Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2016–2017 – Yzerplan

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana aessi, 06.06.2016 klo 23.16.

 1. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  Huhu mikä peli!

  Jälleen 2p. Nyt kulkee!

  Erittäin iso takaisku joukkueelle, Dotchinin ilmeisen paha loukkaantuminen pelin lopussa. On muodostanut Hedmanin kanssa erinomaisen parin.

  Olihan tässä jo melkoisen iloista hyökkäämistä tampalla. Kumpikin veska pelasi aivan käsittämättömän hyvän pelin.

  Point tulee olemaan minulle suosikkipelaaja tässä joukkueessa monta vuotta. Aivan huikea sälli!
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Olihan tiukka voitto vaikka Tampalla melkein kaikki paikat. Point on kyllä kova. Nyt taas kaikki omissa käsissä kun Bruins ja Toronto kohdataan vielä kahdesti.
   
 3. Kaliber Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lightning
  Olipahan hienoa katsoa teksti-tv:tä ja nähdä Tampa pitkästä aikaa pudotuspeliviivan paremmalla puolella :)
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Eikos Islanders ole edellä ROWin turvin?
   
 5. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Joo kyllä Isles on edellä.

  Jes hyvin kulkee nyt ja mitä vielä meillä on käytännössä poissa viisi kärki sentteriä jotka olivat kauden alussa?? (SS, Johnson, Namestnikov, Filppula ja Boyle). Uskomattomasti on nuoret ja AHL pelaajat onnistuneet shown puolella.

  Perjantain vastaisena yönä sitten onkin tärkeä kotipeli Torontoa vastaan. Käytännössä kyllä pakko voitto vaikka uskonkin että Toronto hiipuu ja isoin taistelu käydää Bostonin ja Islandersin kanssa.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Melkein kolme ketjua farmipelaajia, hyvin ottaneet Syracusen pojat kyllä roolia. Toivottavasti Dumont on terveenä Torontoa vastaan. Keskikaista näyttää kyllä aika hyvältä terveenä vaikka nyt Filpperi ja Boyle puuttuvatkin.
   
 7. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Täytyy kyllä olla helvetin ylpeä tästä jengistä!

  Käsittämätöntä, että miten tuolla sentterikalustolla pystytään pelaamaan noin raikasta hyökkäyspeliä. Tällä hetkellä palyoff-paikka on täysin omissa käsissä ja pelit Torontoa ja Bostonia vastaan kun hoidetaan, niin uskon sen riittävän.

  Kävi miten kävi, niin kyllä tuolla jengillä on valoisa tulevaisuus edessä, kun katsoo miten hyvin nuoret jätkät (Point ja Dotchin) etunenässä pelaavat. Vaikka loukkaantumistilanne on jotain itkettävän ja naurettavan rajoilta, niin viimeksi on ollut näin hyvä fiilis tästä jengistä viime kevään pleijareiden aikaan.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tampa nousi neljänneksi Atlantin divisioonassa. Kaikki tämä vaikka Stamkos ja Johnson ovat loukkaantuneina sekä Filppula ja Boyle vaihdettiin pois.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Jokaiselle idän playoff joukkueelle tämä on suorastaan painajainen sillä kukaan ei halua kohdata Tampaa keväällä...
   
 10. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Joukkue ihan älyttömässä vireessä.. Huikeeta seurattavaa. Ei ilmeisesti viellä oo tietoa millon kapteeni ois valmis pelaamaan?
   
 11. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  On tämä kumma joukkue! Silloin pelataan hyvin, kun kaikki tähtipelaajat on karsittu joukkueesta pois. Osoittaa kyllä sitä, kuinka paljon joukkue haluaa playoffeihin. Vasykin on kuin uudestisyntynyt heti kun pääsi selvään ykkösveskarin asemaan, liekö tämä sitten rassannut suorittamista alkukaudesta.

  Tampa tulee kyllä olemaan kova playoffeissa, jos ja kun sinne pääsee. Sairastupa tyhjäksi ja kapteenikin pienellä riskillä mukaan pelaamaan. Vielä vähän kuitenkin harmittaa, että jouduttiin myyjäksi takarajalla, eikä vahvistettu puolustusta.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Capitals vs Tampa olisi ihan liian herkullinen ekalle kierrokselle.
   
 13. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jokerit, Juventus
  Jahas, ketju aktivoitunut taas Tampan hyvien otteiden myötä. Mukava nähdä :) Kyllähän kuntopuntari näyttää hyvältä, mutta jotenki itsellä vähän skeptinen olo vielä, että vaikka poffeihin Lightning kampeaisi, niin mites nämä Syracusen miehet, kun peli kovenee vielä pari pykälää. On kuitenkin vielä aika eri maailma nuo playoff-pelit. Mutta jos sieltä sairastuvalta saisi niitä kokeenmpia ukkoja sekaan niin onhan kaikki tietysti mahdollista.

  Puolustus ollut ihmeen kassalla, lukuun ottamatta yksittäisiä hyviä pelejä, jossa kaikki puolustajat onnistuneet. Tuntuu, että lähes joka pelissä joku siellä sekoilee oikein urakalla, oli se sitten Sustr, Garrison tai Coburn.

  Tietysti, kirveen jo kertaalleen kaivoon heittäneenä, onhan se mukava kun ollaan vielä taistelemassa playoff-paikoista ja kaikki menestys otetaan kyllä vastaan.
   
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  VAikka Bolts kampeaisi itsensä vielä pudotuspeleihin, joka alkaa olla aika epätodennäköistä, niin ei tuo joukkue ole valmentajansa hanskassa. Kausi katkolla ja totaalisen munaton esitys sarjan heikoimpiin kuuluvaa joukkuetta vastaan. Tasaväkisen tuherruksen jälkeen kolmanteen maalin johdossa ja ottelusta 0 pistettä. Ihan uskomaton suoritus.

  Oikeastaan koko kuva Boltsista. Joukkueella on taitoetu lähes kaikkiin vastustajiinsa nähden, mutta pelit ovat usein tasaväkistä päästä päähän paahtamista, paikkojen vaihtoa ja tulos riippuu maalivahdista ja tuurista.
   
 15. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Lainaus:
  Aika väistämätön tilanne, kun kaikki sentterit ja pari tärkeää laitahyökkääjää on joko myyty tai loukkaantuneina. Tämä oli vain ajasta kiinni. Reilut 10 ottelua ennen kolmen pelin tappioputkea meni yli odotusten. Bolts nousi kaikkien ennakko-odotusten vastaisesti taistelemaan tosissaan playoffs-paikasta, mutta Arizona-tappio oli viimeinen naula siihen arkkuun. Tavallaan olen tyytyväinen, että homma ratkesi jo tässä vaiheessa, niin saadaan pelaajat kesälomalle lataamaan akkuja ja hoitamaan vammat kuntoon.
   
 16. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  En nyt mistään nauloista ja arkuista horisisi, kun divisioonan 3. paikkakin eli Boston on 5p edellä yhden pelin enemmän pelanneena ja 2 keskinäistä peliä jäljellä.

  Lisäksi Tampalla on helppo loppuohjelma.

  Se ei tosin poista sitä tosiasiaa, että tämä oli anteeksiantamaton perseily.

  Olen ollut koko kauden ja olen edelleen sitä mieltä, että Drouin ei kuulu tähän joukkueeseen. Hänellä voitaisiin yrittää saada vaihdossa se top 4 pakki.

  Vasilevskiy aloitti näköjään taas imurointivaihteensa.
   
 17. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Drouin joukkueen parhaita tällä kaudella, miksi sinun mielestä ei kuulu joukkueeseen? Tämä siis ihan asiallinen kysymys :)
   
 18. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Lainaus:
  Joo kyllä tuosta viime yön 3-2 maalista voi päätellä mikä on miehiään. Ok kyllähän Yotes pakit sekoilee ihan urakalla mutta tilanteen loppuun pelaaminen sisulla ja taidokas kääntö keskelle on kyllä just minkälaista asennetta haluan Tampassa nähdä.

  Hankalaksi Tampa tekee tän itselleen. Pieni sauma edelleen on mielestäni. Tämä sauma on Wild card paikkaan. Perjantain vastaisen yön Boston matsia ei vaan enää ole varaa hävitä. Jos se tupeksitaan niin sitten allekirjoittanut luovuttaa. Torontolla on tulossa helpompia pelejä puhveleiden ja Devilsin kanssa joten voi olla että heille aukeaa tie divarin kolmos paikkaan. Islesin kolme seuraavaa peliä on Rangers, Penguins ja Boston joten se nostaa Tampan mahdollisuuksia. Toki selvää on että lopun molemmat Boston pelit pitää voittaa ilman extra pisteitä ja ottaa yksi voitto enemmän kun Boston muista peleistä.
   
 19. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Ja toivo elää!
  Tuli katsottu yön pelistä pari ekaa erää ja sitten uni vei voiton.

  Ensimmäinen erä aikamoista läpsyttelyä eikä oikein uskonut että jengi oikeasti pelaa tosissaan Pleijari paikasta.

  Toinen erä sitten oli tunteiden vuoristorataa. Huomioita toisesta erästä:
  Dumolinilta erittäin tyhmä jäähy hyökkäyspäässä kun luistimellla kamppaa Krugin kumoon ilman mitään järkevää kamppailua tai painetta. Bostonin tehokas ylivoima rankaisee tästä heti. Sitten tuosta Bostonin alivoima maalista. Ensin Drouinin erittäin huono syöttö yritys josta Boston pääsee Av hyökkäykseen. Ei edes näyttänyt pahalta mutta sitten Kucherov nostaa selän suoraksi ja jättää toisen aallon Charan täysin vapaaksi. Syöttö toki onnekas Hedmanin luistimen kautta mutta tuon olisi voinut välttää mikäli Kutchi olisi pelannut tilanteen loppuun asti. Toki tämä Drouin/Kutch kaksikko korjaa virheen alle 30 sekan päästä hienolla Drounin poikkisyötöllä ja Kutchin maatiais tykillä jolla saadaan Raskin luistinkin palasiksi. Muista maaleista ei muuta kun hyvää tekemistä ja Bostonin 3-2 maali hiukan huonoa tuuria Hedmanilta kun yritti hienosti blockata syöttöä maalin eteen mutta pomppaa sitten omasta jalasta maaliin.

  Ilmeisesti High Lightien perusteella hyvä kolmas erä Boltseille ja vähän Rask auttoi voitossa noissa 4-3 ja 5-3 maaleissa. Viimeinen sitten tyhjiin.

  Pointseja alla:
  - Kutchi on kyllä tulessa. Voi olla että nykyisellä tahdilla on Rocketiin mahikset kun Crosby näyttää viettävän vähän hiljaisempaa aikaa
  - Budaj pelasi hyvän pelin. Ei voinut oikeastaan millekkään maalille mitään. Piti hyvin pystyssä varsinkin ensimmäisessä erässä ja ilmeisesti myös kolmannessa.
  - Garrison loukkaantui. Tietääkö kukaan oliko vakavampaa? En ole kerennyt tsekkailemaan onko tullut lisätietoa. Periaattessa ei ole järkyttävän kova menetys nykyisellä tasolla, mutta kuka sitten korvaavaksi?? Witkowski vai Koekkoek?
  - Point jatkaa hyvää tekemistä. Sopii hyvin Kutcherovin ja Palatin kentään työteliäänä sentterinä.
  - Drouin jatkaa hyviä otteita. On kyllä junnu taitava.

  Voitto piti tosissaan pleijari haaveet elossa. Tosin toissa yönä NYI otti mielestäni yllätys voiton Rangerseita joten tämä oli vähä negatiivinen uutinen. Toronto näyttää karkaavan divisioonan kolmannelle sijalle joten nyt viimeistään tuon Wild card näyttää ainoalta vaihtoehdolta. Toivottavasti Pingut hoitaa saarelaiset ensi yönä niin saadaan kurottua eroa kiinni. Itselleni hiukan yllätykseksi myös Carolina on noussut vahvasti kiinni wild card taistoon. On kaksi pistettä Tampaa jäljessä pelin vähemmän pelanneena. Nyt viimeiset 9 peliä saanut pisteita (6-0-3) ja loppu ohjelma näyttää luvattoman helpolta.

  Mielestäni lopuista peleistä ei ole meillä varaa hävitä kun korkeintaan yksi (todennäköisesti Chicagoa vastaan) mikäli mielitään pleijareihin. Kyllähän tässä onneks vielä saa jännittää joka aamu kun tuloksia kattelee
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kuuuuuuuuch ja maali numero 38. Pakkovoittoja alkaa jokainen peli olla ja nyt ollaa taas lähempänä viivaa.
   
 21. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  Aivan käsittämättömän kovatasoinen ja viihdyttävä peli ja aivan upea nousu, 2p!!!!

  Huhu, ei paljon väsyttänyt katsoa tuommoista peliä. Aivan huikeaa jääkiekkoa!

  Kiitos Tampa <3

  Nyt Playoff paikka on jo omissa käsissä.
   
 22. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kyllä tässä joukkueessa on tapahtunut kasvamista parin kuukauden sisällä, playoffit tuntu aika kaukaselta silloin tammikuun rämpimisen aikaan mutta nyt ne on vaan parin pisteen päässä. Vaikka kärkiäijiä on poissa niin voittoja tulee ja kyllähän tuo kielii hyvää loppukautta ajatellen. Stamkos on ilmeisesti palailemassa piakkoin kehiin, joka on kyllä enemmän kun toivottua sentteriosastolle.

  Ens kautta ajatellen onko kukaan seuraillu Taylor Raddyshin otteita OHL:ssä tällä kaudella tarkemmin, otanta itsellä on vain nuo WJC kisat ja oli siellä kyllä hyvä. Tainnut pelata pisteistä päätellen suuren osan kaudesta DeBrincantin kanssa?
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Hyvää venymistä, mutta harmittavasti sitten niitä ihan tyhmiä tappiota tullut mm. Arizonalle. Playoffit tuntuvat vielä aika kaukaisilta, ei montaa peliä ole enään varaa hävitä ja nyt onkin hyvä jatkaa voittojen tiellä yön pelissä. Stamkosin paluu tosiaan kohta ajankohtainen kun on nyt day-to-day statuksella.
   
 24. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Tampan pleijarihaaveet valuivat juuri viemäristä alas, kun Bruins haki pisteet United Centeristä. Tampan pitäisi ottaa 10p jäljellä olevista 5 ottelusta, sekä Bruinsin pitäisi sulaa aivan täydellisesti ja se ei kyllä tule tapahtumaan, sen verran vakuuttavassa iskussa ovat.
   
 25. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Kyllähän tuo viime yön Montreal häviö oli erittäin paha paikka ja Chicagon häviäminen tänään toinen kolaus.

  Silti saumat on olemassa. Kuitenkin Bostonilla jäljellä enää kolme peliä (Tampa, Ottawa ja Caps). Toki tosissaan vaatii että Tampa hoitaa kaikki ilman piste menetyksiä.

  Mutta jos Tampa tähän kykenee ja vielä ilman että antaa Bostonille yhtään pistettä omassa pelissä niin ei se mahdoton ajatus että Capsia tai Ottawaa vastaan menettäisivät yhden pisteen.

  Tampalla toki pahimmat pelit ohjelmassa jäljellä olevista selvästi tämä kyseinen Boston matsi ja Montrealin uusinta kohtaaminen. Mutta pakko se on uskoa loppuun asti ja mennä peli kerrallaan!