Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Eritoten, kun nämä asiat ovat olleet vuosien ajan tiedossa kaikilla seuroilla... LeKillä vaan sattuu olemaan tukenaan eräs herra nimeltä Soro(s) ja niin kauan, kun hän näissä asioissa päättävä elimenä huseeraa, niin Lekillä ei ole minkään sortin pelkoa pudota sarjasta olosuhteiden vuoksi!
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En tiedä onko sillä loppupeleissä niin väliä itse hallin olosuhteilla jos vaan seura itsestään pystyy pienemmällä tai heikommalla hallilla toimintaa pyörittää. Tietenkin turvallisuudella ei voi leikkiä eli joustokaukalon kyllä pitäisi heti nousun yhteydessä hoitaa pois, viimeistään yhden kauden jälkeen jos nousu on lyhyellä aikataululla tullut. Noin muuten minusta ihan sama vaikka pelattaisiin ulkona jos vaan talous hoituu heikommallakin hallilla. Tosin Lekin tilanteessa vissiin sekin on hoidettu vasemmalla kädellä.
   
 3. Marker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Jääkiekkomaajoukkue, Mestis
  Kuinka mielenkiintoinen mestis olisikaan, jos täällä muutamien kirjoittajien toiveet toteutettaisiin? Eli huonon kotihallin omaavat joukkueet pellolle mestiksesta ja yhteistyösopimuksia tehneet seurat myös pellolle mestiksestä!

  Kuinka monta joukkuetta silloin pelaisi mestistä? Alle kymmenen? Kyllä, sillä ei löydy suomi-sarjasta näiden kirjoittajien kriteerejä täyttäviä joukkueita näiden pellolle heitettävien tilalle. Ja Liiga Oy kun tuskin haluaa yhtiöstään vähentää varoja tuovia joukkueita!

  Jos näitä kritterejä kirjoittavien mielestä tuolla tavalla saadaan mestiksestä kiinnostava sarja, niin siitäpä vaan järjestelemään ja neuvoja lähettämään jääkiekkoliitolle.
   
 4. Marker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Jääkiekkomaajoukkue, Mestis
  Ja vielä sellainen juttu, että huutakoon HEP, joka tietää millä mestis-joukkuella ei menneellä kaudella ollut yhtäkään lainapelaajaa pelaavassa kokoonpanossa!
   
 5. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Ei täällä kukaan ole kieltänyt yhtään lainapelaajaa käyttämästä. Mutta kun toiset käyttää 4 ja toiset käyttää 44 niin on paskasoppa valmis.
   
 6. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Ilmeisesti jossain päättävällä tahollakin LeKin osalta herättiin siihen, että siirtymäaika ei vain yksinkertaisesti voi loputtomiin jatkua. Sen verran korkealta (Antila) tuo "käsky" saada ensi vuodeksi olosuhteita paremmaksi tuli, että se nyt vain on hoidettava. Lempäälän halli ei taatusti tule jatkossakaan olemaan samaa tasoa, kuin vaikkapa Kupittaalla, mutta toivon mukaan ainakin lähempänä noita Mestiksen ehtoja. Joustokaukaloa olisi kaivattu jo menneellä kaudella, sen verran paljon päävammoja laitoja vasten tuli. Jos kaukalolla edes muutaman noista saa pois, niin hyvä homma.

  Jos homma olisi oikeasti niin, ettei Lempäälässä ole mitään väliä millaisessa katiskassa pelataan, niin tuskin olisivat alkaneet minkäänlaista remonttia tehdä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018 klo 16.16
 7. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Eilen oli Kooveen kauden aloituspalaveri. Jokohan siellä on kerrottu mitä sarjaa pelataan? joku paikalla olijoista voisi vähän vihjaista tännekin päin
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tampereella SM-liigaa pelaavat jo Ilves ja Tappara. Mestiksessä Pirkanmaalta pelaa LeKi. Mikäli Koovee nousisi toiseksi pirkanmaalaiseksi seuraksi Mestikseen, ei se ole Soron mielestä ongelma.

  – Tampereen väkiluku nousee vuosittain keskimäärin 3 500:lla. Talousalue kasvaa koko ajan ja pelaajia varmasti löytyy.

  Pelaajia löytyy aivan varmasti, Kooveella hienot olosuhteet ja kaupunki mielyttäisi varmaan monia. Mutta kun se ei ole se ongelma, vaan yleisö. Siellä on 3 seuraa kahdella ylimmällä tasolla, Pyry Suomi-sarjassa. Sitten kun tähän lisätään vielä Koovee. Jos minä muuttaisin ulkopaikkakuntalaisena Tampereelle, minä en lätkänälässä menisi katsomaan kenenkään muun pelejä, kuin Tapparan ja Ilveksen ja IPKn vieraspelit.

  Hieno homma, että nämä akukestilät ja tuomasvartiaiset valitsevat suoraan Mestis jengin omaksi palkanmaksajakseen, eikä jää liigaseuralle mistä sitten farmiin. Näin tämän kuuluu mennä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2018 klo 15.51
 10. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Nyt mennää ohi aiheen, mutta mihin mestisjenhiin Taavi Vartiainen on tehnyt sopimuksen? Mennyt itseltäni täysin ohi. Kova pelaaja tälle tasolle!
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt meni allekirjoittaneelta nimet sekaisin, Tuomas Vartiaisesta puhuin.
   
 12. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  No höh, hetken ehdin innostua jo, että Taavia näkee Mestiksessä! Mutta ei siinä, onhan Tuomaskin kovan tason hankinta IPK:lta.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Isoin ongelma mielestäni suoraan ei ole se että tuolta alueelta on muitakin joukkueita, enemmän ehkä sitten se että mitä hyvää Koovee toisi sarjalle muutakin kuin yhden joukkueen lisää jota esim. Ilves voisi käyttää farmina? Koovee olisi varmasti ollut loistava korvaaja Lekille, mutta sen lisenssi kun päätettiin kuitenkin hyväksyä niin ehkä tuossa ei oikein tarvetta ole. Nyt kun mestiksessä on selkeästi ollut nosteessa kausikorttimyynti ja joukkueet ovat yhä itsenäisempään suuntaan ainakin osa mennyt niin suosiolla mennä pienemmällä joukkuemäärällä ja katsoa tilannetta uusiksi sitten ensikaudella jos esim. Lekin tilanne vaikeutuu entisestään.
   
 14. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Kooveen mahdollinen nousu heikentää Lekin tilannetta entisestään. Osa Tampereen alueen pelaajista valitsee Kooveen jo Lekin maksuvaikeuksien takia, Lekin lainapelaaja määrä vähenisi ja taitaa Leki olla ensikaudella melko pienellä budjetilla mestiksessä eli tuskin kovaa joukkuetta ilman lainoja saa. Myös Pyry hengittää kasvana organisaationa niskaan ja vie osan pelaajista.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toisaalta varmaan halu nostaa Koovee liittyy juuri tähän että Lekin tilanne on aika vaikea, ehkä jopa hieman savustaa seuraa ulos sarjasta? Jokatapauksessa ei tuossa juurikaan olisi mitään lisää annettavaa Kooveellä mestikselle paitsi että joukkuemäärä kasvaisi, mutta ei sarjan tason ja imagon parantamisessa juurikaan tapahtuisi muutoksia. Ensikauden jälkeen taas tilanne voisi olla ihan eri jos Leki ajautuu lopullisesti umpikujaan. Olisi koovee ehkä hieman paranneltu versio hieman isommalla kannatuspohjalla Lekistä.
   
 16. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Tampereen alue saisi uuden taustoillaan nykyistä puhtaamman seuran, jota farmina voisi liigaseurat käyttää. Mestistä se paljoakaan paranna, mutta Tampereen alue tarvitsee farmin ja Soro tietää tämän. Olisiko koovee varasuunnitelma Lekin leikin loppumiseen. Ensikausi olisi varmaan helpompi vetää 12 seuralla ja jos Leki ei kykene ensikauden jälkeen jatkamaan niin sitten tulevan kauden suomisarjan mestarille tarjotaan paikkaa. Näin kausi 18-19 ja 19-20 voidaan pelata 12 joukkueella.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eniten mestistä taitaisi juuri auttaa se ettei siellä olisi yksi talousongelmissa oleva seura vähemmän ja Kooveellä taitaa edes hieman enemmän yleisöä käydä peleissä. Olisihan se lekiin nähden jo sarjalle kuitenkin eteenpäin.
   
 18. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Juurikin näin ja jos Leki lähitulevaisuudessa kaatuu on Tampereella farmi valmiina mestiksessä Kooveen muodossa.
   
 19. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Nyt onkin tämän hemmon palstaura täällä taputeltu. Ei vaan yksinkertaisesti jaksa kiinnostaa enään. Farmikeupa voitti ja rakas seura huoraa taas ruplille. Kiitos ja kumarrus kaikille kanssakeskustelijoille. Erityismaininta erityisen mukavista vierasreissuista Turkuun ja Iisalmeen, mukavaa porukkaa. Pitäkää hööki päällä!
   
 20. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ok.
   
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Yritetään pitää. Tervetuloa takaisin, jos joskus muutat mielesi.
   
 22. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
  Mestis pyritään pelaamaan kaudella 2018-19 12 joukkueella. JHT ei hae Mestis paikkaa, sen sijaan KOOVEE hakee. Lisenssihakemus käsitellään ma 21.5. Lähde: tampereenkoovee.fi/
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ihan hyvä näin. KooVeella tulee olemaan yleisöä enemmän kuin JHT:lla olisi ja KooVeen myötä toiveissa päästä aikanaan eroon Lekistä mikä ei kiinnosta ketään.
   
 24. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Toisaalta jos Leki korvautuu KOOVEE:lla niin lopputulos on tismalleen sama eli lähifarmijoukkue tamperelaisille liigaseuroille. Halliolosuhteet lähinnä parantuvat vähäsen. En tosin tiedä olisiko JHT ollut sen itsenäisempi seura Mestiksessä jos se olisi paikkaa hakenut.
   
 25. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  KooVee oli viime kaudella LeKin farmi, mikä kertonee kaiken oleellisen joukkueesta. Jatkaakoha se ensi kaudellakin lempääläisten farmina, yrittääkö se sivuuttaa LeKin Tapparan farmina vai yrittääkö se päästä Ilveksen, jolla ei ole minkään joukkueen kanssa farmisopimusta, farmijoukkueeksi.