Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Johannes, 05.02.2008 klo 12.02.

 1. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joka ikiseltä joka kuvittelee että "mahdollisuus menestyä" on binäärinen "on/ei ole"-tilanne, on kadonnut kosketus realismiin.
   
 2. JigSaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuon runkosarjan jälkeen TPS:n tiputtaminen 4-2 voitoilla tuntuu jo mestaruudelta, ihan oikeesti. Olisihan tästä realismi jo kaukana jos Tappara jollain ihmeellä saisi sössityä IFK:n finaaleihin.
   
 3. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Sinulla on selvä Nybondas-allergia! Minulla on Törmänen-allergia. Lieviä Nybondas-oireita myös.
   
 4. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Du har ett mycket stort jobb framför dig!
  Att slänga ut de som inte har presterat men har kontrakt. De som inte har kontrakt lämnar säkert laget ändå. Att finna nya är inte en avundsvärd uppgift. Jag skulle börja med att övertyga ledningen om en ny tränare, som har ett spelsystem, där man inte enbart strävar att skjuta pucken i planket och hoppas att någon når den före motståndaren. Att finna spelare betyder minst 2 centrar med händer, inte några överblivna från KooKoo (dom kan du glömma).
  Minst 3 backar - en fysisk och två med "händer". Om de yttrar som enligt rykten är på väg bort, så behövs 4-6 yttrar med händer.
  Lycka till och trevlig sommar!
   
 5. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Några tillägg: Börja med att hitta på ett arbete åt dig själv som du klarar av. Du klarar inte av att vara sportchef, du har helt enkelt inte förmågan. Lycka till åt alla, men någon trevlig sommar ska du inte ha. Du ska för fan för en gångs skull i ditt liv göra lite jobb. Också på sommaren, fast alla dina kompisar drar till golfklubben för att delta på Puttes o Palles kräftskiva.
   
 6. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  En nyt millään nybaria puolustele, mutta tosiaan Törmänen nosti aamulehdessä esille seuraavan:

  "Finaalipaikan karkaaminen kalliilta joukkueelta oli pettymys, mutta Törmänen kehotti tutkimaan historiaa.

  - Kannattaa laittaa asioita perspektiiviin. Jos katsotaan kymmenen vuoden historiaa niin IFK on ollut kaksi kertaa aiemmin semifinaaleissa: viime vuonna ja Kari Jalosen aikana kerran. Tämä ei toki ole sitä, mitä haimme. Tavoitteena oli mestaruus."

  IFK-luotsi Törmänen kuittasi Aaltosen poissaolon mystisesti: ”Ette tiedä kaikkea, eikä pidäkään” - Aamulehti

  Näinhän se on toisaalta.
   
 7. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Hiitelältä hyvää viestiä Nybarin suuntaan Iltasanomien tekstissään:

  Tässä Nybarin osuus.

  "Peilin eteen
  Urheilujohtaja Tom Nybondasin on syytä katsoa itseään peiliin pitkään ja hartaasti. Hän kasasi huippukalliin ja huippunimekkään joukkueen mutta unohti sieltä todelliset johtavat pelaajat.

  HIFK:n pelipaidan sai taas kerran vetää ylleen liian helposti.

  Organisaatio, joka on mennyt kaikilla muilla osa-alueilla huimasti eteenpäin viime vuosien aikana, on urheilullisesti ottanut taka-askelia siitä lähtien, kun Kari Jalonen nosteli päävalmentajana Kanada-maljaa keväällä 2011.

  Jalosen aika olikin enemmän poikkeuksen vahvistava sääntö. Muutoin HIFK:n 2000-luku on urheilullisesti ollut jatkuvaa alisuorittamista ja puolelta toiselle poukkoilua, mikä on aiheuttanut vain rahanmenoa ja otsikoita.

  HIFK on SM-liigan suurseura, jonka pitäisi olla suunnannäyttäjänä muille. Nykyisellään muut panevat vilkun päälle ja painelevat ohi.

  Helsinkiläisten olisi syytä nöyrtyä. Sen sijaan, että syydetään rahaa kovapalkkaisiin nimimiehiin, olisi löydettävä strategia ja linja ja palautettava urheilullisuus kaiken tekemisen ytimeen.

  Sitä nöyryyttä etsiessä pitäisi peiliin katsomisen lisäksi kääntää katseet vaikka Tampereelle. Tapparalaiset saattavat kävellä talvella pitkät kalsarit jalassa pukukoppiin, mutta porkkanahousuinen joukkue on sitoutunein, urheilullisin ja tiivein joukkue suomalaisessa jääkiekossa."
   
 8. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Pyysin kaveria kääntämään ruotsiksi tekstini, kun alkaa tuntua siltä, että Nybondas ei ymmärrä suomenkieltä. No, ehkä se ei ole ihan niinkään. Silti olisi hyvä käyttää hyviä scouttaajia jatkossa. En olisi ikinä ottanut JMA:ta tai Johanssonia joukkueeseen, enkä nähnyt KooKoo-laisia vahvistuksina. Meiltä puuttui maestro, mutta ilman valmentajaa lyömme päämme seinään joka kerta Tapparan pelityyliä vastaan.
   
 9. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Lainaus:
  Kanoon åsikt Lemieaux, jag skriver under varje ord.
   
 10. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
 11. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Allekirjoitan.

  Yksittäisistä kausista voidaan moittia/kehua vaikka pelaajia, valmentajaa ja/tai UTJ:ta, mutta nimenomaan isossa kuvassa IFK:lla mättää ja pahasti. Ja se näkyy parhaiten siinä, että jokainen IFK:n kausi (Törmäsen kausien lisäksi) on uusi kausi, jossa pelaajat, roolitukset ja usein myös pelitapa luodaan alusta uudelleen. Karavaanarille hänen duuninsa on ns. virkamiestyötä, joka alkaa joskus juhannuksen jälkeen ja päättyy viimeiseen peliin keväällä. Kesän aikana hän resetoi päänsä ja aloittaa taas kaiken alusta. Hänelle sanat pitkäjänteisyys ja peli-identiteetti lienevät täysin tuntemattomai asioita. Kuten tuossa alla olevasta lainauksesta käy ilmi, hän ei edes ole ymmärtänyt, että hänen tärkein tehtävänsä olisi luoda pitkäaikaiset raamit IFK:n menestymiselle.

  Ja alla mielestäni hyvä kiteytyts Karavaanarista tuossa UL:n kirjoituksessa

  "Millaisen urheilujohtajan IFK tarvitsisi?Sellaisen, joka ei eläisi fantasiaa, että urheilujohtajan tehtävä olisi sama kuin joissain manageripeleissä. Kun urheilujohtaja lausuu televisioon ääneen, että hänen tärkein työnkuvansa on tehdä pelaajarekrytointeja – ja huterasti sparrailla siellä täällä, se kertoo kaiken oleellisen. Ei IFK:n urheilujohtaminen ole Liigapörssin pelaamista! OIen sanonut tämän jo aiemmin: Jos IFK:lla olisi vahva urheilujohtaja, IFK:lla olisi vahva kulttuuri. Ja kuten olen jo ilmaissut, kulttuuri sisältää määrittämisen perusarvoista, urheilun arvoista, pelistä, identiteetistä, visioista, strategiasta, puheesta, kielestä ja toimintakulttuurista alkaen. Sanon uudestaan myös sen, että kulttuuri ei edes maksaisi mitään."
   
 12. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  HIFK tarvitsisi nyt urheilutoimenjohtajaksi sellaisen henkilön, joka ei välttämättä tajua jääkiekosta yhtään mitään, mutta joka on viimeisen päälle hyvä muutosjohtaja. Tällaisessa tapauksessa valmentajan tulisi toki olla K. Jalosen kaltainen luu, joka ensinnäkin ottaa joukkueen rakennuksessa roolia ja toisaalta johtaa joukkueessa tätä UTJ:n viitoittamaa muutosta.

  Nyt jos UTJ vaihdettaisiin sillä ajatuksella että valitaan hommaan joku lätkäjätkä, jonka tehtävänä on vaan koota voittava joukkue, niin vituiksi menisi jo heti siinä ja mikään ei muuttuisi.
   
 13. DelJampe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Norwich City
  Nyt Everi puhelimen luuria käteen ja soitto Södelle. Mun mielestä Söderholmissa voisi olla kova tulevaisuuden UTJ: lähes kaikkien pelaajien arvostama, kunnianhimoinen ja johtaja isolla J:llä -kaikkea mitä Nybari ei ole. Samalla aimo annos IFK:laisuutta ja uskon että Sode saisi luotua hyvin toimivan kulttuurin organisaation urheilulliselle puolelle, taloushan meillä on jo kunnossa. Anyone?
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  IFK tarvitsee sellasen UTJ:n, joka on todella taitava palapelinrakentelija joukkueen kasaamisessa ja ymmärtää kokonaisuuksia niin hyvin, ettei tarvitse vaan lätkiä sopimusta sopimuksen perään ja toivoa parasta. Nybondas on tosiaan kaukana mistään muutosjohtajasta, mutta ennenkaikkea häneltä puuttuu se huipputieto siitä, kuinka kasataan vuodesta toiseen tarpeeksi iskukykyinen joukkue (vaikka sitten vähän pienemmilläkin pelimerkeillä, jos pitäisi kaventaa), jossa jokainen pienikin asia on mietitty juuri KJ -tyyppisesti, eli todella tarkkaan.

  Lainaus:
  Kyllä voisi toimia oikeinkin hyvin!
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Liittyy Törmäseenkin tämä viesti, mutta myös tähän TomTom Nybondakseen. Minkä helvetin takia IFK lähti tällä kaudella apinoimaan Tapparan ja yleisesti Liigan pelitapaa? Nybondaksen pitäisi vetää linjat millaista lätkää IFK:ssa kuuluu pelata ja vaatia sitä, pari Stögön ekaa kautta olikin semmoista iloista lätkää, mutta tämä kausi oli kaikkea muuta. Tiedän kyllä, että tässä Liigassa et voita mitään jos et osaa itse pelata myös träppiä ja et osaa kaivaa niitä 1-0 voittoja, mutta ajaako tuo voittaminen oikeasti kaiken edelle ja täksi kaudeksi lähdettiin apinoimaan Tapparaa, että olisi mahdollisuus? No, Stögö oli niin vierailla vesillä tällä kaudella kuin vain voi olla ja tulos oli nähdyn kaltainen fiasko. IFK:n peleissä kuuluu räiskyä, olla vauhtia ja pelit tulee voittaa hyökkäämällä! Mitään helvetin träppi-IFK:ta en halua nähdä! Viihde etusijalle. Taidan olla ns. ryminäpronssin kannattaja, mutta näin minä tämän homman koen. Ja kyllähän viime kaudella melko lähelle jo päästiin sitä mestaruuttakin, toki Liiga veti vitospelissä tuttuun tyyliinsä maton jalkojen alta, mutta Liigasta en jaksa tänne alkaa nyt avautumaan, paska mikä paska ja tuskin muuksi muuttuu.

  Niin, ja Nybondas pois IFK:sta heti jos ei selväksi tullut!
   
 16. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Se olisi tietenkin optimaalinen tilanne, että UTJ olisi kokenut jääkiekon ammattilainen (valmentaja ja/tai skouttitausta) ja hänellä olisi yllä kuvatun kaltaiset ominaisuudet JA samalla olisi kokenut muutosjohtaja. Mites paljon tällaisia suomalaisia on olemassa? Pitäisi verkot heittää ulkomaille ja varutua laittamaan aika paljon rahaa tiskiin, ja siltikään tällaiset tyypit eivät tule Suomeen.

  Nyt olisi ensisijaista uudistaa koko organisaatio tai siis sen urheilupuoli, koska muuten UTJ:n sinänsä arvokkaat ominaisuudet palapelin rakentamisessa ja kokonaisuuksien hahmottamisessa menevät hukkaan, kun koottu potentiaalinen huippujoukkue joutuu operoimaan mädässä organisaatiossa.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tämä hommahan menisi ihannemaailmassa näin: KJ:lla ja Peltosellahan on vielä vuosi sopparia jäljellä Sveitsissä? Ensi kausi mennään vielä kaksikolla Nybondas&Törmänen. Ensi kauden jälkeen Nybondas potkitaan pois ja Stögö jatkaa matkaansa muualle. KJ palkataan seuraan sekä urheilutoimen johtajaksi, että myös ykköskoutsiksi parin vuoden lapulla. Apuvalmentajana toimii Ville Peltonen joka kerää vielä pari vuotta oppia ja kokemusta jonka jälkeen VP siirtyy koutsiksi ja Jalonen pelkäksi utj:ksi. Siinä olisi KJ:lle sitä haastetta mitä mies haluaa! Voisin lyödä pääni pantiksi, että KJ&VP olisi enemmän kuin kultaa tälle seuralle ja voisi olla mahdollista nähdä jopa dynastia, kyllä! Dynastia Helsingin IFK.

  Nykymenolla kun jatketaan pysyy IFK säälittävänä vitsinä myös jatkossa.
   
 18. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihan hyvä, mutta ykköskoutsin + utj on mielestäni vähän liikaa yhdelle henkilölle, jopa KJ:lle. Mutta mennään ehdottamallasi muuten, ja palkataan lisäksi Karri Kivi (jolla on vuosi jäljellä Ipan kanssa) ykköskoutsiksi. Jalonen saa keskittyä suurten linjojen johtamiseen, Kivi rakentaa pelitavan, jolla lyödään jopa Tappara, ja Peltonen kerää kokemusta astuakseen sitten ykköskoutsiksi Kiven lähtiessä ulkomaille hakemaan uusia haasteita.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Onko kukaan oikeasti seurannut tarkalla silmällä millaista lätkää Kiven joukkueet pelaavat? Itsellä ei kauheasti noita matseja ole nähtynä vuosien aikana, jokunen tietysti, mutta itselle on jäänyt huono kuva. Kivi saa revittyä irti huonostakin materiaalista paljon irti sen hän on kiistatta todistanut, mutta osaako Karri Kivi peluuttaa viihdyttävää lätkää? Itselle on jäänyt kuva lätkästä jolla kyllä menestyy, mutta jonka katsoessa rupeaa haukottamaan...

  Viihde>Menestys
   
 20. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  K. Jalonen & V. Peltonen kaksikossa mä haistelen jotain samaa mitä aikoinaan oli Westerlund Summasessa. Eli he voisivat olla tulevaisuuden nimiä ja edustaa sellaista muutosta, että kannattaisi kokeilla vaikka heillä ei periaatteessa olisikaan tehtävään vaadittavaa kokemusta. Eli Jalonen UTJ:ksi, valmentajana Kivi ykköseksi ja Peltonen hänen kakkoseksi sillä ajatuksella, että Peltosesta tulee ykkönen, kun Kivi lähtee.

  Miettikää nyt millainen muutos se olisi nykyiseen, kun K. Jalonen johtaisi urheilutoimea ja jengissä olisi Kivi & Peltonen tuomassa oman panoksensa muutokseen ja vastaamassa siitä, että hommat menee niin kuin on sovittu.

  Saattaa olla haihattelua, mutta aina voi haaveilla.
   
 21. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kivellä ei taida olla ollut kovaa materiaalia käytössään (siis Kärpät-, Tappara-, JYP-tasoa), joten sikäli siinä on omat riskinsäkin. Mutta se mitä hän osaa, on repiä rajallisesta materiaalista kaiken irti ratkaisuhetkillä, ja tätä, jos jotakin, IFK kaipaa. Toisaalta hyvä kuvani Kivestä pohjautuu myös TV-kommentoinnista syntyneeseen positiiviseen kuvaan, joten siinäpä ne oman osaamiseni rajat...

  Kiven tilalle voisi myös ajatella ulkomaista osaamista. Esimerkiksi SHL:stä valmentaja, joka osaa valmentaa nopeaa ja aktiivista jääkiekkoa. En itse tuota sarjaa seuraa, joten nimiä antakoon joku muu.
   
 22. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Pronssipelin jälkeen tulee varmaankin viiltävä analyysi menneestä kaudesta tältä viiltävän kovalta UTJ:lta. Nybondas ei todennäköisesti omista peliä...
   
 23. Stigu Jäsen

  Pätevyys, määrätietoisuus, pitkäjänteisyys, kunninahimo. Siinä mun mielestä neljä ominaisuutta joita UTJ:lta vaaditaan.

  Kari Jalonen sopisi kyllä kuin Nenä päähän IFK:n UTJ:ksi. Uskoisin, että jo parin vuoden työskentelyn jälkeen IFK olisi seura, jonka identiteetti alkaisi hahmottua.
   
 24. Davidson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 25. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin. KJ olisi enemmän kuin mies paikallaan tuohon hommaan. KJ:lla on myös riittävästi luontaista auktoriteettia, kokemusta,näkemystä ja sitkeyttä. Ei jätä hommia puolitiehen ja tekee työtä intohimolla ja ahkerasti. Peltosen Ville ja Söde vielä organisaatioon KJ:n rinnalle korkoa kasvamaan, niin urheilupuolikin alkaisi viiimeinkin toimimaan ammattimaisesti ja saataisiin kunnon tsemppihenki koko uinuvaan organisaatioon. Tompan johdolla tuota ei ikinä tule tapahtumaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 21.01