Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Keupalla olisi varmaan vähintään yhtä paljon yleisöä jos pelit pelattaisi Jyväskylässä. Joten ei olisi seuralle iso menetys. Toki hallivuokra voi olla kovempi.

  Kuuluikos se joustokaukalo näihin lisenssiehtoihin?
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä joustokaukalo on yksi vaatimus. Muistelin että IPK nousun yhteydessä tuo mainittiin. Lisäksi taisi tulla vaatimus näytölle, missä voidaan näyttää videoita.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Vai olisiko sitttenkään yhtä paljoa? Alussa varmaan kiinostaisi kohtalaisesti, mutta parin kauden päästä voisin uskoa KeuPan olevan ns. uusi JYP-Akatemia, joka kiinostaa jyväskylässä yhtä paljon kuin edeltäjänsä ja Keuruulaisfaneista saattaisi osa (100-200) ajella useimpiin peleihin, mutta loput kävisi satunaisesti tai lopettaisi seuraamisen paikanpäältä maksujen takia. En usko että muutto tekisi hyvää KeuPalle, korkeintaan voisi olla paranneltu versio Jyp-Akatemiasta kiinostavuudeltaan.
   
 4. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Rovaniemen kaukaloa muutaman kerran olen hämmästellyt kun se on upotettu betonikaukaloon. Mahtaako olla sääntöjen mukainen, ei varmaankaan jousta juuri kivitaloa enempää taklaustilanteissa?
   
 5. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Eikö joustokaukalon idea ole että peksit joissa saattaa olla sarana alalaidassa joustaa enemmän kun kiinteästi upotettu iskun kestävä lasi. Tuskin aidat kauheesti on pehmeemmät. Lisäksi laidat on hiukan matalempia jäästä pleksin alalaitaan kuin ennen.
   
 6. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Kyllä kaukalonkin rakenne on erilainen ja antaa hivenen myöden. Saranoitua pleksirakennetta ei kyllä ole yhdessäkään kaukalossa, mitä vastaan on tullut. Ei edes kuvissa.
   
 7. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Ok, en tiennytkään tuollaisesta. Baronalla tai siis Metro Areenalla Espoossa on jonkinlaiset "saranat" mielestäni. Toki voi olla myös jonkinlainen kitkalukko joka pitää pleksin alalaidan paikoillaan, kun en noista niin paljoa tiedä. Ainakin ne pääsevät heilumaan paljon vapaammin kun vanhat lasit pääsivät.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän tuossa varmaan hetkellisesti voisi yleisömäärä nousta, mutta pitkällä tähtäimellä varmaan vaikea pitää joukkuetta enää keuruulaisena ja saada sponsoreita ainakaan Keuruun alueelta. JYPinkin kannalta varmaan on halvempaa osallistua vaikka halliremontin kustannuksiin kun että KeuPa olisi jatkossa käytönnössä uusi Akatemia ja pelaisi Jyväskylässä. Veikkaan että tuo on kuitenkin tulevaisuutta että Jyväskylässä tullaan pelaamaan useampi peli kauden aikana, mitenköhän tuo menee, onko säänöt sääntöjä vai voidaanko tarvittaessa tehdä poikkeuslupa pelaamiseen sarjassa jatkossakin vaikka kaikkia ehtoja ei täyttäisi halli? juurikin osittain ehkä tuon Jyväskylän takia, jo nyt kuitenkin Keuruun keskiarvo on kuitenkin melkein sarjan keskitasolla, olisi vain yksi askel taaksepäin jos ensikaudeksi ei sarjapaikkaa tule.
   
 9. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Toisen käyttäjän ideasta bongasin tämän kokoonpanomuodoselman, mutta onko Mestiksessä tämän kovempaa (paperilla) hyökkäyskalustoa ihan hetkeen nähty?

  Aki Keinänen - Niclas Lucenius - Aki Juusela
  Niklas Näppi - Eetu-Ville Arkiomaa - Matias Lehtonen
  Jarmo Jokila - Aki Kangasmäki - Tomi Wilenius
  Niko Ahoniemi - Timi Lahtinen - Manu Honkanen
  (Virtanen, Hyvärinen, Mäkelä, Elfvengren, Vuorio, Halme)
   
 10. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Hyvä kysymys.

  Mieleeni tulee lähinnä KooKoon hyökkäysrosteri 2014-2015 kaudella.

  Teemu Rinkinen - Juuso Rajala - Joona Karevaara
  Olli Julkunen - Aki Kangasmäki - Tomi Peltonen
  Mikko Virtanen - Jan-Mikael Juutilainen - Timo-Pekka Heikkinen
  Niklas Appelgren - Henri Tuominen - Mika Koivisto
   
 11. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Kun huomioidaan, että TuTo on jo nyt tehnyt sarjassa eniten maaleja ja sen maaliero on paras niin hyvältä loppukausi näyttää. Varsinkin kun seuralla on nyt kaksi hyvää maalivahtia, Ruusu ja Pohjanoksa. Jos TuTo säilyttää tasaisen pelaamisen tason ja se vääntää tasaiset pelit voitoksi niin pleijareissa finaali odottaa.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Aika hankalaa on vertailla kuitenkin eri aikakausien rostereita, vaikka tuo TUTOn tämän hetkinen kokoonpano kova onkin.
  Tuo jo näkyviin tullut KooKoo joukkue oli kova, mutta on siellä ollut Jukureilla ja Sportillakin aika raakoja Mestisjengejä.
  Sieltä voisi vaikka @Tuusa räpätä mielestään kautta aikojen kovimman Jukurinipun.
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Aika mahdoton tehtävä. 2000-luvun alun Mestaruus-joukkueet oli kovia, mutta vaikea niitä on verrata esim. viimeisen mestaruuden joukkueeseen. Laakso-Lehtonen-Kanerva on ja pysyy yhtenä Mestis-historian kovimpana ketjuna kuitenkin.

  7. mestaruuden viimeisen finaalin kokoonpanokin on suht kova:
   

  Liitetyt tiedostot:

 14. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  En nyt varmasti voi tätäkään nimetä kaikkien aikojen kovimmaksi hyökkäyskalustoksi Mestiksessä, mutta onhan tuossa viiteen ketjuun aika kovia tekijöitä Mestikseen.

  Jukurit 2014-15:

  Miikka Männikkö-Oula Palve-Jaakko Turtiainen
  Anthony Guttig-Mika Kujanpää-Niko Laakkonen
  Timo Hiltunen-Iivo Hokkanen-Teemu Turunen
  Riku Pitkänen-Roope Hämäläinen-Joonas Kalliola
  -------------------
  Nestori Lähde-Pentti Nöyränen-Jani Savolainen

  (Juuso Sipola, Erno Ripatti)

  Edit:

  Sport vuosimallia 2013-14 oli myös mielestäni aika nimekäs Mestikseen:

  Samuli Kivimäki-Lassi Kokkala-Jarkko Hattunen
  John Henrion-Nico Aaltonen-Mika Halava
  Jussi Tapio-Mika Kujanpää-Marko Luomala
  Robert Nyholm-Michal Kristof-Jere Laaksonen

  Markus Piispanen-Jani Kiviniemi
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2018 klo 15.37
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KalPallakin oli aika kovia kokoonpanoja. Etenkin jos NHL-äijät otetaan mukaan. En jaksa etsiä kauden 2004-2005 kentällisiä, mutta Hallin ja Kapasen lisäksi heillä oli tuolla kaudella sarjan kärkiäijistä Tomi Mustonen, Sami Kaartinen, Marko Ahosilta, Ville Hämäläinen, Kenigin veljekset ja vielä lisäksi mm. Aki Keinänen, Aki Korhonen, Saku Kekäläinen, Tatu Miettinen... Pistepörssin top-kympissä oli kuusi KalPan hyökkääjää.

  No etsin sitten kuitenkin, eli tässä yhdestä random-matsista KalPa mallia 2004-2005
  Sami Kaartinen - Adam Hall - Tomi Mustonen
  Kasper Kenig - Ville Hämäläinen - Marko Ahosilta
  Aki Korhonen - Max Kenig - Saku Kekäläinen
  Henri Huohvanainen - Tatu Miettinen - Timo Kuuluvainen
  ... ja tuohon sitten vielä Keinänen ja Kapanen reserviksi...

  Samalla kaudella oli toki Sportillakin Fandul johtotähtenään kova hyökkäyskalusto, mutta lähinnä vain paperilla... Esim. tällä kokoonpanolla:
  Markus Jämsä - Vjatsheslav Fandul - Kim Nabb
  Pete Suonpää - Patrik Westerback - Vesa Myllyaho
  Oskar Osala - Aniket Dhadphale - Kristian Hjerpe
  Marko Santanen - Ari-Pekka Pajuluoma - Mika Suoraniemi

  TuTolla oli kanssa kovia äijiä mestaruuskausillaan, mutta ehkä ei kuitenkaan niin paljon syvyyttää Forsellin ja Kestin kenttien takana, että ansaitsisivat erityistä mainintaa tässä ketjussa.

  Ja jos taas ajatellaan vaan jotain yksittäistä ottelua, niin voi olla että saattaisi löytyä joku sellainen matsi missä LeKissä sattui olemaan vähän parempi nippu lainapelaajia yhdellä kertaa...
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Nuo monet kovat kokoonpanot osuvat aikaan, jolloin Divarista, Mestiksestä jne. oli mahdollisuus nousta. Siksi niiden vertailu on vaikeaa. TUTO paperilla on tällä kaudella kyllä kova, mutta tuossa on kuitenkin se kysymysmerkki miten paluu loukkaantumisesta onnistuu. Ja tietysti se pirun kirous, joka aina tahtoo tulla eteen......
  Ja kyllä TUTO mestaruuskaudella oli aika paljon yhden tehoketjuun joukkue. Muita väheksymättä.
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eriävä mielipide. Uskaltaisin sanoa, ettei Mestiksestä löytynyt miltään muulta joukkueelta kakkoskenttää, josta löytyy pinna per peli miehiä kaksin kappalein tai 30 tehopisteen miestä kolmoskentästä.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ompa kyllä taas järjenjättiläiset näitä otteluohejmia tehneet. IPKlla oli tänään vastassa kotona KeuPa, perjantaina vieraissa KeuPa ja lauantaina kotona Peliitat.
  Tämä on A) pelaajien kulutuksen takia tyhmää ja b) matkustuskustannuksien. Jos KeuPaa vastaan käytävät ottelut olisi siirretty toisinpäin, niin kappas kun olisi ollut kivempaa. Keskiviikkona KeuPa vieraissa IPKlla, sitten kaksi kotiottelua eikä turhaa reissailua. KeuPalla tämä ei olisi vaikuttanut ollenkaan, kun he eivät pelaa lauantaina. Joo, ei iso ongelma, mutta olisihan tuonkin voinut kääntää, eikä sen isompaa ongelmaa.

  En jaksa eri ketjuun laittaa, mutta ei ole mestistuomareilla peliälyä sitten ei ollenkaan.
   
 19. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Otteluohjelmat on kuitenkin hyväksytetty kaikilla joukkueilla. Jos IPK olisi katsonut että pelit KeuPaa vastaan olisi parempi toisinpäin, niin sitä olisi voinut pyytää. Tai sitten KeuPa ei ole suostunut vaihtoon. Onhan noita vaihdettu vielä kesken kaudenkin.
   
 20. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Iisalmesta katsottuna Keuruu ei ole läheskään pahimmasta päästä matkustelua. Joensuu, Kokkola ja Savonlinna taitavat olla lähempänä, eli KeuPa siis neljänneksi lähin vastustaja. Tässä valossa on ihan ymmärrettävää että tuplapelien yhteydessä vielä tuollaisen reissun jaksaa tehdä.

  Loppujen lopuksi sarjaohjelmassa on todella vähän tuplakotipelejä (eli perjantaina ja lauantaina), tuplavierasmatkoja sitten sitäkin enemmän.
   
 21. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, RoKi, Kärpät
  Lainaus:
  Varmasti olisi pelaajien kannalta kivempi, mutta tuskinpa yksikään joukkue haluaa kotipelejä peräkkäisille päiville, koska lipputuloissa menettäisiin huomattavasti. Lisäksi saattais joukkueet eriarvoiseen asemaan, kun jatkuvasti saisi pelata kotipelit levänneenä ja ilman matkustelua, edellisenä päivänä pelannutta ja uudelle pelipaikkakunnalle matkustanutta joukkuetta vastaan. Peräkkäisinä päivinä on kuitenkin pakko pelata, joten näitä koti-vieras viikonloppuja tulee kaikille. Luonnollisesti pohjoisen joukkueet näistä eniten kärsii pitkien etäisyyksien vuoksi, mutta sille ei voi mitään.

  RoKilla näitä erikoisuuksia löytyy mm. tulevana viikonloppuna, kun perjantaina pelataan kotona ja launtaina vieraissa perjantaina levänneitä Jokipoikia vastaan. Sanomattakin selvää, että Joensuussa varmasti hyödytään siitä, että RoKilla peli alla ja 550 km bussimatka taitettavana perjantaina pelin jälkeen yötä vasten tai seuraavana päivänä heti aamusta. Lisäksi ensi viikolla keskiviikko vapaa, perjantaina vieraissa Keuruulla ja lauantaina kotona Ketterää vastaan. Niin ja olihan tuossa kuukauden putki joka sisälsi 10 peliä, joista 9 kotona ja ainoa vierasreissu Iisalmeen.
   
 22. Linnankundi Jäsen

  Tuo on kohtuullista, että ensimmäinen viikonlopun peleistä on kotona. Jos RoKi olisi vieraissa perjantaina ja pelaisi lauantaina kotona ja parhaimmassa tapauksessa kotiotteluun tulisi vastaan levännyt joukkue Iisalmesta, niin aika vähissä on kotietu. SaPKolla tulevana viikonloppuna on perjantaina peli Espoossa ja seuraavana päivänä peli viideltä Hermestä vastaan, joka tulee reilun sadan kilometrin päästä Imatralta. Aika hyvin tuollainen syö ns.kotietua. Tämä esimerkkinä, varmasti kauden aikana jokaiselle joukkueelle sattuu samanlaisia viikonloppuja ja pahempiakin.
   
 23. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Rovaniemi on pohjoisessa ja se on tosiasia, johon ei oikein voi vaikuttaa. Sieltä on pitkä matka kaikkialle ja RoKi tietenkin kärsii siitä. Toisaalta myös toisinpäin kaikkialta on pitkä matka Rovaniemelle, joten RoKi saa yleensä kotiotteluihinsa vastustajan, joka on istunut bussissa pienen ikuisuuden. Käytännössä ainoa tapa vaikuttaa tähän olisi se, että RoKi muuttaisi etelään. Mikä nyt tietysti on täysin järjetön ajatus, sillä sitten se olisi enää RoKi. HIFK toki varmaan mieluusti ottaisi farmjoukkueensa vähän lähemmäs ;)
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään Lempäälän tulitukkuaskissa kaikkiaan 17 Liigan sopimuspelaaja. Hyi V.......U !!
   
 25. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Säälittävä kommentti...

  Säännöt on samat kaikille.