Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Mitäs jos et laittaisi profiiliisi noita "kiltti, mukava, rehellinen", vaan kertoisit ennemmin mielenkiintoisia asioita itsestäsi ja siitä mitä haet?

Oma esittelytekstini (joka on kerännyt kehuja käytännössä jokaiselta matchilta) on suurin piirtein:
- Oma esittely: kerron harrastuksistani, lähinnä liikunta, kokkailu jne mitkä koen että kiinnostaa myös naista. Jätän kertomatta että kirjoittelen jatkoaikaan ja katson 6 matsia viikossa telkkarista. Näistä on hyvä olla kuvissa myös jotain dokumentaatiota, esim jos sanot olevasi ulkoilmaihminen tai tykkääväsi matkailusta, niin laita joku ulkoilu / matkailukuva
- Millaisesta naisesta pidän / mitä haen: tässä kannattaa laittaa ihan rehellisesti se mitä haet ja mistä pidät. Jos haluat pullantuoksuisen parisuhteen, kerro se. Jos haluat pelkkää seksiä, niin kerro se.
- Lopetus: itselläni lopetuksena on maininta, että puolet ajastani vie lapseni ja toinen puolisko kaipaisi sisältöä, ehkä sinusta. Jokin hauska / kiva / vittumainen tms, kuitenkin jotain mikä selvästi lopettaa esittelyn ja viestintäteknisesti viimeisenä esitetty kysymys jättää sellaisen olon, että kysymykseen pitää vastata.

Ihan noin yksinkertaista. Mulla toki haussa parisuhde, joten sinänsä vähän tylsä on tuo omani, ja seksiseuran hakemiseen suosittelen huomattavasti lennokkaampaa.
Samansuuntainen esittely ollut myös itselläni. Mukava, kiltti ja rehellinen ei siksi, että se on se turnoff. Tosin pientä treävyyttä omani kaipaa, mutta esittämäsi on ihan hyvä pohja.

Päästyäni selaamaan vastustajien profiileita, niin kuvissa huomasin olevan pahin ongelma.

Omani sellasia vapisevalla kädellä otettuja selfieitä ja vastaavia. Koska en ole paljon Instagramia- tai facebookia-, saatika kuvausta harrastanut, niin omat selfieni ovat sieltä paskimmasta päästä. Ja sitten tarvitaan vielä niitä kokovartalokuvia, reissukuvia sekä harrastuskuvia. Mahdollisesti myös joku kuva ilman paitaa voisi olla tai hihattomassa jonkun pelin tuoksinnassa. Vaikka se vähän junttia onkin, mutta jos se auttaa, niin varmaan tarvii sen kuvan verran juntti olla sitten tai koittaa ottaa se kuva niin ettei näytä juntilta. Tosin paskat selfietkin on aika junttia.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Äänestän kyllä paidatonta tai wifebeater -poseerauksia vastaan jos hakusessa on akateemisesti koulutettu nainen. Monelle tuo on iso Ei.

Kuvat ovat kyllä hankalia. Itsekin olin huono kuvaaja enkä muutenkaan pitänyt poseeraamisesta tai viettänyt aikaa kuvattavana.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Pakko tunnustaa jotain, itse hankin ja aloin käyttämään Tinderiä ihan vain seksin takia. Tälläinenkin ylipainoinen, köyhä nörttikin sieltä sitten sai pesää. Enemmän tai vähemmän. No eräs kaunis päivä tuli ja viestiä eräältä naiselta vähän kauempaa. No vein broidin muksua säännöllisin väliajoin sinnepäin treeneihin ja kysyinkin tältä naiselta eräs päivä jos tapaisimme jossainpäin Porvoota kun kerran olin tulossa sinne taas viemään muksua treeneihin. Tapasimme sitten (erittäin romanttisesti) Shellillä kahvin merkeissä. 10 minuutin juttelun jälkeen olin jo sitä mieltä että tässä naisessa on jotain joka minua kiinnostaa. Tänä keväänä tulikin sitten jo kolme vuotta täyteen, ollaan oltu kaksi vuotta kihloissa sekä on yhteinen paritalo.

Mikä on tämän sadun opetus? Vaikka hakisit vain seksiseuraa Tinderin kautta, elämä voi yllättää ja tuoda eteen ihmisen johon rakastut. Harvoin siinä menettää mitään jos kokeilee jotain uutta. Itsekin tiedän miehiä jotka etsivät ja haluavat naisseuraa, mutta odotukset ovat joko täysin epärealistiset tai ei uskalleta laittaa itseään likoon edes pienen verran.
 
"Avaruus, tuo käymättömistä korpimaista viho viimeinen"

Nordis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä mä just luin?

Onko naisen jotenkin perustehtävä antaa vain oman tasoisilleen miehille? Ja ei saa mennä ainakaan yli?

En tiedä miten mittaat tasokkuutta (oletan että vain ulkonäön perusteella), mutta ainakin naiset mittaavat sekä ulkonäön lisäksi aika paljon muutakin. Näistä sanoisin ulkonäön toimivan vain ja ainoastaan sen ensimmäisen viiden minuutin ajan jonka jälkeen käytös on jo tehnyt riittävän vaikutuksen. Kaikille miehille, joiden mielestä "naiset ei anna" suosittelen todella vahvasti peiliin katsomista. Käytöstavat, sosiaaliset taidot, elämänhallinta, nuo ovat ainakin oman kokemukseni mukaan ne joilla pääsee paljon pidemmälle kuin ulkonäöllä. Parisuhdepelissä ja elämässä noin muutenkin.
Ulkonäön perusteella ja ei tietenkään. 7/10 nainen voi harrastaa seksiä 10/10 miehen kanssa, mutta 7/10 naisilla nousee kusi päähän kun mätsejä tulee tasokkaammilta ja kun 10/10 miehet laskee hetkeksi rimaa, niin nämä 7/10 naiset kuvittelee, että voivat saada 10/10 miehen parisuhteeseen. Sitten ihmetellään kun kukaan mies ei halua parisuhdetta ja jos saadaan tasokkaampi kumppani, niin tullaan petetyksi/jätetyksi ja haukutaan kaikki miehet sioiksi eli kyllä naisetkin voi katsoa peiliin.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Voi pojat, pojat. Omista seuranhaku-ajoista on (onneksi) aikaa jo nelisen vuotta, mutta eiköhän ne lainalaisuudet edelleen ole samat kuin taannoin. Jos ette syystä tai toisesta pysty tekemään kuvilla riittävää vaikutusta vastakkaiseen sukupuoleen (muistakaa - nämä ovat naisten markkinat), koittakaa nyt herran nimessä tehdä siitä esittelytekstistä sen verran päräyttävä, että pääsette edes puheelle asti. Tuollaisia elämänluetteloita on n. yhdessätoista profiilissa kymmenestä, ei sellainen herätä kiinnostusta. Nämä asiat voi sitten käydä läpi keskustelun aikana. Annan ilmaiseen käyttöön esimerkinomaisen mallitekstin:

Kerron taannoisesta unestani:

Teiltä tietämättömiltä olin eksynyt Oppenheimerin ja kumppanien seuraan kehittelemään maailmanhistorian tuhovoimaisinta pommia; atomipommia. Tieteenteko-metodit olivat hieman kummeksuttavia - epäortodoksisia jopa. Oli nimittäin hankittu koekaniiniksi brasilialainen takapainotteinen samba-tanssija, joka kontillaan odotti hanuriinsa kiilattavaksi geenimanipuloitua porkkanaa. Riittävällä voimalla juntattu jättijuures aiheuttaisi suolenmutkaan oikeanlaiset olosuhteet paineen ja lämpötilan suhteen, jotka toimisivat katalysaattorina beta-karoteenien ja paska-partikkelien hallitulle fissiolle. Oppenheimer suositteli työvälineeksi keskikokoista kuminuijaa.

Lähdetkö treffeille?

Saa käyttää, ei tarvitse kiittää.
 
In life, the monsters win.
-Sansa Stark
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Äänestän kyllä paidatonta tai wifebeater -poseerauksia vastaan jos hakusessa on akateemisesti koulutettu nainen. Monelle tuo on iso Ei.

Kuvat ovat kyllä hankalia. Itsekin olin huono kuvaaja enkä muutenkaan pitänyt poseeraamisesta tai viettänyt aikaa kuvattavana.
Se on ihan totta, monelle se on iso EI, mutta tässä taas tullaan myös siihen, että jos on riittävän hyvä kroppa, niin vaikka se muuten on iso EI, niin joissain tapauksissa se on: "Onpas uskomattoman hyvä kroppa, toi vaimonhakkaaja paita on ihan hirveä ja jos olisimme yhdessä, niin sitä ei käytettäisi ja jos tulisi treffeille se päällä, niin se homma loppuisi siihen". "Mutta laitan nyt match tällä kertaa, voihan se muuttua". Sitten menet tapaamaan ykköset päällä, niin nainen on myyty ja tietää, että siellä Clark Kentin vaatteiden alla on jotain tavoiteltavaa.

Naiset sanoo paljon asioita, että iso EI tämä ja iso EI tuo, mutta on tilanteita missä ne periaatteet lentää ikkunasta takavasemmalle, ainakin sen hetken ajaksi, joskus vuosiksi.

Myös kun nainen sanoo, että toi sun pömppömaha on just hyvä, niin todennäköisesti ei laittaisi vastaan jos sen tilalla olisi pyykkilautavatsa.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Äänestän kyllä paidatonta tai wifebeater -poseerauksia vastaan jos hakusessa on akateemisesti koulutettu nainen. Monelle tuo on iso Ei.

Kuvat ovat kyllä hankalia. Itsekin olin huono kuvaaja enkä muutenkaan pitänyt poseeraamisesta tai viettänyt aikaa kuvattavana.
Ei niitä kuvia tosiaan itse kuulu ottaa. Muiden ottamat kuvat vaihtelevissa lokaatioissa viestivät, että joko a) olet ihminen, jolla on kontakteja ja sosiaalista elämää tai b) olet lavastanut koko homman, jolloin osoitat olevasi ns. tosissaan.

Itse jouduin tähän jälkimmäiseen turvautumaan, koska en normaalisti räpsi kuvia. Pari muutaman tunnin kuvaussessiota aurinkoisessa kesäympäristössä riittää.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitäs se mursuliini nyt taas höperöi? Ettei ole vaan ollut liian vahvaa akvaviittiä keskikesän riennoissa? Ethän toki meinaa, etteivät naiset osaisi olla stalkkereita, härskejä gold-diggereitä tai vaikkapa väkivaltaisia - eli jokainen tapaaminen ei todellakaan ole täysin riskitön miehen-kään kannalta.

Molempien osapuolten näissä kannattaa minusta tarkkana olla.
Pari Karl Friedrichiä tuli nautittua laiturinnokassa näitä tinder-juttuja lukiessa. Ehkä sitten sen piikkiin.

Itse en ole koskaan pelännyt mainitsemiasi ihmistyyppejä. Varmaan heitä naisistakin löytyy, mutta lasken todennäköisyyden sen verran matalalle, että en jaksa asiasta huolehtia. Ja gold diggerithän eivät sinällään tähän liity millään tavalla.
Ok. Voitko näyttää kuka tässä ketjussa tai palstalla on puhunut näin. Ja itse ymmärrän katkeruuden, samalla tavalla kun ymmärrän niiden naisten katkeruuden (kaikkia) miehiä kohtaan, jotka ovat olleet väkivaltaisessa suhteessa.
Tällä palstalla ei kaiketi olla vielä päästy vihan tunteiden kirjoon. Kaikenlaista katkeruutta, esineellistämistä ja halveksuntaa sen sijaan esiintyy. Parista viestistä tuli mieleen wanhat hyvät ajat naisasiat-ketjussa, kun nimimerkki "HIFK" viihdytti yleisöä inttikaveri-tarinoillaan.

Sanoisin, että siihen parisuhteeseen pääsemisessäkin on aika olennaista siellä ensitreffeillä tai jossain ne samat taidot kuin irosuhteissa. Eikö jokainen suhde ole aluksi ''irtosuhde''.
Varmaan osa taidoista on juu hyödyllisiä. On kuitenkin tilastollinen fakta, että loppujen lopuksi valtaosa miehistä päätyy suhteeseen ja myöhemmin avioliittoon naisen kanssa. Aika usein käy vielä niin, että partneri löytyy niinkin konventionaalisilla tavoilla kuin kavereiden tai työporukan kautta.

Tinder on erinomainen lisä niille, jotka eivät jaksa heilua viikonloppuja tanssilattioilla tai jotka eivät mielellään etsi kumppania kaveriporukoista. Väitän kuitenkin, että luonne ratkaisee suurimmassa osassa tapauksista.

Aha, eli ne asiat eivät pidä paikkaansa, josta puhuin? Naisilla ruumiin vammat eivät vaikuta, ja huumori ja avoisuus eivät pohjaa persoonallisuus- ja tempperamenttipiirteisiin tai sitten, että näitä voi muuttaa haluamallaan tavalla?
Jos huumori ja persoonat eivät kohtaa, mitä järkeä edes tavoitella suhdetta? Jos pitää hiljaisista ja ujoista tyypeistä, kannattaa etsiä sellaisia. Heitäkin löytyy Tinderistä. Yleensä kannattaa kuitenkin olla oma itsensä, koska esittämisestä jää ennen pitkää kiinni, eikä moni arvosta sellaista.

Näin se on kun tapahtuu kiintyminen, mutta väitän, että ensikohtaamisessa on kohtalaisen selkeät positiiviset piirteet, jotka vetoavat. Ja tässä nyt on olennaista se, että Tinderin kaltaisessa ympäristössä nämä pinnalliset ja toisaalta erottelevat seikat korostuvat. Tämä on hei ihan valtavirran näkemys tästä asiasta.
Näinhän se on kautta maailmanhistorian mennyt. Onneksi tänä päivänä meille introverteille kynänviuhuttelijoillekin on kysyntää, kun pienellä panostuksella voi tuoda omia hyviä puoliaan esiin huomattavasti helpommin kuin ennen vanhaan, jolloin omia avujaan joutui esittelemään diskovalojen välkkeessä.

Jos nyt ajatellaan, että nämä asiat ovat enemmänki rakenteissa kuin yksilöissä - miehen malli ja näin - niin tunnut kuitenkin viestittävän, että vastuu asian korjaamisesta on miesyksilöillä ja et tunnu sympatiseeraavan miehiä, jos kokevat tilanteen epäoikeudenmukaisena ja ehkä katkeroituvan. Mutta sitten kun yhteiskunnassa on rakenteellisia asioita, jotka syrjivät naisia, niin tunnut suhtautuvan näihin epäkohtina, jotka yhdessä tulee korjata ja ymmärrät, että asia harmittaa naista. Itse ymmärrän työelämässä miehille katkeroituvaa naista, joka ei saa ylennystä koska ei osallistu saunotteluun, samoin kuten ymmärrän katkeroituvaa ja yksinäiseksi jäävää miestä esim. joltain muuttotappiopaikkakunnalta, joka elänyt nimenomaan kuvaamassasi maailmassa. Mutta sinun mielestäsi ampukoon ressukka päänsä pois, jos joskus on erehtynyt jotain väärää sanomaan.
Ei kenelläkään ole mitään vastuuta "asian korjaamisesta", koska ihmiset saavat ihan itse päättää, kenen kanssaan viettävät aikaa. Mikäli mainituilla miesyksilöillä on ongelmia asian suhteen, on käytännössä kaksi vaihtoehtoa:

a) kohenna omaa profiilia; käy parturissa, hanki harrastuksia, luo kiinnostava profiili, harjoittele treffeillä käyttäytymistä
b) syytä kaikkia muita siitä, että et ole vastakkaisen sukupuolen edustajien silmissä kiinnostava.

Suosittelen vaihtoehto a).

Mitä tulee yleisesti yhteiskunnallisiin rakenteisiin, niin ne ovat politiikan alueelle osuvia asioita, joiden mielekkyys keskustelunaiheena perustuu vaikutusmahdollisuuksiin. Lienet kuitenkin samaa mieltä kanssani siitä, että valtion ei tule puuttua ihmisten väliseen parinmuodostukseen?

Mutta jos nyt tosiaan mietitään, niin se miten itse hahmotan maailmaa, on syntynyt peruskoulun jälkeen lukiossa ja yliopistossa. Miten voisin tuomita ja evätä empatian henkilöltä, joka on mennyt töihin suoraan peruskoulusta, ja ei hahmota maailmaa kuten minä?
Tämä riippuu omalla kohdallani asenteesta. Siinä että joku ei pärjää koulussa tai ymmärrä monimutkaisia asioita, ei ole mitään pahaa. Jos sen sijaan syyttää ja haukkuu naisia omista ongelmistaan, menettää helposti sympatiat ainakin omissa silmissäni.

Eli että maailmassa on ''ilkeät naiset'' ja ''tavalliset miehet'', jotka käyvät sukupuolten sotaa tai jotain? Eikö kannattaisi ottaa johonkin Henry Laasaseen yhteyttä, jos haluaa keskustella tällä tasolla?
Viittasin tähän käynnissä olevaan diskurssiin, jota muutamat nimimerkit edellä harrastavat.

No ei ajaudu vapaaehtoisesti ei. Mutta, ehkä niitä raiskareita on vähemmän mitä esitetään...

ja, tästä nyt tulee paskamyrsky, mut voisko jollain tavalla myös miettiä, että (joidenkin) naisten preferensseissä on jotain sellaista, että raiskarit menestyvät suhteessa hyvin näillä markkinoilla? Saattaa olla statusta, röyhkeyttä, sitä itsevarmuutta, ehkä pientä jännitettä joka houkuttaa, ja näiden vetämänä ei huomioda hälytysmerkkejä tai miehen empatiavajetta, sitä miten mies kohtelee muita tavallisessa elämässä, minkälaisia mielipiteitä ja näkemyksiä on, mitä harrastaa jne. En nyt voi olla miettimättä Ari Lähdemäen tapausta, jossa herran kusipäisyys oli piireissä tiedossa, mutta seuraa riitti.

No ehkä tämä nyt tarkoittaa sitä, että kun osaksi miesten vaikeudet voi kuitata sillä, että kannattais muuttaa tapaa toimia (minkä kyllä uskon tiettyyn pisteeseen olevan mahdollista), niin osaksi myös naisten vaikeudet (sanoit itse, että yksi vaikeus on raiskareiden pelko) voi kuitata, että kannattaa pyrkiä paremmin ottamaan kumppanista selvyyttä.
Ihmisistä harvoin saa kattavaa kokonaiskuvaa lyhyen tutustumisen perusteella. Varmasti osa naisista arvostaa joitakin luonteenpiirteitä, joita stereotypisissa "saalistajissa" on, mutta se ei tarkoita, että he jollain tavalla kerjäisivät seksuaalista väkivaltaa.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ei niitä kuvia tosiaan itse kuulu ottaa. Muiden ottamat kuvat vaihtelevissa lokaatioissa viestivät, että joko a) olet ihminen, jolla on kontakteja ja sosiaalista elämää tai b) olet lavastanut koko homman, jolloin osoitat olevasi ns. tosissaan.

Itse jouduin tähän jälkimmäiseen turvautumaan, koska en normaalisti räpsi kuvia. Pari muutaman tunnin kuvaussessiota aurinkoisessa kesäympäristössä riittää.
Samassa veneessä, kuten @Tadu myös. Vasta tajuttuani kuvien ottamisen tärkeyden ja sen todellisuuden, pitää minun alkaa hommaamaan jonkunnäköistä "köyhän miehen" tai "ei niin mallin näköinen" mallikansiota. Lavastus on se juttu. Ja siis kuvissa oleminen on yleensä vaivaannuttavaa ja omasta mielestäni näytän perunalta joka kuvassa, joten joko peili tai kuva valehtelee tai sitten pitää jonkun osaavan pidellä kameraa. Jos sen jälkeenkin näytän perunalta, niin sitten on pakko uskoa, että näytän perunalta. Tosin on myös kuvatodisteita jossa näytin suunnilleen samalta mitä peili sanoo tai mitä peili valehtelee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Se on ihan totta, monelle se on iso EI, mutta tässä taas tullaan myös siihen, että jos on riittävän hyvä kroppa, niin vaikka se muuten on iso EI, niin joissain tapauksissa se on: "Onpas uskomattoman hyvä kroppa, toi vaimonhakkaaja paita on ihan hirveä ja jos olisimme yhdessä, niin sitä ei käytettäisi ja jos tulisi treffeille se päällä, niin se homma loppuisi siihen". "Mutta laitan nyt match tällä kertaa, voihan se muuttua". Sitten menet tapaamaan ykköset päällä, niin nainen on myyty ja tietää, että siellä Clark Kentin vaatteiden alla on jotain tavoiteltavaa.

Naiset sanoo paljon asioita, että iso EI tämä ja iso EI tuo, mutta on tilanteita missä ne periaatteet lentää ikkunasta takavasemmalle, ainakin sen hetken ajaksi, joskus vuosiksi.

Myös kun nainen sanoo, että toi sun pömppömaha on just hyvä, niin todennäköisesti ei laittaisi vastaan jos sen tilalla olisi pyykkilautavatsa.
Noh. Joko sinä olet nyt liian pessimisti tai minä liian optimisti. En yleensä kyllä ole liian optimisti. Jos olen sinun juttujasi ymmärtänyt, niin tinderöinti voisi mennä paremminkin. Itselläni ihan hyvä rekordi. Onneksi tosin ei ole muutamaan vuoteen tarvinnut Tinderiä käyttää. Eli pitäydyn kannassani.

Jos haluat alastonkuvilla hurmaantuvia naisia, laita alastonkuva. Jos haluat hurmata henkisesti kehittyneempiä naisia, kannattaa unohtaa junttimaiset kuvat.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Onhan tuolla Tinderissä jotain tapahtunut, kun paljon huonommilla kuvilla joskus parisen vuotta sitten saattoi olla parhaimmillaan jotain 10 keskustelua samaan aikaan päällä. Nyt hyvä jos yksi nainen jaksaa jutella päivää pidempään. :D

Torstaina latasin tämän takaisin ja tähän asti tullut noin 150 tykkäystä meikäläiselle. Takaisin olen tykännyt ehkä viidestätoista tyttelistä ja yhtä lukuunottamatta ollut todella kankeita keskusteluja. Tätä yhtä sitten treffasinkin ja seksiin asti se tietenkin päätyi, kuinkas muutenkaan.

Alan epäillä sitä, että miehistä alkaa olla jo melkein ylitarjontaa ja tuolla on erotuttava entistä enemmän massasta. Hyvin harva nainen myöskään jaksaa lukea esittelytekstiä, ellei sitten joku kuva ole kiinnittänyt tämän huomiota.

Voi kun tästäkin osaisi päästää lopullisesti irti.
 
Pöö

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Noh. Joko sinä olet nyt liian pessimisti tai minä liian optimisti. En yleensä kyllä ole liian optimisti. Jos olen sinun juttujasi ymmärtänyt, niin tinderöinti voisi mennä paremminkin. Itselläni ihan hyvä rekordi. Onneksi tosin ei ole muutamaan vuoteen tarvinnut Tinderiä käyttää. Eli pitäydyn kannassani.

Jos haluat alastonkuvilla hurmaantuvia naisia, laita alastonkuva. Jos haluat hurmata henkisesti kehittyneempiä naisia, kannattaa unohtaa junttimaiset kuvat.
Alastonkuvia en kyllä ole laittamassa, minä hihattomassa on vielä aika kaukana alastomuudesta. Voihan se olla niinkin, ajattelin, että jos lähden sen kameramiehen /-naisen kanssa kiertelemään, niin voisi samalla ottaa pari rohkeampaakin kuvaa, ettei tarvitse jatkuvasti olla kuvattavana ja sitten testata.

Joo, olisiko noin puolivuotta edellisestä Tinder kerrastani. Silloin ei ollut näitä ongelmia. Suunnilleen samanlaisia onnettomia selfieitä käytin. Joitain satoja matchejä parin kuukauden aikana. Kauniit naiset aloittivat jopa keskusteluita.

Nyt keskustelut jäivät todella lyhyeen. Matchejä ehkä parissa viikossa reilu 50.

Onhan tuolla Tinderissä jotain tapahtunut, kun paljon huonommilla kuvilla joskus parisen vuotta sitten saattoi olla parhaimmillaan jotain 10 keskustelua samaan aikaan päällä. Nyt hyvä jos yksi nainen jaksaa jutella päivää pidempään. :D

Torstaina latasin tämän takaisin ja tähän asti tullut noin 150 tykkäystä meikäläiselle. Takaisin olen tykännyt ehkä viidestätoista tyttelistä ja yhtä lukuunottamatta ollut todella kankeita keskusteluja. Tätä yhtä sitten treffasinkin ja seksiin asti se tietenkin päätyi, kuinkas muutenkaan.
Sama. Tosin vähemmän kaikkea minulla.
 

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
Olin aikanaan firman valokuvaajan kanssa reissussa ja hän sitten kyseli miltä on sinkkuelämä maistunut ja oonko mennyt Tinderiin? Kerroin että joo, mutta siellä tarvisi olla paremmat kuvat kun ainoa oma on lätkäjoukkueen henkilökuva. Pysäytti auton, pyysi kävelemään läheistä metsäpolkua häntä kohti ja antoi ohjeita minne katsella. Siinä räiskäisi varmaan 30 otosta, joista sitten kolme parasta valittiin.

Sen jälkeen pitikin ihan eri tavalla kiirettä.

Että ei se aina tarvi mitään studiokuvaussessiota. Ihan itseasiassa oman näköisiä kuviakin tuli, koska metsäelementti on oikeastikin itselle tärkeä. Toisaalta voi olla että viime vuosina on kilpailu sielläkin osastolla kovempaa, koska nykyään äijät siitä käytöstä tuntuu maksavankin, niin varmaan panostavat kuviinkin. Sen voi huomata myös heidän muista some-kanavistaan.
 
Standardinmukainen allekirjoitus

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Pitäis kyllä saada joku kuvaamaan, kun tekee jotain itelle mielekästä. Ehkä sellaset just sitte ois parhaita kuvia. Nyt on yks kuva missä oon koripallo kädessä koriskentällä, mutta eipä se mitään ryntäystä oo aiheuttanu. Toinen kuva onkin sitten oma ottama selfie, joka varmaan ei ole hyvä ja kolmas on kuva siitä kun istun juhannuksella veljen rappusilla. :D Pari studiokuvaa on olemassa, mutta niissä kun on se parta, mitä enää ei ole, niin ei oikein voi niitäkään laittaa ja eipä nekään mitään hurraa huutoja silloin esillä ollessaan aiheuttanu.
 

lasaleiko

Jäsen
Kuvat mahtaa olla itselläkin heikkous. Muutama itse napattu selfie. Toisaalta on niillä kyllä matcheja saanut ihan mukavasti ja semmoisilta mimmeiltä kenestä itsekin saadun ensivaikutelman perusteella kiinnostui. Ehkä kunnon kuvilla olis sitten kysyntää enemmänkin? Tiedäpä tuota.

Itse olen Tinderistä aina vain ajatellut, että se on vain Tinder. Ehkä se jotain tarjoaa vaan jos ei, niin mitäpä tuosta. No tottakai niihin kuviin on yrittänyt vähän keskittyä eikä mitä tahansa ole sinne laittanut ja omaan profiilitekstiin olen käyttänyt ajatusta Mutta juuri tuon ajatuksen pohjilta ei ole sitten jaksanut mitään ammattikuvaajia kysellä räpsimään kuvia. Toisaalta ihan hyvä, ittellä kun ei fokus riitä kerralla moneenkaan matchiin, ja turhapa niitä on kerätä keräilemisen ilosta, jos ei saa mitään juttua aikaiseksi.

Tätä viime päivien keskustelua sivusta seuranneena tuntuu, että moni ottaa tän turhan vakavasti. Mutta jokainen tavallaan, ei oo keneltäkään pois.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Pari studiokuvaa on olemassa, mutta niissä kun on se parta, mitä enää ei ole, niin ei oikein voi niitäkään laittaa ja eipä nekään mitään hurraa huutoja silloin esillä ollessaan aiheuttanu.
Photoshoppia kehiin. En osaa shopata, mutta yhdestä sinänsä kelvollisesta kuvasta piti saada sormus pois, kun sitä ei enää ollut. Se oli yllättävän helppoa poistaa jälkiä jättämättä. Alkuunhan sormessa oli fyysisesti pieni painauma ja rusketusraita vaan nekin korjaantuvat biologian keinoin.

Partaketjussa sitten nämä miksi ihmeessä jollain ei ole enää partaa. Eihän siinä ole mitään järkeä, vaikka minullekin on kyllä vakuuteltu kuinka aivan varmasti saisit enemmän, jos leikkaisit tuon typerän parran pois. Sellaista ei ole tapahtumassa ja nyt mennään näin.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä ketju noussut taas sen verran aktiiviseksi, että tekee mieli asentaa Tinder taas uudestaan, ja nyt kun hyvä nousuhumala kotona Vantaalla ilman vittumaisia hyttysiä niin taidanpa tehdä sen ja täysin eri taktiikalla kuin täällä suositeltu. Eli profiilikuva lasten kanssa, pituus, paino ja harrastukset (golf ja kilpatanssi) tekstiin sekä maininta, että aloita itse keskustelu, minä en sitä tee.
 
"They're like sex, except I'm having them."

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eli profiilikuva lasten kanssa
Tämä voi olla hyvä idea. Aavistuksen tai siis todella paljon vitutti jutella joidenkin kanssa mitkä sitten ohi mennen muistivat kertoa "mä oon muuten raskaana." Mitään juttelua ei olisi syntynyt, jos olisivat heti kertoneet ja tietenkin tiesivät sen itsekin.

Jos joku hyväksyy muksukuvan, niin on ainakin se asia selvitetty.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Photoshoppia kehiin. En osaa shopata, mutta yhdestä sinänsä kelvollisesta kuvasta piti saada sormus pois, kun sitä ei enää ollut. Se oli yllättävän helppoa poistaa jälkiä jättämättä. Alkuunhan sormessa oli fyysisesti pieni painauma ja rusketusraita vaan nekin korjaantuvat biologian keinoin.

Partaketjussa sitten nämä miksi ihmeessä jollain ei ole enää partaa. Eihän siinä ole mitään järkeä, vaikka minullekin on kyllä vakuuteltu kuinka aivan varmasti saisit enemmän, jos leikkaisit tuon typerän parran pois. Sellaista ei ole tapahtumassa ja nyt mennään näin.
Itekki myös hyvin huono photoshopin kanssa. :D Mietin vaan tuota, jos on kuvia ilman paryss ja parralla, niin antaa vähän epäselvää kuvaa, että minkä näköinen heppu oikeen oon. Se kuitenkin vähän muuttaa ulkonäköä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Itekki myös hyvin huono photoshopin kanssa. :D Mietin vaan tuota, jos on kuvia ilman paryss ja parralla, niin antaa vähän epäselvää kuvaa, että minkä näköinen heppu oikeen oon. Se kuitenkin vähän muuttaa ulkonäköä.
Joo, siis missään tapauksessa ei saa olla molempia. Se on jo sitä kusettamista tai vähintään epämääräistä vedättämistä. Niin voi toki sanoa, että tuossa kuvassa on muuten parta, mutta leikkasin sen pois.

Niin ei vain saa tehdä, että deitti odottaa jotain partajeesusta ja tuleekin siloposkinen teininnäköinen. Eikä varsinkaan toisin päin, koska useimpia tyttöjä parta vituttaa.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Aavistuksen tai siis todella paljon vitutti jutella joidenkin kanssa mitkä sitten ohi mennen muistivat kertoa "mä oon muuten raskaana." Mitään juttelua ei olisi syntynyt, jos olisivat heti kertoneet ja tietenkin tiesivät sen itsekin.
Mikään ei pistä pyörimään sukkia enempää jaloissa kuin odottavat äidit. Vielä parempaa, jos eivät tiedä kuka lasten isä on.

Kai sitä on vaan itselleen myönnettävä, että etenkin pk-seudulla kilpailu on tiukentunut ja siihen täytyy vastata samalla mitalla. :D Liian vakavissaan tämän kanssa ei kuitenkaan saa olla, muuten lähtee järki koko touhusta.
 
Pöö

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Joo, siis missään tapauksessa ei saa olla molempia. Se on jo sitä kusettamista tai vähintään epämääräistä vedättämistä. Niin voi toki sanoa, että tuossa kuvassa on muuten parta, mutta leikkasin sen pois.

Niin ei vain saa tehdä, että deitti odottaa jotain partajeesusta ja tuleekin siloposkinen teininnäköinen. Eikä varsinkaan toisin päin, koska useimpia tyttöjä parta vituttaa.
Juu no jotenkin näin mietinkin. Täytyy vaan koittaa saada hyviä kuvia ilman partaa, jos mahdollista. Ei vaan jotenkin osaa olla kuvissa, että niistä tulis hyviä. :D
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Noniin, tein tinderprofiilin taas kerran. Systeemi muuttunut näköjään edellisestä kerrasta ja jotenkin en saanut facesta ladattua tuonne kuvia mitenkään vaikka facen tunnuksilla tuohon kirjauduin.

Joten profiilikuvaksi piti ottaa puhelimesta löytynyt oma pää JAS Gripen pahvipilotin takana (Turun lentonäytöksestä) ja muihin kuviin sitten lapset jonkun pilottimallinuken kanssa ja me lasten kanssa HIFK-SaiPa matsissa joskus toissa vuonna muistaakseni (puhelimen muistista ei löytynyt muita kun siirsin juuri äskettäin kaikki kamerakuvat tietokoneelle ja ulkoiselle kovalevylle).

Ja introteksti sanasta sanaan: "185cm/80kg. Viikonloppuisä, harrastuksina golf ja kilpatanssi. Netissä Czescku (ircnetistä löytää lähes aina jos haluaa sitä kautta pistää viestiä). Facessa jotain julkisena ja instaankin voi toki yrittää päästä seuraajaksi ja hyväksyn ehkä. Jos tykkäät niin pistä joku viesti. En rupea keskustelua avaamaan kuin poikkeustapauksessa".

Tämä on totta, mutta siis vaan tämmöinen testi, kun minä en pillua tarvitse koko aikaa (koska sitä ei ole parisuhteen ulkopuolella ikinä tullut kuin äärettömän harvoin) ja ns vakavammat tinder yritykset eivät ole johtaneet kyllä yhtään mihinkään (no yhdet lounastreffit, jee). Katsotaan mitä tästä tulee. Raportoin kyllä.

Ainiin pitäisi kai ruveta "swipettamaan" (vai mitä sanotaan) noita naisiakin tossa että edes voisi tulla mätsejä. No menenmpä tästä nyt röökille käydäkseni läpi ehdokkaita.
 
"They're like sex, except I'm having them."

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä ei näköjään nykyään ota (ei kyllä viime kerran kokeilullakaan, mutta sitä aiemmilla muistaakseni ei tullut facekavereita vastaan) huomioon facekaveruutta, kun ehdottaa abianoksen kaveria (jonka tapasimme nähdessämme ja jonka luonnollisesti kännissä pyysin facekaveriksenikin).

Edit: tuo väittää että yli 3 tykkää jo. No saa väittää mitä haluaa, en rupea maksamaan. Tykkäykset loppui (kuten aina ennenkin, kun en ole varmaan ikinä selvin päin kokeillut). Vähän pistin oletusetäisyyttä ylöspäin niin pirusti tarjosi viron naisia, jossa ei sinänsä mitään väärää tai haittaa ole kun tiedän että hyvännäköisiä naisia sielläkin on eikä tästä sinne ole pitkä matka.
 
Viimeksi muokattu:
"They're like sex, except I'm having them."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy