Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Johannes, 05.02.2008 klo 12.02.

 1. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Taitaapi olla niin, ettei välierissä jatkossa HIFK tule häviämään pelitaktisella puolella. Katsos kun nyt on Nybondas hankkinut sellasen valmentajan, ettei ole välierissä hävinnyt koskaan yhtään ottelusarjaa tai peliä!
   
 2. Metukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vetää siinä ihan vertoja Kerhon valmentajan kanssa.
   
 3. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Surullisinta lienee se että mister Nybondas saa jatkaa, perusteena välieräpaikka.
   
 4. Päähaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt oli kovat piipussa tosiaan. Ja tällä viittaan jonkin sortin ummetukseen. Sitä se on kyllä viime aikoina ollutkin. En mä tiedä; Stögö jää ja Nybba lähtee tai toisinpäin. Kaljalla Fellowsissa ja päässä soi se legendaarinen Sheddenin mainosspiikki. Enne - Doug GM:ksi?
   
 5. toimittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Selinin kanssa sopimus jolla varmisti ainoastaan sen että TPS kaatuu puolivälierissä ja oma paikka säilyy. Muuta logiikkaa tässäkään liikkeessä ei ole.
   
 6. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Kertokaapa kuka sen Nybarin sieltä posi potkisi? On myös junnujen toiminnajphtaja ja hallituksen pj ja sinne tuli kaksi mestaruutta. Alkaa olla niin kulunut levy tuo kuin voi olla.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  En tiedä kuka voisi potkia ja kenet, mutta onhan tuo niin luokatonta työtä, että uutta ukkoa pitäisi jo tulla tilalle.
   
 8. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Onko meillä kokoonpano sitten nnin huono ettei sillä voisi pärjätä? Käsittääkseni Nybondas kasaa joukkeen ja tällä hetkellä meillä on reserviäkin ketjullinen. Niin miten sitten lasketaan Nybondaksen epäonnistuminen? Kahteen vuoteen runkosarjan voitto ja molempina vuosina mitalipeleissä+B ja C junioreiden mestaruus. En vaan oikein tajua millä perusteilla Nybondakselle annettaisiin kenkää?
   
 9. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eli menestyksen tie ja ylivoimamme jatkuu.
   
 10. Meister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Täysin väärä ketju, mutta kun nyt täällä nousi (taas) esiin, niin kommentoidaan. Uskallan melkoisella varmuudella väittää, että Selin ei ole HIFK:n ensi kauden valmentaja. Urheilulehti on yksinkertaisesti laskenut Selinin tulevan suunnan aavistuksen verran väärin. Onneksi ehkä näin. Tämän hetken tilanne ei juuri hurraa-huutoja herätä, mutta mielestäni A-P Selin ei olisi oikea ratkaisu tähän väliin.
   
 11. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kyllähän Nybondan on ollut huono jo pidempään kuin kaksi vuotta. Viime kausi ja 2011 oli tosiaan hyviä kausia, mutta ei se ihan riitä. Jos muut kaudet olisi edes siedettäviä, niin silloin olisi eri juttu.
  Ja kaikille jotka kehuvat Nybarin ja Törmäsen työtä. Oltiin siis runkosarjan yhdeksänneksi paras joukkue. Muistakaa se. Viime kausi oli hyvä mutta kaksi muuta Törmäsen kautta ovat olleet huonoja. Sitä edelliset kaudet nyt olivat niin kauheita joukkueita, että niitä tuskin kukaan voi puolustella. Jos taas verrataan aikaan ennen Nybaria, niin täytyy muistaa se että, se fakta että Moberg ja Matikainen eivät olleet hyviä joukkueen rakentajia, ei se tee Nybondaksesta hyvää. Huono tulos on huono tulos.
  Ja junioripuolen taas Nybondas itse ajoi alennustilaan jo 90 luvulla ja se että nyt sitä aletaan korjaamaan, ei ole mikään saavutus, vaan sen asian olisi luullut olevan kunnossa koko ajan. Varsinkin kun kaveri oli ennen nykyistä pestiään vastuussa IFK:n junioripuolesta.
  Toki tärkein kysymys on, miten joukkue saadaan pärjäämään parhaiten tulevaisuudessa. Onko Nybondas nyt nykyisillä taidoillaan siihen sopiva mies? Onko nykyinen hallitus pätevä? Jossainhan se vika on, kun menestystä ei tule kuin kerran kymmenessä vuodessä. Muuten ollaan sijoilla 6-10.
   
 12. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin, kun aina puhutaan niistä "vakaista" liigapelaajista, niin olisi virkistävää välillä puhua "vakaista" liigajoukkueista, joihin ei IFK kyllä selkeästikään -ja ihan kohtuu hyvistä tilastoistakaan riippumatta- kuulu! Tekemisessä on aina vähän sellainen laiska ja sekava maku, ja juuri sellainen mikä syntyy kun pääsee takomaan rahaa suojatyöpaikalla, joka taas kertoo enemmän tekijästään kuin järjestelmästä. Kukaan ei kiellä tekemästä hyvää työtä, mutta IFK:ssa ei koskaan tehdä kyllä yhtään enempää kuin on tarvis. Poislukien ehkä toimari, jonka näytöillä uskon kaverin kyllä tekevän työnsä ihan tosissaan. Muista en kyllä sitten olekaan enää niin varma. Tokihan jollakin voi olla tästä eri fiilis, tai jopa tieto, mutta tältä se tänne minun suuntaani kyllä näyttää. Olen kuitenkin mielelläni väärässä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2017 klo 16.50
 13. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näin se on. Muistan kuinka Kekäläinen aikoinaan haastattelussa totesi, kuinka HIFK:ssa oli hänen tullessaan country club meininki ja Kekäläinen selitti asian niin, että joukkueessa oltiin tyytyväisiä keskinkertaisuuteen ja siihen että ilman liikaa rasitusta palkka tuli ajallaan. Ensitöikseen Kekäläinen palkkasikin valmentajksi Eavesin, joka kuuleman mukaan rupesi vaatimaan sellaista työntekoa ja sitoutumista, johon ei oltu totuttu. Seuraavalla kaudella samalla linjalla jatkoivat Westerlund & Summanen. Em. herrojen ja Kekäläisen lähdettyä oli hyvin nopeasti paluu lähtöruutuun. Siellä on saattanut olla jotain Sheddeniä lyhyenä poikkeuksena, mutta vasta K. Jalonen palautti työnteon ja urheilullisuuden seuraan. Mutta kuinka ollakaan Jalosen lähdön jälkeen oli taas vuorossa romahdus ja paluu lähtöruutuun. Törmäsellä on valmennuksessaan kiistattomia ansioita, muttei tosta touhusta nyt varsinaisesti paista urheilullisuus, ammattimaisuus ja se että hommaa viedään koko ajan oikeaan suuntaan. Ei ole kyllä Törmäsellä mitään UTJ:n tukea tai esimerkkiäkään. Hankala paikka valmentajalla onnistua.

  UTJ:n pitäisi olla se joka vastaa siitä, että toiminta on huippu-urheilussa vaadittavalla ja liigan ykkösseuran titteliä tavoittelevan joukkueen tasolla. UTJ johtaa omalla toiminnallaan ja esimerkillään sillä asenteella, että minkäänlaista lipsumista tässä kohtaa ei saa tapahtua. Kekäläinen tämän tajusi ja otti sen ykköstehtäväkseen. Nybondas? Sallikaa mun nauraa. Ei voisi laiskanpulskeampaa kuvaa tekemisestä saada.
   
 14. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Niin Jalosen jälkeen tuli Matikainen ja oltiin kilpailukykyisellä joukkeella, mutta paskalla valmentajalla liikenteessä. Sen jälkeisiä kuvioita ei jaksa jauhaa kun ne on käytä miljoona kertaa, Ja nämä keskustelut Nybondaksen kenkimisestä on aivan turhia koska sellaista ei tule tapahtumaan ennen kuin herra itse haluaa. Itseä vaan hieman häiritsee se asia kun pelataan paskasti niin sekin on Nybondaksen vika. Ei vain mene omaan jakeluun,
   
 15. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Nybondas ei rakentanut joukkuetta, jolla olisi mahdollisuudet finaalipaikkaan/mestaruuteen/Tapparan kaatamiseen. Sillä ei ole vitunkaan väliä, että rakensi joukkueen jolla voi kaataa Kärpät tai TPS:n, sillä mestaruutta tässä pitäisi tavoitella eikä mitään helvetin neppailupronsseja.

  Suhtaudun todennäköiseen tulevaan pronssipeliin kuin Jere Karalahti, ei kiinnosta paskaakaan.

  Lainaus:
  On.

  Lainaus:
  Reserviä kolmos- ja nelosketjuihin, kyllä. Ei kahteen ekaan ketjuun, ei pakistoon eikä mv-osastolle. Vasemmat laiturit aivan paskoja, sentterit kahden hankinnankin jälkeen vähän huonosti roolitettuja ja tasapaksuja (Hintz olisi parempi laiturina). Bäckström ei pysy kasassa, Myllypuro ei ole maalivahti vaan maskotti ja Halonen vielä aivan liian nuori ja kokematon. Reserviä on ainoastaan osastolla Luttinen-Petrell-Partanen-Kantola-Tuomisto-Tamminen-Åsten-Ikonen.

  Lainaus:
  Siten, ettei ole tullut mitään menestystä, vaikka operoi huippubudjetilla. Tämä on sangen helppoa matematiikkaa.

  Lainaus:
  B2-mestaruus, ei B-junioreiden. Termi "mitalipelit" on aivan yhtä tyhjän kanssa. Se että päätyy pronssipeliin ei ole menestystä, eikä siitä pitäisi edes mitään mitalia saada (tai sitä ylipäänsä pelata).

  Lainaus:
  Ainoastaan Nybondas itse voisi olla tajuamatta tätä. Koska hän on epäonnistunut aivan täysin tehtävässään.
   
 16. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  Ketä ihmeitä siellä pitäis olla rekryttynä että oisit tyytyväinen? Pistä vaikka varjojoukkue samalla budjetilla. IFK:lla on nykyliigaan aivan riittävä kokoonpano, siitä ei vaan saada irti riittävästi.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näin naapurista kommentti. Se on juuri näin!
   
 18. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Osittain samaa mieltä joo. Onhan jengi paperilla kova, mutta koottu päin vittua. ykkössentteri Johansson ja ykköspakki Eronen floppeja. IFK:n jengi ei ole edes paperilla millään osa-alueella(mv, pakit, laiturit, sentterit) parempi kuin Tapparan. Silti meidän jengi on kaikilla osa-alueilla kalliimpi.

  Todetaan nyt vielä, että kausi mennyt ihan reisille, mutta silti ollaan välierissä. Olen aivan helvetin tyytyväinen, että voi sanoa kauden olleen paska ja silti ollaan neljän parhaan joukossa. Jos saataisiin nostettua nyt se normitaso sinne , että ollaan aina välierissä.
   
 19. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No jo pelkästään se että kolmosketjun laituri palkataan ykkösketjun maalintekijäksi SM-liigan isoimmalla palkalla, on väärin kokoamista.
   
 20. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lemiööllä nyt vähän karkaa realismi lapasesta tappion hetkillä. Kyllä se varmasti tajuaa että väite siitä että nykyrosteri on niin huono ettei sillä ole mahdollisuutta menestyä, on täysin älytön. Eipä siinä, kelläpä meistä ei nyt olisi ainakin vähän "kaikille kenkää" huulilla.
   
 21. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Ei kyllä se nyt vain niin menee, että väitteeni on täysin faktapohjainen eikä älytön. Realismi ei ole karannut minulta, vaan siltä joka uskoi tuohon rosteriin.

  Nybari ei rakentanut joukkuetta, joka voi voittaa Tapparan = Nybari ei rakentanut joukkuetta, jolla voi menestyä.
  Ynnämuusijat eivät ole menestystä. Mestaruus on menestystä.
   
 22. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  - Jos IFK häviää keskiviikkona nolosti: Nybondasin tai Stögön suoritusta ei voi pitää kelvollisena.
  - Jos IFK voittaa keskiviikkona ja häviää torstaina: Nybondasin tai Stögön suoritusta ei voi pitää riittävänä.
  - Jos IFK tasoittaa sarjan torstaina ja häviää game seiskan: ehkä Stögön, muttei edelleenkään Nybarin suoritusta voi hyväksyä.
  - Seiskasta jatkoon ja jotain Darwinin tasoista todistusta siitä, että Nybari todellakin tiesi jotain mitä me ei nyt nähdä... Sitten EHKÄ synninpäästö molemmille. Eiköhän siihen silti vaadittaisi jopa se mestaruus.

  Näen prosentit noin 45-45-9-1. We are the 1%?
   
 23. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kovaa tekstiä Lemööltä. Osittain toki samaa mieltä kanssasi, mutta kyllä mä tän kauden HIFK:n otteiden jälkeen näin riittävän valon tunnelin päässä jo selvittyämme Kärpät sarjasta Playoffeihin. Kaikki muu tästä paskasta kaudesta on ollut vain ja ainoastaa plussaa.
  TPS:n kaatamista auttoi Selinin outo peluuttaminen ja vanhat jarrut alkoivat sakkaamaan sekä muutenkin pelillisesti TPS ryssi tuon sarjan ihan itse
  Enemmän siinä TPS:n huonoutta oli kuin meidän hyvyyttä. Toki mitään pois ottamatta itse HIFK:lta, siltä tsempistä ja pleijareihin piristymisestä.

  Törmäsen (tai kuka vittu siellä nyt naruista vetääkään?) pelifilosofia ei vain enää riitä, kun vastassa on robothockey. Päätä kun hakkaa kolme kautta seinään, niin pitäisi tajuta lopettaa ja kokeilla erilaista lähestymistapaa. Ehkä joku muu valmennusporukka sen vielä keksii tulevaisuudessa.
   
 24. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  En mä varmaan kovin tarkkaan osaa budjetteja arvioida, mutta joku tällainen ois varmasti menestynyt paremmin:

  Hintz - Platt - Rask
  Pihlström - Leino - Haataja
  Puustinen - Elkins - Ikonen
  Åsten - Virtanen - Petrell/Luttinen
  Mieho, Tamminen, Tuomisto, Jääskä, MPS

  Melart/Järvinen/Rissanen - Murphy/Zidi/parannettu O'Connor
  Grillfors - Kousa
  Finley - Heiskanen
  Generous
  Kaski
  Salmela

  Lankinen
  Norja
  Bäckström
   
 25. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Kyllä mä olen Lemieauxin kanssa samaa mieltä, että joukkue ei lähtökohtaisesti ollut kauhean hyvä.
  1. kentän pakit jäi hommaamatta ja se näkyy joka pelissä.
  Potentiaalia on toki parempaan, mutta niin on joka joukkueessa. Ei joukkuetta voi niin rakentaa, että olettaa kaikkien pelaavan elämänsä kaudet, vaikka suunta osoittaakin osalla alaspäin ja osa veti juuri viime kaudella elämänsä parhaan kauden. Osa epäonnistuu aina. Näin se menee kaikilla. Hyvin organisoitu joukkue ja oikein vaativa, mutta kannustava organisaatio pystyy minimoimaan riskit toki. IFK ei ole tämänlainen hyvin johdettu joukkue. Stögö on peluuttanut joukkueella silti paljon huonompaalätkää kuin tuolla materiaalilla tulisi saada aikaan, mutta se ei tarkoita, että IFK:n joukkue olisi voittanut toisella valmentajallakaan. Kyllä se runkosarjan yhdeksäs sija tuli ihan syystä. No... kausi jatkuu vielä. Toivotaan parasta.