Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
 2. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  VMP. Tääkin kuvastaa tän päivän Jääkiekkoliittoa. Paljon makso lisäaika Salonoja?
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  On tullut jo mieleen sellainenkin vaihtoehto, että Jussin henkilökohtainen käteiskassa huutaa ei oota. Eihän EU:n velat pitäisi olla mitään Jussin kaltaiselle sugardadylle, jos kerta uskoo noin vahvasti juttuunsa että haluaa miljoonia siihen käyttää. Vai onko sitten motivaation lähde kiusata K-Espoon tulemista luomalla sekamelskaa ja epätietoisuutta EU:n ympärillä..
   
 4. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Millä europinkalla se Salonoja on taas käynyt liiton miesten puheilla? Saunat ja makkarat lämpinä ja selät taas puhtaina?
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Joo-o. Hokki ei tainnut paljoa lisää aikaa saada, vaikka joukkuekin oli hyvässä vauhdissa rakennettu. Espoolla ei sitä vähääkään.
   
 6. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Kyllä se vain on jääkiekkoliitolta melkoinen pyllistys koko mestistä kohtaan, jos EU lisenssin saa. Kuinka moni muu seura voisi perseillä vastaavalla tavalla ja saada lisenssin?? Saattaahan se olla, että lisenssi irtoaa, mutta kuka pelaaja on niin tyhmä että menee pelaamaan organisaatioon, jossa asiat on hoidettu vähintäänkin päin prsettä?
   
 7. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Niin ei ollut Hokilla konkurssia päällä ja pelaajapalkat maksettu ajallaan. Joukkue oli valmiina ja ei tullu kutsua neuvotteluihin tai annettu aikaa. Yllärinä tuli silloisille johtohahmoille lisenssin evääminen. Samalla kun tuli tiedote lehtiin, oli toimistolle soitettu. Joku voisi kysyä onko ehdot, säännöt ja tulkinnat kaikille samoja, mutta menneitä ei kannata kaivella. Hokin tapaus on siinä mielessä erilainen, että alhaalla oli joukkue, joka ehdottomasti haluttiin mestikseen. Tippuminen ja uusi alku on kuitenkin parempi kuin kituuttaa satojen tonnien velat päällä.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Verovelka taisi olla yli 500 000e että olisiko siitä ollut kiini. Tuntuu että tuo on monella seuralla se tärkein kriteeri. Viimekaudellakin riitti että hoitaa nuo velvoitteet ei muuta.
   
 9. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Kokonaisvelka 500 000e, joista verovelkaa 300 000e. Kajaanin Hokki hakeutuu konkurssiin: "Pelaajasopimukset puretaan välittömästi" | Yle Uutiset | yle.fi
  Linkissä Ylen juttu. Mutta pointtini oli miksi Salonoja kutsuttiin neuvotteluihin, vaikka konkurssihakemukset vetämässä, Hokilla ei ollut. Verottaja ei ollut hakenut vielä Hokkia konkurssiin. Hokille tehtiin ilmoitus, että pelit loppuu, seura oli kysynyt, että jos jostain saadaan velkaa iso osa maksettua, voidaanko jatkaa, vastaus ehdoton ei. Miksi unitedille ei lyödä luuta samalla tavalla kurkkuun, vaan kutsutaan neuvotteluun. Hokista ei oltu kutsuttu, eikä vihjattu, että pelit loppuu siksi joukkue melkein valmiina seuraavaan mestiskauteen. En ole henkilökohtaisesti katkera, ihmettelen vain sääntöjen epätasaisuutta.
   
 10. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Jotain tollastahan se taas on. Ei vaan voi käsittää. Kyllä osoittaa taas Jääkiekkoliitto täydellisen munattomuutensa. Ulos tollaset äijät noista hommista, paremmat löytyy tilalle vaikka lähibaarista.
   
 11. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Se meni juuri noin! Hokkia ei hakenut mikään taho konkurssiin, vaikka velkaa oli. Konkurssin toteutti käytännössä yksi mies...HANNU SORO! Hokista todella kysyttiin, että "mitä jos yritämme maksaa suuren osan veloista ennen seuraavan kauden alkua". Hannu Soro... EI KÄY! Erikoista sinänsä, ettei Hokkia todella ollut hakenut konkurssiin viranomaistaho, mutta mestis ja Hannu Soro sen teki! Ilm. antipatia oli Sorolla Hokkia kohtaan. Jopa toimittajan haastatellessa Soroa asian tiimoilta....Soron puheesta tihkui silkka viha!

  Samat säännöt eivät näytä todellakaan pätevän Salonojan EU-kiekkoseuraan. Konkurssihakemuksia on jätetty ja vedetty takaisin useaan otteeseen. Seuran talous totaalisti päin helvetti, mutta EI! Ilm. Sorolla ja hänen mielitietyllä Kalu Kummolla on sormet pelissä, koska Kummolan toive on saada Espooseen mahd. pian liigaseura! Eli tässä nähdään, kuinka rehellistä ja tasapuolista on toimia epärehellisten toimihenkilöiden kanssa.

  PS. Hokin pudottaminen oli kuitenkin aivan loistava asia. Saatiin velat kuitattua, perustettua osakeyhtiö ja tällä tavoin mahdollistettiin aito suunnitelmallisuus tulevaisuutta varten. Loppui se vuosi kerrallaan kituuttaminen täysin mielenkiinnottomassa ja KALLIISSA sarjassa...ja samalla saatiin Epille työrauha!
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2018 klo 21.26
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Mikäs tämä Hokin tilanne nyt oikeasti on ollut? Ensin sanottiin, että mitään lisäaikaa ei annettu. Sitten sanottiin, että Hokki ehdotti maksavansa osan verovelasta ja nyt viimeisessä viestissä, että Hokki ehdotti yrittävänsä maksaa osan veloista ennen kauden alkua. Salonojallehan on nyt annettu 6 päivää aikaa maksaa velat. Ei ole millään vertailukelpoinen Hokin tilanteeseen. Se, että Hokki ei saanut lisenssiä uutisoitiin 24.5. Nyt mennään 20.4. En usko, että EU:llakaan on enää 24.5. lisäaikaa yrittää maksaa velkoja. Sillä, että on haettu konkurssiin ei pitäisi olla mitään merkitystä. Merkitystä on vain veloilla.

  Itse olen edelleen sitä mieltä, että EU:n pitää hoitaa kaikki velvoitteet ja sen lisäksi pystyä takaamaan, että tulevalla kaudella ei kuluneen kauden kaltaisia ongelmia tule, jotta lisenssi voitaisiin myöntää. Takuu voitaisiin ottaa vaikka ihan talletuksena uusilta omistajilta. Siihen en usko hetkeäkään, että Jussista olisi hommaa pyörittämään edes pääomistajana. Saati ainoana omistajana. Nyt pitää saada ihan muut ruoriin, jos toiminnan halutaan jatkuvan.

  Tosin mulle kelpaisi sekin vaihtoehto, että joku toinen porukka (esim. BJR tai Kiekko-Espoo) ottaa vastuun espoolaisesta miesten kiekosta ja aloittaa alempaa.
   
 13. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  24.5 uutisoitiin ja ilmoitettiin Hokin toimistolle, että Hokki ei saanut mestislisenssiä. Hokki yritti pyristellä ja oljenkortena kysyi varmaan 25.5 saako lisenssiä jos saa velkoja pois. Ei annettu mahdollisuutta edes kasata rahoja. Mikä tässä oli vaikea ymmärtää, samat asiat lätkän kanssa kerrottiin. Mutta outoa tässä on se, miksi espoolle annettiin mahdollisuus neuvotella, vaikka konkurssit hakusessa kahdelta eri taholta ja palkat maksamatta. Hokilla ei ollut konkurssi hakemuksia sisässä ja palkat maksettu sekä seuraavan kauden joukkue valmis. Miksi espoo saa selitellä ja toinen ei? Nyt olisi helppo vetää espoo konkkaa ei valmennus- ja pelaajasopimuksia, mutta iso halu on pitää espoo mestiskartalla. Eikä siinä mitään, minulla ei ole mitään espoota vastaan, mutta peleissä pitäisi olla kaikille samat säännöt.
   
 14. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Lainaus:
  Halliyhtiö Lempäälässä ilmeisesti odottelee myös tuota lisenssipäätöstä. Kaikkien maksujen hoitamisen lisäksi pitää Lempäälästä löytyä ensi kaudelle joustokaukalo, videotaulu ja 500 istumapaikkaa. Voisin kuvitella, että ilman lisenssiä ainakin videotaulu jää hommaamatta ja osa muistakin investoinneista halliyhtiön puolelta jää tekemättä.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Mestis-kauden parhaimmisto palkittiin − KeuPan mestaruuteen johdattanut Markus Jokinen keräsi kunniaa - MESTIS - 24.04.2018 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta parhaat valittu palkintogaalassa. Mestiksen sivulla näkyy myös haastajat palkintoihin.

  Pari asiaa tuolta nousee esille. Juha Tarkkanen ja Joel Olkkonen olivat ehdolle paras puolustaja palkintoon, mutta eivät kumpikaan mahtunut All stareihin. Hieman myös ihmettelin, kun Galin ei saanut mitään tunnustusta esimerkiksi All stars kenttään pääsemisen muodossa. Risto Mattila tuolla All stars kentässä on kyllä hieman hauska, -15 tehotilasto ja ollut kentällä eniten kun omissa on soinut. Mutta kaipa noi nyt sit on valittu sillä kuuluisalla tilastoscouttauksella, katseltu vähän tehopisteitä, +/- ja muuta mukavaa.
   
 16. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Eikös nuo all star- kentät valita yleisöäänestyksellä. Ainakin itse olen siinä käsityksessä. Tarkkanen ja Olkkonen ei varmaan isolle yleisölle ole niin ns mediaseksikäs pelaaja, ketkä muistaisi äänestyksessä, kun taa Mattila on Mestistasolla puolustaja, kuka on jokaisen fanin mielessä vastustajan kokoonpanoja katsoessa.
   
 17. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Onkohan Lekin ja EU:n edustajat olleet mukana risteilyllä. Onkohan missään ollut infoa ko. risteilystä?
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Niinhän se oli, muistan itsekin äänestäneeni. Pitäisi olla joku "Yleisön All-Stars" ja nämä kaksi pyhittää oikeasti parhaille. Nyt jää jotkut pelaajat kunniatta, vaikka sen ansaitsisi.
   
 19. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä (modet huom).

  Omalta kupongilta jäi nimenomaan Olkkonen valitsematta ja SaPKo-fanina hieman ihmettelen Kurosen valintaa, kun jopa itse jätin häntä äänestämättä kohtuullisen alisuorittamisen takia. Mutta yleisesti Kuronen on tunnetumpi nimi äänestykseen kuin Olkkonen. Eipä näistä viitsi arvostella, kun demokraattinen äänestys on kyseessä.
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Olli Aro siirtyy Mestiksen hommiin
  "Aron vastuualueelle kuuluu Mestiksen ja sarjan joukkueiden toiminnallinen kehittäminen. Lisäksi hän vastaa Mestiksen markkinoinnista, brändin kehittämisestä ja myynnistä sekä SM-liigan, liigaseurojen, Mestiksen ja Mestis-seurojen yhteistyöstä.
  – Urheilullisesti Mestis on kovatasoinen sarja. Lähden hyvillä mielin kehittämään Mestiksen brändiä ja uskon, että yhdessä kumppaneiden kanssa pystymme oikeita asioita tekemällä ja yhteiskuntavastuuta kantamalla luomaan lisäarvoa eri sidosryhmille niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti."
  Espoo United puolelta joku varmaan osaa sanoa, minkälainen kaveri tämä on ja onko jotain odotettavissa.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  EU on ulkona, nyt vielä jännätään meneekö Leki samoissa pesuvesissä.

  Toiseen ketjuun oli kirjoitettu, että liitto käsittelee lisenssejä ilmeisesti huomenna, joten aika pian saadaan tietoa löytyykö ketään tilalle vai supistuuko sarja samalla.
   
 22. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Äärimmäisen erikoista, että kyseinen liigaseurojen ruokintakaukalo on saanut pelata sarjassa näinkin kauan!

  Sarjassa pelaaminen vaatii tietynlaiset vaatimukset puitteista ja Lempäälän lato on kaukana niistä! Poikkeuslupaa, poikkeuslupien perään silti jaettua vuosikausia. Lisäksi Lempäälän Kisa on totaalisesti perse auki, mutta sekään ei tunnut haittaavan, kun herra Soron hämäläiset kaverit seurassa puuhastelevat.

  Kyllä se on vaan niin, että mikäli et kuulu...tai seuralla ei ole yhteyksiä saunaklubiin, niin et pelaa sarjassa....puolestaan jos ne yhteyden on, niin siellähän pelaat, vaikka maailman tappiin!
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Olisikin ihan mielenkiintoinen juttu jos LeKi tuolta vaikka tippuisi ja sarja supistettaisiin kymmeneen seuraan samalla. Ehkä sarjan taso voitaisiin saada paremmaksi - tai huonommaksi. Riippuu ihan sarjassa pelaavista pelaajista, että ketkää suostuu pelaamaan kokonaan ilmaiseksi, vai lähtevätkö ulkomaille tienaamaan edes sitä pientä tiliä. Toivottavasti sieltä kuitenkin LeKi ja EU korvattaisiin JHTlla ja Hokilla. Tosin Hokki taitaa tulla realismiin vasta kauden parin päästä, joten JHT:n jälkeen siellä kysyttänee Kooveeta, joka käsittääkseni nousee jos vain kysytään.
   
 24. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Jos koovee nousisi lekin tilalle mii tilanne ei muuttuisi.. kooveesta tulisi korvaava farmi.
   
 25. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Se menee tismalleen noin!