Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Tampa Bay Lightning 2016–2017 – Yzerplan

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana aessi, 06.06.2016 klo 23.16.

 1. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  1/5 selvitetty, jokainen peli tästä eteenpäin on kauden tärkein peli. Johnson ja Garrison olivat mukana jo viime yön pelissä, hyvä hyvä. Jokohan Stammer tulisi latomaan pari häkkiä Nallekarhuja vastaan? @aessi onko sinulla tietoa mahdollisesti?
   
 2. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  Lainaus:
  Garrison ei pelannut enää 3. erässä. Syynä alavartalovamma, eli ei tainnut nilkka kestää pelaamista. Kankean näköistä meno oli.

  Stammerista Cooper puhui vähän siihen tyyliin viikonloppuna, että on mahdollisuudet siihen että vieraskiertueella olisi pelaamassa. Toki muistutti, että on vähän eriasia ottaa hänet pelaamaan 65 pelin huilin jälkeen, kuin esimerkiksi tyllerö 1kk huilin jälkeen.

  Kucherov oli kyllä eilen tosi heikko. Ei oikein mikään onnistunut. Eiköhän ensi viikolla taas kulje.

  Ottawalle, Torontolle ja Bostonille tappioita odotellen..
   
 3. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Tänään playoff viiva karkaa sitten liian kauaks ellei Torontolta saada 2p, tappio Bruinsille sen jo melkeen sinetöi, mutta jotkut teoreettiset mahdollisuudet sinne on vielä.

  Connor Ingramille oltiin sorvattu tulokassopimus ja hänen kausi jatkuu AHL puolella, siinä on mielenkiintoinen maalivahti, josta toivottavasti saadaan kirittäjä Vasilevskille tuleviksi vuosiksi.
   
 4. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Parempi vaan että ratkeis jo tänään. Ei tarttis poikien pelailla enään riskillä. Saattaa rauhassa kuntouttaa Stamkos ja muut loukkaantuneet kesän yli.

  Joka tapauksessa vastaan tulisi Caps joka olis first round exit kyllä tälle joukkueelle.
   
 5. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Kyllähän se yllättävän paljon kirpaisee, vaikka olihan tämä jo enemmän tai vähemmän tiedossa viimeiset pari kuukautta.

  Hienosti joukkue taisteli, vaikka tärkeitä palasia makasi lasaretissa. Tästä osoituksena se, että Tampa oli viimeisen 30 kierroksen aikana koko liigan paras joukkue yhdessä Bluesin ja Blackhawksin kanssa. Menee kyllä täysin Cooperin piikkiin, että mies ei saanut kurssia käännettyä joulu-tammikuun synkkinä hetkinä, jolloin tämä kausi tuhottiin.

  Ainoa positiivinen asia tässä kaudessa oli se, että saatiin nuorille kundeille, kuten Dotchin ja Erne mukavasti pelejä alle. Dotchin luultavasti lunasti näillä otteilla paikan avauskokoonpanoon ensi kaudelle.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Harmittavan lähelle kyllä päästiin.. Noh, Arizonasta olisi pitänyt kairata voitto ja se Toronto tappio nyt vasta häpeällinen olikin. Onneksi paikka ratkesi keskinäisessä otteluissa.
   
 7. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Vaikka pudotuspelit ovat kiivaimillaan, niin ajattelin tässä lomapäivän kuluksi raapustaa vähän omia arvioita Tampan pelaajista. Jätin arvioimatta veskarit ja muutaman pelin AHL-avut. Nämä arviot tehty noin 50 livenä katsotun ottelun perusteella, joten jotain on saattanut mennä ohi. Arviointiasteikko 4-10.

  Puolustajat:

  Jason Garrison. Arvosana 5.5

  70, 1+8=9, -8, 14 pim

  Kankea, hidas ja epävarmaa kiekollista peliä, näistä oli Garrisonin kausi tehty. Tiedossa oli, että Garrison ei ole enää mikään nuori poika, mutta näin suuri tason laskeminen tuli ainakin itselle suurena yllätyksenä. Etenkin kiekollinen peli ja esimerkiksi kiekon heittäminen keskialueelle ja paineen purkaminen pois omasta päädystä tuntuivat välillä tuottavan ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Saa nähdä, että mitä hänen kohdallaan tapahtuu kesällä, varmaa lienee ainakin se, että kukaan ei Garrisonia huoli tuolla tilipussilla.

  Anton Strålman. Arvosana 7.5

  73, 5+17=22, 1, 20 pim

  Strålmanista huomaa selvästi, että viime kevään loukkaantuminen on haitannut miehen luistelua. Alkukaudesta tuntui, että mies ei saa millään jalkoja liikkeelle ja oli jatkuvasti vaikeuksissa varsinkin omassa päädyssä. Paransi kauden mittaan ja loppukaudella esitti jo ihan mallikkaita otteita, mutta joutui kuitenkin luovuttamaan ykkösparin paikan nuorelle Dotchinille. Uskon, että Antonista on vielä paljon iloa Tampalle, mikäli mies todella panostaa luisteluun kesällä.

  Luke Witkowski. Arvosana 8

  34, 0+4=4, 5, 39 pim

  Hyvää ja fyysistä peruspeliä Lukelta. Hoiti oman ruutunsa moitteettomasti ja eritysplussat siitä, että on aina valmis puolustamaan joukkuekavereita, näitä jätkiä ei joukkueessa liikaa ole. Tulee ensi kaudellakin luultavasti pysymään rotaatiopelaajana.


  Braydon Coburn. Arvosana 7

  80, 5+7=12, -1, 50 pim

  Coburniin pätevät pitkälti samat huomiot, kuin Garrisoniin. Paineen alla pelaaminen, sekä pelin avaaminen heikolla tasolla varsinkin alkukaudesta, mutta piristyi hieman kauden loppua kohden. Coburn kuuluu mielestäni niihin pelaajiin, jotka ovat potentiaalisia palasia treidejä mietittäessä.


  Jake Dotchin. Arvosana 9

  35, 0+11=11, 10, 35 pim

  Todella valmista peliä tältä nuorukaiselta. Vastasi loistavasti haasteeseen ja otti täysin ansaitusti paikan ykkösparista Hedmanin viereltä. Tässä Tampalla on käsissä loistava puolustaja pitkäksi aikaa eteenpäin.


  Andrej Sustr. Arvosana 6

  80, 3+11=14, -10, 43 pim

  Hyvin sujuneen viime kauden jälkeen itselläni oli kovat odotukset Sustriin ja uskoin, että mies ottaa lopullisen harppauksen luotettavaksi NHL-tason puolustajaksi. Vitut. Koko kausi melkoista koheltamista ja huonoja kiekollisia ratkaisuja, mistä kertoo +/- tilaston lukema -10. Ei haittaa yhtään, jos Sustr vaihtaa kesällä maisemaa ja lähtee muualle koheltamaan.


  Victor Hedman. Arvosana 10

  79, 16+56=72, 3, 47 pim

  Puolustuksen täysin suvereeni liideri ja joukkueen sydän yhdessä Kucherovin kanssa. Muodosti liigan vaarallisimman ylivoimakaksikon Kucherovin kanssa ollen toisiksi tehokkain ylivoimapelaaja runkosarjassa. Vastasi käytännössä yksin puolustuksen tehoista ja ilman Burnsin monsterikautta olisi vahva ehdokas Norris trophyn voittajaksi.


  Kokonaisuutena puolustuksesta voi sanoa sen, että kesällä on pakko saada kiekollista tukea Hedmanille, sekä saada Garrison tai Coburn (mielummin molemmat) ulostettua, tai muuten ensi kaudellakaan ei kyllä kannusta taistella.
   
 8. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Hyökkääjät

  Tyler Johnson. Arvosana 8

  66, 19+26=45, -5, 28 pim

  Välillä loistava ja välillä vaelteli aivan varjojen mailla. Kausi ei ollut aivan napakymppi, mikä toivottavasti hieman laskee hintalappua, kun jatkosopimusta aletaan sorvaamaan. On loistava playoff-pelaaja ja vielä kun saisi hieman tasaisuutta otteisiin, niin Tampalla on tässä käsissään liigan top-10 sentteri.


  Cedric Paquette. Arvosana 6

  58, 4+6=10, -6, 80 pim

  Päällimmäisenä Paquetten kaudesta jäi mieleen helvetinmoinen läjä tyhmiä jäähyjä ja tehotonta koheltamista pitkin kenttää. Joukkueen menestymisen kannalta täysin merkityksetön pelaaja. Ensi kausi sujuu toivottavasti rotaatiossa ja loukkaantumisia paikkaillen.


  Alex Killorn. Arvosana 7

  81, 19+17=36, -9, 66 pim

  36 pistettä on vaan auttamattomasti liian vähän, kun miehen palkka on 4,45 miljoonaa kaudessa. Aloitti kauden vahvasti, mutta sen jälkeen hieman hyytyi. Odotuksissa oli semmoinen 25 maalin kausi. Saa nähdä, että jatkaako mies Tampassa vai jätetäänkö suojaamatta ja näin Killorn jatkaisi hyvin suurella todennäköisyydellä uraansa Vegasissa.


  Ondrej Palat. Arvosana 8.5

  75, 17+35=52, 8, 39 pim

  Aloitti hieman vaisusti ja itsekin tuli miestä kritisoitua syksyllä, kun ei oikein tehoja tullut. Osoitti kuitenkin loppukaudesta olevansa korvaamaton palanen joukkueessa. Pelasi hyvää kahden suunnan jääkiekkoa ja tasapainottaa loistavasti ketjun peliä ja samalla kuitenkin räppäsi itsekin ihan komeat pisteet. Toivottavasti saadaan kiinnitettyä moneksi vuodeksi eteenpäin.


  Brayden Point. Arvosana 9

  68, 18+22=40, 4, 14 pim

  Syksyllä Point yllätti kaikki raivaamalla tiensä kokoonpanoon. Pelasi todella ennakkoluulottomasti ja suurella taisteluilmeellä, mikä teki ainakin minuun suuren vaikutuksen. Ensi kaudeksi top-9 paikka kokoonpanosta ja semmoiset 50 pistettä tilauksessa.


  J.T. Brown. Arvosana 7

  64, 3+3=6, -7, 73 pim

  Viime kaudella upeat 22 pistettä ja +/- tilastossa komeili +16. Tämä kausi ei sitten sujunutkaan lainkaan yhtä hyvin, vaan mies otti aika lailla takapakkia. Plussaa siitä, että on Witkowskin lisäksi myös valmis puolustamaan joukkuekavereita.


  Ryan Callahan. Arvosana 6

  18, 2+2=4, -4, 23 pim

  Callahanin ura on todella jyrkässä laskussa, mikä johtuu suurilta osin loukkaantumisista. Voi hyvin olla, että tämän kauden 18 ottelua jäivät miehen viimeisiksi. 5,8 miljoonan sopimus aiheuttaa suurta päänvaivaa Yzermanille.


  Jonathan Drouin. Arvosana 8

  73, 21+32=53, -13, 16 pim

  Ajoittain täysin pysäyttämätön, mutta sortuu vieläkin liian usein ihmeelliseen neppailuun ja ylimielisiin ratkaisuihin kiekon kanssa, mistä osoituksena joukkueen synkin +/- lukema. Toivottavasti jatkosopimus saadaan tehtyä mahdollisimman aikaisin, niin poika pääsee keskittymään täysillä ensi kauteen. Töitä nimittäin on vielä tehtävänä.


  Nikita Kucherov. Arvosana 10

  74, 40+45=85, 13, 38 pim

  Hinta-laatusuhteeltaan liigan paras pelaaja heti McDavidin jälkeen. Muodosti liigan kovimman ylivoimaparin yhdessä Hedmanin kanssa. Oli kauden harvoja ilonaiheita ja jos kesä menee hyvin, niin tuskin ainakaan huonontuu ensi kaudeksi.


  Vladislav Namestnikov. Arvosana 6.5

  74, 10+18=28, -4, 31 pim

  Itselleni suuri pettymys, varsinkin hyökkäyspelin osalta. Hoitaa kyllä puolustusvelvoitteet melko hyvin, mutta mielestäni Namestnikovilla olisi potentiaalia semmoisiin 40-50 pisteen kausiin. Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä oli miehelle vasta toinen täysi kausi ylhäällä. Samoin, kuin Killornin kohdalla on mielenkiintoista nähdä, että suojataanko Namestnikov kesän draftia varten.


  Steven Stamkos. Arvosana 9

  17, 9+11=20, 3, 14 pim

  Noiden 17 pelin ajan nähtiin parasta kapteenia sitten kauden 2013-2014. Juuri tämän takia loukkaantuminen sattui todella ikävään aikaan. Nyt vaan polvi kuntoon ja ensi kaudella taas +40 maalia.


  Yanni Gourde. Arvosana 8.5

  20, 6+2=8, -1, 8 pim

  Täytti paikkansa todella hyvin ja oli positiivinen yllätys itselleni. Saattoi lunastaa itselleen paikan ensi kauden joukkueesta hyvillä otteillaan.


  Adam Erne. Arvosana 9

  26, 3+0=3, -9, 11 pim

  Hyvää rymistelyä ja energistä peliä tältä nuorukaiselta. Tulevaisuudessa luulisi löytyvän tilaa kokoonpanosta, koska Tampalla ei ole liikaa tämän tyyppisiä pelaajia. Näkisin mielelläni jo ensi kaudella esimerkiksi Paquetten paikalla.


  Gabriel Dumont. Arvosana 8

  39, 2+2=4, 1, 29 pim

  Hoiti ruutunsa mallikkaasti, mutta en näe käyttöä ensi kaudella, muuten kuin loukkaantumisten paikkaajana.

  Kokonaisuutena hyökkäys onnistui melko hyvin. Ensi kaudelle, kun saadaan vielä terve Stammer ja yksi täsmähankinta kahteen ylempään ketjuun, niin en usko menestyksen jäävän tästä osastosta kiinni.
   
 9. BeAGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Tappara
  Kiitoksia vaan @Heddy#77 kattavista arvioinneista. Samoilla linjoilla olen arvioinneista; Dotchin, Hedman, Point ja Kucherov ovat kauden selkeitä onnistujia. Namestnikov kärsi selkeästi Stamkosin loukista, sillä alkukaudesta löysi hyvän kemian Stammerin ja Kuchin kanssa. Ketjun hajottua haki vähän paikkaansa kokoonpanossa. Callahan on kyllä yksi murheellinen tapaus, josta on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Rangersin kanssa tehty kauppa taitaa sittenkin kääntyä vielä Tampan häviöksi.

  Vaikka Tampan pelit päättyivät tällä kertaa turhan aikaisin, oli kausi positiivinen esiin tuleminen nuorilta. Kesällä Tampalla on capissa vähän enemmän tilaa, joten tarvittavat jatkosopparit saadaan varmasti tehtyä. Päälle vielä muutama täsmähankinta puolustukseen ja alempiin hyökkäysketjuihin niin Tampa on taas yhtä vahva ennakkosuosikki kuin viime kauteen lähdettäessä.
   
 10. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mitä Jatkoajan Tampa Bay -kannattajat tuumaavat Bob McKenzien Jonathan Drouin -treidispekulaatioista? Herrahan on siis pohdiskellut (puhtaasti mutulla), josko Yzerman tulisi kauppaamaan Drouinin kesällä muualle, kun kaikkien kesällä RFA:ksi tai UFA:ksi tulevien pelaajien kanssa ei ole palkkakaton takia mahdollista tehdä jatkosopparia.

  http://www.rawcharge.com/2017/4/15/...ade-jonathan-drouin-kevin-shattenkirk-bobcast
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Pakki pitäisi tulla vaihdossa, muuten ei järkeä. Trouba kelpaisi mainiosti, voidaan Garrison laittaa samalla oven avauksella Jetsiin koohottamaan Buffin kanssa.
   
 12. Boltning Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, Jokerit, Juventus
 13. SS#91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Nikita Kucherov with harsh words for Lightning | Tampa Bay Times

  Joe Smith twiittailee myös samasta aiheesta. Rankkaa tekstiä tämän kauden parhaalta pelaajalta.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tottahan Kucherov puhuu, aika halutonta se pelaaminen oli vaikka kuitenkin taisteltiin paikasta playoffeissa. Junnuthan tuota joukkuetta kannatteli aika pitkälti.
   
 15. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Joo täysin tottahan tuo on joka sana. Ei vaan anna kauhean ammattimaista kuva Kucherovista, sen verran pitäisi osata pitää turpansa kiinni, ettei tuollaista menisi laukomaan. Uskon, että esimerkiksi Yzerman ei kovin hyvillä mielin katso tuollaista.
   
 16. Dragunov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kucherov, Namestnikov, Hedman, Strålman, Point, Killorn ja Vasilevsky pellailevat Skoda-cupissa tällä hetkellä, mietin että mikä mahtaa olla 2012 7. kierroksen varauksen Nikita Gusevin tulevaisuuden suunnitelmat, tykki kausi Pietarissa ja nyt MM-kisoissa hyvää jälkeä. Sopimusta on jäljellä SKA:n kanssa vielä ens kausi.

  Onko joku ruvennut jo väsään uutta ketjuu, ettei tarvis menneen talven ketjua enään nostella?
   
 17. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Tuli eilen matsia katsellessa seurattua Pointin pelaamista. Kaveri tulee kyllä ensi kaudella olemaan kovaa valuuttaa, mikäli selviää ehjänä MM-kisoista. Tuohon runkoon kun saa hieman voimaa lisää, niin meillä voi olla käsissä melko pitelemätön pelaaja tuleville kausille.

  Tosiaan kauden päättymisestä on jo reilu kuukausi, joten uutta ketjuahan se jo vaatisi, että päästäisiin spekuloimaan ensi kautta. Löytyisikö ketään vapaaehtoista?
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Ajattelin uuden ketjun polkaista tulille jahka kausi päättyy, saa toki aikaisemminkin tehdä jos jollain intoa riittää. Ei tässä kuitenkaan mitään uutisia tulevasta kaudesta ole vielä tullut ja kokoonpanokin tulee luultavasti expansion draftin jälkeen hieman muuttumaan.
   
 19. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juu, kyllä tässä on kyseessä Tampalle varsinainen timantti. Tuo synkin ajanjaksokin osui viimekaudella kohtaan, jossa Point oli 5 vk sivussa kokoonpanosta. Itse näen näillä asioilla yhteyden.

  Pointin pelaamisen taso keskellä pistää miettimään, että onko Tampalla mitään järkeä ruuvata uutta sopparia kouraan Tyler Johnsonille vai olisiko kenties Tyler se palanen, joka kannattaa liikuttaa vaihdossa hyvään puolustajaan?
   
 20. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Lainaus:

  Tämä on luultavasti yksi vaihtoehto, mitä Yzerman miettii hyvinkin tarkkaan. Johnson on kuitenkin tähän mennessä ollut niin jumalainen playoff-pelaaja, että en ihan helpolla olisi päästämässä hänestä irti. Tässä kun asiaa miettii, niin melkeen ennemmin olisin valmis luopumaan Drouinista, koska vastine tulisi luultavasti olemaan huomattavasti Johnsonia parempi, eikä joukkue menettäisi "varmaa" 50 pisteen sentteriä.
   
 21. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toisaalta Johnsonin ongelma on ollut lasisuus. Eipä olla terveestä Johnsonista päästy nauttimaan kuin ma 2 kierrosta poffeissa. Sen jälkeen ollut sitten esim. finaalisarjassa Chicagoa vastaan kohtuullisen turha pelaaja ylivoimassa murtuneella kädellä. Vähän liian loukkaantumisherkkä tuo Tampan hyökkääjistö kyllä avainpelaajien osalta on.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Syracuse näköjään päässyt finaaleihin ja tuttu vastustaja tulossa myös vastaan. Conacher aika hyvässä vireessä ollut, koostetta katsoin niin ratkaisevassa pelissä 2 maalia ja playoffeissa yhteensä 9+11=20p
   
 23. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Conacher herätti mielenkiintoni. Katselin hänen tilastojaan ja huomasin erikoisen seikan; aina hyvillä kausilla on tullut myös paljon jäähyjä. Heikommilla kausilla on sitten ollut hiljaista myös jäähyrintamalla. Hän saanee jotain paloa pelaamalla kovaa (tai likaisesti?) mistä aina välillä annetaan sanktiota. Jäähyjen vieminen pois tappanee jotain fiilistä Conacherin pelistä - jos puhtaasti tilastoista uskaltaa mitään päätellä. Mennyt kausi AHL:ssä toi 116 jäähyminuuttia, ei ole tietoa eikä mielenkiintoa selvittää kuinka paljon niistä on isompia rangaistuksia mutta lukema kuulostaa aika suurelta pienelle taitopelaajalle.

  Noilla tilastoilla varmasti joku on valmis kokeilemaan halvalla NHL-sopimuksella, ellei karkaa KHL:n kiemuroihin olympialaiset mielessään.