Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus
Bafforosso
Viimeksi havaittu:
18.07.2019 klo 16.09
liittynyt:
04.07.2013
Viestejä:
1 154
Saadut tykkäykset:
259
Kaupunki:
Espoo
Ammatti:
Apulainen

Bafforosso

Jäsen, sijaintina Espoo

Bafforosso nähty viimeksi:
18.07.2019 klo 16.09
 • Jäsenen Bafforosso profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Espoo
  Ammatti:
  Apulainen
  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Isoisä oli mukana perustamassa muutamia seuroja Helsingin seudulla ja osallistui 1911 MM- 1912 Olympiakisoihin sekä vielä 1930-luvulla MM-kisoihin. Isä oli ikuinen jäsen HIFK:ssa, itse olen saanut kannatuksen siis perintönä. Synnyin Helsingissä ja pidän iteäni edelleen stadilaisena ja rakastan stadin slangia. Pidän rehellisyyttä, peräänantamattomuutta ja suvaitsevaisuutta tärkeinä.

  Olen urheillut lähinnä harrastetasolla ja ollut penkkiurheiija monissa lajeissa, jääkiekon ollessa ikuinen ykkönen. Lisäksi nykyään kävely luonnossa.

  Allekirjoitus

  '897 - not before,
  not after
  but ever since!