Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  • 1 097 693
  • 6 012

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Millä europinkalla se Salonoja on taas käynyt liiton miesten puheilla? Saunat ja makkarat lämpinä ja selät taas puhtaina?
Jotain tollastahan se taas on. Ei vaan voi käsittää. Kyllä osoittaa taas Jääkiekkoliitto täydellisen munattomuutensa. Ulos tollaset äijät noista hommista, paremmat löytyy tilalle vaikka lähibaarista.
 

Lätkä

Jäsen
Kokonaisvelka 500 000e, joista verovelkaa 300 000e. Kajaanin Hokki hakeutuu konkurssiin: "Pelaajasopimukset puretaan välittömästi" | Yle Uutiset | yle.fi
Linkissä Ylen juttu. Mutta pointtini oli miksi Salonoja kutsuttiin neuvotteluihin, vaikka konkurssihakemukset vetämässä, Hokilla ei ollut. Verottaja ei ollut hakenut vielä Hokkia konkurssiin. Hokille tehtiin ilmoitus, että pelit loppuu, seura oli kysynyt, että jos jostain saadaan velkaa iso osa maksettua, voidaanko jatkaa, vastaus ehdoton ei.

Se meni juuri noin! Hokkia ei hakenut mikään taho konkurssiin, vaikka velkaa oli. Konkurssin toteutti käytännössä yksi mies...HANNU SORO! Hokista todella kysyttiin, että "mitä jos yritämme maksaa suuren osan veloista ennen seuraavan kauden alkua". Hannu Soro... EI KÄY! Erikoista sinänsä, ettei Hokkia todella ollut hakenut konkurssiin viranomaistaho, mutta mestis ja Hannu Soro sen teki! Ilm. antipatia oli Sorolla Hokkia kohtaan. Jopa toimittajan haastatellessa Soroa asian tiimoilta....Soron puheesta tihkui silkka viha!

Samat säännöt eivät näytä todellakaan pätevän Salonojan EU-kiekkoseuraan. Konkurssihakemuksia on jätetty ja vedetty takaisin useaan otteeseen. Seuran talous totaalisti päin helvetti, mutta EI! Ilm. Sorolla ja hänen mielitietyllä Kalu Kummolla on sormet pelissä, koska Kummolan toive on saada Espooseen mahd. pian liigaseura! Eli tässä nähdään, kuinka rehellistä ja tasapuolista on toimia epärehellisten toimihenkilöiden kanssa.

PS. Hokin pudottaminen oli kuitenkin aivan loistava asia. Saatiin velat kuitattua, perustettua osakeyhtiö ja tällä tavoin mahdollistettiin aito suunnitelmallisuus tulevaisuutta varten. Loppui se vuosi kerrallaan kituuttaminen täysin mielenkiinnottomassa ja KALLIISSA sarjassa...ja samalla saatiin Epille työrauha!
 
Viimeksi muokattu:

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mikäs tämä Hokin tilanne nyt oikeasti on ollut? Ensin sanottiin, että mitään lisäaikaa ei annettu. Sitten sanottiin, että Hokki ehdotti maksavansa osan verovelasta ja nyt viimeisessä viestissä, että Hokki ehdotti yrittävänsä maksaa osan veloista ennen kauden alkua. Salonojallehan on nyt annettu 6 päivää aikaa maksaa velat. Ei ole millään vertailukelpoinen Hokin tilanteeseen. Se, että Hokki ei saanut lisenssiä uutisoitiin 24.5. Nyt mennään 20.4. En usko, että EU:llakaan on enää 24.5. lisäaikaa yrittää maksaa velkoja. Sillä, että on haettu konkurssiin ei pitäisi olla mitään merkitystä. Merkitystä on vain veloilla.

Itse olen edelleen sitä mieltä, että EU:n pitää hoitaa kaikki velvoitteet ja sen lisäksi pystyä takaamaan, että tulevalla kaudella ei kuluneen kauden kaltaisia ongelmia tule, jotta lisenssi voitaisiin myöntää. Takuu voitaisiin ottaa vaikka ihan talletuksena uusilta omistajilta. Siihen en usko hetkeäkään, että Jussista olisi hommaa pyörittämään edes pääomistajana. Saati ainoana omistajana. Nyt pitää saada ihan muut ruoriin, jos toiminnan halutaan jatkuvan.

Tosin mulle kelpaisi sekin vaihtoehto, että joku toinen porukka (esim. BJR tai Kiekko-Espoo) ottaa vastuun espoolaisesta miesten kiekosta ja aloittaa alempaa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
24.5 uutisoitiin ja ilmoitettiin Hokin toimistolle, että Hokki ei saanut mestislisenssiä. Hokki yritti pyristellä ja oljenkortena kysyi varmaan 25.5 saako lisenssiä jos saa velkoja pois. Ei annettu mahdollisuutta edes kasata rahoja. Mikä tässä oli vaikea ymmärtää, samat asiat lätkän kanssa kerrottiin. Mutta outoa tässä on se, miksi espoolle annettiin mahdollisuus neuvotella, vaikka konkurssit hakusessa kahdelta eri taholta ja palkat maksamatta. Hokilla ei ollut konkurssi hakemuksia sisässä ja palkat maksettu sekä seuraavan kauden joukkue valmis. Miksi espoo saa selitellä ja toinen ei? Nyt olisi helppo vetää espoo konkkaa ei valmennus- ja pelaajasopimuksia, mutta iso halu on pitää espoo mestiskartalla. Eikä siinä mitään, minulla ei ole mitään espoota vastaan, mutta peleissä pitäisi olla kaikille samat säännöt.
 

Zone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjakiekko
Mikähän Lekin tilanne?

Halliyhtiö Lempäälässä ilmeisesti odottelee myös tuota lisenssipäätöstä. Kaikkien maksujen hoitamisen lisäksi pitää Lempäälästä löytyä ensi kaudelle joustokaukalo, videotaulu ja 500 istumapaikkaa. Voisin kuvitella, että ilman lisenssiä ainakin videotaulu jää hommaamatta ja osa muistakin investoinneista halliyhtiön puolelta jää tekemättä.
 

Knap

Jäsen
Mestis-kauden parhaimmisto palkittiin − KeuPan mestaruuteen johdattanut Markus Jokinen keräsi kunniaa - MESTIS - 24.04.2018 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta parhaat valittu palkintogaalassa. Mestiksen sivulla näkyy myös haastajat palkintoihin.

Pari asiaa tuolta nousee esille. Juha Tarkkanen ja Joel Olkkonen olivat ehdolle paras puolustaja palkintoon, mutta eivät kumpikaan mahtunut All stareihin. Hieman myös ihmettelin, kun Galin ei saanut mitään tunnustusta esimerkiksi All stars kenttään pääsemisen muodossa. Risto Mattila tuolla All stars kentässä on kyllä hieman hauska, -15 tehotilasto ja ollut kentällä eniten kun omissa on soinut. Mutta kaipa noi nyt sit on valittu sillä kuuluisalla tilastoscouttauksella, katseltu vähän tehopisteitä, +/- ja muuta mukavaa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Risto Mattila tuolla All stars kentässä on kyllä hieman hauska, -15 tehotilasto ja ollut kentällä eniten kun omissa on soinut. Mutta kaipa noi nyt sit on valittu sillä kuuluisalla tilastoscouttauksella

Eikös nuo all star- kentät valita yleisöäänestyksellä. Ainakin itse olen siinä käsityksessä. Tarkkanen ja Olkkonen ei varmaan isolle yleisölle ole niin ns mediaseksikäs pelaaja, ketkä muistaisi äänestyksessä, kun taa Mattila on Mestistasolla puolustaja, kuka on jokaisen fanin mielessä vastustajan kokoonpanoja katsoessa.
 

Knap

Jäsen
Eikös nuo all star- kentät valita yleisöäänestyksellä. Ainakin itse olen siinä käsityksessä. Tarkkanen ja Olkkonen ei varmaan isolle yleisölle ole niin ns mediaseksikäs pelaaja, ketkä muistaisi äänestyksessä, kun taa Mattila on Mestistasolla puolustaja, kuka on jokaisen fanin mielessä vastustajan kokoonpanoja katsoessa.
Niinhän se oli, muistan itsekin äänestäneeni. Pitäisi olla joku "Yleisön All-Stars" ja nämä kaksi pyhittää oikeasti parhaille. Nyt jää jotkut pelaajat kunniatta, vaikka sen ansaitsisi.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Pitäisi olla joku "Yleisön All-Stars" ja nämä kaksi pyhittää oikeasti parhaille. Nyt jää jotkut pelaajat kunniatta, vaikka sen ansaitsisi.

Olen täysin samaa mieltä (modet huom).

Omalta kupongilta jäi nimenomaan Olkkonen valitsematta ja SaPKo-fanina hieman ihmettelen Kurosen valintaa, kun jopa itse jätin häntä äänestämättä kohtuullisen alisuorittamisen takia. Mutta yleisesti Kuronen on tunnetumpi nimi äänestykseen kuin Olkkonen. Eipä näistä viitsi arvostella, kun demokraattinen äänestys on kyseessä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Olli Aro siirtyy Mestiksen hommiin
"Aron vastuualueelle kuuluu Mestiksen ja sarjan joukkueiden toiminnallinen kehittäminen. Lisäksi hän vastaa Mestiksen markkinoinnista, brändin kehittämisestä ja myynnistä sekä SM-liigan, liigaseurojen, Mestiksen ja Mestis-seurojen yhteistyöstä.
– Urheilullisesti Mestis on kovatasoinen sarja. Lähden hyvillä mielin kehittämään Mestiksen brändiä ja uskon, että yhdessä kumppaneiden kanssa pystymme oikeita asioita tekemällä ja yhteiskuntavastuuta kantamalla luomaan lisäarvoa eri sidosryhmille niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti."
Espoo United puolelta joku varmaan osaa sanoa, minkälainen kaveri tämä on ja onko jotain odotettavissa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
EU on ulkona, nyt vielä jännätään meneekö Leki samoissa pesuvesissä.

Toiseen ketjuun oli kirjoitettu, että liitto käsittelee lisenssejä ilmeisesti huomenna, joten aika pian saadaan tietoa löytyykö ketään tilalle vai supistuuko sarja samalla.
 

Lätkä

Jäsen
EU on ulkona, nyt vielä jännätään meneekö Leki samoissa pesuvesissä.

Äärimmäisen erikoista, että kyseinen liigaseurojen ruokintakaukalo on saanut pelata sarjassa näinkin kauan!

Sarjassa pelaaminen vaatii tietynlaiset vaatimukset puitteista ja Lempäälän lato on kaukana niistä! Poikkeuslupaa, poikkeuslupien perään silti jaettua vuosikausia. Lisäksi Lempäälän Kisa on totaalisesti perse auki, mutta sekään ei tunnut haittaavan, kun herra Soron hämäläiset kaverit seurassa puuhastelevat.

Kyllä se on vaan niin, että mikäli et kuulu...tai seuralla ei ole yhteyksiä saunaklubiin, niin et pelaa sarjassa....puolestaan jos ne yhteyden on, niin siellähän pelaat, vaikka maailman tappiin!
 

Knap

Jäsen
pian saadaan tietoa löytyykö ketään tilalle vai supistuuko sarja samalla.
Olisikin ihan mielenkiintoinen juttu jos LeKi tuolta vaikka tippuisi ja sarja supistettaisiin kymmeneen seuraan samalla. Ehkä sarjan taso voitaisiin saada paremmaksi - tai huonommaksi. Riippuu ihan sarjassa pelaavista pelaajista, että ketkää suostuu pelaamaan kokonaan ilmaiseksi, vai lähtevätkö ulkomaille tienaamaan edes sitä pientä tiliä. Toivottavasti sieltä kuitenkin LeKi ja EU korvattaisiin JHTlla ja Hokilla. Tosin Hokki taitaa tulla realismiin vasta kauden parin päästä, joten JHT:n jälkeen siellä kysyttänee Kooveeta, joka käsittääkseni nousee jos vain kysytään.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Olisikin ihan mielenkiintoinen juttu jos LeKi tuolta vaikka tippuisi ja sarja supistettaisiin kymmeneen seuraan samalla. Ehkä sarjan taso voitaisiin saada paremmaksi - tai huonommaksi. Riippuu ihan sarjassa pelaavista pelaajista, että ketkää suostuu pelaamaan kokonaan ilmaiseksi, vai lähtevätkö ulkomaille tienaamaan edes sitä pientä tiliä. Toivottavasti sieltä kuitenkin LeKi ja EU korvattaisiin JHTlla ja Hokilla. Tosin Hokki taitaa tulla realismiin vasta kauden parin päästä, joten JHT:n jälkeen siellä kysyttänee Kooveeta, joka käsittääkseni nousee jos vain kysytään.

Jos koovee nousisi lekin tilalle mii tilanne ei muuttuisi.. kooveesta tulisi korvaava farmi.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
JHT tiedotti tänään.....uusista Suomi sarjan pelaajista. Koovee on lisenssiä hakenut. Toivon itsekin että ei farmi sopimusta tule. Huhuissa on mainittu HPK yhteistyö.
 

Zone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjakiekko
Kuin myös huhujen mukaan Kooveen noustessa Mestikseen, on ainakin Ilves kiinnostunut farmisopparista. Tapparasta ja Kerhosta en tiedä, mutta Ilvekselle Koovee olisi mieluisampi kuin Leki.

Siirtymäaikaa ei Lempäälään enää puitteiden, eli istumapaikkojen, kaukalon ja videotaulun osalta enää ole. Muutenkin jatko taitaa olla isosti kiinni liigaseuroista, löytyykö sieltä rahoitusta touhuun. Protestilista ei ole ainakaan keventynyt yhtään kauden loppupuolelta.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Sekä JHT, että KooVee ovat kumpikin halukkaita ottamaan Mestis-paikan vastaan. JHT nokkimisjärjestyksessä ensimmäisenä.

JHT ja Koovee ovat valmiina ottamaan Mestis-paikan vastaan, jos sitä tarjotaan – Valmisteluja kuitenkin tehdään vielä: "Emme lähde soitellen sotaan"

Vaikka Koovee farmina toimisi, niin olisihan tuo profiililtaan parannus esim. Lekiin, jos pelaavat vielä Hakametsän 1 hallissa. Nimekäs valmentaja, on urheilutoimenjohtajaa yms. Tervetuloa vaan!
 

Lätkä

Jäsen
Tämä on täyttä skeidaa!

Lainaus YLEn uutisesta:

"Kooveessa on olemassa suunnitelma sille, miten joukkueen budjetti nostetaan 273 000 euroon, jos Mestis kutsuu seuraa. Budjettiin 200 000 euroa tulee yhteistyökumppaneilta, lopun on laskettu saatavan pääsylipputuloista.

Leinonen uskoo, että myös Kooveen peleihin riittäisi tulijoita, jos se pelaisi Mestiksessä. Tämä siitäkin huolimatta, että Tampereella SM-liigaa pelaavat jo Tappara ja Ilves."

KooVeen matseissa ei käy, kuin ainoastaan ne vakionaamat ja heidän kulkusistaan seuraukollisuuden perineet Kilpa-Veljien kommunistiperilliset. Ehkä silloin tällöin voi joku satunnainen sekaisin oleva saattaa sattua eksymään Uudenkylän jäähalliin, mutta todellisia uusia kannattajia ei lainkaan! Aivan turha uskotella, että sarjanousu KooVeen osalta toisi merkittävästi uusia katsojia matseihin..EI TUO! KooVeen noustessa sarjaan tulee jälleen puhdas farmiseura pudotettujen tilalle.

Sentäs aikas monet KooVeen visiitit maamme toiseksi ylimmälle sarjatasolle nähneenä voin vakuuttaa puheenjohtaja Vesa Leinosen unelmat katsojaryntäyksestä Hakametsään täysin utopistisilta ja tuulesta tempaistuilta! Näin ei ole tapahtunut aikaisemmillakaan kerroilla, eikä tule tapahtumaan nytkään. Vakimäärä +-500 on KooVeen katsojaluku nyt ja tulevaisuudessa. KooVee ei todella kiinnosta kaupungissa, jossa pelaa kaksi seuraa liigaa. Tapparan ja Ilveksen kannattajilla on täysi työ käydä seuraamassa omia suosikkiseurojaan....ei siinä enää virta riitä KooVeen höntsäilyyn.

Näin ne asiat vaan menee....visersipä Leinonen mitä hyvänsä. Aivan turha laskea pääsylipputulojen varaan tai pian on entinen OY!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Vakimäärä +-500 on KooVeen katsojaluku nyt ja tulevaisuudessa.

No, se olisi jo puolet enemmän kuin Lekillä ja enemmän kuin EU:lla. KooVee omaa kuitenkin potentiaalia suurempiikin määriin kuten nähtiin karsinnoissa. JHT ei yllä vastaaviin taas mitenkään ja olosuhteet heikommat.
 

Lätkä

Jäsen
No, se olisi jo puolet enemmän kuin Lekillä ja enemmän kuin EU:lla. KooVee omaa kuitenkin potentiaalia suurempiikin määriin kuten nähtiin karsinnoissa. JHT ei yllä vastaaviin taas mitenkään ja olosuhteet heikommat.

Mutta jälleen yksi puhdas farmi lisää(Ilvekselle, kuten ed.kerroilla). Tuokin on todistettu aiem. KooVeen visiiteillä, joten väittely turhaa.

Sen sijaan, jos näitä farmareita sarjaan varta vasten halutaan, niin se onkin toinen juttu!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mutta jälleen yksi puhdas farmi lisää(Ilvekselle, kuten ed.kerroilla).

Niin, no mitkäs olisi vaihtoehdot? Sen tiedät, että yhteistyöseuroja on nyt ja on jatkossakin. Mestiksessä on jo ne seurat, mitkä pystyy itsenäisesti edes jotenkin toimimaan. Suomi-Sarjasta ei näitä saada lisää ennen kuin Espoosta nousee uusi toimija jaloilleen.

10 joukkueen Mestis voisi olla pelillisesti tasokkaampi mutta miten tuo muuten toimisi? Ei kuulosta realistiselta tämäkään vaihtoehto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös