Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Tasa-arvo ja poliittinen korrektius

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana RäpyläRepe, 21.09.2015 klo 14.14.

 1. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Vastataan nyt vielä tykkäyksen lisäksi, koska tässä on nyt puettu aika hyvin sanoiksi se, mitä minäkin olen hakenut takaa. Pukeutuminen voi myös olla kiusaamisen laukaiseva tekijä(vaikka tietenkin kiusaajat aina syyn löytävät), vaikka tätä ei siis missään nimessä pidä hyväksyä, kuten ei mitään muutakaan kiusaamista.
   
 2. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Viittasin tuohon Sysmän rehtoriin, joka haastattelussa syyllistää - vähintäänkin implisiittisesti - lapsia siitä, että he tulevat kiusatuiksi. Koska Sysmässä koulukiusaaminen on valtakunnallista tasoa selkeästi korkeammalla, tämä lausunto asettuu entistä kyseenalaisempaan valoon.

  En lukenut edellisiä sivuja kovinkaan tarkasti, koska osasin ennustaa keskustelun kulun. En näin ollen myöskään osaa yksilöidä viestejä, joissa mahdollisesti syyllistytään mainitsemaani alaikäisiä syyllistävään retoriikkaan tai sen puolusteluun. Puhuin siis yleisellä tasolla.
   
 3. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No nyt. Kiitos vihdoin tästä. Tämä selittää hyvinkin paljon asioita.
   
  JamMaster, Jesus Shaves & Metukka tykkäävät tästä.
 4. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mitä se selittää?
   
 5. Metukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sitä ettet lue kommentoimiasi viestejä kunnolla, koska olet täysin omien ennakkokäsityksiesi sokaisema ja haluat vain julistaa kulttuurimarxilaista agendaasi täälläkin palstalla. Ei meinaan ole ensimmäinen kerta.
  Sut on nähty.
   
  KaljaVeikko tykkää tästä.
 6. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Jos/kun vanhempiin otetaan koulusta yhteyttä, ja kehotetaan kiinnittämään huomiota koululaisen sopimattomaan pukeutumiseen, niin miten se "sopimaton" perustellaan lapsen vanhemmille? Oma ehdotuksesi?
  Kokonaan toinen juttu on sitten se, että koulun taholta tulleet käytösohjeet koetaan joissain perheissä holhoamiseksi ja niihin suhtaudutaan vihamielisesti tai välinpitämättömästi. Kyllä koulu voi tätä tietenkin yrittää.
   
 7. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Minä sanon vain, että kasvattajien ja opettaja pitää keskustella ja sopia asiasta yhdessä. Minä en ole sanomaan millä sanoin keskustelua pitää käydä, koska en kuulu kumpaankaan ryhmään. Yhteiskunta on täynnä yhteisiä sääntöjä, joita valtaosa ihmisistä noudattaa, vaikka henkilökohtaisella tasolla olisivat niiden kanssa eri mieltä, niin miksi se ei toimisi tässäkin.
   
 8. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Lainaus:
  Mistä tämä mielleyhtymå tuli? Ajatteletko itse transseksuaalisuuden kuuluvaan samaan kategoriaan? Siitä olemme lienee yhtä mieltä, että listan asiat ovat vahingollisia. Saattaahan sitä tosin joku pitää vaikka sukupuolitaudeista?

  Provosoiva pukeutuminen voi johtaa myös seksuaalirikoksen uhriksi joutumiseen, kuten olemme viime päivinä taas huomanneet. Toisaalla mainitut kiusaamisen syyt kuten liikalihavuus tai silmälasit ovat vaikeammin korjattavissa kuin "hutsahtava pukeutuminen", mikä ratkeaa vaatteita vaihtamalla.
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Arvelin että vain kun taas kerran viitataan useisiin nimeämättömän psykologisiin tutkimuksiin, niin sieltä voisi löytyä. Vähän niinkuin kauneus on katsojan silmässä.

  Mitä taas siihen oivalluksen tulee siihen, että liian varhainen seksin harjoittaminen korreloi raskauksien ja tautien kanssa, niin en siitä vielä Nobelia antaisi. Niistä voi jopa kausaliteetti löytyä.
   
 10. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Lainaus:
  ..ja mielenterveyongelmien, prostituution, uskottomuuden aikuisuudessa ja vähäosaisuuden kanssa. Taas voin viitata David M. Bussin teokseen Halun evoluutio. Muun muassa siellä aiheesta on. Itse petuilit vasta toisaalla, toki myöntäen.
   
 11. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Varmasti myös tatuoinnit, kiroilu, roskaruuan syönti ja elämäm kova koulu voidaan listaan liittää.
   
 12. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Taas vihreät opettaa, mitä saat sanoa ja ajatella. Noita ei ollut listassa.
   
 13. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Minähän en viestissäni yksilöinyt yhtäkään kommenttia. Liekö sitten kalahtanut jonkun omatuntoon, kun poiki vastausviestejä.

  Luen kyllä näitä ketjuja - myös sitä, jota kommentoin - mutta aina ei ole aikaa lukea seitsemää sivua alusta loppuun. Sen vuoksi pohjasin kommenttini keskusteltavaan artikkeliin, siitä virinneeseen kommentointiin ja siihen yleisvaikutelmaan, joka minulle syntyi pikaisella silmäilyllä.

  Kulttuurimarxismi-larpit voit sälyttää ihan muille. Tai keksi vaikka joku uusi hauska termi, jossa värisee toinen toistaan uhkaavampia mielikuvia.
   
 14. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Miksi muunsukupuoliset eivät saa hoitoa?

  Tämä linkki oli esillä toisen keskustelijan toimesta jo kuukausia sitten. Sen verta aggressiivisia vastauksia on tullut arveluihini, että sukupuolineutraalikasvatus voi johtaa joidenkin yksilöiden kohdalla ei toivottuihin lopputuloksiin, niin tässä nyt on asiantuntija apulaisylilääkärin lausunto asiasta. Täällä on ilman tutkimustietoa kirjoitettu ehdottomasti, että "Sukupuolineutraali kasvatus ei johda mielenterveysongelmiin." Väärin ymmärrys-kortti?

  HYKS:n tutkimus käynnistyy ensi vuoden puolella. Tuisku arvioi, että osa muunsukupuolisista hyötyisi hoidoista. Kyseessä on hänen mukaansa kuitenkin hyvin heterogeeninen ryhmä.
  – Kyseessä on uusi tapa sanoittaa omaa identiteettiään. Ennen osa heistä on todennäköisesti identifioitunut transsukupuolisiksi. Osa tutkittavista on hyvin nuoria ja osalla identiteetti vaihtelee.
  Tuisku arvioi, että viime vuosina väljentyneistä kriteereistä on ollut sekä hyviä että huonoja seurauksia.
  – Yhä useampi on saanut apua. Toisaalta kliininen tuntumani on, että katujiakin on tullut enemmän.