
   
 4. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Gardinerin arvo on ripulia, koska miehellä ei ole sopimusta jäljellä. Ei kukaan hänestä hyvää rosteripelaajaa anna takaisin, varsinkaan pakkia. Tietty joku tiimi voi varausvuoron tai kaksi antaa, mutta mitä Leafs tekee varausvuoroilla? Ei kukaan muukaa treidaa puolustajaansa, jolla on sopimuksesssa useita vuosia jäljellä tai on RFA, niin varausvuoroihin ja kakkoskorin kykyihin kuten Kapaseen.

  Toronton tilanne on muutenkin vähän outo. Joukkuetta on rakentamassa hyökkääjien varaan, mikä on ihan ok, mutta ongelmaksi muodostuu se, että joukkueen molemmat kärkilaiturit ovat pehmeitä kuin pumpulit. Hankala nähdä menestystä tulevan tolla konseptilla.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2018 klo 13.32
 5. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Kärkilaiturit ovat myös 20v pojankloppeja, joten luulisi kehitystä tapahtuvan myös fyysisyydessä. Toki tilanne tällä hetkellä on niin kuin sanoitkin, mutta uskon lisäystä tulevan myös fyysisellä osastolla. Sitä tottakai edustaa myös Martin, kuten myös osittain Brown ja Hyman. Marnerin pienikokoisuutta kyllä kompensoi myös uskallus mennä tilanteisiin rohkeasti ja pelasikin hyvin isoa pahaa Bruinsia vastaan pleijareissa. Oli aikamoisen targetin alla taklauksien muodossa, mutta pelasi siitä huolimatta hyvin.

  Itse taas näen menestyksen hakemisen paljon positiivisemmin tällä konseptilla, mikä tietenkin selittyy paljon sinivalkoisilla varilaseilla. Sentteriosasto on myös ollut vähän pumpulia, mutta näen tulevaisuuden sen suhteen positiivisena. Kadri ei ole mikään iso kokoinen mutta ei todellakaan mitään pehmo osastoa. Mathews menee vähän siihen välimaastoon, mutta mahdollinen(ja toivottu) upgrade Bozak->Tavares lisäisi huomattavasti myös kovuutta ja kykya painia kulmissa. Puhumattakaan kiekollisista taidoista, yhtään Bozakia väheksymättä. Tietenkään Tavaresin tulo ei ole lainkaan varmaa.

  Komarovin ja JVR:n menetykset ovat juuri kyseisen aiheen takia suuret menetykset, sillä molemmat ovat ns telaketju osaston miehiä, jotka eivät paljon väistele. Ja tekihän Riemesdyk loistavat tehotkin, joten monipuolinen pelaaja lähtee. Kovia ratkaisuja on kuitenkin jouduttava tekemään nimen omaan menestystä hakiessa. Mielestäni hyvällä polulla Toronto on, nyt vain täytyy ottaa viimeiset askeleet kohti Stanley unelmaa. Eikä niitä toki tämän kesän aikana oteta.
   
 6. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Nylanderia on yritetty jo 5-6 vuotta yritetty ohjeistaa, että menisi myös joskus suoraan maalille eikä hyppää pelkkiä uimahyppyjä siellä laidassa. Tuo kaveri ei tuosta muutu röykeäksi pelaajaksi, joka tekee maaleja hinnalla millä hyvänsä, vaikka saisikin sen 10 kg lisää lihasta. Ei siinä mitään pahaa ole olla pikkutarkka näpertelijä, joka pelaa 95% ajastaan pelin ulkopuolella ja heittää ranteella kiekkoa 20-25 kertaa vuodessa reppuun. Mutta rakentaa hyökkäystä ja joukkuetta hänen varaansa on todella iso kysymysmerkki.

  Marner onkin talenttina ihan eri tasoa Nylanderin kanssa ja hänet joukkueessa kannattaa ilman muuta pitää. 6-7 milliä Nylanderiin, joka on huonompi ja vielä pehmeämpi versio Marnerista on Leafsin iso vaara. Sijoittamalla resursseja eri tyyppiseen top 6 hyökkääjään, jonka ei nyt tarvitse edes olla mikään Wayne Simmonds klooni, mutta sellainen, jota ei voi pehmeäksi haukkua olisi joukkueen rakenteen kannalta paljon parempi ratkaisu.
   
 7. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Nylanderhan on pelannut 6 vuotta sitten alle 18 v sarjaa pääosin.
  Kaverilla on 2 kautta NHL kokemusta, joten arviosi on aika aikainen. Nylanser on hyvä pelaaja, jolla oli kokolailla hyvä toinen kausi, mihin suuntaan ura lähtee, ensi kausi varmasti näyttää.
  Silti olisin valmis treidaamaan hänet, jos sillä saadaan kunnon yksi kunnon ykkösparin pakki.
  Gardinerilla on aivan satavarmasti arvoa, se että fanit on pitää kaveria sylkykuppina, ei tarkoita sitä että managerit ovat yhtä pihalla. Itse en ole miehen suuri fani, vaikka on mennyt paljon eteenpäin, nyt kaverilla on vielä arvoa ja jos joku etsii puolustajaa, joka tuo hyökkäysvoimaa, olisi Gardiner yksi liigan parhaimpia( tai ainakin keskitasoa selkeästi parempi) hankintoja.
  Suurin riski on maksaa korkeaa liksaa keskitason talentille, siksi päästäisin mielelläni Komarovin, JVR:n, Bozakin, Gardinerin ja Kapasen menemään. Ilman halpaa sopimusta, näistä pelaajista tulee taakka. JVR:n kanssa saatan olla väärässä.
   
 8. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  @Vpiiroi Gardinerilla olisi arvoa jos sopimusta olisi useampia vuosia jäljellä. Nyt mies on UFA ensi kesänä ja sen takia miehestä ei treidillä saa pelaajaa takaisin. Paitsi toisen tulevan UFAn.
   
 9. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Mikäli hänet treidataan tai edes pohditaan sitä niin on täysin mahdollista lunastaa täysi vaihtoarvo keskustelemalla ja löytämällä paras mahdollinen ratkaisu kaikille osapuolille. Ennen mahdollista treidiä voitaisiin tehdä jatkosopimus pelaajan kanssa. Se toki vaatisi sen, että Jake olisi halukas pelaamaan kyseisessä joukkueessa. Tosin en pidä Gardinerin treidaamista kovinkaan todennäköisenä.
   
 10. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Nyt on kyllä turhan negatiivinen näkemys kaverista. Moderni pelaaja William on ja hänen vahvuudet ovatkin kiekollisessa pelissä. Kyllähän silti maalille menee ei tosin mitenkään suurin vahvuutensa ole. Hyökkäysalueella alati vaarallinen ja viihdyttävä pelaaja. Taitopelaaja, niistä ei kaikki pidä mutta minä niitä rakastan.

  Enkä todellakaan lähtisi hänen ympärilleen joukkuetta rakentamaan, eikä lähde torontokaan. Mathews, Marner, Rielly, Andersen ovat ne suurimmat palaset minkä ympärille joukkue rakennetaan. Ja Tavareshan olisi aika pirun iso palanen, mutta sen varaan ei paljon kannata varata vielä. Jännitys alkaa pikku hiljaa tiivistymään.
   
 11. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Aina vaan tyhmemmältä tuntuu kyllä Marleun sopimus. Vuoden olisin ymmärtänyt ehkä vielä kahden, mutta että kolmen vuoden sopimus tuolla caphitillä. Ei tule olemaan ensi kesänä helppoa officella. Hänet olisin valmis treidaamaan, mutta mikäli joku tuon sopimuksen haluaisi ottaa, ei vastineeksi voisi saada mitenkään niin hyvää pelaajaa mitä Marleu kuitenkin on.
   
 12. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  FORWARDS (10 - $26,507,500) TERMS POS STATUS AGE 2018-19 2019-20 2020-21 2021-22 2022-23 2023-24 2024-25
  Marleau, Patrick 38 $6,250,000 $6,250,000 UFA
  Horton, Nathan RW IR [​IMG] 33 $5,300,000 $5,300,000 UFA
  Kadri, Nazem C 27 $4,500,000 $4,500,000 $4,500,000 $4,500,000 UFA
  Martin, Matt LW, RW 29 $2,500,000 $2,500,000 UFA
  Hyman, Zach LW 26 $2,250,000 $2,250,000 $2,250,000 UFA
  Brown, Connor RW 24 $2,100,000 $2,100,000 RFA
  Leivo, Josh LW 25 $925,000 RFA
  Matthews, Auston C NHL 20 $925,000 RFA
  Marner, Mitchell RW NHL 21 $894,167 RFA
  Kapanen, Kasperi RW NHL 21 $863,333 RFA
  Nylander, William RW, C NHL 22 RFA

  DEFENSE (6 - $18,713,333) TERMS POS STATUS AGE 2018-19 2019-20 2020-21 2021-22 2022-23 2023-24 2024-25
  Rielly, Morgan "A" LD 24 $5,000,000 $5,000,000 $5,000,000 $5,000,000
  UFA
  Zaitsev, Nikita RD NHL 26 $4,500,000 $4,500,000 $4,500,000 $4,500,000 $4,500,000 $4,500,000
  UFA
  Gardiner, Jake LD NHL 27 $4,050,000
  UFA
  Hainsey, Ron 35+M-NTC RD NHL 37 $3,000,000
  UFA
  Carrick, Connor RD NHL 24 $1,300,000
  [​IMG]RFA
  Dermott, Travis LD NHL 21 $863,333 $863,333
  RFA

  GOALTENDERS (2 - $5,850,000) TERMS POS STATUS AGE 2018-19 2019-20 2020-21 2021-22 2022-23 2023-24 2024-25
  Andersen, Frederik M-NTC G NHL 28 $5,000,000 $5,000,000 $5,000,000
  UFA
  McElhinney, Curtis G NHL 35 $850,000
  UFA
  RETAINED SALARY TRANSACTIONS (1) 2018-19 2019-20 2020-21 2021-22 2022-23 2023-24 2024-25
  Kessel, Phil $1,200,000 $1,200,000 $1,200,000 $1,200,000
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Toronto-kannattajille tuli joulu. Onnittelut!
   
 15. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  11 milliä per kausi Tavaresille. Pähkinöitä dollareissa, mutta capin kanssa joutuu vähän kikkailemaan.

  Sentterikalusto on kyllä nyt ehkä liigan kovin, mutta alakertaa pitäisi vielä vahvistaa, jotta kannusta voisi haaveilla.
   
 16. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto, Lukko, Jokerit
  Voi luoja, nyt se siis varmistui. Montakos päivää nyt onkaan kauden alkuun?
   
 17. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Thank you!
  Jipiiiii!!!!!
  Olipas upea uutinen. Nyt alkaa mielenkiintoinen kausi.
   
 18. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  90-luvulta alkanut NHL:n seuraaminen on opettanut, että vahva keskikaista on mestaruusjoukkueen suurin tukipilari (maalivahtipelin ohella). Red Wings ja Yzerman, Fedorov sekä Datsyuk ja Zetterverg, Avalanche ja Sakic ja Foppa sekä viime vuosilta ennen kaikkea Penguins Crosbyn ja Malkinin johdolla.

  Kun Leafs pystyy jatkossa rakentamaan kärkiketjut John Tavaresin ja Auston Matthewsin ympärille, se omaa sellaisen etulyöntiaseman sentteriosastolla, että vain 1-3 joukkuetta voi yltää vastaavaan koko liigassa. Ihan mieletön etu. Cap-ongelmia toki seuraa, mutta mieluummin niiden kanssa painii kuin suurinta osaa liigaa vaivaavan ongelman kanssa: mistä löytyisi edes yksi mitat täyttävä ykköskeskushyökkääjä.

  Tyhmillä liikkeillä ja malttamattomuudella tämänkin voi helposti ryssiä, mutta ei Leafsillä ole tainnut koskaan (ainakaan sitten Original Six -aikojen) olla vastaavia kortteja.
   
 19. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  On ihana tilanne meillä käsissä tällä hetkellä. Keskikaista on loistava, eikä 11milj caphit nyt aivan mahdoton ole. Kadrin sopimus on kuitenkin mielestäny aika täydellinen. Austonin tuleva sopimus on ratkaisevassa osassa, kuten myös Nylanderin. Nyt vain valitettavasti Nylanderin kauppaaminen viimeistään vuoden päästä vaikuttaa todennäköiseltä. Loistavaa ja jännittävää aikaa kuitenkin elämme.
   
 20. Oranssia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK,
  Pääsi kyllä niin spontaani karjaisu kun TSN:n lähetyksessä julkaistiin.. Ja 11miljoonaa kaudesta on ihan paperia viiden vuoden päästä jos palkkakatto nousee samaa tahtia (n. 5% vuodessa.)
   
 21. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Toivottavast Marleau menisi kaupaksi. Nyt tuki johtajuutta koppiin, niin oli hyvä päästä Marleaun sopparista eroon. Loistava pelaaja, mutta kauhea sopimus.
   
 22. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Saataisiinkohan vihdoin C koristamaan maailman ehdottomasti kauneinta pelipaitaa? En pahoittaisi mieltäni.
   
 23. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Olikohan Maple Leafsin 2000-luvun kovin vapaan agentin rekrytointi?
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Milloin ylipäätään on Tavaresin tasoinen pelaaja liikahtanut vapaana agenttina NHL:ssä seurasta toiseen? Parise ja Suter yksi kesä liikahtivat Minnesotaan, mutta onhan Tavares näitä isompi nimi.
   
 25. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Twitterissä mainittiin, että Islanders tarjosi 11.25 ja Sharks yli 13 miljoonaa kaudessa, joten pienellä kotialennuksella supertähti naarattiin haaviin. Pelottava keskikaista kyllä Torontolla.