Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2016–2017 – Yzerplan

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana aessi, 06.06.2016 klo 23.16.

 1. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Lainaus:

  Vasy vetää loppukauden vihkoon ja löytää itsensä kesällä Vegasista tai jostain muualta. Hyökkäyksessä Yzermanilla lienee valintoja edessä joka tapauksessa, kääntyy maalivahtitilanne mihin vain.

  Eniveis, pidän melko varmana, että Yzerman ei lähde ensi kauteen Vasilevsky ykkösenä, jos tämä ei loppukaudella osoita olevansa ykkönen. Joukkueella on ikkuna auki.
   
 2. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Hyvä että saatiin lisää talenttia puolustusosastolle, Cernak vaikuttaa ihan miehekkäältä tulevaisuuden maalinedusisännältä.

  Kyllähän tämä kausi voidaan kuopata nyt, ellei jotain ihmeitä tapahdu viisikkopelin suhteen, Bishop oli mielestäni se syy miksi noita pelejä on viime aikoina voitettu. Boyle varmaan kaupataan vielä, koska hänestä ollaan oltu kiinnostuneita useammassa osotteessa. Aika mietteliääksi vetää kyllä tää tilanne miten viime vuodesta ollaan tultu alaspäin.
   
 3. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Potentiaalisimmat kauppakumppanit taisivat olla Jets ja Dallas, mutta mitäpä heidän kannattaa deadlinella enää mitään Bishopista maksaa kun voivat yrittää vapailta naarata.
   
 6. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Mitähän tästä nyt oikein sanoisi. Olisin vielä jotenkin ymmärtänyt treidin, mikäli Boyle olisi edes treidattu jonkun toisen divisioonan joukkueeseen. Tampa nyt kumminkin on vielä teoriassa mukana taistossa ja nyt vahvistettiin yhtä pahimmista kilpakumppaneista.

  Vaikka Boyle hyvä pelaaja onkin, niin mielestäni hänet olisi ihan hyvin voinut päästää kesällä ilmaiseksi pois, eikä olisi kauheasti kirpaissut. Tuo varausvuoro on ihan kiva, mutta Tampalla on tuo prospectipuoli aika hyvässä jamassa jo muutenkin ja nuo 2-kierroksen vuorot ovat kuitenkin melkoisia arpoja.
   
 7. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Mitä mitä mitä? Kuinka vaikea se on sulattaa, että Yzerman on heittänyt pyyhkeen kehään tämän kauden osalta. Jos joukkue kuitenkin jollain ilveellä itsensä pleijareihin kampeaa Budaj kakkosena ja Paquette Boylen roolissa, niin sittenhän maksuna saadut Cernik, Froese ja varaukset ovat pelkkää plussaa tulevaisuutta ajatellen. Toronto maksoi todennäköisesti eniten eli siksi sinne. Ei tuo treidaaminen aina mitään rakettitiedettä ole.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Kannattaa muistaa, että noita varausvuoroja voi käyttää myös myöhemmin osana kauppaa. Onhan tämä tilanne taas vähän ongelmallinen kun aika ajanut ohi Garrisonista ja Callahan ei välttämättä pelikuntoon enään tule. Nyt vaikuttaisi siltä, että kannattaa kyllä ihan suosiolla suunnata katseet tuleviin kausiin. Omissa toiveissa olisi vielä se "Vatanen" ja joku monipuolinen vasen laituri joka sopisi tuohon Stamkosin ja Drouinin rinnalle. Sen lisäksi tuo neloskenttä alkaa olemaan aika huumoriosastoa ilman Boylea.
   
 9. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  itse en yhtään ihmettelis jos kesällä Boyle tekis uuden sopparin tampaan. Ja jos niin käy niin täältä pelkkää peukkua!
   
 10. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse kyllä ihmettelisin. Tampa on nyt käyttänyt 60 miljoonaa 14 pelaajaan ja tuosta puuttuu kolmikko Johnson, Palat ja Drouin. Todella vaikea uskoa, että Tampalla olisi enää varaa Boyleen nelossentterinä.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Palat Vatanen treidiä on kai ehdoteltu ja saattaa olla, että Filppula/Killorn liikkuu jonnekin.
   
 12. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ei siinä kauheasti cappiin helpotusta tule jos Palat vaihtuu 5 miljoonan Vataseen. Kyllä tuo Tampa tulee tiukoilla olemaan vaikka Killorn Vegasiin lähtisisikin.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Niin. Siinä jäisi sitten jotain 8 miljoonaa Johnsonin, Drouinin ja Sustrin sopimuksiin jos Killorn jäisi. Eli ei mahdoton yhtälö jos Johnsoniin menee 4 miljoonaa ja Drouiniin 2,5 miljoonaa ja loput Sustrille. Eli melkein pitäisi Filppulan/Killornin liikkua lisäksi. Noh paha sanoa vielä ja approilen tällä hetkellä niin ymmärrys asioista ei ole ehkä parasta A-luokkaa.
   
 14. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Callahanin reilu 5m tuo oman mausteensa soppaan. LTRI voi hyvinkin olla mahdollinen ensi kaudella.
   
 15. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Lainaus:
  Näinhän se on. Ensi kaudella tuo bottom six uhkaa jäädä aika heikoksi, juurinkin noiden tulevien jatkosopimusten takia. Tuli vaan tässä mieleen, että tuolla Pietarissa kiekkoilee tällä hetkellä yksi aika potentiaalinen vasen laituri. Onko sulla tietoa, että onko Tampalla oikeudet Guseviin, vai olisiko pitänyt tehdä jo sopimus?

  Lainaus:
  En nyt itsekään ole noista asioista aivan täysin perillä, mutta tuo hahmottelemasi 8 miljoona ei kyllä tule riittämään edes Johnsoniin ja Drouiniin. Uskoisin kummankin palkan liikkuvan ensi kaudella noin 5 miljoonan paikkeilla.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Oikeudet säilyy, mutta Gusevilla taisi vielä kausi olla sopimusta. Ei tästä muistaakseni kovin kauaa sitten puhuttu. :)
   
 17. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Muistakaa myös, että Tampalla on mielestäni poikkeuksellisen hyvä prospect pool varsinkin contenderiksi. Joten varausvuoroja ei välttämättä tarvitse käyttää, vaan ne voi olla tulevaisuuden treidien palasia. Mutta ei niitä nyt kannata järjettömästi hamstrata runkopelaajien poismyyntiin.

  Alla nopea listaus lupaavimmista prospekteista:

  • Jake Dotchin P #161 2012
  • Slater Koekkoek P #10 2012
  • Adam Erne LH #33 2013
  • Tanner Richard KH #71 2012
  • Matthew Peca KH #201 2011
  • Dylan Blujus P #40 2012
  • Dominik Masin P #35 2014
  • Brett Howden KH #27 2016
  • Libor Hajek P #37 2016
  • Erik Cernak P #43 2015
  • Mitchell Stephens KH #33 2015
  • Boris Katchouk LH #44 2016
  • Taylor Raddysh LH #58 2016
  • Connor Ingram MV #88 2016
  • Matt Spencer P #44 2015
  • Yan Dennis LH #64 2015
  • Anthony Cirelli KH #72 2015
  • Mathieu Joseph LH #120 2015
  • Nikita Gusev LH #202 2012
  Nyt näyttäisi, että kaikista lupaavimmat esim. Kanandan junnumaajoukkueessa olleet ovat osuneet kierroksille 2–4. Toivottavasti ei jäänyt ketään tärkeää puuttumaan.
   
 18. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Täällä ei olekaan kai vielä ollut Bob McKenzien huhua siitä, että Lightning on pyytänyt Filppulaa luopumaan No-trade-sopimuksestaan. Tai oikeammin poistamaan yhden 13 joukkueesta, johon häntä ei saa sopimuksen mukaan treidata. Onkohan siellä kuitenkin Yzermanilla joku isompi kala kiikarissa kun haluavat päästä eroon Filppulan 5 miljoonan dollarin sopimuksesta.
   
 19. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Joo treidi on valmis mutta vaatii ton NMC purkamista.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kai se on tuo NMC-ongelma. Yzerman ei halua suojata laajennusdraftissa NMC-ukkoja (Filppula ja Callahan), vaan tärkeämmät tulevaisuuden palaset.
   
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Lainaus:
  Näinkö? Eikö kuitenkin NTC:n, koska Yzerman haluaa treidata Filppulan seuraan, joka on hänen listalla?

  NMC:stähän Filppulan ei kannata luopua, koska se takaa, että hän ei joudu tahtomattaan Vegasiin.
   
 22. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Treidi on valmis seuraan mikä ei ollut Filppulan listalla. Ja nyt neuvotellaan siitä että suostuuko Valle siirtymään siihen seuraan.
   
 23. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  ^ Eli NTC:stä kyse.

  Yzerman sitten sai siivottua rosteria laajennusdraftin ja uusien sopimusten varalta, mutta myös heitti pyyhkeen kehään tämän kauden osalta.

  Ihan kelvollisia treidejä heikosta asemasta. Varsinkin Filppulan dumppaaminen jämäkierrosta vastaan ja Streitin pyöräyttäminen Flyersista paikallisvastustajaan oli melko hieno liike sen jälkeen kun kävi selväksi, että Filppula pitää klasuuleistaan kiinni. Luultavasti Oilersilta tai Leafsilta olisi herunut vastinetta sen sijaan, että Yzermanin piti maksaa, mutta kuten todettua, heikosta asemasta kohtuullisia treidejä.
   
 24. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  3 pistettä eroa vikaan wc-paikkaan, ja Stammer lähestyy pelikuntoa. Vaikka rosteri heikkenikin, niin mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat olemassa. Jos Vasy alkaa ykkösen paikan saatuaan torjua potentiaalin edellyttämällä tasolla ja Kucherov jatkaa hirmuvireessä niin mikä jottei.
   
 25. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Olipa ehjä 60-minuuttinen Minnesotaa vastaan to-pe-yönä. Yksi parhaista koko kaudella. Kutsherov aivan huikea jälleen - tehot 2+1. Vasilevski on löytänyt jyvän. Lukuisia huipputorjuntoja ja nollapeli jäi muutaman minuutin päähän. Iltapuhteen lopputuloksena 4-1-voitto, mutta kahdesta pisteestä ja kauden kenties ehjimmästä esityksestä maksettu hinta oli kohtuuton. Kolme (3!) vakiohyökkääjää sairastuvalle ja todennäköisesti pitkäksi aikaa. Jotain aivan käsittänätöntä. Johnson, Namestnikov ja Paquette. Kauden alun ihannerosterista on nyt kaikki sentterit joko sairastuvalla tai treidattu. Stamkos, Johnson, Filppula ja Boyle. Periaatteessa myls Namestnikov ja Paquette ovat keskushyökkääjiä, mutta hallitsevat pelaamisen laitureinakin. Tämä joukkue on päättänyt taistella viimeiseen asti playoffs-paikasta. Saa nähdä kummat loppuvat ensin - Bolts-paidassa kauden aloittaneet hyökkääjät rosterissa vai jäljellä olevat ottelut runkosarjassa.