Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus
Bafforosso
Viimeksi havaittu:
18.04.2019 klo 17.18
liittynyt:
04.07.2013
Viestejä:
1 101
Saadut tykkäykset:
204
Kaupunki:
Espoo
Ammatti:
Apulainen

Bafforosso

Jäsen, sijaintina Espoo

Bafforosso nähty viimeksi:
18.04.2019 klo 17.18
 • Jäsenen Bafforosso profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Espoo
  Ammatti:
  Apulainen
  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Isoisä oli mukana perustamassa muutamia seuroja Helsingin seudulla ja osallistui 1911 MM- 1912 Olympiakisoihin sekä vielä 1930-luvulla MM-kisoihin. Isä oli ikuinen jäsen HIFK:ssa, itse olen saanut kannatuksen siis perintönä. Synnyin Helsingissä ja pidän iteäni edelleen stadilaisena ja rakastan stadin slangia. Pidän rehellisyyttä, peräänantamattomuutta ja suvaitsevaisuutta tärkeinä.

  Olen urheillut lähinnä harrastetasolla ja ollut penkkiurheiija monissa lajeissa, jääkiekon ollessa ikuinen ykkönen. Lisäksi nykyään kävely luonnossa.

  Allekirjoitus

  '897 - not before,
  not after
  but ever since!