Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Toronto Maple Leafs 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana isokasikaks, 01.07.2018 klo 01.50.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  On toi Marner kyllä aika kova pelimies, joskus aikaisemminkin tehnyt mieli tulla sanomaan, että on varmaan Leafsin paras pelaaja ja yöllä taas näytti siltä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2019 klo 09.50
  larzzon tykkää tästä.
 2. Fishstick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Islanders
  Toronto käytti viimeisen ylöskutsun Marliesista kun kutsuivat Hutchinsonin ylös, joukkueille on sallittu neljä kappaletta niitä deadlinen jälkeen kunnes AHL joukkue on eliminoitu playoffseista.

  Kaiken lisäksi Sparks ei ole pelikelpoinen Marliesin playoff-peleissä, eli Torontolla kolme mokea ylhäällä jonka seurauksena Sparks laitettiin kymmenen päivän lomalle etsimään itseluottamusta takaisin mv-valmentajan johdolla.

  Sparks menetti myös lokeronsa pukuhuoneesta ja Babcock antoi lausunnon jossa kertoi joukkueen antaneen Sparksille kaiken tuen mikä mahdollista jotta saisi pelinsä kasaan, mutta tässä vaiheessa kautta menee joukkue yksilön edelle.

  Muistaakseni Sparks oli viime kaudella AHL:n paras maalivahti, joten mielestäni turha syyttää Dubasia luottamuksen osoittamisesta Sparksille, kun päästi Pickardin ja McElhinneyn pois organisaatiosta ja eikä yhden vuoden jatkosopimuskaan mikään törkeän kallis ollut, caphit 750k.

  lähteet: Bob MacKenzie ja Sportsnet.

  edit. Sparks 17-18 kaudella tosiaan AHL best goalie ja 1st Allstar team.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2019 klo 11.33
 3. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Olipas surkea kauden lopetus.
  Ja eniten harmittaa että se ei tullut yllätyksenä.
   
 4. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Täältä vahva sama. Ekan erän jälkeen oli fiilis, että ei tehdä maaliakaan tässä pelissä. Sen lisäksi Bostonin ensimmäinen maali ilmainen, toinen maali ilmainen ja kolmas maali ilmainen. Kyllä vituttaa kuin pientä oravaa.
   
 5. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Toronton cap-tilanteesta on ollut paljon puhetta tälläkin palstalla.

  Vähemmän sen sijaan on ollut puhetta siitä, että mikä on Toronton valmennuksen tilanne tällä hetkellä. Kaikesta päätellen Babcockin suhde niin pelaajistoon (ainakin osaan sinne) sekä management-tasolle on melko kupliva. Koko kauden mittaan Babcock on enemmän tai vähemmän heittänyt bussin alle milloin yksittäisiä pelaajia ja milloin management-puolta materiaaliin riittämättömyydestä. Viime kauden päätteeksihän oli juttua siitä, että Babcock joutui mennä henkilökohtaisesti sovittelemaan välejä Matthewsin kanssa.

  Vaikuttaa hieman siltä, että Babcock on ensimmäistä kertaa urallansa tilanteessa, jossa hän on valmennuksellisesti ajautunut/jäänyt hieman sivuraiteelle liigan trendeistä. Tällainen tilanne vaatisi sitä niin sanottua itsereflektiota ja oman toiminnan kriittistä tarkastelua ja mukautumista. Harva asia lienee universumissa isompi kuin Babcockin ego, joten ei sinänsä yllättävää, että Babcock näkee ongelmat ensisijaisesti muualla ja tästä lienee seurausta tuo tikarien ja veitsien heitteleminen suuntaan ja toiseen.

  Tiettävästi Dubas on erittäin mieltynyt hyvää työtä Marliensissa tehneeseen Sheldon Keefeen. Dubashan on muistaakseni jopa kertaalleen kieltänyt muita joukkueita neuvottelemasta tämän kanssa päävalmentajapestistä. Hirveän kauaa tuota tuskin voi tehdä ilman, että Keefelle annetaan selkeä merkki siitä, että omassa organisaatiossa on pian paikka auki. Tällä rintamalla varmaan rupeaa tapahtumaan heti kun Marliensin playoffit ovat ohitse.

  Esim. Friedman totesi, että tämä on yksi syy, minkä takia hän ei ole lainkaan varma siitä, että Babcock valmentaa Torontoa ensi kaudella. Dubas voi olla juuri nyt tänä keväänä sen valinnan edessä, että jatkaako hän Babcockilla ja menettää Keefen muualle vai ottaako Keefen Babcockin tilalle.
   
  Fat Cat tykkää tästä.
 6. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mikään helppo ihminen ei Babcock ole ja suhde Dubasin kanssa on myös ollut koetuksella kauden aikana.
  Eikä mikään ihme, kaiken voittanut ja nähnyt valmentajalegenda joutuu kuuntelemaan kolmekymppistä "ihmelasta" pomonaan.
  Dubas palkkasi ainakaan Keefen tuonne OHL:n joukkueeseensa missä loi nimensä, olisi hyvin oletettavaa että jos Keefea kosiskellaan muualle, on Babcockin aika lähteä pois tieltä, tavalla tai toisella.
   
 7. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thiem
  Onko kukaan muu kattonut Marliesin pelejä? 6-0 tähän mennessä pudotuspeleissä ja todennäkösesti menee kolmannelle kierrokselle. Kyllähän toi Marliesin puolustus on niin Dubasin näköinen kuin olla ja voi. Sandin, Liljegren, Hollowell, Duszak...kaikki on kevytrakenteisia ja hyvin kiekkoa liikuttavia nuoria. Rosen loukkaantui muistaakseni tokan kierroksen ekassa vai tokassa pelissä, mutta on day-to-day.

  Sandinista on kehittymässä aikamoinen timantti omasta mielestä. Pelaa ekaa kautta AHL:ssä ja on jo joukkueensa paras pakki sekä nyt pudotuspeleissä 6 ottelua ja 0+7. Liikuttaa erittäin hyvin kiekkoa ja juuri Toronton pakistoon sopiva Gardinerin tyyppinen pelaaja vähän paremmalla kärsivällisyydellä. Mitä nyt noita Marliesin pelejä katellut niin erottunut todella hyvin joukosta juuri rauhdallisuudellaan eikä lähde roiskimaan kiekkoa heti paineen alla. Voi ihan hyvin päästä ens kaudella jo kokeilemaan NHL:ään.
   
 8. isokasikaks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, Kärpät
  Lainaus:
  Itse olen vain koosteita katsellut, mutta Sandin on väläytellyt niissäkin. Olikohana toissa pelissä, kun vapautti uuden venäläishyökkääjän(nimeä en nyt muista) läpiajoon loistavalla pystysyötöllä. Varovaisesti toivon Sandinin tai jopa Liljegrenin pelaavan ylhäällä ensi kaudella.

  Lyötäisikö arvon palstaveljet ketju uudelle kaudelle? Innolla odotan näkeväni Toronton liikkeitä kesällä. Enää ei edes oikein harmita ensimmäisellä kierroksella tippuminen. Pettymys se oli, mutta kai sitä muutaman vuoden takaisen kyntämisen jälkeen on tyytyväinen jo pelkästään peräkkäisiin pudotuspelipaikkoihin.
   
 9. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  @SaucerPass haluatko ottaa kopin...? Mäkin voin laittaa jotain kehiin, mutta sulla on enemmän kompetenssia pikkuisen kattavampaan avaukseen...
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sandin on pelannut kaikkien raporttien mukaan koko kauden häikäisevän hyvin Marliesissa. On joukkueensa ykköspuolustajana kellottanut välillä jopa 30 minuutin peliaikoja. Tuo on melkoinen juttu kun puhutaan 19-vuotiaasta ensimmäisen kauden eurooppalaisesta puolustajasta. AHL:n ja Toronton oma Heiskanen, tai Dahlin. Näin kehittyessään nousee kyllä viimeistään kaudelle 2020/21 Toronton top 4 -puolustajaksi. Jos olisi oikean puolen puolustaja, niin olisi ylhäällä luultavasti jo ensi kaudella.

  Eikä maanmiehensä Tim Liljegrenin kausi ole huonosti mennyt sekään. Välillä kaikessa Sandinin hehkutuksessa unohtuu, että myös toinen ruotsalainen kehittyy jatkuvasti oikeaan suuntaan. Kenties nämä kaksi muodostavat tulevina vuosina Toronton toisen puolustuksen kärkiparin.
   
 11. Ukko16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Teemu Kivihalme vuoden tulokassopimukseen Toronton kanssa. Linkki Toronton uutiseen
   
 12. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Joudun valitettavasti kieltäytymään kunniasta. Oma liigan seuraaminen noudattaa nykyisin sykliä, jossa kausi alkaa pelkällä teksti-tv-seurannalla, kohokohdilla ja satunnaisilla kokonaisilla peleillä ja vasta tammi- tai helmikuussa rupean aktiivisesti katsomaan säännöllisesti kokonaisia pelejä edes Leafsiltä. Oma panos tulee siis ensikin kaudella painottumaan kevääseen, ja uskon "riveistä" löytyvän kirjoittajan, joka pystyy suorittamaan koko kauden korkealla tasolla.
   
 13. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tavares loukkaantui mm-kisojen aattona ja palaa Kanadaan lisätutkimuksia varten. Jonkinasteinen ylävartalovamma on kyseessä, mutta tuskin mitään vakavaa. Sen sijaan Dermott on varmuudella sivussa ainakin puoli vuotta olkapääleikkauksen takia.
   
 14. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thiem
  Lainaus:
  Eli nyt kauden jälkeen leikkauksessa on käynyt Hyman, Matthews ja Dermott... Dermottin poissaolon takia aika varmasti joku kolmikosta Liljegren/Sandin/Kivihalme alottaa ylhäällä. Tavallaan ihan hyvä niin heti näkee onko kavereista NHL-tasolle vielä tällä kaudella.