Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Johannes, 05.02.2008 klo 12.02.

 1. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Nybondas on ollut nyt melkein 24 tuntia HIFK:n Utj. Onnittelut Nybondasille vaativasta tehtävästä HIFK:n organisaatiossa. Eikö Nybondas ole jopa HIFK:n lätkäjengin historian ensimmäinen päätoiminen Utj. Minusta Nybondas ansaitsee oman ketjun jatkoaika-keskusteluun, jossa käydään läpi hänen tekemisiään, niin keskeinen merkitys urheilutoimenjohtajan onnistumisella tehtävässään HIFK:n lähivuosien urheilupuolen menestykselle on. Ehkä pääsemme jossain vaiheessa jopa tilanteeseen, jossa kannattajien suuntan Utj on paljon merkittävämpi henkilö kuin Tj, joka keskittyy talouspuolen kannattavuuden kehittämiseen ja jää meille kannattajille etäisemmäksi henkilöksi kuin Utj Nybondas.

  Vielä ei ole aika arvioida Nybondasin onnistumista HIFK:n urheilutoimenjohtajana, mutta ehkä joku voisi jo syventää millainen henkilö Tom Nybondas on ja mitä edellytyksiä hänellä on hoitaa menestyksekkäästi Utj:n tehtäviä HIFK:n jääkiekkojoukkueessa.
   
 2. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Mielestäni sellainen kaveri kuin Jarmo Kekäläinen on operoinut kutakuinkin samoin toimenkuvin HIFK:ssa kun mitä Nybondas nyt, tittelistä en mene vakuuteen.
   
 3. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Lainaus:
  Heh, niin se taisi muuten olla. Kekäläinen oli tietenkin HIFK:n ensimmäinen urheilutoimenjohtaja vuodet 1996-99, en minäkään kyllä muista mikä hänen tittelinsä silloin oli, mutta eihän sillä ole mitään merkitystä.
   
 4. Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,ARSENAL
  Nybondaksesta

  Tom Nybondas on erittäin hyvin hoitanut postinsa IFKn junnupuolella. Olen varma, että tällä hetkellä IFKn junnujengeissä ollaan erittäin tyytyväisiä tähän päätökseen, että Nybondas UTJ:ksi nimitettiin.
  Löytänyt/scoutannut lukuisia pelaajia IFKn junnuihin, jotka ovat kehittyneet sitten MUISSA liigajoukkueissa hyviksi runkopelaajiksi ja tähdiksi (mm.Bäckström,Viitaluoma,Hirso,Vihko,Salmelainen, Loppi,Enlund etc.).
  Lista on lähes Helsingin seudun puhelinluettelon mittainen. Usea Nybondaksen junnuista on myös suunnannut suoraan rapakon taakse (mm. Bobby Nyholm) ja menestynyt siellä junnusarjoissa hyvin. NHL pelaajia kuuluu myös hänen 'kaartiinsa', mm. Ruudut.
  Paluumuuttajia on varmasti tulossa takaisin. Eikä varmasti yhtään vapaamatkustajaa IFKssa hänen aikanaan hyväksytä.
  Hyvä päätös IFKlta. Olisi saanut vaan nimitys tapahtua jo aiemmin. Heti Keklun kauden jälkeen.
   
 5. Jake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Kyllä Kekäläisen titteli taisi juuri urheilutoimenjohtaja olla.

  Ensi alkuun todettakoon, etten tunne Nybondasta henkilökohtaisesti ollenkaan. Mutta mitä nyt olen Kollien meininkiä vajaat 10 vuotta seurannut, niin mielikuva kundista on todella positiivinen. Voisin melkein väittää IFK:n olevan parhaiten hoidettu juniorijoukkue Suomessa. Ehkä menestys ei ole ollut niin hyvää, kuin olisi voinut odottaa, mutta siihen on osittain syynä liigajoukkue. Tällä meinaan sitä, että parina kautena Kollien loppukautta on sotkettu sillä, että sen avainpelaajia on kuormitettu sekä liigassa että ASM:ssä. Tällainen kausi oli mm. 00-01, kun runkosarjassa ylivoimainen Kollijengi hävisi lopulta Tapparalle finaaleissa, kun koko kauden loistaneet Viitaluoma, Vihko, Grunn jne. oli ajettu loppuun raskaassa Ilves-sarjassa aikaisemmin. Lopulta se mestaruuskin tuli kaudella 02-03 ylivoimaisen esityksen jälkeen. Ehkä Kuitusen jälkeen menestys on ollut vähän heikompaa, kuitenkin viime kaudellakin Kollit tiputti Jokerit tiukoissa puolivälierissä ja hävisivät tuleville mestareille, Pelicansille viidennessä välierämatsissa.

  Kollien pelityyli on ollut todella yleisöystävällistä. Se on näkynyt myös yleisömäärissä, kun Kollien yleisömäärät ovat olleet pääsääntöisesti ASM:n suurimpia. Kollit pelaavat myös toista kautta omassa hallissaan, LG Areenassa, jollaista ei taida muilla A-junnujengeillä olla. Lisäksi Kollit ovat käyneet ainakin kaksi kertaa harjoitusturnauksissa rapakon takana ennen kauden alkua, joista on varmasti karttunut paljon hyviä kokemuksia nuorille pelaajille. Junnuorganisaatiosta on paistanut viime vuodet tekemisen meininki ja se on toteuttanut villejäkin ideoita, kuten tämä LG Areena. Asia, mitä liiga-IFK ei ole tehnyt sitten Kekäläisen. Ja eikös Kekäläinenkin saanut aikoinaan lähteä osittain siksi, että hänen IFK:n tulevaisuuden visiot olivat liian rajuja Frankille ja varsinkin Heinolle?

  Henkilökohtainen kokemus Nybondaksesta on parin vuoden takaa. Laitoin hänelle sähköpostia, jossa ilmaisin huolestumiseni IFK:n silloisesta tilanteesta. Joukkueesta oli lähtenyt juuri monia omia kasvatteja (Hirschovits, Häppölä, Ramstedt, Enlund) eikä uutta valmentajaakaan oltu palkattu Sheddenin tilalle. En uskonut saavani vastausta emailiini, korkeintaan parin rivin mittaisen viestin. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt, kun Nybondas soitti minulle pari tuntia tämän jälkeen. Kävimme rakentavan keskustelun IFK:n tulevasta kaudesta ja hänkin oli pahoillaan IFK:n menetyksistä, mutta ei tietenkään moittinut sanallakaan Matikaista näistä. Olin todella otettu tästä.

  Minulla on myös vahva epäilys, että myös Nybondas seuraa ja jopa kirjoittaa tälle palstalle. Uskon, että tulemme käymään paljon rakentavampaa keskustelua seurajohdon kanssa tulevaisuudessa kuin mitä tähän mennessä on käyty.
   
 6. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Sellainen juttu/kysymys vaan heräsi, että minkäköhän sortin mies Nybondas tulee olemaan pelaajien hankkimisessa joukkueeseen. Se jo tiedään, että hän varmaan saa houkuteltua omia junnuja takaisin historiansa takia, mutta mites tuo muiden pelaajien bongaus, kuten esim. ulkomailla pelaavat suomalaiset (ei ifk-taustaiset) ja ulkomaalaisvahvistukset.

  Jotain kommentteja haluaisin liittyen hänen mahdolliseen ammattitaitoon tulevassa tehtävässä... ja kommentteja myös hänen luonteestaan. Eli onko sopivaa röyhkeyttä, kunnianhimoa, tietotaitoa yms. joita tuolla pallilla tarvitsee.
   
 7. Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,ARSENAL
  Lainaus:
  Sen tiedän, että Nybondaksella on Pohjois-Amerikkaan 'hyvät piuhat'. Ei niitä IFKn A-junnuja ihan tsägällä sinne turnauksiin kutsuta. Uskon, että aika hyvin on scouttaus puoli nimenomaan nuoriin 'nikkari' pelaajiin kunnossa. Tulee kyllä vetämään himaan päin uusien pelaajien hankinnassa. Tosin uudella valmennusryhmällä on tottakai myös sanansa sanottavana, kun uusia pelaajia meille hankitaan.
  Nybondaksen kielitaidosta tiedän sen verran, että puhuu hyvin 'båda och'. Englantia tottakai myös hyvin.
   
 8. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tämä mietityttää minuakin, mutta toisaalta tuskin Nubondasin tarvitsee näitäkään juttuja ihan yksinään ratkaista, sillä varmasti myös päävalmentaja haluaa ja suorastaan vaatii päästä näihin juttuihin vaikuttamaan. Eli kyllä näkisin kokonaisuutena Nybondasin onnistumismahdollisuudet tehtävässä aika hyvinä, ei hän ole yksin, apuja tulee.
   
 9. Brewer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,ARSENAL
  Lainaus:
  Nimenomaan! Voi keskittyä rauhassa pelin ja pelaajien tsekkaamiseen, eikä tarvitse koko ajan miettiä onko kaikilla sponssi- ansseilla tarpeeksi konjakkia laseissaan ja onko lasagnessa tarpeeksi valkosipulia.
   
 10. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Ok. Aiemmin on yleisesti puhuttu vain Nybondaksen hyvistä väleistä omiin kasvatteihin, mutta muut asiat ovat jääneet hieman taustalle. Toki on selvää, että ensimmäistä kertaahan hän lähtee UTJ:n saappaisiin. No, aikanaan selviää herran kyvyt tossa postissa. Kovin paljon huonommin ei edes voi enää urheilullisesti menestyä noilla nappuloilla (vrt Penan aika joka paikan höylänä), joten toivotaan onnea ja parempaa menestystä uudelle TJ:lle ja UTJ:lle.
   
 11. HJL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
  Lainaus:
  Tämä on asia, joka minua miellyttää eniten. Nybondasin duuni on nimenomaan peli ja pelaajat. Rahanhankinnan ja budetit jne. hoitaa ihan toinen ihminen. Väittäisin rohkeasti, että jopa Pentti olisi tehnyt vähemmän huteja, jos hänellä olisi ollut enemmän aikaa skouttaukseen. Joka keväinen Tsekin reissu ja agenttien mainokset ei oikein riitä.
   
 12. rossoblu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Eiköhän näistä ainakin Bäckström ja Hirso ole vanhempineen kävelleet ihan itse IFK:n junnutreeneihin, luultavasti muutama muukin.

  Taisin joitakin vuosia sitten itsekin ehdottaa Nybondasia mahdollisena nimenä (U)TJ:n paikalle. Nyt olen hiukan epäileväisempi, koska IFK:n junioritoiminta on jonkin verran hiipunut noista vuosista.
   
 13. -39- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  J.Ruutu, MG & Stadin Kingit
  Junioritoiminta ei ole kyllä hiipunut hirveästi, onneksi, nykyään sen oiken käyttäminen tuntuu olevan vaikeaa valmentajilla ja korkeammalle taholle. Uskon että junioritoiminta toimisi paremmin selkeässä yhteistyössä liigajoukkueen kanssa nyt Nybondaksen esiin astumisen johdosta. On meinaa menetetty liian monta pelaajaa pois Hifk:sta, ovat sitte aikanaan puhjenneet kukkaan toisaalla.
   
 14. Pluto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nybondas on kieltämättä hoitanut postinsa ihan kelvokkaasti. Kolleihin ja koko A-junnujen sarjaan on tullut uusia tuulia nimenomaan hänen ansiostaan. Pelaajien scouttauksesta on toisaalta aina vaikea sanoa mikä hänen ansiotaan on ja mikä ei. Useimmat pelaajat pääkaupunkiseudulta kuitenkin päätyvät johonkin suurseuroista, jos haluavat tosissaan ylöspäin. Kolleihin on myös eksynyt pelaajia myös ns. vahingossa tryout-leirin kautta, kuten esim. I. Pikkarainen ymmärtääkseni. Toki näitä puhtaita scouttauksiakin on, kuten Bobby Nyholm.

  Viime aikoina tällä scouttaussaralla tuuli on ollut enemänkin poispäin kuin sisäänpäin. Tuntuu hieman siltä, että junnuorganisaatio olisi jäänyt edelleen 87-ikäluokan yltäkylläisyyden illuusioon. Totuus on kuitenkin siinä, että tällä hetkellä junnuissa on kansallista huippua todella niukasti. Olisi ihan mukava kuulla Nybondasin oma mielipide tilanteesta tällä hetkellä ja kuulla, että mitä hänen mielestään organisaatiossa on tehty oikein ja mitä väärin. Voisiko olla esim. mahdollista, että Sallisen veljekset pelaisivat edelleen HIFK:ssa Bluesin sijaan ja kuinka tarkkaan HIFK seuraa jossain vaiheessa junnu-uraa ykkösjoukkueeseen mahtumattomien pelaajien kehitystä muualla, kuten esim. Roope Ranta.

  Nyt Nybondasilla on näytön paikka isommissa ympyröissä ja on erittäin mielenkiintoista mitä hän saa aikaa. Penttiä huonommin se ei voi varmasti mennä, mutta HIFK:n palauttamiseen omalle paikalleen vaaditaankin paljon enemmän. Sinänsä lähtötilanne on hyvä, koska Nybondas omaa suhteita moneen suuntaan ja on päässyt näkemään monia scoutattavia kavereita junnuvuosista lähtien. Vaikka monet jaksavatkin Ahtolaa dissata, niin minun mielestäni hän oli hyvä löytö Nybondasilta tälle kaudelle ja toivottavasti vielä useammallekin. Mielenkiinnolla jään myös odottamaan Nybondasin viimeisimmän junnuscouttauksen, Veli-Matti Talosen, tulevaisuutta. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen "ongelmapelaaja", mutta näistähän meillä on hyviä kokemuksia ennenkin.
   
 15. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Huomenta Tom Nybondas, uusi viikko uudet kujeet.

  Toivoisin, että luopuisit Penan kivikautisesta tyylistä tiedottaa HIFK:n asioista. Jos HIFK on tehnyt nykyisten pelaajien kanssa jatkosopimuksia, voi niistä ihan hyvin tiedottaa jo nyt, eikä jollain ihmeellisellä kauden päätösristeilyllä, josta ne on totutusti valuneet pullopostin nopeudella rantaan kesken laivamatkan.

  Jos taas joku kilpailevan joukkueen pelaaja tai valmentaja on palkattu ensi kaudeksi HIFK:hon, niin sellaista et tietenkään voi tiedottaa kesken kauden, elleivät kaikki osapuolet, joihin kuuluu siirtyjän nykyinen seura, suostu tiedottamiseen jo nyt.

  Siirrä Tom Nybondas HIFK:n tiedottaminen vuoden 2008 vaatimusten tasolle, kiitos.
   
 16. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  ...mutta laita kuitenkin siitä tietoa jonkun saunakaverisi kautta Veikkaajalle/Iltalehdelle/Iltasanomille jos on mahdollista että kohtaamme pudotuspeleissä tai että siitä olisi kilpailjoille muuten vain haittaa. Tämähän on maan tapa johon meidänkin on mentävä mukaan.

  Nimimerkillä sheddenwesterlunsummanen jokereihin
   
 17. Kuvernööri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Käytin äsken ensimmäistä kertaa haku-toimintoa, mutta en siitäkään huolimatta löytänyt Älä Töni Tomppaa, Tomppa on mun kaveri-ketjua. Vaikuttaa siltä että Tomppa pääsee aivan puskista iskemään toimarina, hyvä niin. Ensimmäistä massiivista tiedotustilaisuutta (tm Virmanen) odotellessa.
   
 18. Meedio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chigago BlackHawk , CSKA
  Tämän päivän veikkaajassa olevan haastattelun perusteella tuntuu olevan mies jolla jalat maassa. Haasteita edessä ja toivon kyllä että onnistuisi loistavasti.
   
 19. tompo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämän päivän Urheilulehdestä saa taas aivan toisenlaisen kuvan. Kumpi on oikeassa P.Sihvonen vaiko Veikkaajan edustaja...kas siinä kysymys.

  Pieni ote Sihvosen tekstistä:

  "Tom Nybondasia kuvaillaan HIFK:n sisälläkin "arrogantiksi kukkopojaksi". Hänen vahvuuksiinsa ei ole koskaan kuulunut toimiva ihmissuhdejohtaminen. Nybondas on jäänyt HIFK:ssa työskennelleille "ulkopiiriläisille" - olivat nämä sitten päävalmentajia, valmentajia tai pelaajia -hieman ylimisen oloisena suomenruotsalaisena oudoksi linnuksi."

  Että sillai...
   
 20. pXi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, EPS
  Valmentajat ja pelaajat ovat joukkueen "ulkopiiriläisiä"? Kyllä mä olen lukenut em. ryhmät aina sisäpiiriläisiksi.

  Vain on Nybondas ylimielinen kukkoilija ja vielä...huhhuh...SUOMENRUOTSALAINEN! Tuollaisia määrittelyjä en olekaan ennen kuullut HIFK:sta.

  Oliko Urheilulehdessä edes haastateltu Nybondasta?
   
 21. Metukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nybondas osaa kyllä antaa itsestänsä ylimielisen kuvan henkilöille jotka eivät häntä tunne. Tämän on huomannut moni Hifkin juonioritoiminnassa mukana ollut. Joidenkin mielestä kusipää, joidenkin mielestä ei. Yleensä ne jotka tuntevat hänet paremmin pitävät hyvänä tyyppinä. Tämä siis kuultu henkilöiltä jotka ovat olleet mukana Hifkin juniorijoukkueiden valmennuksessa. En kuitenkaan usko, että Nybondas yltää ylimielisyydessään lähellekään Penaa - sen huomaa jo julkisuuden lausunnoissa.
   
 22. punaiset_lasit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ari Gold
  Arrogantti suomenruotsalainen ja vielä ylimielinen! Tää on niin match made in heaven.
   
 23. tompo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tähän kelpaa vain lyhyt ja ytimekäs vastaus: EI!
   
 24. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Epäilen, että Tom Nybondas ei ole suostunut Urhelulehden haastateltavaksi, vaikka pyynnön on esittänyt itse Jukka Rönkä. Kyllähän sitä sen jälkeen muututaan Urheilulehdessä "arrogantiksi kukonpojaksi".

  Arvaan asian, en tiedä.
   
 25. jarne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ULUVFC #52
  Lainaus:
  Juuh ja tämän perusteella varmaan on revitty otsikko (tänään huomasin) "HIFK menossa ojasta alliikkoon!". Siis mitäs svittua, onko tapahtunut jotain mitä minä en tiedä?

  Viimeksi eilen vilkaisin Sihvosen sepustuksia suorassa lähetyksessä ja siellä hän kommentoi erittäin positiiviseen tapaan IFK ympärillä pyöriviä huhuja.