Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2016–2017 – Yzerplan

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana aessi, 06.06.2016 klo 23.16.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kausi päättyi jälleen karvaaseen pettymykseen, mahdollisesti tosin tulevaa Stanleyn voittajaa vastaan ja vielä seiskapelissä maalin erolla. Odotuksiin nähden kausi alkoi surkeasti mistä se sitten jatkui todella nousujohteisesti, pahimillaan mietittiin jo päästäänkö edes playoffeihin tai edes ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Ei kuitenkaan pettymystä yhtään lievitä kun taas kerran oltiin niin lähellä ja exit tuli sitten sillä kaikista kurjimmalla tavalla. Jälkiviisaana voisi sanoa, että lopulta sitten se Stamkosin puuttuminen saattoi olla se ratkaiseva asia kun maalinteko oli ihan liikaa yhden ketjun vastuulla.

  Tulevasta kesästä onkin sitten tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen, Hedmanille pitää sorvata jatko. Missään nimessä ei voida olla tilanteessa missä mies kävelee ilmaiseksi pois tai Yzerman sietää saada potkut. Killornille pitänee sorvata maltillinen jatko, mies tuntuu nauttivan Tampassa pelaamisesta sen verran että tuskin mitään hirveän kallista sopimusta hakee, mutta todennäköisesti kuitenkin pitkää. Kucheroville tarjotaan todennäköisesti jotain 6,5 m - 7,5 m väliltä ellei haluta jostain syystä jotain lyhyempää sopimusta. Muista hyökkääjistä mielestäni Brownille ehdottomasti jatkoa, hyvä piristysruiskea alempiin ketjuihin ja pystyy stunttaamaan tarvittaessa ylemmissä. Paquettelle sanoisin hyvästit, ajoittain väläytti osaamistaan mutta lopulta kokonaisuus ei vaan vakuuta. Ei se paljoa lohduta jos teet yhdessä pelissä pari maalia ja olet seuraavat kymmenen peliä ihan yössä. Namestnikoville ehdottomasti jatkoa kun keskeltä nyt ilmeisesti yksi paikka vapautuu eikä jatko varmasti kalliiksi tule, liian ailahtelevainen kausi häneltäkin, mutta toivottavasti saisi nyt seuraavalla kaudella tasaisuutta otteisiinsa. Täysin yössä koko kevään.

  Pakiston tilanne näyttää kaikista valoisimmalta, Hedman, Strålman, Garrison ja Coburn muodostavat rautaisen nelikon mistä voi sitten pakon sanelemana lähteä treidaamaan pois. Koekkoek näytti pelaavan jo yllättävän hyvällä tasolla playoffeissa, mutta eiköhän seuraava kausi mene vielä harjoitellessa. Junnuista Stephen ja Masin ovat ilmeisesti jatkaneet kehitystä hyvään tahtiin. Nesteroville voidaan tehdä vielä jatko, mutta pian pitäisi ottaa niitä askeleita eteenpäin. Carlea jos ei osteta ulos niin olisi suorastaan yhtä iso ihme kuin Stamkosin jatkaminen seuraavalla kaudella.

  Tällä hetkellä siis Carlen lisäksi sielä on muutama muukin sopimus joilla on potentiaalia olla riippakiviä tulevaisuudessa, Callahanin kohdalla pitää olla erityisen varovainen huomioiden pelityylin ja tämän heikomman kauden. Todennäköisesti olisi kuitenkin vielä liikuteltavissa. Filppula taas alkaa olemaan luksus pelaaja, voidaan pitää mutta varmasti olisi ottajia näillä näytöillä. Ollut joka kevät Tampan parhaimpia hyökkääjiä, mutta valitettavasti jouduttiin aikanaan hänet hankkimaan lievään ylihintaan mikä aikanaan olikin ihan oikea ratkaisu. Bishopin treidiarvon luulisi myös olevan äärimmäisen korkea nyt, mutta eiköhän Yzerman lähde kauteen kahdella veskalla ja pelaa homman varman päälle vaikka Vasy nyt mielestäni kuluvalla kaudella näytti jo, että kykenisi ne ykkösveskan saappaat täyttämään. Ei se kuitenkaan huono tilanne olisi antaa vielä yhden kauden pelata ilman isoimpia paineita ja antaa sitten Bishopin kävellä ilmaiseksi pois. Väittäisin nykyisen trendin kuitenkin olevan se, ettei veskalle voida maksaa niin isoa palkkaa mitä muut tähtipelaajat saavat kun se halvempi maalivahti hoitaa hommat lähes yhtä hyvin ja säästyneellä tilalla saadaan vielä hyviä pelaajia runkoon.

  Mutta kyllähän siinä riittää hommia Yzermanille kun pitäisi jostain taikoa ylivoima kuntoon, hoitaa kasa sopimuksia ja jostain keksiä mistä me saadaan maalintekijöitä. Kovin surullisesltahan tuo näyttää kun vain Tripletit kykenevät siihen maalintekoon. Ketäs hiipuvia laitureita siellä olisi vapaana kelle voitaisiin antaa Drouinin tarjoilua? Vrbata?

  Omissa hahmotelmissa lähtisin kuitenkin jakamaan tuota osaamista useampaan kenttään:

  Palat - Johnson - Callahan
  Killorn - Namestnikov - Kucherov
  Drouin - Filppula - X
  Brown - Boyle - Condra

  Hedman - Strålman
  Garrison - Sustr
  Koekkoek - Coburn


  Hyökkääjät:
  Ryan Callahan 5,8 m $
  Valtteri Filppula 5,0 m $
  Tyler Johnson 3,3 m $
  Ondrej Palat 3,3 m $
  Brian Boyle 2,0 m $
  Erik Conda 1,25 m $
  Jonathan Drouin 0,89 m $
  Puolustajat:
  Matt Carle 5,55 m $
  Jason Garrison 4,6 m $
  Anton Strålman 4,5 m $
  Victor Hedman 4,0 m $
  Braydon Coburn 3,7 m $
  Nikita Nesterov 0,742 m $
  Slater Koekkoek 0,894 m $
  Maalivahdit:
  Ben Bishop 5,9 m $
  Andrei Vasilevski 0,925 m $
  RFA:
  F Broll
  F Brown
  F Gourde
  F Killorn
  F Kucherov
  F McGinn
  F Namestnikov
  F Paquette

  D Nesterov
  D Sergeyev

  G Gudlevskis
  UFA:
  F Angelidis
  F Ashton
  F Blunden
  F Paradis
  F Tambellini
  F Marchessault
  F Stamkos

  D Ohlund
  D Taormina
  D Witkowski
   
 2. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Laitan tähän omia mietteitä kun sain valmiin avausviestin just kirjoteltua, mutta myöhästyin 10min :D.

  Tulevan kesän ykkös puheenaihe Lightningin kohdalla taitaa olla Stamkosin lähtö tai mahdollinen jatkosopimus. Tammikuussa Stamkosille tarjottiin sportsnetin mukaan 8v 68m miljoonan sopparia, jonka jälkeen on ollut hiljaista. Stamkosin palkkapyyntö on ilmeisesti ollut kovempi ja Lightning tuskin tiukan sopimustilanteen takia siinä hirveästi voi tulla vastaan, mutta toivottavasti se soppari saataisiin tehtyä sillä parempaa maalintekijää ei vapailta markkinoilta ainakaan löydy. Toki ei Lightning Stamkosiin ole mitenkään ole parina viime kautena enään nojannut, vaan päinvastoin uusia vastuunkantajia on löytynyt. Muita jatkosopimuksia on myös tukku tulossa ja mm. Kucherovin ja Killornin jatkosopimukset ovat listalla ykkösenä. Namestnikov, Nesterov, Marchessault ja Gudlevskis tulevat varmaan saamaan jatkosopparin, ehkä myös Brown. Paquetten jättäisin melkeen signaamatta, ei vakuuttanut runkosarjassa eikä tuo oikeen mitään erikoista jengiin. Mielenkiintoista myös nähdä mitä Drouinin kanssa tehdään, koska esitykset playoffeissa olivat erinomaisia, mutta nuo kuluvan kauden ongelmat ovat siellä takana kuitenkin.

  Muutoksia joukkueeseen on todennäköisesti tulossa ja ainakin Carle ulostetaan toivottavasti vaikka buy outilla, jolloin cap tilaa vapautuisi 5,5 miljuunan verran. Toinen pelaaja joka saattaisi hyvää vastiketta vastan liikkua on Filppula, vaikka onkin ollut Cooperin luottomiehiä siitä saakka kun tänne saapui. Ja vaikka onkin luotettava kahdensuunnan pelaaja ja tärkeä aloittaja, niin ikää Vallellakin on jo 32 ja viime kausien pistesaldo on ollut laskeva. Vallen tärkeys ei nyt pisteissä niin hirveästi näy, mutta onko hän 5 miljoonan arvoinen jos seuraavalla kaudella pistesaldo laskee edelleen? Uskoisin kuitenkin että Filppula jatkaa vielä ens kaudella meillä, koska ei näitä luotettavia puolustusvelvoitteet hoitavia senttereitä nyt niin hirveästi ole markkinoilla, mutta jos treidillä sais jotain mielenkiintosta ja samalla cappiin vähän tilaa niin harkitsisin. Jatkosopimukset ovat etusijalla, mutta myös vapailta markkinoilta voisi koittaa naarata jotain contenderiin haluavaa veteraanipelaajaa halvalla sopparilla bottom 6 rooliin. Ensi kaudella toivottavasti saadaan ajettua DeAngelo ja Koekkoek sisään shown puolelle, vaikka Kokkeli tuossa jo mallikkaasti playoffeja pelasikin.
   
 3. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Marchessaultin jatkoon en kyllä usko, mielestäni pelasi tarpeeksi hyvin saadakseen muualla paremman näytönpaikan ja Tampassa tie on ollut aika tukossa. Korkeintaan se vuoden ylihintainen sopimus mimmoista Yzerman ei sitten välttämättä halua solmia kun farmissa on ihan päteviä pelaajia täyttämään rotaatiohyökkääjän roolia. Drouini oli kauden loputtua puhunut, että haluaisi jatkaa Tampassa joten eiköhän nuo treidipuheet ole nyt haudattu kokonaan.

  Lainaus:
  Eihän sieltä koko sopimuksen arvoa vapaudu. 3,666 m taitaa olla aika tarkka lukema. Seuraavalla kaudella on kyllä tilaa hyvin, tiedä sitten mimmoinen tuo organisaation taloustilanne on kun siellä Vinnynkin buyout kummittelee taustalla. Noh ainakin Öhlundista päästiin nyt eroon.

  Lainaus:
  Jännä kyllä, että samaan aikaan sitten oltiin asialla. Ollut ajatuksissa avata uusi ketju jo muutaman päivän kuitenkin!
   
 5. sakkr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko ja NBA
  Itse pitäisin Stamkosin riveissä. Ihan vain sen takia, että maalintekovastuu ei olisi liikaa muilla (triplets)

  Bishopin voisi minun mielestä treidata nyt ja hankkia UFA markkinoilta kokenut kakkosmokke lyhyellä pahvilla jonka jälkeen Gudlevskis ottaa hänen paikan.

  Callahanin ja Filppulan voi treidata ihan hyvin, voisi luulla palkanpidätyksen "kuuluvan hintaan"

  Killornille, Brownille ja Namestnikoville jatkot. Kaikki tulee jatkamaan suhtkoot halvalla, no Killorn saa vähän enemmän

  Itse lähtisin näin ensi kauteen:

  Drouin - Stamkos - Killorn
  Palat - Johnson - Kucherov
  Brown - Boyle - Condra
  x - Namestnikov - x

  Hedman - Strålman
  Garrison - Coburn
  Koekkoek - Sustr

  Vasilievsky
  (Hutton, Montoya yms.)


  Sustrin paikan ottanee DeAngelo ensi kauden jälkeen (tai joku muu pakkiprospect)
   
 6. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Aika erikoista että palstan Tampa-tietäjillä tuntuu olevan tällainen konsensus päästä Filppulasta eroon.. aivan kuin hänen sopimuksensa olisi niin iso riippakivi? Mies parhaassa peli-iässä ja Tampan kannalta ikävästi päättyneissä pleijareissa kuitenkin joukkueen parhaimmistoa, jälleen kerran. OK, onnistuneella peliliikkeellä ja hyvällä tuurilla voi ehkä millin säästää, mutta onko riskin arvoista? Ja en katso tätä suomi-lasien läpi... paljon huolestuneempi olisin itse Callahanista...en ala perusteluja toistamaan kun ne on ylempänä jo kirjoitettu.

  Minä harkitsisin ehkä kuitenkin kaikkein eniten Bishopista luopumista, niin hyvästä maalivahdista kun onkin kyse, siis oletuksella, että jotain tulisi myös takaisinpäinkin. Ja onhan 5.9 miljoonaa vapautuvaa paljon rahaa.

  Stamkosin tilanne on mielenkiintoinen... Päteviä perusteluja pitämiselle tai luopumiselle on puolin ja toisin. Minä ehkä mittaisin Yzermanin saappaissa Stamkosin itsensä kiinnostuksen sitoutua contenderin kasvoiksi.. Kumpaa mies haluaa enemmän... vetää maksimaalisen rahallisen hyödyn vai olla, ei pelkästään mukana, vaan organisaation kasvoina contenderissa, jolla on todellinen sauma voittaa SC vielä jokusen vuoden.. Minä en lähtisi Stampokin paikalla yhtään mihinkään ja olisin valmis antamaan sen millin alennuksenkin siihen, mitä vapailta markkinoilta saisi ulosmitattua, mutta en olekaan rahanahne... enkä Stamkosin saappaissa, heh.
   
 7. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Kyllä tuo Bishop kannattaa ilman muuta kaupata jo pelkästään sen takia että ensi vuonna on suurella todennäköisyydellä edessä laajennusdrafti, jolloin joukkue voi suojata ainoastaan yhden maalivahdin.
   
 8. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Lainaus:
  Eikös Lecavalier ostettu ulos Compliance Buyoutin kautta, joka ei jää cappiin?

  Bishopin myyntiä tosiaan puoltaa laajennusdrafti, mutta toisaalta kuka hänet sen takia ostaisi ja millä hinnalla? Pitäisi olla selvä ykkösmaalivahdin puute ja varaa antaa jotain pois.
   
 9. sakkr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko ja NBA
  Lainaus:
  Ainakin Calgary voisi olla kiinnostunut. Sitä en tiedä mitä vaihdossa tulisi.
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Cap hit on kuitenkin 5 miljoonaa, mutta kun Stamkos lähtee 99% varmuudella niin tarvetta tuskin on kun voidaan nuo kaksi vuotta mennä tällä. Onhan tuo Filppula hyvä pelaamaan, mutta hitto saisi kyllä maalejakin tehdä. Kaikkihan riippuu saadaanko tuo raha käytettyä paremmin, oletettavasti kuitenkin treidiarvoa vielä löytyisi. Seuraavan kauden jälkeen sieltä olisi toivottavasti Point jo nousemassa ylös ja Richardille tehtiin juuri vuoden jatko joten luulisi saavan myös näytönpaikan tällä kaudella. Namestnikovi toivottavasti sementoi paikkansa keskellä tällä kaudella.

  Lainaus:
  Jep, teoriassa kannattaisi myydä mutta onko sitten enemmän arvoa Tampalle pitää omissa riveissä vahvistuksena? Riippunee paljon vastineesta myös.

  Lainaus:
  Tuon olisi voinut tietty tarkentaa, mutta itse palkkoja meinasin kuitenkin ja eiköhän siellä ole muutama kerta nieleskelty jo tuon Vinnyn sopparin ulostamisen kanssa. Ei Tampa kuitenkaan mikään Maple Leafs tai Canadiens ole ja oletan ettei siellä Vinik nyt myöskään ihan innosta kiljuen noita ulosostoja hyväksy vaikka rahaa onkin ja sitä paljon jo käyttänyt seuran ja itse kaupungin hyödyksi. Bishopin vastineen voisi kuvitella olevan 1st + joku prospekti riippuen kuinka alhaalta tuo varus tulisi, en oikein näe syytä lähteä muuten kaupoille.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Ei Filppulasta oikein kannata hankkiutua eroon ellei Frans Nielseniä saada tilalle samaan hintaan tai halvemmalla vapailta markkinoilta.
   
 12. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Kyllä tavallaan ymmärrän Bishopin kauppaamisen perusteet mutta itse en vain näe asiaa ihan siten. Kaikki kunnia Vasylle iha huikea ukko, mutta Bishop on kuitenkin mielstäni top 5 maalivahti tällä hetkellä liigassa ja jengi haluaa treidata tämän? Itse en iha tätä täysin ymmärrä, kun jengillä on nyt se hetki menossa jolloin se cup voidaan voittaa ja siihen tarvitaan huippu maalivahti peliä. Bishop on kuitenkin tällä hetkellä mielestäni vielä selvästi Vasya edellä varsinkin mailapelissä. Eikä ikää vielä huippu maalivahdiksi liikaa mielestäni.

  Sama juttu on kapteenin kanssa. En vieläkään voi menettää uskoa tähän ukkoon joka "huonona" kautena tekee yli 35 maalia? Toki yhdyn siihen että Stammerin pitää ottaa palkan alennusta siihen 8m-8,5m/kausi jotta hänet voidaan pitää. Ei tollasta ukkoa saada ihan helposti muualta. Toivottavasti arvostais Tampaa sen verran ja floridan kevyt verotus houkuttas.

  Mut joo tosissaan nää on vaan omia mielipiteitä ja ymmärrän erittäin hyvin palstaveljien perusteet toisille ratkaisuille, mutta vähän erimieltä saa olla jostain.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Eiköhän jokainen pitäisi mielellään Bishopin, mutta tuo veskojen tilanne pitää jossain välissä ratkaista. Oli se sitten seuraava kausi jolloin päästetään mahdollisesti Bishop tai Vasy ilmaiseksi tai sitten tällä kaudella. Tuon lisäksi sieltä sitten vapautuu X määrä tilaa cappiin joka voidaan käyttää pelaajiin, eihän tänä keväänä kenelläkään top nelosesta ollut kallista ykkösveskaa pelaavana maalivahtina.
   
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Bishop on tietyllä tapaa täydellinen maalivahti. Torjujana huippuluokkaa, mutta osaa myös pelata mailalla. Vrt. esim. Lundqvist tai Rask. Tuolle mailapelitaidolle olisi ollut tänä keväänäkin käyttöä: Bolts hävisi ennen muuta Pensin karvaukselle, pääsi omista liian harvoin puhtaasti pois. Paljon on kiinni siitä, mitä toimistolla ajatellaan pelin tulevaisuudesta.

  Itse olen sitä koulukuntaa, joka ei maksaisi maalivahdille maksimipituista isolla palkalla, mutta jos jollekin pitäisi maksaa, niin Bishop olisi luultavasti sen listan kärjessä. Lisäksi nyt kun cap junnaa, saattaisi olla otollinen aika tehdä tähtipelaajalle pitkä sopimus. Bishop voisi pitkässä sopimuksessa hyvinkin tyytyä lähelle nykyistä vuosipalkkaansa olevaa summaa. Kieltämättä huokutteleva vaihtoehto kenelle hyvänsä GM:lle.

  Voi myös olla, että Vasyn treidiarvo on parempi kuin Bishopin. RFA-vuosia jäljellä ja nuorista tasonsa osoittaneista maalivahdeista on maksettu viime vuosina kovia vastineita. Schneider, Jones tulevat ekana mieleen.

  Ehdottomasti ratkaisun paikka tänä kesänä. En ylläty mistään.
   
 15. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Onneksi meidän palstalaisten ei tarvi noita päätöksiä tehdä, kunhan voidaan mutuilla täällä rauhassa :)

  Todd Richards on muuten palkattu apuvalmentajaksi, taisi tehdä Blue Jacketsissa ihan kelvollista jälkeä sillä materiaalilla mitä oli käytössä ennen potkuja? Ilmeisesti ainakin yv tulee yhdeksi vastuualueeksi, joten saa nähä saadaanko sitä parannettua ens vuodelle.
   
 16. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jokerit, Juventus
  Helkutin hyvää pohdintaa täällä jo ensi kautta silmällä pitäen. Mukavaa luettavaa. Vielä juilii se fakta, että viime vuonna oltiin niin lähellä ja tänäkin vuonna parin maalin päässä finaaleista.

  Onneksi ollaan kuitenkin siinä asemassa, että realistiset mahdollisuudet kannun tavoitteluun ovat auki vähintääkin muutaman vuoden. Äärimmäisen mielenkiintoinen offseason kuitenkin tulossa. Toivottavasti Yzerman onnistuu luomaan pelaajien kesken kollektiivisen ajattelutavan, että kun jokainen vähän tinkii omista dollareista niin joukkue pysyy contenderina vieläkin pitempään.
   
 17. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Jotenkin on sellainen tunne, ettei tämä ainakaan Yzermanista jää kiinni... ei varmasti jätä kiveäkään kääntämättä :-) Tältä pohjalta odotan suurella mielenkiinnolla Stankosin omaa ratkaisua... Vaihtoehtoina pyörineet Toronto... ei tule tappelemaan kannusta vielä 2-4 vuoteen ja Stamkos ei tuosta enää nuorene. Detroit; Jos Datsjuk nyt oikeasti siirtyy rysslandiaan, voi realistiset contender haaveet haudata, Stamkosilla tai ilman. Kyllä näistä kolmesta Tampa on ylivoimaisesti paras paikka tavoitella SC:a seuraavan 2-3 vuoden aikana. Vieläpä mies joka on ollut ns. seuran kasvot. Tuntuisi todella kummalliselta jos tuosta asetelmasta lähtisi repimään sitä viimeistä milliä mitä jostain muualta saisi, mutta kuten todettua, toiset ovat vaan rahanahneempia kuin toiset. Sen vuoksi mun mielenkiinto kohdistuu ennenkaikkea Stamkosiin itseensä.. haluaako tulla muistetuksi yhtenä suurista ja tavoitella tosissaan kannua vaiko sen, että omaisuutta on muutama milli lisää jo olemassaolevien kymmenien lisäksi?

  Toinen pelaaja joka kiinnostaa kovasti on Drouin.. lapsellinen ja kiukutteleva kusipää se vieläkin on (...or alternatively plain stupid.. or both), kunnes toisin todistetaan, mutta osaa se poika pelata. Saako Yzerman koulutettua tuosta itkupillistä miehen vai miten käy tässä saagassa? Täähän on kuin saippuaoopperaa seuraisi, jossa Drouin ansaitsee vähintään sukkasaippua-sulkeiset...
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2016 klo 05.05
 18. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jukurit
  Kiitokset @aessi uuden kausiketjun avauksesta! Kyllähän tässä on jo aika suunnata katseet tulevaan kauteen, mutta sitä ennen on edessä mielenkiintoinen kesä. Hyvä että keskustelua on saatu jo aikaiseksi, sillä kyllähän tässä spekuloitavaa tulee varmasti riittämään.

  Paljon on jo Stamkosin tilanteesta puhuttu ja tullaan puhumaankin. Itse tietysti toivon että hän jatkaisi Tampassa ja pääsisi takaisin omalle tasolleen, sillä onhan kaveri muutakin kuin maalintekijä, nopea ja hyvillä käsillä varustettu, yksi suosituimpia pelaajia NHL:ssä, supertähti yms. Tietysti viime kaudella se tasaisuus mieheltä jäi puuttumaan, teki maaleja mutta nekin tahtoivat tulla ryppäissä, sitten tuli pitkiä jaksoja jolloin maalit jäivät puuttumaan, viime kaudella oli muun muassa 5 ja 10 ottelun jaksoja kun maalisarake näytti nollaa, tämä tietysti ei voi olla näkymättä joukkueen tuloksissa. Jos niin huonosti kävisi että Stamkos siirtyisi toiseen seuraan, niin mistä joukkue saisi sen maalintekijän? Parhaimmillaan Stamkos tekee sen 50+ maalia, toivottavasti se sama vire löytyy vielä tulevaisuudessa jos/kun soppari tehdään, mielellään tietysti Tampa Bayn kanssa.

  http://www.tampabay.com/blogs/lightning/steven-stamkos-lightning-still-hopeful-to-reach-deal/2279302

  (Linkki vie Tampa Bay Timesin artikkeliin.)

  Yllä oleva artikkeli ei nyt varsinaisesti mitään uutta ja ihmeellistä tietoa Stammerin tilanteeseen tuo, mutta tuosta on tietysti aistittavissa että Stamkos sopimuksen Tampaan haluaa, ja että tuskin ihan siitä viimeisestä millistä tuskin aletaan tappelemaan. Tietysti hankala sanoa mitä kulissien takana oikeasti tapahtuu, mutta asian suhteen ollaan kaikki viisaampia kuukauden sisällä.

  Valtteri Filppula, Cooperin luottomies, pelaa vastustajan parhaita vastaan ja samalla hoitaa aloituksia, pelaa av:t ja yv:t, tuo hyvin kiekon vastustajan alueelle jos se ei muilta onnistu. Jakaa hyvin syöttöjä sekä omaa joukkueesta eniten kokemusta playoffeista,152 ottelua. Toki laukoa voisi paljon enemmänkin, sillä hakee sitä syöttöä aina viimeiseen asti. Joka tapauksessa, en lähtisi miestä treidaamaan tulevan kauden jälkeen, enkä sitä seuraavankaan vaikka palkka onkin sen 5,0 kaudessa. Filppulalla ja Callahanilla on rutkasti kokemusta playoffeista ja sitä ei voi väheksyä, kun puhutaan joukkueesta joka tulee tulevinakin vuosina tavoittelemaan tosissaan Stanley Cupia. Onneksi ei itse tarvitse näitä olla päättämässä, mutta luotan että Steve Y keksii ratkaisut cap tilanteeseen tulevaisuudessa, paljonhan tässä kysymysmerkkejä tulee olemaan.

  Paljon tuli tekstiä, kiitos ja anteeksi,mutta mukavaahan tämä on mutuilla muiden mukana :)
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tuosta kaksisosta voidaan aika varmuudella sanoa, että Filppula olisi ihan hyvä pitää. Callahanin kohdalla sitten riskit voi realisoitua uran loppupuolella, mutta isoin ongelma on siinä että siellä on Killorn, Hedman, Kucherov, Johnson, Palat ja mahdollisesti Bishop vaativat uudet sopimukset. Jos jätetään Stamkos pois, Carle ostetaan ulos niin kaikki saadaan varmaan juuri ja juuri ahdettua katon alle ilman Drouinin korotusta ja hänelle sitten voi antaa sen mitä palkkakatto nousee tai jotain.
   
 20. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
 21. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jukurit
  Nostetaas hieman ketjua ylöspäin, tosiaan jatkosoppareita saatu jo hieman tehtyä, eli yhden vuoden jatkopahvi Luke Witkowskille ($632 000), ja kahden vuoden sopparit lyötiin J.T. Brownin ($1,25milj) sekä Cedric Paquetten ($812,500) kouraan. Suluissa siis summa per kausi. Erittäin tyytyväinen oon etenkin tuohon Brownin soppariin, ei todellakaan maksettu ainakaan ylihintaa kaverista, joka tuo kyllä energisyyttä, luisteluvoimaa ja fyysisyyttä joukkueeseen. Paquettekin nousee välillä esiin, mutta sitten taas hieman katoaa kuvasta, menee kuitenkin tuohon hintaan ihan mukavasti.

  Draftista tarttui ensimmäisellä kierroksella numerolla #27 Brett Howden. Vahva kahdensuunnan sentteri, ja ihan mukavat tehot tehnyt viime kaudella WHL:ssä sekä Kanadan U18 maajoukkueessa, hyvä haku. Jos joku tietää kaverista kertoa enemmän, niin mieluusti otan tiedon vastaan.

  http://www.eliteprospects.com/player.php?player=232712

  (Linkki vie pelaajan profiiliin Elite Prospectsiin.)
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Vähän toivoin Yzermanin ottavan Asplundin tuolla vuorolla, mutta katsotaan mitä tästä miehestä kuoriutuu. Toistaiseksi vielä aikaista arvioda noita Yzermanin menneitä ensimmäisen kierroksen varauksia. DeAngelon kehitys näistä eniten junannut paikallaan.

  Ja samalla kun viestiä kirjoitin niin DeAngelo sitten realisoitui 2. kierroksen varaukseksi.

  E: Tshekit ovat ainakin toistaiseksi onnistuneet hyvin. Toivottavasti jatkuu tuo trendi vielä eli toistaiseksi ylös ovat nousseet Gudas, Sustr ja Palat. Masin olisi sitten seuraavana jonossa Hajekin kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2016 klo 17.35
 23. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Mitenköhän Yzerman mahtaa taiteilla palkkakaton kanssa? Jos Bishopista luovutaan, Stamkos ja Kutsherov saattaisivat molemmat mahtua katon alle. Se onkin sitten epätodennäköisempää, että Stamkos jatkaisi Tampassa. Jos Stamkos nyt jostain syystä pysyisi seurassa, niin ongelmana olisi Killorn ja Namestnikov, joiden palveluksia tarvittaisiin jatkossakin Boltsissa. He eivät ole korvaamattomia, mutta erittäin hyviä hintalaatu-suhteeltaan. Nesterov on aika katsottu kortti alakerrassa. Täysin korvattavissa. Tuskin venäläinen suostuu ihan minimipalkkaan.

  EDIT: Ja pitää lisätä Hedmanin ensi kauden jälkeen päättyvä sopimus. 4,0 millin caphit lähentelee luultavasti kaksinkertaisia lukemia laudesta 2017-2018 lähtien. Jos ja kun Hedman saadaan pidettyä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2016 klo 20.36
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Seuraavalla kaudella saadaan vielä kaikki puristettua katon alle jos Stamkos suostuisi tuohon 8.5m soppariin, mutta kun ei suostu niin homma helpottuu huomattavasti. Bishop lähtee vuoden sisällä kävi mitä kävi, joko Vegasiin tai sitten treidataan. Tuosta sitten seuraavalla kaudella viimeistään Filppula on rental tavaraa mikä tekee taas tilaa Hedmanin sopimukselle. Ainut ongelmallinen asia tässä palapelissä on tuo Callahanin sopimus jos mies ei ole jatkossa sen arvoinen. Niin ja tietty Carle lähtee aikamoisella varmuudella jollain tavalla.
   
 25. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Toivottavasti Stamkosia ei koiteta väkisin signata millään päättömällä summalla. Kyllä joku tuon 10m/y maksaa ja sitoutuu olemaan tuon sopimuksen vanki seuraavat 7-8v.

  Draftista lämmitti ainakin tuo Otto Sompin varaaminen seittemännellä kierroksella, luulin että olisi mennyt paljon aikasemmin mutta kelpaa tämäkin, potentiaalia on nousta sinne 3-4 ketjuun. DeAngelon treidaaminen tuli vähän yllättäen, mutta ilmeisesti asenne ei ollut toivotunlainen ja Yzerman päätti painaa liipasinta hänen kohdalla. Saadulla kakkoskierroksen vuorolla varattiin Libor Hajek on ilmeisesti hyvällä asenteella varustettu puolustaja WHL:stä. Ehkä joku kirjoittaa enemmän noista varatuista prospecteista kun en itse heitä sen kummemmin oo nähnyt.