Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  En tiedä, onko muille pistänyt silmään, että joukkueiden maalieroissa, vain kolmen kärjessä on + merkintä. Kaikki muut siis, paitsi KooKoo +24, Jukurit +33 ja Sport +20 sekä maaliero 0 (JokiPo) ja muilla se on pakksella. Lisäksi JokiPo on sarjassa "vasta" kuudentena. Aika erikoista mielestäni vai onko tämä mielestänne ihan normaalia tähän aikaa kautta?

  Lähde: Jatkoajan tilastoa
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2011 klo 09.58
 2. Linnankundi Jäsen

  Itse ihmettelin samaa asiaa eilen. Kolmen kärki on kerännyt paljon plussaa ja loput ovat pelanneet sopivasti ristiin otteluita. Piti oikein laskea, että taulukossa ei ole virhettä, eikä siinä ollut. Liigan puolella + ja - maalierossa menevät aika tasan, mutta siellä on sitten suurempia miinuksia joukkueilla kuin Mestiksen puolella.
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Samaa äimistelin minäkin unihiekkaisten silmieni takaa aamusella. Aika erikoinen tilanne kieltämättä. Samalla mieleeni muistuu eräs mielenkiintoinen tapaus 90-luvun lopusta, kun II-divarin ylemmän loppusarjan johdossa olleen HeKin maaliero oli muutaman pelatun kierroksen jälkeen miinuksella, kiitos KooKoolle kärsityn murskatappion.
   
 4. Jonzze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  McTavish, Machulda, Lintner
  Mä katselin kierros-pari sitten ihmeissäni, kun myös Jokipojilla oli maaliero pakkasella. Eli silloin oli vielä hassusti kärkikolmikolla maaliero plussalla ja lopuilla negatiivinen.

  edit. JYP Akatemialta myös hienosti, kun runkosarjassa viitosena tasapistein nelosen kanssa ja maaliero koko sarjan toisiksi huonoin. Sehän tietty selittyy noilla muutamilla murskatappioilla.
   
 5. PeTo Joensuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat,Tappara.
  Erikoiset pelit......

  Kierros 23.11.2011. Mestis. Alkaa olla todella erikoista nämä mestiksen keskikierrosten pelit ainakin vedonlyöjän näkökulmasta!?

  Vedonlyöjää nämä eivät kyllä rikastuta, ellei osaa ennakoda näitä "ennalta selviä pelejä".Se joka osaa "ennakoida", on vahvoilla.

  Tämä kierros oli kyllä erikoinen.
  Jukurit -TuTo 23.14 tilanne 1-4 kerroin veikkaus 1,35-5,15
  Hokki-Sport 43. min tilanne 3-1 " " 2,85-1,95

  Lopputulokset tietenkin 1-6
  4-1

  Vedonlyönnillä joku tietenkin rikastuu ja joku ei. Tänään muutamat porukat teki tilin. Onnittelut heille.
   
 6. jaaza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport ja Jalasjärven Jalas
  Oskar Essen lähtee Asplövenista,
  missähän miehen ura jatkuu...mestiksessäkö kenties.

  Linkki eliteprospectsin sivulle:
  Elite Prospects
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Laitetaanpa tänne, kun en parempaa ketjua keksi. Pelicans-Hifk showpainipelin jäähyt pyyhki Liiga/SM-sarjan ennätyksistä pois SaPKon nimen tältä osin. Aikaisempi ottelukohtainen jäähyennätys oli SaPKon ja Tapparan välisestä pelistä vuodelta 1969. Tosin silloin ei ollut showpainimeininkiä vaan miestä lyötiin surutta ja täysin spontaanisti, jos porukat kilahti.
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit on aloittanut aitojen pelipaitojen huutokaupan huuto.netissä. Liekö muilla joukkueilla ollut vastaavaa? Mielenkiintoisia nimiä heti myynnissä..mm. Kalevankankaan kuninkaan pelipaita.

  Lähde: Mikkelin Jukurit
   
 9. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Lainaus:
  Sportin paitoja on käsittääkseni mennyt yhteistyökumppaneille ainakin joinakin vuosina, en tiedä ovatko he maksaneet niistä jotain. Muutama kausi sitten kuitenkin huutokaupattiin kotipelipaidat suurelle yleisölle, ja muistaakseni menivät kyllä hyvään hintaan kaupaksi. Pasi Kuusiston paidan itsekin silloin huudin.
   
 10. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Jokipoikien ensimmäinen pelipaitahuutokaupan henkilökohtaisesti muistan vuodelta 1991. Viime vuosien aikana paitoja on myyty omilla kotisivuilla huutokaupaten, olisiko jostain kaudesta 2006 saakka, joka kauden jälkeen.

  Eli on, on muilla seuroilla ollut vastaavaa.
   
 11. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo kauppasi jo hyväntekeväisyysmatsin paidat, mutta nyt ei ole näkynyt vielä paitoja myynnissä, vaikka edellisinä vuosina on. Ehkä myyty sponsoreille tai suoraostolla faneille.. en tiedä.
   
 12. Lohipoika Jäsen

  Kiekko-Vantaa on huutokaupannut pelipaitojaan jo useampana kautena.
   
 13. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kyllä, ja nytkin on huutelu käynnissä: Huutokauppa | Jokipojat

  Kaksi gamewornia tuossa seinällä paistattelee. Kolmas sitten, kun hinnat tuosta vähän tippuvat. Eiköhän tuolla ole liuta niitä, jotka jäävät myymättä ja myydään ensi kauden alussa jollain viidelläkympillä.
   
 14. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  En usko, että on myyty vielä mihinkään, koska a) asiasta ei ole ollut mitään juttua esim. nettisivuilla ja b) eikös nuo myynnit ole yleensä venähtäneet usein muutoinkin seuraavan kauden puolelle? Tuo käytäntöhän on myös vaihdellut (vähän kai perseelleen menneestä) "suuren rahan" huutokaupasta Tamin katkaraputilaisuudessa nettimyyntiin ja siihen, että ylijääneet kiviojat ja mentut(!) roikkuvat fanituotenurkan rekissä etsien ostajaansa. Itse kotiutin #3:n 20€ hinnalla pari vuotta sitten.
   
 15. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon paitahuutokauppa on tuloillaan kunhan ehtivät. Näin sain tietää toimistolta, kun tuota utelin. Eli ootellaan ootellaan niin sieltä se tulee. Ihan niinkuin juhannuskin.
   
 16. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ilmeisesti huomisesta eteenpäin tai viimeistään ensi viikon aikana tulee paidat huudettavaksi.
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuleekohan jokaisesta Mestiksen pelaajasiirrosta yhtä kattava tiedote Mestiksen sivulle kuin Sami Kauton muutosta Vantaalle? Hienoa, jos näin on.
   
 18. Rocco Jäsen

  Miksi vain Jatkoaika kirjoittaa Kiekko-Vantaan Artem Iossafovin etunimen Artjom? Kaveri on suomalainen, kaikkialla muualla nimi on Artem? Liiton sivuilla, Jokereiden junnusivuilla yms. Mikä on kaverin oikea nimi siis virallisesti?
   
 19. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Mestiksen tiedottaja on myös Kiekko-Vantaan nettisivujen ylläpitäjä, joten on vain käyttänyt samaa mallia molemmissa.

  Lainaus:
  Kaveri on syntynyt Venäjällä ja perhe tai ainakin isä on venäläinen. Oikea nimi on kyrillisillä Артем. Tuo Artem/Artjom on taas on ikivanha kiista translitteroinnista. Muualla on käytetty kansainvälistä/englanninkielistä tapaa, joka on minun mielestäni paljon parempi, mutta Jatkoaika käyttää tätä suomen omaa tyyliä. Vertaa vaikka tähän pelaajaan. Fedorov/Fjodorov, Semin/Sjomin, Ovechkin/Ovetškin... Näitä riittää.
   
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Hyvät ja kattavat uutiset eilisistä sopimusjulkaisuista Mestis sivuilla. Toimii ja toivottavasti toimii jatkossakin!
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Sportin sivuilla on kausikortti ilmoituksessa: "Kaudella 2012-2013 kaikki Playoff sarjat pelataan paras seitsemästä menetelmällä!"

  Onkohan tästä jossain jo ihan virallista tietoa liitolta? En ainakaan liiton enkä mestiksen sivuilta löytänyt. Menneellä kaudellahan Sport sai viikon huilin ennen liigakarsintoja..tuo huili on kait katsottu tarpeettomaksi ja pidennetty pleijjareita....?
   
 22. Nicotsein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
  Lainaus:
  Ettei vaan olisi Sportin sivuilta möläytetty epävirallista tietoa esille? Mene ja tiedä.

  Periaatteessahan tuo paras seitsemästä menetelmähän olisi ihan hyvä asia jo moneltakin kantilta, mutta sitten taas runkosarjassa pitäis otteluohjelma laatia siten että tulevallakin kaudella saa mestiksen mestari tarpeeksi huilia.
   
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Varmaan juuri näin.

  En oikein näe tätä hyvänä ratkaisua, jos/kun se ei tule vaikuttamaan runkkarin ohjelmaan. Toki pallo tässä on Mestis-seuroilla itsellään ja toisaalta pudotuspelit ovat niitä matseja, joissa turakaiset löytävät tiensä katsomoon myös pienempien yleisömäärien paikkakunnilla.

  Nyt Mestis-mestari tulee kuitenkin vetämään pahimmillaan (toki ei todennäköisesti) 21 tiukkaa pudotuspeliottelua, kun taas toisessä ääripäässä selkeä liigajumbo coastailee leppoisasti karsintoihin valmistautuen heti, kun uudenvuoden raketit on ammuttu.
   
 24. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Laitetaan tännekin tämä, jos vaikka herättäisi keskustelua.. TuTon lippuketjussa nimimerkki tosiasia heitti ajatuksen, että Turussa houkuteltaisiin vierasjoukkueen faneja halliin "jollain konstilla" (Lainaus tosiasian viestistä: Vieraille voisi tarjota joitan täkyjä tulla seuraamaan otteluita vieraskentälle isommallakin joukolla.). Hyvä idea, jonka soisi tulevan joka paikkakunnalle, esim. lipunhinta vierasjoukkueen faniryhmille vitosen, niinkun oli vielä muutama kausi (?) sitten. Viime kaudellahan tuo hinta oli 8€ ja tulevalla kaudella todennäköisesti 10 €. Luulisi olevan kaikkien etu, jos vierasfaneja olisi halleissa mahdollisimman paljon. Vitosen alennus lipusta edesauttaisi tätä ainakin vähän. Jonkun pitäisi vaan ruveta ajamaan tätä asiaa (jääkiekkoliitto?). Laitoin asiasta jo Sirviölle postia, mutta vastausta ei ole tullut.. laittakaa muutkin.
   
 25. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Hinnat

  Tuossa vierasjoukkueen tukemisessa ei ole muuta pahaa kuin se, että tuntuu vähän oudolta pyytää omilta faneilta enemmän lipusta kuin vierasjoukkuetta kannattavilta. Tavoite itsessään on hyvä, eli saada lisää tunnelmaa ja ihmisiä halliin. Parastahan olisi, mikäli vaan tuote itsessään olisi riittävän kiinnostava.