Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  JHT tiedotti tänään.....uusista Suomi sarjan pelaajista. Koovee on lisenssiä hakenut. Toivon itsekin että ei farmi sopimusta tule. Huhuissa on mainittu HPK yhteistyö.
   
 2. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Kuin myös huhujen mukaan Kooveen noustessa Mestikseen, on ainakin Ilves kiinnostunut farmisopparista. Tapparasta ja Kerhosta en tiedä, mutta Ilvekselle Koovee olisi mieluisampi kuin Leki.

  Siirtymäaikaa ei Lempäälään enää puitteiden, eli istumapaikkojen, kaukalon ja videotaulun osalta enää ole. Muutenkin jatko taitaa olla isosti kiinni liigaseuroista, löytyykö sieltä rahoitusta touhuun. Protestilista ei ole ainakaan keventynyt yhtään kauden loppupuolelta.
   
 3. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vaikka Koovee farmina toimisi, niin olisihan tuo profiililtaan parannus esim. Lekiin, jos pelaavat vielä Hakametsän 1 hallissa. Nimekäs valmentaja, on urheilutoimenjohtajaa yms. Tervetuloa vaan!
   
 5. Lätkä Jäsen

  Tämä on täyttä skeidaa!

  Lainaus YLEn uutisesta:

  "Kooveessa on olemassa suunnitelma sille, miten joukkueen budjetti nostetaan 273 000 euroon, jos Mestis kutsuu seuraa. Budjettiin 200 000 euroa tulee yhteistyökumppaneilta, lopun on laskettu saatavan pääsylipputuloista.

  Leinonen uskoo, että myös Kooveen peleihin riittäisi tulijoita, jos se pelaisi Mestiksessä. Tämä siitäkin huolimatta, että Tampereella SM-liigaa pelaavat jo Tappara ja Ilves."

  KooVeen matseissa ei käy, kuin ainoastaan ne vakionaamat ja heidän kulkusistaan seuraukollisuuden perineet Kilpa-Veljien kommunistiperilliset. Ehkä silloin tällöin voi joku satunnainen sekaisin oleva saattaa sattua eksymään Uudenkylän jäähalliin, mutta todellisia uusia kannattajia ei lainkaan! Aivan turha uskotella, että sarjanousu KooVeen osalta toisi merkittävästi uusia katsojia matseihin..EI TUO! KooVeen noustessa sarjaan tulee jälleen puhdas farmiseura pudotettujen tilalle.

  Sentäs aikas monet KooVeen visiitit maamme toiseksi ylimmälle sarjatasolle nähneenä voin vakuuttaa puheenjohtaja Vesa Leinosen unelmat katsojaryntäyksestä Hakametsään täysin utopistisilta ja tuulesta tempaistuilta! Näin ei ole tapahtunut aikaisemmillakaan kerroilla, eikä tule tapahtumaan nytkään. Vakimäärä +-500 on KooVeen katsojaluku nyt ja tulevaisuudessa. KooVee ei todella kiinnosta kaupungissa, jossa pelaa kaksi seuraa liigaa. Tapparan ja Ilveksen kannattajilla on täysi työ käydä seuraamassa omia suosikkiseurojaan....ei siinä enää virta riitä KooVeen höntsäilyyn.

  Näin ne asiat vaan menee....visersipä Leinonen mitä hyvänsä. Aivan turha laskea pääsylipputulojen varaan tai pian on entinen OY!
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  No, se olisi jo puolet enemmän kuin Lekillä ja enemmän kuin EU:lla. KooVee omaa kuitenkin potentiaalia suurempiikin määriin kuten nähtiin karsinnoissa. JHT ei yllä vastaaviin taas mitenkään ja olosuhteet heikommat.
   
 7. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Mutta jälleen yksi puhdas farmi lisää(Ilvekselle, kuten ed.kerroilla). Tuokin on todistettu aiem. KooVeen visiiteillä, joten väittely turhaa.

  Sen sijaan, jos näitä farmareita sarjaan varta vasten halutaan, niin se onkin toinen juttu!
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Niin, no mitkäs olisi vaihtoehdot? Sen tiedät, että yhteistyöseuroja on nyt ja on jatkossakin. Mestiksessä on jo ne seurat, mitkä pystyy itsenäisesti edes jotenkin toimimaan. Suomi-Sarjasta ei näitä saada lisää ennen kuin Espoosta nousee uusi toimija jaloilleen.

  10 joukkueen Mestis voisi olla pelillisesti tasokkaampi mutta miten tuo muuten toimisi? Ei kuulosta realistiselta tämäkään vaihtoehto.
   
 9. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  jokaisella on oikeus mielipiteeseen kuten nim. lätkällä. voit olla oikeessakin. kooveella kuten muillakin seuroilla on oikeus pyrkiä eteenpäin ja ylöspäin. kooveella on uskollinen kannattajakunta eikä kaikki ainakaan ole kommunisteja, sen tiedän.
   
 10. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Tilanne on hankala...ei sen kiistäminen. Silti pitäisi pyrkiä siihen, että karsimalla noustaan ja tietyin ehdoin saa sarjapaikan. Ehdoissa pitäisi olla esim. pykäliä näistä nk.:sta yhteistyöstä, omavaraisuudesta jne. Ehdoilla siis rajoitettaisiin puhtaiden farmihuorien muodostuminen.

  Tuo 10 joukkueen sarja voisi kuitenkin toimia välivaiheen vaihtoehtona. Sarjauudistukset ovat tulossa muutaman vuoden sisään ja luotan 100%:sti, että pääsarjojen välillä tapahtuu jotain sellaista, johon kukaan ei tällä hetkellä usko. Siksi voitaisiinkin mennä 10-joukkueen sarjalla, kunnes selvyys sarja-asioista saadaan.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  EU lähti, mutta en itse oikein haluaisi sarjaan enää yhtään lisää seuroja, jotka tukeutuvat liigaan. Tämä ei ole mikään hyökkäys ketään vastaan.
  Ruotsissa on syksyllä jo käyty keskustelua lainapelaajien määrästä. En tiedä mitkä siellä ovat päättämässä, kun meillä se taitaa olla lopulta Jääkiekkoliitto liigan kanssa.
  Tässä kuitenkin linkki syksyllä marraskuussa 2017 julkaistuun artikkeliin Hockey Se sivulle.
  Vill se färre lån mellan SHL och Allsvenskan: "Frågan var uppe" - HockeysverigeHockeysverige
   
 12. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Lainaus:
  Ottamatta muuten kantaa Kooveen mahdolliseen nousuun, niin kyllä tuo ilmoille heitetty 73 000€ budjetti osuus
  lipputuloille kuulosta ihan fiksulle. 500 hengen yleisö keskiarvolla ja 25 kotiottelun määrällä lippujen hinnaksi tulis 5,85€. Ei sitten tiedä mitkä kulut tähän on laskettu ja mihin kategoriaan oheistuotteiden myynti menisi.
   
 13. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Tiedän sen!

  KooVeella on se muutaman sadan henkilön kannattajakunta, joka ei häviä edes atomipommilla. Se on peritty aiem. sukupolvilta, jotka puolestaan opettaneet jälkipolvet tunnustamaan KooVeeta. Ennen se muodostui Finskun duunareista ja muista työläisistä. KooVee tuntui heistä aidolta ja oikealta kommariseuralta. Sitähän KooVeen historia on ja sieltä ne kannattajat versovat aina nykypäivään saakka....siis heidän jälkeläisistään.

  Tuon todisti jopa sellainen herra, kuin Pullin Hepa...siis vielä kun oli elossa. Rauha hänen sielulleen.
   
 14. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Allekirjoitan tuon kommentin kokonaisuudessaan. Näin näen asian, olen nähnyt ja tulen näkemään.

  Uskon, että itsenäisten mestis-seurojen toteutus on mahdollista, mutta se vaatii varsin jyrkkiä pykäliä lisenssiehtoihin.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voisi varmasti toimia, mutta se kyllä vaatisi rinnalle tuota uudistusta lainojen rajoittamisesta. Varmaan isoja muutoksia ei pysty tekemään kun sekä liiga että mestisjoukkueet on jo pelaajasopimuksensa suurimmaksi osaksi tehnyt, mutta varmasti joitakin rajoituksia pystyisi jo ensikaudelle tekemään ja varsinkin noista laina-aikojen pituuksista ettei mitään yhden matsin ja vuorokauden lainoja näkyisi.
   
 16. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt Mestiksen sarjalisenssien saajat. Lisenssin saivat seuraavat 11 seuraa:

  Edustus Hermes ry (Hermes)
  Heinolan Peliitat Oy (Peliitat)
  Iisalmen Peli-Karhut ry (IPK)
  Mehtimäki Oy (Jokipojat)
  Ketterä ry (Ketterä)
  KeuPa Hockey Oy (KeuPa)
  Kiekko-Vantaa Hockey Oy (K-Vantaa)
  LeKi Hockey Oy (LeKi)
  RoKi Hockey Oy (RoKi)
  Savonlinnan Pallokerho Oy (SaPKo)
  TUTO Hockey Oy (TUTO Hockey)

  Espoo United Oy oli hakenut lisenssiä Mestikseen, mutta seura ei toimittanut määräajassa selvityksiä, jotka olivat ehtona sekä kilpailusääntöjen että lisenssiehtojen mukaisesti lisenssin myönnölle. Lisäksi mediatietojen mukaan Espoo United Oy on hakeutunut konkurssiin. Täten Espoo United Oy:lle ei myönnetty lisenssiä Mestikseen eikä Suomi-sarjaan.
   
 17. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Espoo Unitedin jäätyä ilman Mestis-lisenssiä edetään Mestiksen seuraavan kauden suunnittelussa seuraavasti:

  Jääkiekon Sarjaseurat ry:n (Mestiksen) hallitus tekee lähiaikoina esityksen liittohallitukselle, mikä on Mestiksen tahtotila ensi kautta koskien. Kun esitys on tehty, liittohallitus käsittelee esityksen ja päättää miten edetään. Lähtökohtaisesti liittohallitus päättää mm. joukkuemäärän ja sitä kautta sen (jos sarjaa päätetään laajentaa 12:een joukkueeseen), kenelle paikkaa tarjotaan.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lekillekin lisenssi. No joo, olisi ollut niin kiva päästä tuosta jo eroon mutta eiköhän aikanaan toive toteudu.
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tähän tyyliin tuli itsekin laskelmoitua ja samalle naureskeltua. Mutta antaa nyt Lätkätrollin mouhota, kun on taas kaikkien iloksi kolostaan kaivautunut ja vauhtiin päässyt.
   
 20. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Suurkeuruun ja Keupan facebookin mukaan Keupan lisenssi on myönnetty ehdollisena.

  "Suomen Jääkiekkoliiton lisenssitoimikunta vaatii, että KeuPa Hockey Oy:n on toimitettava 31.5. mennessä toimikunnalle Keuruun kaupunginhallituksen tai kaupunginvaltuuston tekemä rahoittamispäätös, jossa on päätetty Keuruun jäähalliin tehtävästä ja lisenssiehdot täyttävästä remontista vuosina 2018–2019. Lisenssi perutaan, mikäli päätöstä ei toimiteta.Lisenssi vaatii, että Keuruun jäähallissa katsomolämpötilan on oltava remontin jälkeen vähintään +12 astetta. Edelleen lisenssin vaatimuksena kuuluu 500 istumapaikan ja yhteensä 1 200 katsomopaikan rakentaminen."
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Hienoa, että ehdoista pidetään kiinni. Mutta näitä siirtymäehtoja oli muistaakseni myös Lekillä olosuhteisiin liittyen, joten mitenhän on sen kanssa?
   
 22. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Oli ehtoja, mutta niinkuin tossa jossain kohtaa kirjoitinkin, niin 500 penkin, joustokaukalon ja videotaulun osalta siirtymäaika on ohi.
   
 23. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Näistä olosuhdeasioista olen jopa lähestynyt kirjelmällä liiton suuntaan.

  Erikoista, että eräät joukkueet saavat jatkaa sarjassa poikkeusluvan poikkeuksilla. Ei se näin saa mennä! Mikäli säännöt on sovittu, niin niistä pidetään kiinni tai vaihtoehtoisesti luovutaan niistä. Tällaiset siirtymäajat ym. poikkeuluvat ovat omiaan murentamaan viimeisetkin uskonrippeet liiton suuntaan. Jokainen sarjaan noussut/nostettu seura on kuitenkin ollut tietoinen ennen sarjanousua mestiksen olosuhdevaateista.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2018 klo 21.59
 24. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Siinä olisikin ironiaa, että KeuPa saisi Mestiksestä kenkää voitettuaan sen.

  Tosin tuskin mahdollisilla uusilla Mestis-kandidaateillakaan niin kummoiset olot on. KOOVEE:lla tietysti on Hakametsän kakkoshalli käytössään, mutta mites JHT?

  Saisi näistä vaatimuksista ylipäätään pitää kiinni eikä päästää täysin ala-arvoisissa olosuhteissa pelaavia joukkueita Mestikseen. LeKikin on saanut vuosikausia jatkaa vaikka senkin halliolosuhteet ovat sanalla sanoen karut. Ei tarvitsisi silti missään pelata Mestis-tason(kaan) jääkiekkoa jos jäähalli on ränsistynyt jääkaappi jossa ei ole kunnolla edes istumapaikkoja. Joustokaukalot ovat myös pelaajaturvallisuuden takia asia, josta ei tulisi tinkiä.