Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja varsinkin kun kun Peliitat on varmaan yksi niistä seuroista jotka lähivuosina on aika lähellä ajautua siihen konkurssiin jos kurssi jatkuisi alaspäin. Tuossa muuten on peliitoilla ollut viimekaudella ilmeisesti 150 kausikorttiasiakasta ja 189e hintaan. Eli noin 28 000e myyntiä . Peliittojen sivuilla näkyisi nyt olevan 672 korttia ja 2 viikkoa vielä aikaa varata noita 59e kortteja. Eli nyt jo oltaisiin kymppitonni edellä viimevuosia vaikka yhtään korttia ei menisi enää kaupan. Isoja rahoja tosiaan pikuseuralle. Oikea suunta seuroilla, ensin yleisö paikalle ja sitten yrittää enemmän bisnestä myös tehdä. Kyllähän varmaan ihmiset seuraavilla kausilla haluaa sitten niihin merkityille omille paikoille ja ovat muutaman kympin enemmän valmiita maksamaan, siitä sitä kasvuakin tulee pikkuhiljaa. Sitten kun on väkeäkin enemmän niin eiköhän ne sponsorit, tv ja jopa liiga rupea kiinostumaan enemmän seuroista.
   
 2. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Juuri näin. Se on toista myös myydä sitä seuraa sponsoreille jos/kun on myynyt 1000 kausikorttia. Toivottavasti myös ihmiset löytää sinne halliin sitten kaudella ja ostaa sen kahvin ja pullan ja kisakyrsän. Se oli vanhaa bisnestä että myydään pelkkää jääkiekkoa, nykyaikaa on etsiä niitä vaihtoehtoisia tapoja saada samat tai enemmänkin rahaa kassaan. Maailma muuttuu ja ei voi jymähtää paikalleen. Yksi iso syy lähteä jäähallille on monella se yhteisöllisyys. Nyt näillä kamppiksilla on saavutettu paljon sellasia jotka ei peleissä käy tai käyvät vain joskus. Hienoja ja rohkeita avauksia nämä ovat.

  Pitkään olen yrittänyt toitottaa että käärikää ne hihat ja ryhtykää siellä Mestiksessä hommiin. Onneksi nämä Peliitat ja RoKit nyt sitten oikeasti ovat alkaneet hommiin sen oman jutun eteen. Itkemällä ei mikään kehity.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Keuruulle mestaruus, ehkä ensimmäistä ja viimeistä kertaa, mutta pelkästään tämän kauden pelillisten näyttöjen perusteella myös ansaitusti. Minä niin toivoin että olisin voinut sympata KeuPaa pienen paikkakunnan jenginä, mutta se olisi vain ollut periaatteiden vastaista. Sanoin ennen kauden alkua, että tuo hyökkäys on Mestiksen kovin, mutta puolustukseen en uskonut sitten yhtään. Heiskasella iso käsi, että sai tuollaisen puolustuksen pelaamaan järkevää ja ennenkaikkea voittavaa kiekkoa. Sai kyllä myös koko joukkueen pelaamaan yhtenäisesti, joka ei farmijengeissä ole mikään itsestäänselvyys. Lehtinen (maskista huolimatta) oli viimeinen lukko tuolla sitten.

  Mielenkiintoista nähdä ensi kaudella, onko mestarijoukkueeseen imua millälailla. Myös oman aspektin tuo pelkkä JYP-yhteistyö. Toivottavasti KeuPa menestyy ensikin kaudella jollain tasolla ainakin, mutta toivottavasti lainasuhde ei ole sama.

  Meinasin muuten tippua penkiltä, kun Heiskanen sanoi vakavalla naamalla, että Keuruulla on täydelliset olosuhteet treenata.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo luulen myös että mestiksessä on noiden 3 joukkueen lähtemisen lisäksi sama onglema kun liigassa, kun telkkarista tulee jokainen ottelu niin se vie katsojia. Jos niitä katsojia ei jo ennestään ole paljon niin se tuntuu äkkiä jo siitä pitkää penniä venytetyssä budjetissa. Tarjonnan lisääntyminen ja näkyvyyden laskun yhdistelmä on haastava. Nyt sentään jotain yritetään ja luulen että jos tuossa samalla kun seurat kasvattaa yleisömääriä niin lähdettäisiin sarjaa kehittämään niin kasvua voisi oikeasti saada aikaan sarjalle. Nyt vaan selkeästi pitäisi jo ensikaudeksi tehdä sääntöihin joitakin viilauksia ja saada tuota farmi-imagoa pois. Luulen että seurat kyllä edelleen jatkossa tarvitsee liigajoukkueita selvitäkseen kaudesta, mutta sen ei tarvitsisi olla noin näkyvää ja suurta.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Tässähän se oleellinen on. Osaltani vastasin livessä sinulle, mutta heitetään yleisesti Kuten myöhemmin mainitsit niin näillä kampanijoilla on tarkoitus niitä muutaman pelin satunnaiskatsojia saada sitoutettua tuleviksi elinkautisvangeiksi. Siinä on näillä satunnaiskatsojilla iso ero, lähteekö peliin peliin n 40€n budjetilla, kuuluuko se lippu hintaan vai pääseekö ilman sisäänpääsymaksua. Ihminen on siitä jännä otus, kun sen kausarin on maksanut niin enää siihen ottelubudjettiin ei lasketa ottelulippua.

  Lainaus:
  Tässä on sinänsä jännä tilanne, kun Keuruulla on nyt se ns viimeinen vuosi, kun voivat pelata hallissaan lisenssiehtojen vastaisesti. Onko mahdollisesti Mestiksellä munaa hylätä lisenssihakemus, jos jostain kumman syystä Keuruun kunta jättää halliremontti päätöksen hyväksymättä. Mestaruusjoukkueeseen on kyllä imua aina. Esim tälle kaudelle SaPKoon oli paljon pelaajia tulossa, mutta joidenkin pelaajien kanssa kävi niin, että toisista seuroista tarjottiin rahaa enemmän ja sen jälkeen vielä agentit anelivat, että SaPKo tarjoaisi edes hieman enemmän mikä olisi alle sen parhaimman tarjouksen. Mutta tiukalla taloudella oleva seura ei voi ihan kaikille tarjota sitä haluamaansa sopimusta. Lisäksi pelaajat arvostavat todella paljon sitä, että palkat yms sopimuksessa olevat seuran velvoitteet hoidetaan kunnialla ajallaan mistä esin Forsströmmin ja Toivasen paluu kertoo. Myöhemmin mainitsit yhteistyöstä niin sillä on Keuruun tapauksessa iso merkitys. JYP hankkinee jonkin pelaajan sopimuksella 1+x missä eka vuosi ollaan KeuPassa ja mahdollisesti optio käytetään. Näitä on ennenkin nähty, että pelaaja siirtyy joukkeesta x toiseen seuraan ns liigasopparilla, jossa ensimmäinen kausi pelataan Mestiksessä.
   
 6. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Juuri näin. Lisäksi minä väitän että se joukkue alkaa näkymään ihan uudella tavalla siellä katukuvassa ja mielissä jos siellä on hallilla 1000 katsojaa kuin se 500. Minusta on aivan helvetin fiksua toimintaa jos voi laskea lipputulot koko kaudelta ja sitten laskea että 59€ hinnalla ja 1000 kausikortilla saadaan sama, tehdään se. Kiekon katsominen hallilla on paljon kivempaa kuin kotisohvalla, ihan vain sen tunnelman takia. Mitä enemmän porukkaa sen parempi tunnelma. Onneksi on näitä seuroja jotka ovat uskaltaneet lähteä tälläiseen mukaan. Tuollainen varovainen mutku mentaliteetti olisi johtanut siihen että joku Perähikiän Ponnistus laskee lippujen hintoja 20€ siitä 170€ sinne 150€ tasolle ja sitten kertoo ettei mennyt yhtään enempää ja ei kannata. Täydellinen esimerkki siitä ettei ymmärretä edes alkua siitä mikä tässä on se homman juju. Valitettavasti vaan näitä vanhan ajattelumallin ihmisiä on noi seurat täynnä, mentaliteetti suoraan 90-luvulta ja kaikkien velvollisuus on käydä peleissä asenteella. Samaa paskaa löytyy Liigasta jne. ihan liikaa. Se on toinen maailma nyt, televisiosta/netistä näkee kohtuu korvauksella joka helkutin maan kiekkoa, formulaa yms. Kilpailu on veristä ja siinä kisassa ei edes Liiga, vaikka on maan ykköslaji, ole kovin vahvoilla. Pitää osata uudistua ja olla rohkeutta.
   
 7. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Niko Ahoniemi pelasi kauden aikana KeuPassa 27 peliä. Olisiko hänelle eilisessä palkintojen jaossa pitänyt antaa kultamitaliriipus sen lisäksi, että hän TuTon riveissä sai hopeaa?
   
 8. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Jos Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen kohta 6.1.2. koskee myös Mestiksessä jaettavia mitaleja, niin silloin vastaus on ainakin varma ei:
  Lainaus:
  Tässä tapauksessahan Ahoniemi täyttää siis ensimmäisen ehdon helposti mutta jälkimmäistä ei mitenkään.
   
 9. Sehän on tai, eikä molemmat ehdot.
   
 10. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Eiköhän tuossa tarkoitettu kohtaa "mikäli on rekisteröity seuraan ja joukkueeseen". Tuskin on rekisteröity kun pelaa kilpailevassa joukkueessa.
   
 11. Ok, näin varmaan, mutta oikeutus mitaliin jos ensimmäinen ehto täyttyy (runkosarjan pelatut pelit) ei tarvi täyttyä molemmat. Mielenkiintoista olisi tietää tosiaan kuuluuko Ahoniemelle sekä hopea että kulta. Voihan siihen joku muukin määre olla mikä ei ole vielä tullut julki.
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ei täyty kultamitalin ehdot koska viimeinen ehto ei täyty. Ei ollut rekisteröity KeuPaan sen voittaessa mestaruuden. Se on ehdoton ehto. Pelimäärissä riittää toisen ehdon täyttyminen.

  Jos viimeisen ehdon täyttymistä ei edellytettäisi olisi voinut teoriassa saada kaikki mitalit kun olisi ensin pelannut SaPKossa 17 peliä, sitten TUTOssa 17 peliä ja ennen siirtorajaa siirtynyt KeuPaan ja pelannut siellä yhden pudotuspelin.
   
 13. Ok jos näin on, mutta mistä selviää että on ehdoton ehto? Kun ylempänä olevassa sääntö lainauksessa kuitenkin on runkosarjapelit TAI playoff ja rekisteröinti.
   
 14. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ei. Vaan pelimääränehdon (jomman kumman) täyttyessä saa mitalin mikäli on rekisteröity. Tämä siksi, että nekin pelajat, jotka eivät pudotuspeleissä mahdu pelaamaan kun tulee liigajätkät saisivat mitalin. Junnuissahan sitä tapahtuu paljon.
   
 15. Ok tämä selvä, ei meinannut osata tulkita meikäläinen oikein. Olisi kyllä voinut olla selvemmin asia kirjoitettukin.
   
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Säännössä ei olisi mitään järkeä jos se olisi noin kun ajattelit, sillä silloin mitalin saisi vain jälkimmäsessä ehdossa koska tai - sanan eri puolet olisivat täysin erillisiä. Koska sanat saa mitalin on siellä välissä on ainoa tulkinta, että viimeinen ehto on pakottava. Loogisesti:

  JOS ((1/3 runkosarjan peleistä TAI 1 pudotuspeli) JA rekisteröity mestaruushetkellä) NIIN mitali.
   
 17. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Onko lisensseistä kuulunut mitään? Tänäänhän niitä vissiin piti myöntää.
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  En tiiä miten lisenssin myöntäminen pykälien mukaan tapahtuu, mutta ihmettelen suuresti jos EUlle edes annetaan jatkoaikaa tohon "selvitykseen". On jo pelaajille perseen näyttöä jos ollaan valmiita antamaan tuollaselle seuralle mahollisuus jatkaa nähdyn kaltaista toimintaa.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Viimekausikin ainakin taidettu vasta toukokuun aikana, viimeksi oli 24.5, että ei välttämättä vielä? Riippuu minkälainen prosessi on.
   
 20. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Ei mullakaan mitää varmaa tietoa. Täältä vain lukenut että tänään tehtäisiin päätöksiä.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tänään kokoontuivat niitä median tietojen mukaan käsittelemään. Milloin tulee päätöksiä tai niitä julki, niin siitä ei tietoa. Eiköhän tuolla nyt taustoilla pyydellä lisäselvityksiä yms.
   
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Sen verran hiljaista Lempäälässäkin, joten nähdäänkö KooVee sitten myös ensi kauden Mestiksessä LeKin tilalla.
   
 23. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Varmaksi en tiedä, mutta minusta yksinkertaisin systeemi olisi, että käydään hakemuket aakkosjärjestyksessä ja esim EUn kohdalla siirretään uuteen pinoon ja käydään järjestyksessä läpi ns varmat, jotka ovat siis jo tähänkin asti kaikki kriteerit täyttäneet ja tarkistetaan palkanmaksut ym juoksevat velvoitteet. Seuraavaksi käydään läpi seurat jotka ovat esim olosuhteista johtuen olleet sillä siirtymäajan lisenssillä (SaPKo ja joustokaukalo) ja hyväksytään, jos on aihetta ja muussa tapauksessa pyydetään liäselvityksiä. Viimeisenä käydään nämä ongelmaseurat eli lähinnä EU ja LeKi, joille voidaan sitten myöntää, pyytää liäselvityksiä tai sanoa suoraan, että kiitos mutta ei kiitos. Tehokkaasti toteutettuna eilen tai viimeistään tänään olisivat asiansa hoitaneet seurat saaneet tiedon lisenssin hyväkymisestä ja ne joilta odotetaan lisäselvityksiä olisi tästä päivätä alkaen aikaa hoitaa asiansa kuntoon päivään x mennessä. Sitten tuon aikarajan jälkeen Mestis ilmoittaa julkisesti lisenssin saaneiden ja mahdollisesti menettävien seurojen listan kuten viime vuonna.

  On myös mahdollista, että maalaisjärjellä ajateltu yksinkertaisin ja helpoin malli ei olisikaan käytössä, vaan eilen on paneuduttu EUn hakemukseen ja olisi jo soiteltu lisäselvityksien perään. Nyt huomataankin, että odotellessa selvityksiä jossain on sauna lämmin ja tällä hetkellä mietitään kuka tuo makkarat ja kuka tarvittavan määrän virvokkeita. Ensiviikolla palataan lisenssihakemuksien pariin ja pöydällä on edelleen EUn vaillinainen hakemus, johon odotellaan luvattuja lisäselvityksiä.
   
 24. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Itä-Savossa oli keskiviikkona pieni juttu, että lisenssit julki aikaisintaan vappuna. Pirkan suulla sanottuna.
   
 25. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat