Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2016–2017 – Yzerplan

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana aessi, 06.06.2016 klo 23.16.

 1. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @aessi kummallisen negatiivista tekstiä. Kuudesta viimepelistä kuitenkin 10/12 pistettä, ja vastassa ollut Lännen joukkueet,joita vastaan meno ollut erittäin tuskaista tällä kaudella. Tuo Starsille menetetty 1p oli täysin turha, mutta olihan tuo Wild peli aikamoisen hyvää jääkiekkoa kummaltakin joukkueelta.

  Se mikä itseä häiritsee pahasti on Tampan pelaaminen 3 vs 3 jatkoajalla. Aivan käsittämättömän, järkyttävän hirveää paskaa. Ei yhtää järkevää suoritusta hyökkäyssuuntaan, kaikki pelaajat pelaavat itsensä liian syvään samaan kasaan. Ja kunnon maalipaikkoja ei tule ollenkaan. Vastaavasti omiin satelee läpiajoja ja 2 vs 1 tilanteita. Silti esimerkiksi Palat pelaa siellä pelistä toiseen vaikka tekee ainoastaan huonoja ja hyvin huonoja ratkaisuja kiekon kanssa.

  Tiivistää aika hyvin koko kauden tuo Coloradon tasoitus. Hedmanin perseestä Dotchinin polveen ja siitä maaliin. Ekassa maalissa Sustr aikamoinen controller disconnect maalintakana.

  Mitä mieltä olitte tuosta hylätystä 1-3 maalista?

  Itse jaksan vielä olla positiivinen Playoff paikan suhteen. Joukkue on pelannut viimeiset 20 peliä jo sillä tasolla millä sen kuuluu pelata. Pisteiden raapiminen on ollut vaan kovan työn takana.

  Dotchin on pelannut aivan huikealla tasolla Päämiehen vierellä ja ollut isossa osassa viimeaikojen pistesaldoa.

  Kutcherovilta tarvittaisiin kyllä paljon isompaa panosta tulostaululle. Siihen voisi varmaan vierelle vähän kuumemmassa vireessä olevia kavereita istuttaa. Huippuvireinen Point voisi piristää kummasti ykköspyssymme peliä.

  Edit. Todettakoon vielä että vaikka Vasy on pelannut jo paremmin viimepeleissä tuntuu tilanne olevan nyt se, että Bishop on maalissa kun voitetaan, Vasy kun hävitään.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kuudesta pelistä juu kiva saldo, mutta sitä ennen taas viisi peliä ja saldona 3/10. Vaikka ero on näennäisesti pieni viivalle niin aika kovia urotekoja tarvitaan. Tuossa edellä on nyt kuitenkin Bruins ja Panthers joiden kurssi näyttää ylöspäin. Torontolla tulee kova kevät eivätkä playoffeihin mene. Vaikka nuo muut joukkueet jatkaisivat pisteiden napsimista samaan tahtiin niin Tampan pitäisi silti kerätä jotain 1.4 piste per peli tahtia loppukausi mikä tarkoittaa, että se 10 pelin voittoputki pitäisi tulla aika kohta. Hävitä voidaan joku 4-5 peliä jotta homma olisi omissa käsissä.
   
 3. Infinity Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, maajoukkue
  Lainaus:
  Kuulemma luistelee jo, eli hyvällä lykyllä jo parin viikon kuluttua
   
 4. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Ei kai nyt sentään suuria toiveita tuommoisesta aikataulusta ole. Kyseessä taisi olla ensimmäinen ihan kevyt luistelu, eikä paluu ole vielä hetkeen ajankohtainen. Tuossa esim. uutista asiasta ja ehkä se tärkein pätkä sieltä:

  Now, don’t start jumping up and down just yet. Stamkos taking the ice doesn’t mean he’s ready to make his return just yet. According to Joe Smith of the Tampa Bay Times, Steve Yzerman said Stamkos is still on a “4-6 month timeline.”

  If all goes precisely according to plan, a four-month timetable would put Stamkos back in the lineup somewhere around March 17th. This would definitely be an opportune time for the captain to make his reemergence.

  Eli, realistisempi ajankohta paluulle tuon mukaan olisi aikaisintaan ~kuukauden päästä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2017 klo 17.31
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Stammer oli vissiin ottanut vetojakin jo, mutta juu tuskin tuon paluun kanssa kiirehditään.
   
 6. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Kyllä pistää vituttamaan tämän jengin otteet. Ei vaan riitä, kun alettiin pelaamaan vasta 2 minuuttia ennen summeria.

  Kaikella kunnioituksella Flamesia kohtaan, mutta kyllähän nämä pelit pitäisi hoitaa kymmenen kertaa kymmenestä. Minulla ei sen tarkempaa tietoa ole, mutta miksiköhän Bishop ei ollut maalilla, kun ei tämä jengi muuten tunnu voittavan pelejä. Kyllä se siltä alkaa näyttämään, että tänä keväänä ei tarvitse öisin herätä jännittämään pelejä. Vaikeaa on, kun hyökkäyspelaaminenkaan ei oikein ota toimiakseen parin viime kauden tapaan. Osasyy tähän tietenkin Stammerin loukkaantumisella, mutta kyllähän Kucherov kovasti kaipaisi tulitukea esimerkiksi herroilta Johnson, Palat, Filppula, Namestnikov ja Drouin.

  Olisi mukava tietää, että kuinka tosissaan Yzerman on koittanut saada treidiä aikaan, koska sokeakin näkee, että tuo jengi tarvitsee vahvistusta puolustuspäähän.
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017 klo 21.42
 8. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Tuntuu välillä aika ihmeellisestä tuo Tampan maalivahtipeluutus. Bishop on ottanut hyvin koppeja viime aikoina ja peli kulkee sekä joukkue voittaa. Mutta sillä ei tunnu olevan merkitystä vaan maalivahteja peluutetaan miten sattuu. Itse antaisin Bishopille nyt kunnolla vastuuta kun peli kulkee.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2017 klo 15.53
 9. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jep. Alkaa aika pahasti vituttamaan tuo Vasilevskiyn sosiaalipeluutus. Bishop voittaa, Vasy häviää. Tässä vaiheessa ollaan jo niin kriittisessä tilanteessa, että Bishopin pitäisi pelata 8 peliä kymmenestä vähintään.

  En jaksa tarkistaa, mutta mutulla sanoisin Vasyn voittaneen yhden viimeisestä 10 pelistä.
   
 10. Largo Jäsen

  En tiedä onko mitään perää, mutta lepuutetaanko ihan vain varmuuden vuoksi ettei loukkaannu? Ihan mutulla heittelen, koska tuossa on muuten hyvin vähän järkeä. Se treidi nyt ei ihan varmaa ole, mutta todenäköistä se on. Ihan vaan että saa avattua tilaa cappiin.
   
 11. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Jaahas... Yzerman osaa kyllä aina yllättää. Jotenkin tuntuu, että tämän kauden osalta heitettiin hanskat tiskiin ja valmistaudutaan jo seuraavaan. Omasta mielestäni Bishopista olisi pitänyt saada enemmän, koska kyseessä ei ollut kuitenkaan mikään pakollinen treidi. Tietysti nyt saatiin sentään jotain takaisin.

  Budaj on pelannut hyvin, mutta en menisi silti takuuseen hänestä. Tämän kaupan helmi Cernak on ilmeisesti hieman samanlainen kuin kesällä varattu Hajek, eli puolustuspään kautta pelaava pakki. Silti aika epävarma lupaus, joka ei tule todennäköisesti olemaan top4-pakkia korkeampaa, jos sitäkään. Mukana tulleista pickeistä tuskin mitään tulee, mutta hyväpuoli oli, että saatiin cappiin tilaa 4 miljoonaa. Silti piti vitoskiekka uhrata ja palkkaa säilyttää 20 %.

  Losiin myyminen oli aika erikoista, onhan liigassa paljon kiperämmin ykkösmaalivahtia tarvitsevia, ja sieltä olisi saanut ehkä paremman vastineenkin. Ykköskierrosta tai parempaa prospektia olisi voitu saada, jos katsoo mitä Minnesota maksoi Hanzalista. Itse olisin pitänyt Bishopin loppuun saakka, mutta Yzerman halusi jotain vastinetta rahalle. Nyt vain toivomaan, että Cernak lyö läpi ja Kings etenisi pitkälle playoffeissa, jos se sinne pääsee. Budaj saa olla kyllä aika velho, jos torjuu Tampan vielä playoffeihin.
   
 12. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Itsekin hämmästelen nimenomaan tuota Kingsiä. Eikö muualta todellakaan saatu parempaa hintaa yhdestä viime vuosien parhaista maalivahdeista? Liigassa on kuitenkin ainakin viisi joukkuetta, jolla on akuutti maalivahtiongelma...
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Onko yksikään niistä joukkueista playoff paikassa kiinni tai taistelemassa siitä tosissaan ?
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Idän puolella ei, lännessä Flames ja Blues kyllä. Johnson ja Elliot ovat paljon kyseenalaisempi kaksikko kuin Quick ja Budaj eikä Allenkaan ole vakuuttanut. Kyllähän Kings voi pleijareihin päästä, ja vaikka Bishop olisi hankittu Quickin pelikunnon tai -tuntuman takia, en tiedä kuinka realistista on että siellä mentäisiin kovinkaan pitkälle, ainakaan verrattuna esim. Bluesiin...
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Flames tuskin tulisi kysymykseen kun menivät jo panostamaan Elliottiin tai tuo olisi aika paha epäluottamuslause jos jatkoa aiotaan sorvata, sitten taas jos ei sorvata ja hommataankin Bishop niin tuo vaatisi, että joku myöntäisi tehneensä virheen viime kesänä. Blues voisi tosiaan toimia rentalina, mutta tiedä sitten mikä suunnitelma siellä on täksi kevääksi.
   
 16. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Bishop on kesällä UFA, eli kyllä hänet oli "pakko" treidata nyt että sai edes jotain takaisin. Monessa lähteessä on sanottu, ettei Tampalla oli varaa tehdä jatkoja hänen kanssaan. Lisäksi kun playoff-paikka on jo seitsemän pisteen päässä ja deadline ylihuomenna, niin jotain liikkeitä pitää tehdä. Eiköhän myös Brian Boyle jonnekin playoff-joukkueeseen myydä vahvistamaan bottom-six osastoa.

  Lainaus:
  Budaj'n rooli tässä kaupassa on paikata Bishopin jättämä aukko rosterissa. Myös Budaj'n sopimus loppuu tähän kauteen. En edes usko että Budaj viime kesänä Kingsiin sopimuksen tehdessään ajatteli pääsevänsä pelaamaan paljoakaan Quick / Zatkoff kaksikon takana, vaan että kausi kuluu Ontariossa edelliskauden tapaan.

  Lainaus:
  Eikähän pyyhe jo heitetty kehään Tampassa tämän kauden osalta.
   
 17. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  En ihmetteilisi tuota Bishopin vastinetta. Maalivahdeista ei ylipäänsä ottaen makseta kovin hyvin ja maalivahdin hankkiminen ykköseksi rentalina on melko konsolipelikamaa. Joukkueet rakentavat puolustuspelinsä oletetun ykkösvahdin ympärille ja uuden ykkösen hankkiminen kesken kauden on paniikkiliike, jollaista ei nähdä usein ja joka ei ole yleensä mennyt hyvin silloin kun on nähty. Edellinen, jonka muistan, on Miller Sabresista Bluesiin ja siitä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

  Tässä valossa Bishopin vastine vaikuttaa ymmärrettävä kuten myös päätyminen sairastuvalta palaavan Quickin kakkoseksi.

  edit: mielenkiintoista kyllä nähdä, a) minkälaista sopimusta Bishopille on kesällä tarjolla ja b) onko Yzerman mahdollisesti siinä kisassa mukana, jos Vasy ei loppukaudesta vakuuta.

  edit2: oisko myös jonkilainen indikaattori siitä, että Stamkosin kausi on paketissa? Ainakin Yzerman luovutti.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017 klo 10.45
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ei välttämättä, Stamkos on ihan täysillä jo luistellut. Kyllähän Bishopia on koitettu myydä jo viime kesästä saakka, eihän se mikään salaisuus ole. Aika epärealistisethan ne Tampan mahdollisuudet muutenkin ovat olleet, taas on se 7p eroa ja yksi peli käsissä.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tuo vastinehan vaikuttaa ihan mukavalta, Cernak on 2015 2. kierroksen varaus ja kuvauksen perusteella tosiaan sopisi hyvin Tampan runkoon jos potentiaalinsa lunastaa ja ottaa jonkun 2 - 3. parin paikan toinen vastaava pelaaja löytyykin Hajekin muodossa eli toivotaan, että edes toinen slaaveista lunastaisi paikan ylhäällä. Draftipick olisi sitten korkeimmillaan 2. kierroksen, joten jos tuo tapahtuu niin menisi jo ihan hyvän kaupan puolelle.
   
 20. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Tulevaisuuden kannalta ihan hyvä treidi Tampan näkökulmasta. Saatiin edes jotain takaisin Bishopista, vaikka Cernak tosin vaikuttaakin aika samanlaiselta tapaukselta kun Hajek.

  Tämän kauden osalta taas vaikuttaa siltä, että nyt viimeistään heitettiin pyyhe kehään playoffien suhteen. En vaan näe, että Tampa tuolla maalivahtikaksikolla hinaa itseään viivan paremmalle puolelle.

  Mitäs luulette palstaveljet, meinaakohan Tampa tehdä vielä muita treidejä ennen deadlinea. Vähän veikkaan, että esimerkiksi Boyle voi olla liipaisimella.
   
 21. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Sitä vielä ihmettele, että miksi treidi piti tehdä jo nyt. Tässä olisi ollut vielä kaksi pävää aikaa kuunnella tarjouksia ja tehdä sitten vasta päätös. Bishopin ollessa voittoputkessa ja Vasyn ollessa umpi surkea, olisin katsonut playoffkortin vielä ja päästänyt Bishopin kävelemään vaikka ilmaiseksi.

  Lainaus:
  Mielenkiintoinen ajatus, mutta en usko Tampan olevan kisassa mukana, sillä se vaatisi Vasyn tai jonkun tähtipelaajan liikuttamista kesällä. Muuten palkkakatto ei riitä tarjouskisassa.

  Lainaus:
  Boyle voi olla mahdollinen treidattava hyvällä vastineella. Filppula olisi hyvä vahvistus jollekin playoffjoukkueelle, mutta en usko Vallen itse haluavan lähteä Tampasta. Aina voi toivoa, jos joku hullu kelpuuttaisi Garrisonin ;-)
   
 22. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Pointtihan tässä treidissä on se, että päätettiin ottaa vastine Bishopista ja unohtaa playoff-haaveet. Bishop on sen tasoinen vestari ettei sitä ilmaiseksi voi päästää kävelemään kesällä. Lisäksi kun mies on ollut trade baitissa koko kauden, niin mitä sillä kahdella päivällä enää oli väliä.
   
 23. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Budaj on kuitenkin ollut hurjasti Bishopia parempi tällä kaudella ja mm. eniten nollapelejä koko NHL:ssä, päästettyjen maalien keskiarvossa kolmantena ja voitoissa ihan kärkipäässä.

  Ben Bishop
  16 voittoa
  GAA 2,55
  91,2%
  1 nollapeli

  Peter Budaj
  27 voittoa
  GAA 2,12
  91,7%
  7 nollapeliä
   
 24. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Budaj on iänikuinen kakkosveskari ja yhden kauden ihme, joka olosuhteiden takia nousi ykkösveskariksi. Nyt edessä on heikompi puolustus sekä tiedossa olisi kakkosveskarin rooli. Hyvillä peliesityksillä voi saada vuoden jatkopahvin, mutta ensi kaudesta odottasin hänen palaavan normaalille tasolleen. Ja kuten täällä on sanottu, playoff-haaveita Budaj ei juurikaan enää nostata.
   
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^^ Ootko tosissasi vai esitätkö? Jos toinen kerää tilastonsa Kingsin sumppupuolustuksen takana ja toinen Boltsin vauhtikiekossa, niin voiko niitä verrata muu kuin vajacci?