Tinder – statsit & keskustelu

Nordis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä, muutama on.
Voit laittaa kuvia pareista tähän tai yksityisviestinä, niin katsotaan. Todennäköisesti aliarvioit miehet 6/10, jos 9/10 nainen oikeasti seurustelee 6/10 miehen kanssa, niin heti ensimmäisenä tulee mieleen miten nainen hyötyy miehestä.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Riippuu, mitä tarkoitetaan ”seuranhaulla”.

Isompi volyymi ei johda automaattisesti parempaan laatuun.

Pitäisi myös eritellä, puhutaanko seksistä vai parisuhteesta. Tai ylipäänsä siitä, millaista seksiä tai parisuhdetta kukin tavoittelee tai saavuttaa.

Miehen näkökulmasta jokainen kohtaaminen on käytännössä riskitön. Jokainen sänkyreissu myös johtaa ”tyydyttymiseen”.

Naisen näkökulmasta pitää miettiä, saako riesakseen ikävän stalkkerin, uskaltaako päästää kotiinsa, joutuuko huijatuksi tai hyväksikäytetyksi jne. Raskauden riskikin on periaatteessa olemassa, vaikka ehkäisyä käyttäisikin.

Näin ollen naiset ovat keskimäärin nirsoja ja miettivät päänsä puhki, onko se kiltiksi ja mukavaksi itseään tituleeraava ”Joni” oikeasti kikkelikuvia lähettelevä irstailija, naisilla pelaileva fuckboy vai parisuhdetta tavoitteleva herrasmies.

Mielestäni miehillä on jopa paremmat kortit käsissä, mikäli jaksaa nähdä vaivaa. Naisilla on etu sikäli mikäli haluaa nopeaa seksiä ilman kummempia satsauksia profiiliin.
Mitäs se mursuliini nyt taas höperöi? Ettei ole vaan ollut liian vahvaa akvaviittiä keskikesän riennoissa? Ethän toki meinaa, etteivät naiset osaisi olla stalkkereita, härskejä gold-diggereitä tai vaikkapa väkivaltaisia - eli jokainen tapaaminen ei todellakaan ole täysin riskitön miehen-kään kannalta.

Molempien osapuolten näissä kannattaa minusta tarkkana olla.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kai se ulkonäkökin on aika subjektiivinen asia. Ysin naikkonen saattaa toiselle olla kutosen naikkonen ja toistepäin.
Nimenomaan näin. Lisäksi ulkonäöllisesti 3/10 ja 8/10 ihmiset ovat ulkonäön puolesta suunnilleen samaa tasoa jopa niiden ihmisten silmissä, joiden ulkonäkömieltymykset ovat samankaltaisia. Siinä jakauman keskellä on kuitenkin loppujen lopuksi niin paljon enemmän populaa kuin ääripäissä. En tiedä näkevätkö miehet ja naiset nämä asiat eri tavalla, mutta heteromiehenä en osaa edes kuvitella valtaosasta miehiä, että millaiseen järjestykseen naiset ulkonäöllisesti heidät rankkaisivat. Tinderissä tietty korostuu se, että tuolle keskitason massalle miehet lähtökohtaisesti painavat sydäntä ellei naisen profiilissa tule ilmi jotain häiritsevää ja naiset lähtökohtaisesti painavat ruksia ellei miehen profiilissa tule ilmi jotain kiinnostavaa koukkua.

Miehen näkökulmasta jokainen kohtaaminen on käytännössä riskitön. Jokainen sänkyreissu myös johtaa ”tyydyttymiseen”.

Naisen näkökulmasta pitää miettiä, saako riesakseen ikävän stalkkerin, uskaltaako päästää kotiinsa, joutuuko huijatuksi tai hyväksikäytetyksi jne.
Nyt on ihmeellistä juttua. Naisten keskuudessa on paljon eri tavoin henkisesti epävakaita yksilöitä, joista voi saada monenlaista riesaakin.

Oma kokemus Tinderistä on aika vaatimaton. Puolisen vuotta sitten tein profiilin kehnonpuoleisilla kuvilla ja menikin monta viikkoa ennen kuin tuli yhtään mätsiä. Sitten mätsejä tuli vähän aaltoillen, siis ikään kuin pienissä ryppäissä lopulta jotain toistakymmentä. Keskustelut ei kyllä oikein edenneet mihinkään, mutta yksi syy sille oli se, ettei kukaan oikein oikeasti itseänikään kiinnostanut. Yhden kanssa olin joutua treffeille, mutta selvisin puhumalla, kun hän vähän alkoi epäillä olenko oikea ihminen ollenkaan, kun mulla oli kuulemma jotenkin niin jännä tapa kirjoittaa. Ei hän sitten halunnutkaan nähdä.

Yksikin oli muuten ihmeen tosikko, kun sanoi biossaan pitävänsä huonosta huumorista niin letkautin avausviestinä hänen olleen ensimmäinen nainen, jonka mätsäsin paskalla istuessa (mikä oli totta ja tuli mieleen siitä, että juuri edellisenä päivänä oli jossain iltapäivälehdessä ollut tinderaiheinen otsikko tyyliin "Olet luultavasti tavannut elämäsi tärkeimmän ihmisen paskalla istuessa" tjsp ja mä mietin, että mä en kyllä ole mätsännyt ketään paskalla, mutta sitten heti tuli mätsi, kun kerrankin kokeilin paskalla istuessa tinderiä selata).

Jossain vaiheessa lisäsin profiiliin edustavamman kuvankin, mutta yhtään mätsiä ei tainnut enää tulla ja alkoi tuntua siltä, että profiilini oli jo pakan pohjimmaisena. Noin kuukausi sitten päätin siksi ottaa uuden startin eli poistin profiilini peruuttamattomasti, poistin sovelluksen sekä latasin sovelluksen uudestaan ja tein uuden profiilin. Eikö tää ole se oikea toimintatapa vai oliko jotain muita koukeroita vielä? Lisäksi pyrin olemaan ohjeistuksen mukaan hieman ronkeli, eli en painanut liikaa sydäntä kaikille. Heti saman tien tulikin muutamassa tunnissa pari mykkää mätsiä ja 10+ tykkäystä, mutta algoritmit kuitenkin heittivät ilmeisesti profiilini saman tien taas pakan pohjalle, kun ensimmäisen päivän jälkeen ei ole tullut edes yhtään tykkäystäkään lisää, tai siis tykkäysten määrä ei ole noussut tasolle 25+ vaan jämähti tuohon 10+:aan, mitkä tuli hyvin nopeassa ajassa.

Vähän tylsää, että toi algoritmi toimii noin. On se algoritmi muutenkin kummallinen. Aiemmin huomasin, että Tinder tarjosi pakasta koko ajan vähitellen entistä huonomman näköisiä naisia, mutta sitten kun kävin toisella paikkakunnalla parin päivän ajan niin takaisin tultuani Tinder nostikin pakasta vuorokauden ajan ensin pelkästään helvetin kuuman näköisiä 19-vuotiaita ja seuraavana päivänä pelkästään helvetin kuuman näköisiä 21-vuotiaita. 20-vuotiaat se jätti välistä ehdottamatta.

Lopputuloksena siis, että ennen kuin Tinderiä oli olemassa niin sain treffeihin (en puhu mistään panotreffeistä) johtavaa järkevää keskusteluseuraa tavallisen järkevien naisten kanssa paremmin jopa iskuri.netin ja herkku.netin chatin kaltaisista paikoista. Nykyäänhän tuo Tinder on sellainen markkinajohtaja, että kaikki muut nettideittailusivustot ovat aika lailla täysin hiljentyneet jo vuosia sitten.

Itsellä on kyllä nykyään motivaatio tällaisiin seuranhakujuttuihin kaikin puolin todella alhaalla, mikä on tietysti aika huono lähtökohta yrittää tehdä millään tavalla ketään kiinnostavaa profiilia.

Ennen Tinderiä en ollut koskaan kokeillut mitään kuvallista nettiseuranhakua ja jotenkin tää kuvallisuus tai sen enempää Tinderin koko formaatti ei kyllä iske muhun. Oman ulkonäön väittäisin sinänsä olevan hyvää keskitasoa. Tavallaan Tinder on rehellisen paljastava siinä, että 99/100 naisesta näkee profiilin perusteella, ettei niille nyt oikeasti voisi ikinä edes olla mitään sanottavaa. Tämä sitten vähän johtaa siihen alhaisen motivaation noidankehään koko juttua kohtaan.
 

Heinz

Jäsen
Miehen näkökulmasta jokainen kohtaaminen on käytännössä riskitön. Jokainen sänkyreissu myös johtaa ”tyydyttymiseen”.

Naisen näkökulmasta pitää miettiä, saako riesakseen ikävän stalkkerin, uskaltaako päästää kotiinsa, joutuuko huijatuksi tai hyväksikäytetyksi jne. Raskauden riskikin on periaatteessa olemassa, vaikka ehkäisyä käyttäisikin.
Aika mielenkiintoinen oletus että jokainen kohtaaminen olisi naiselle riski mutta miehelle ei. Huijatuksi tuleminen, stalkkerit ym siitä vaan vaihtamaan sukupuolten roolia.

Näin ollen naiset ovat keskimäärin nirsoja ja miettivät päänsä puhki, onko se kiltiksi ja mukavaksi itseään tituleeraava ”Joni” oikeasti kikkelikuvia lähettelevä irstailija, naisilla pelaileva fuckboy vai parisuhdetta tavoitteleva herrasmies.
Tässä pitäisi ostaa ajatus että kiltteys ja mukavuus olisivat erityistä valttia Tinder-maailmassa. Ei ole kiltteyden puutteesta kiinni, jos kuvien ja profiilin perusteella tulee swaipatuksi vasemmalle. Kuvat tässä pelissä kuitenkin ovat se numero uno.

Sikäli kun ulkonäölle on tehty kaikki voitava, niin lähtisin enemmän siitä päästä miten tehdä profiilista ja viesteistä erottuvia ja mielenkiintoisia. Kohteliaisuus edellä meno kun kääntyy helposti tylsyyden puolelle. Mukavuus ja normi käytöstavat nyt luulisi löytyvän jokaisen suht järkevän varastosta.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Täällä oli muutamassa viestissä mun mielestä hyviä pointteja siitä, miksei se perusjamppa löydä sitä seuraa. Se on Ihan hyvä ajatus joskus tutkia syytä myös peilistä, eikä aina lähteä sille linjalle "mutku naiset".
Sanotaan omasta puolesta vaikka näin. Voin katsoa peiliin vaikka kuinka pitkään, mutta kroppa on kunnossa ja naama on kuitenkin se paras osa minua, niin en tiedä missä muussa voi mättää. Se on silloin joko minun kuvissa se ongelma, -tekstissä tai -molemmissa. Tai ehkä sitten on laitettava se oma six pack kuva Tinderiin ja ostettava Bemari josta myös kuvat Tinderiin. Sitten kuvat ison rahatukun kanssa ja kuva jostain vip huoneesta missä pörrää jotain julkkiksia samalla.

Siis voin rehellisesti sanoa myös, että jos lyön meikit naamaan niin näytän paremmalta kuin suurin osa suomalaisista naisista. Eli se on sitten varmaankin se seuraava tie. :D

Sanotaanko niin, että jos ruvetaan hiuksia halkomaan, niin ainakin 90% naisista on kaukana huippukropasta tai huippu naamasta (en itse edes hae mitään mallia ensisijaisesti). Miehillä on se, että lähtökohtaisesti löytyy ihan hemmetin suuri määrä miehiä, jotka panee lähes jokaista reikää kun otetaan kaikki 7 ylöspäin olevat naiset, jopa ne 9-10 miehet panevat näitä. On todella suuri määrä miehiä jotka panee jopa alle 7 naisa jos ei satu olemaan muutakaan tekemistä ja edelleen siellä voi olla joskus sitä A-tason miehistöä kun pitää vaan päästä tyhjentämään. A tason nainen ei pane 6-7 tai edes 8 miestä ilman että sillä on rahaa, mainetta tai mahdollisesti niin iso kulli, että pitää ainakin kerran kokeilla.

Ja tämä on se ongelma Tinderissä ja deittimaailmassa. Käytännössä tuo tarkoittaa juuri sitä kun on osoitettukin. Kaikki 7 ylöspäin (jopa alle 7) olevat naiset valitsevat harkiten kenelle antavat ja valitsevat sieltä ne 9-10 miehet. 8 ja 7 miehet pääsevät sitten silloin tällöin kiinni niihin 7 naisiin ja 6 miehet todennäköisesti joutuvat tyytymään pääasiassa 4 naisiin tai maksullisiin.

Ja en tiedä onko tämä ongelma ennemminkin suomessa, kun heti jos menen vaikka Espanjaan, Eestiin tai Venäjälle, niin alkaa ropista matchejä. Ja taso noissa maissa on muutenkin huomattavasti korkeampi kuin Suomessa. Että ehkä sitä tarvii muuttaa pysyvästi Tallinnaan.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Naisen näkökulmasta pitää miettiä, saako riesakseen ikävän stalkkerin, uskaltaako päästää kotiinsa, joutuuko huijatuksi tai hyväksikäytetyksi jne. Raskauden riskikin on periaatteessa olemassa, vaikka ehkäisyä käyttäisikin.

Näin ollen naiset ovat keskimäärin nirsoja ja miettivät päänsä puhki, onko se kiltiksi ja mukavaksi itseään tituleeraava ”Joni” oikeasti kikkelikuvia lähettelevä irstailija, naisilla pelaileva fuckboy vai parisuhdetta tavoitteleva herrasmies.
Jos se fuckboy on 9-10 mies, niin todennäköisesti nainen antaa ihan riippumatta onko se fuckboy, kikkelikuvien lähettelijä, vaimonhakkaaja tai stalkkeri.

Taas se seiskan kiltti ja mukava Joni nyt "ei vaan silleen sytytä" kun mulla on täällä Tinderissä juttua tämän 9 "vaimonhakkaaja" Tonin kanssa.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Vaikka miehen ulkonäkö on kunnossa, niin pielessä voi olla esimerkiksi tapa kirjoittaa tai puhua, tyyli, älykkyys, empaattisuuden puute jne.

Mitä itse olen naispuoleisten kavereiden tinderiä mielenkiinnosta pelannut, niin kyllä se miesten taso on tosi heikko. Jos naisista valtaosa on läskejä, niin miehistä valtaosa on henkisesti lapsia ja parisuhteeseen sopimattomia, minkä näkee jo kuvista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #_6

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Jos se fuckboy on 9-10 mies, niin todennäköisesti nainen antaa ihan riippumatta onko se fuckboy, kikkelikuvien lähettelijä, vaimonhakkaaja tai stalkkeri.

Taas se seiskan kiltti ja mukava Joni nyt "ei vaan silleen sytytä" kun mulla on täällä Tinderissä juttua tämän 9 "vaimonhakkaaja" Tonin kanssa.
Lähtökohtaisesti niiden hyvien ja mukavien miesten kannattaisi Tinderissä kamppailla eri naisista kuin ne fuckboit.

Olemalla mukava ja asiallinen löytää kyllä Tinderistä seuraa, mutta pitää silti olla itsevarma.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans & Kekäläisen CBJ
Oman kokemukseni perusteella Tinder vaatii onnistuakseen pientä panostusta/paneutumista. Esimerkiksi silloin kun itse käytin ko. sovellusta niin mietin omaan profiiliini tekstipätkän, joka alleviivaa omaa sarkastista luonnetta ja niputtaa yhteen Tinderprofiileissa nähtäviä stereotypioita. Dillet eivät tajunneet tuota sarkasmia, joten se toimi myös hyvänä esikarsintana. Paneutuminen puolestaan tarkoittaa sitä, että melkein jokaisella on siellä profiilissa jotain signaaleja tämän henkilön persoonasta ja siihen liittyvistä intresseistä, joihin kannattaa tarttua jollakin oivaltavalla tavalla (ei aina niin helppoa, tiedän).

Esimerkiksi jos jollain on profiilissa jotain sarkastisuuteen viittavaa, vastaa siihen sarkasmilla. Jos joku vaikuttaa elävän jonkin sortin eksistentiaalista kriisiä, lähde pohtimaan jotain universumin muotoutumista tai muuta vastaavaa pseudodiippiä shittiä. Tässä kuitenkin kannattaa ottaa huomioon se, että näinhän kannattaa tehdä vain siinä tapauksessa, jos sinua ei kiinnosta muu kuin dicksonin uittaminen kyseisen naikkosen konehuoneessa. Jos etsit jotain vakavempaa niin silloin heität hiuksista vittuun kaikki ne, jotka eivät istu sinun naisprofiiliisi. Esimerkiksi jonkin sarkasmin pystyy testaamaan suunnilleen ekassa viestissä ja jos vastaus on luokkaa "haha :D :D" niin tietää ettei yhteiselle tulevaisuudelle omakotitalossa/rivarinpätkässä ole pohjaa. Mutta se taas ei sulje pois sitä skenaariota, ettetkö voisi rummuttaa kyseisen tissieläimen aivoja pellolle, pyyhkiä kulliasi hänen uusiin Vallilan verhoihinsa ja lähteä hymyissä suin kotiin.

Faktahan se on, että miehen täytyy (pääsääntöisesti, ei aina) tehdä Tinderissä huomattavasti enemmän hommia kuin naisen, mutta sehän nyt on yhteiskunnan normiksi muodostunut muutenkin. Tinderissä kuvat ovat se esikarsinta, mutta sen jälkeen hyvällä verbaaliakrobatialla pääsee pitkälle.

Tsemppiä vaan kaikille sovelluksen parissa taisteleville. Osaa olla välillä erittäin vittumaista puuhaa (toki myös negatiivisessa mielessä).
 

Nordis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanotaanko niin, että jos ruvetaan hiuksia halkomaan, niin ainakin 90% naisista on kaukana huippukropasta tai huippu naamasta (en itse edes hae mitään mallia ensisijaisesti). Miehillä on se, että lähtökohtaisesti löytyy ihan hemmetin suuri määrä miehiä, jotka panee lähes jokaista reikää kun otetaan kaikki 7 ylöspäin olevat naiset, jopa ne 9-10 miehet panevat näitä. On todella suuri määrä miehiä jotka panee jopa alle 7 naisa jos ei satu olemaan muutakaan tekemistä ja edelleen siellä voi olla joskus sitä A-tason miehistöä kun pitää vaan päästä tyhjentämään. A tason nainen ei pane 6-7 tai edes 8 miestä ilman että sillä on rahaa, mainetta tai mahdollisesti niin iso kulli, että pitää ainakin kerran kokeilla.

Ja tämä on se ongelma Tinderissä ja deittimaailmassa. Käytännössä tuo tarkoittaa juuri sitä kun on osoitettukin. Kaikki 7 ylöspäin (jopa alle 7) olevat naiset valitsevat harkiten kenelle antavat ja valitsevat sieltä ne 9-10 miehet. 8 ja 7 miehet pääsevät sitten silloin tällöin kiinni niihin 7 naisiin ja 6 miehet todennäköisesti joutuvat tyytymään pääasiassa 4 naisiin tai maksullisiin.
Näin se on ja sitten 7/10 naiset kuvittelevat, että oma taso on se 9 tai 10 kun ovat joskus saaneet munaa A-tason mieheltä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kun yritysmaailmassa on tapana että ulkopuoliset yhtiöt laskevat eri toimijoille riippumattomat luottoluokitukset, niin pitäisiköhän tinderin kylkeen perustaa ulkopuolinen rating -laitos joka voisi reitata kummankin sukupuolen edustajat järjestykseen, jottei kukaan vaan kuvittelisi olevansa parempi kuin onkaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kun yritysmaailmassa on tapana että ulkopuoliset yhtiöt laskevat eri toimijoille riippumattomat luottoluokitukset, niin pitäisiköhän tinderin kylkeen perustaa ulkopuolinen rating -laitos joka voisi reitata kummankin sukupuolen edustajat järjestykseen, jottei kukaan vaan kuvittelisi olevansa parempi kuin onkaan.
Olin vuosituhannen alussa hotornot.comin moderaattorina.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Näin se on ja sitten 7/10 naiset kuvittelevat, että oma taso on se 9 tai 10 kun ovat joskus saaneet munaa A-tason mieheltä.
Näinhän se juurikin on.

Poistin Tinderin. Ajattelin nyt ihan oikeasti ottaa jollain tavalla käsiini tämän homman ja alan tutkia tarkemmin kun kiireiltäni ehdin, että minkälainen profiili olisi kaikista paras. Sitten kun saan siihen selvyyden, niin täytyy ottaa oikeanlaisia kuvia ja lisätä omanlaisen sekä rehellisen tekstin, mutta kuitenkin sellaisessa muodossa, joka herättää mielenkiinnon.

Ikävä kyllä hyvin vähän on aikaa pyöriä ravintoloissa tai paljon muissakaan paikoissa jossa livenä voi tavata naisia, kun suurin osa ajasta menee töissä, salilla (aika miespainotteinen sali), syödessä ja nukkuessa. Viikonloppuisin sitä aikaa on vähän enemmän, mutta yleensä silloinkin aika niukasti.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Pääsin vähän vilkaisemaan minkä tyyppisiä kuvia muilla miehillä on. Ja onhan ne näköjään juurikin ihan eri tasoa. Siis kuten arvasin, pitää panostaa niihin. Kun en elä Instagramissa enkä Facebookissa, niin ei ole toi kuvien ottaminen ihan sillä tasolla mitä pitäisi ja kyllä siellä oli monella ihan ammattikuvaajatkin olleet käytössään.

Eli aloitan tällä sitten kun seuraavan kerran luon tuonne tilin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #_6

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kun yritysmaailmassa on tapana että ulkopuoliset yhtiöt laskevat eri toimijoille riippumattomat luottoluokitukset, niin pitäisiköhän tinderin kylkeen perustaa ulkopuolinen rating -laitos joka voisi reitata kummankin sukupuolen edustajat järjestykseen, jottei kukaan vaan kuvittelisi olevansa parempi kuin onkaan.
Joku nettimaailman katkero keksisi kuitenkin, että "roskapankeille" pitää myöntää velkasaneerauksen sijaan bail-out. Sitten olisikin jo aika huomata, että koko Suomen parisuhdemarkkina on "too big to fail".
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Joku nettimaailman katkero keksisi kuitenkin, että "roskapankeille" pitää myöntää velkasaneerauksen sijaan bail-out. Sitten olisikin jo aika huomata, että koko Suomen parisuhdemarkkina on "too big to fail".
Jep, tai ressukat alettaisiin paketoida yhteen prime-luokan kavereiden kanssa, että menisi kaupaksi jonkun helmi-muijan kaverille tupla-treffeillä.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika mielenkiintoinen oletus että jokainen kohtaaminen olisi naiselle riski mutta miehelle ei. Huijatuksi tuleminen, stalkkerit ym siitä vaan vaihtamaan sukupuolten roolia.
Odotinkin, että tähän tartutaan.

Olen kyllä tietoinen, että hämäräveikkoja on kummallakin puolella aitaa. Tekstin ydinajatuksen takia oli kuitenkin välttämätöntä tuoda esille, millainen ero naisten ja miesten keskimääräisessä kokemusmaailmassa asian suhteen vallitsee.

Vai pelkäätkö sinä, että Janina, 22v, osoittautuu 57-vuotiaaksi Pirkoksi, joka lähettää graafisia kuvia genitaaleistaan? Entä uskaltaisitko päästää kotiisi Senjan, 25v, joka on kehunut sinut maasta taivaisiin? Mahtaisikohan Senja olla nuoria hyväuskoisia poikia hyväksikäyttävä renttu, joka kuivaa eritteensä Vallila-verhoihisi poistuessaan näyttämöltä?

Naisille relevantteja uhkakuvia, miehille ei niinkään.

Tässä pitäisi ostaa ajatus että kiltteys ja mukavuus olisivat erityistä valttia Tinder-maailmassa. Ei ole kiltteyden puutteesta kiinni, jos kuvien ja profiilin perusteella tulee swaipatuksi vasemmalle. Kuvat tässä pelissä kuitenkin ovat se numero uno.

Sikäli kun ulkonäölle on tehty kaikki voitava, niin lähtisin enemmän siitä päästä miten tehdä profiilista ja viesteistä erottuvia ja mielenkiintoisia. Kohteliaisuus edellä meno kun kääntyy helposti tylsyyden puolelle. Mukavuus ja normi käytöstavat nyt luulisi löytyvän jokaisen suht järkevän varastosta.
En väittänytkään, että kiltteys tai mukavuus olisivat valttikortteja. Edellämainitut attribuutit ovat edellytyksiä mielekkäälle parisuhteelle. Sen takia ne ovat lähtöoletukset, eivät mitään erityisosaamista.

Tässä pitää tietää, että naisille tuollainen "olen kiltti ja mukava" on yhtä originelli ja vakuuttava avaus kuin "olen luotettava ja ahkera" työhaastattelussa.

Itseluottamusta pitää olla, koska harva haluaa lähtökohtaisesti kumppanikseen mt-ongelmaista tai huonolla itsetunnolla varustettua henkilöä (tämä sukupuoleen katsomatta). Liiasta kohteliaisuudesta ja mielistelystä herää epäilys, että tyyppi ei ole oma itsensä tai yrittää kompensoida muita heikkouksia. Normaalilla itsetunnolla varustettu ihminen kohtelee seuralaistaan vertaisenaan.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Naisille relevantteja uhkakuvia, miehille ei niinkään.
Miehelle uhkakuvat lienevät raskaaksi "hakeutuvat" naiset ja väitetysti raiskatuksi tulleet. Molempien uhreja löytyy itse asiassa ihan lähipiiristä. Ikäviä seurauksia molemmissa tapauksissa. Gold diggerit ovat sitten oma lukunsa. Yhden tyypin huoraamista. Kolmas lienee mustasukkainen exä, joka tulee kertomaan "omistussihteista" tähän naiseen.

Riskejä on molemmilla, mutta tämän ei pitäisi olla mitään uutta. Uusi asia on ehkä se, että nykyään tosiaan miehilläkin on omat riskinsä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten muuten määrittelette tuon ulkonäköasteikon, kun puhutte vaikka 6/10 naisista ja 9/10 miehistä? Siis jos desiilien mukaan, että yhtä suuri osuus ihmisistä kuuluisi kuhunkin desiiliin, niin 6/10 ihminenhän olisi vielä keskimääräistä paremman näköinen. Ihmetytti vaan, kun joku kirjoitteli, että suuri osa miehistä panee jopa 6/10 naisia. Varmasti paneekin keskimääräistä paremman näköisiä, suuri osa miehistä kun tilaisuuden tullen panee jopa todella rumia naisia. Lisäksi kai se 6/10 nainen näyttää vähintään 9/10 naiselta siinä vaiheessa, kun sitä yrittää jallittaa ja 1/10 nainenkin 5/10 naiselta.

Muistelisin, että tässä taannoin oli jossain joku lehtijutun tapainen siitä miten Tinder on aiheuttanut sen, että naisten on enää mahdoton löytää parisuhdetta ja että tämä on miesten syy. Jutussa joku ruma ja läski nainen, joka itsekin tiedosti olevansa ruma ja läski, selitti miten ei voisi enää kuvitellakaan kelpuuttavansa parisuhteeseen kuin ulkonäöltään vähintään 9/10 miehen, koska Tinderin avulla saa helposti satunnaista yhden yön seuraa 9/10 miehiltä, joihin hänellä ei ollut ennen mahdollisuuksia.

Ex-duunikaveri (27-v nainen) valitteli, kun tinder-deitit ei johda mihinkään. Kun asiasta sitten juteltiin lounaalla ja esitteli kuviaan, niin työpaikan muut (vanhemmat) naiset ihmetteli, että vau kun on upeet kuvat ja oot niin hyvännäköinen, että luulisi vientiä olevan. Itse miehenä tajusin heti, mikä on vikana: kuvat ovat toki edustavia, mutta eivät näytä siltä kuin hän näyttää todellisuudessa. Helvetin käsiteltyjä kuvia pelkillä kasvoposeerauksilla, joista ei esim. huomaa, että kyseinen tyttö - vaikka onkin ihan nätti - on ylipainoinen.
Tämähän on ihan perusjuttu. Mitä vaatimattomamman näköinen nainen on niin sitä hanakammin muut ihmiset, sekä miehet että naiset, ovat kehumassa tätä kauniiksi. Facebookissahan tämän näkee hyvin. Kun joku keskinkertaisen näköinen nainen päivittää profiilikuvansa niin naiset tulevat kilvan ihastelemaan, että "vau mikä kaunotar" (lue: vau, miten ihmeessä onkaan sustakin saatu kerrankin noin hyvä kuva!). Tuossa yllä on oppikirjaesimerkki tällaisesta keskustelusta.

Miehet käyttävät samaa kikkaa yrittäessään päästä naisen pöksyihin. Mitä keskinkertaisemman näköinen nainen on, niin sitä hanakammin miehetkin kehuvat tämän ulkonäköä ajatellen sen uppoavan kuin veitsi sulaan voihin, kun joku sanoo kerrankin kauniiksi jos nainen on hieman epävarma omasta ulkonäöstään.

Vai pelkäätkö sinä, että Janina, 22v, osoittautuu 57-vuotiaaksi Pirkoksi, joka lähettää graafisia kuvia genitaaleistaan? Entä uskaltaisitko päästää kotiisi Senjan, 25v, joka on kehunut sinut maasta taivaisiin? Mahtaisikohan Senja olla nuoria hyväuskoisia poikia hyväksikäyttävä renttu, joka kuivaa eritteensä Vallila-verhoihisi poistuessaan näyttämöltä?
Eikö klassikko ole, että mies esiintyy netissä "22-vuotiaana Janinana", sopii treffit samaan paikkaan kahden eri miehen kanssa, menee itse paikalle kolmantena, kyräilee vähän aikaa kahta muuta miestä kunnes kysyy, että "hei, sovitteko tekin treffit Janinan kanssa?" Lopuksi miehet voivat kolmistaan todeta, että "ei perkele, meitä on kusetettu!"

Senja kuulostaa kuvauksen perusteella potentiaalisesti päästään epävakaalta ihmiseltä, joka seuraavana aamuna alkaa ahdistuksessaan pommittamaan viesteillä penäten itsemurhavinkkejä, kun olet hänet kerran tavannut. Ei kai kukaan täysipäinen ihminen kehu toista "maasta taivaisiin" ennen kuin on koko ihmistä tavannut?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Miten muuten määrittelette tuon ulkonäköasteikon, kun puhutte vaikka 6/10 naisista ja 9/10 miehistä? Siis jos desiilien mukaan, että yhtä suuri osuus ihmisistä kuuluisi kuhunkin desiiliin, niin 6/10 ihminenhän olisi vielä keskimääräistä paremman näköinen. Ihmetytti vaan, kun joku kirjoitteli, että suuri osa miehistä panee jopa 6/10 naisia. Varmasti paneekin keskimääräistä paremman näköisiä, suuri osa miehistä kun tilaisuuden tullen panee jopa todella rumia naisia. Lisäksi kai se 6/10 nainen näyttää vähintään 9/10 naiselta siinä vaiheessa, kun sitä yrittää jallittaa ja 1/10 nainenkin 5/10 naiselta.
Itse ajattelen sen peruskouluasteikolla. 4-10 ja siellä on puolikkaat ja plussat mukana jos tarvitsee. 1/10 kuulostaisi jo hyvinkin pahalta. Tällä samalla asteikolla olen mennyt siitä asti kun silloin joskus kauan sitten tytöt-, myöhemmin naiset on kiinnostanut. Ja en oikein tiedä olenko koskaan pystynyt edes sanomaan, että joku nainen olisi nelonen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ikävä kyllä hyvin vähän on aikaa pyöriä ravintoloissa tai paljon muissakaan paikoissa jossa livenä voi tavata naisia, kun suurin osa ajasta menee töissä, salilla (aika miespainotteinen sali)
Seuraavan kerran treenaamaan meikeissä niin alkaa tanko nousta monellakin tapaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös