Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2013–2014 – parempaa hakemaan

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 08.02.2013 klo 23.19.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ja SaPKon lainapelaajarumba jatkuu. Järveläinen palaa odotetusti Hämeenlinnaan ja neljäksi otteluksi saapuu siis Roope Hämäläinen SaiPasta.
  Eipä tälle lainailulle mitään oikeastaan voi kun seuralla ei ole varaa juuri kuin joukkueellisen miehiä ja niistä kun on osa telakalla niin apujahan on vähän pakko saada.
  Hämäläinen ei näkemäni mukaan ole samaa tasoa Järveläisen kanssa, ei ainakaan samaan rooliin kykenevä. Onhan Roopen pelaamisessa paljon hyvääkin, kuten asenne ja liike, mutta varsin tehottamalta se minusta on vaikuttanut.

  Tärkeä kolmen pelin viikko edessä. 3 pinnaa tai alle on huono suoritus, 4-5 pinnaa kohtuullinen ja 6-9 hyvä/erinomainen. Jokipojat voisi nyt viimein antaa SaPKolle sen voiton. Oltaisiin ansaittu jo edellisestä ainakin joku pinna, mutta se tunaroitiin lahjakkaasti, jostain edeltä voi lukea miten se tapahtui. Hokilta kolme pinnaa jollain muotoa, vaikkapa jatkoaikavoitto kotona ja samanlainen tappio vieraissa niin voi olla tyytyväinen, vaikkakaan tappioon ei saa koskaan tyytyä kilpaurheilussa.
  Lähtökohdat viikolle ovat tosiaan vähän synkät, kun hyvään vireeseen yltynyt Arkiomaa on loukkaantunut, Järveläinen siis palasi ja poissa on vielä luultavasti Essen sekä Hyvärinen.
  Onneksi Suhi on nyt hirmu iskussa, jos saa jonkun toisen onnistujan viikolla kenttäänsä niin tuloksen teko voisi hyvinkin jatkua yhtä pontevana. Ja nyt Eskelinen, perkele, voimasanan kanssa toivotan tason nostoa. Sitä odotetaan ja koko joukkue tarvitsee sitä. Sinut on hommattu ykkössentteriksi ja ylivoimamoottoriksi. Ota se rooli ja näytä, että pelimies on yhä pelimies.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Nyt on tämä kolmen pelin sessio avattu ja siinä samalla varmistuttu, ettei viikko tuota ainakaan kuutta pinnaa enempää.
  Minun asteikossa hyvään viikkoon riittää enää kaksi voittoa Hokkista, joka nyt on enemmän kuin vaikea paikka.
  Mikäli Kajaanissa pelataan samalla kokoonpanolla kuin tänään, niin ei hyvältä vaikuta. Pudottaisin tämän päivän perusteella Vehmasen taas munkkiosastolle.
  Summanen-Huttu-Kallela voisi jatkaa. Samoin Suhonen-Niemimaa-Hämäläinen.
  Kahdesta muusta tänään esiintyneestä kentästä on vaikea sanoa ketä pitäisi vaihtaa kun oikein kukaan ei onnistunut. Laaksonen oli jäljelle jääneistä paras.
  Nuutinen ja Mörsky menee SaPKolta aivan hukkaan ellei Eskelinen ala löytää peliinsä jotain tolkun hiventäkään.
  Vaikkapa Summanen ja Kallela olivatkin suht hyviä Hutun kanssa, niin voisin kuvitella, että tuollainen Nuutinen-Huttu-Mörsky voisi toimia aika terhakkaasti.
  No perjantainahan se nähdään kuka pelaa ja missäkin. Taisi olla epäilys, että Essen ja Hyvärinen toipuisivat noihin matseihin jo pelikuntoon.
   
 3. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Nyt kun HPK hankki Teemu Rinkisen Bluesista niin HPK:n jo ennestään täynnä oleva laituriosasto täyttyi entisestään ja vielä kun lisätään se, että HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen sanoi mtv3:n haastattelussa, että peliliikkeitä uuden sentterin hankkimiseksi voidaan tehdä jo lähiviikkoina tarkoittanee sitä, että joitakin pelaajia lähetetään Savonlinnaan. Ilmeisesti kaksikko Robert Leino ja Jaakko Turtiainen olisi ne jotka siirtyvät.
   
 4. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Mikäli näin käy niin otetaan kiitollisina vastaan. Varsinkin kun rosterissa alkaa olla ukkoja lasaretissa useampia.

  Turtiainenhan täällä jo kävi ja jätti hyvän vaikutelman. Varsinkin alivoimalla erinomainen pelimies. Taisteli miehekkäästi pässipaidan eteen(laittoi kroppaa likoon) ja se on hienon pelurin merkki.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  No tuo olisi kova kaksikko, mutta täytyypä muistaa, että on olemassa sellainenkin vaihtoehto, että joitain miehiä joutuu jättämään HPK:n kokonaan uusien tieltä.
  SaPKo voittaisi kyllä siinä, että HPK pitäisi suurta rosteria, mutta onko se sitten HPK:n omien intressien mukaista maksaa isolle porukalle sopimuksista jos pelaajat ovat muualla, etenkin jos niiden muualla olevien pelaajien sopimukset ovat katkolla.
  Helpostikkin tuollaisia Leinon ja Turtiaisen tasoisia pelaajia tullaan kärkkymään rahanipun kanssa muualtakin kuin yhteistyöseurasta. Silloin voi olla loogista että miehet vuokrataan tai sopimus jopa siirtyy uuden seuran kirjoihin.

  Tämä nyt oli pelkkää spekulaatiota, mutta vaihtoehto sille, että miehiä automaattisesti alkaisi virrata Savonlinnaan.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  tehotilastot

  Itsekkin innostuin vilkaisemaan nuo tehotilastot Mestiksen sivulta kun ne sinne on ilmaantuneet.
  Eipä siellä ollut pelajä katsoneelle suuria yllätyksiä.

  Sinällään hienoa, että kärjessä ovat Niemimaa +7, ja Suhonen +6 jotka usein ovat olleet pakkasukkoja. Huttu myös vähemmillä peleillään +4

  Mutta sitten, sekin mikä me tiedettii, eli ns. ykköskoriin povatut tai vähintään toivotut jätkät ovat suossa.

  Essen -6 (0/-6) siis ei yhtään tasakentin tehtyä +maalia.
  Nuutinen -9 (6/-15) aina silloin tällöin soi omissa, onneksi edes välillä toisaallakin
  Kärmeniemi -9 (4/-13)
  ja sokerina pohjalla
  Vehmanen -10 (2/-12)
  sekä
  Eskelinen -14(1/-15) siis yksi maali oikealla puolella ja koko joukkueessa eniten takaiskumaaleja Nuutisen ohella.

  Koko ykköskenttä Nuutinen -9, Eskelinen -14., Mörsky -4. En ole mikään valmentaja mutta voisikohan Jasikin vilkaista tämän minkä me katsomosta näemme. Jumalauta, tuollaisellako ykköskentällä pitäisi jotain tulosta syntyä. Nuutinenkin on sattunut osumaan silloin kun Eskelinen ei ole jäällä.
  Kärmeniemin lukema kärsii kovasti Vehmasesta, mutta jotain on toki otettava omaankin piikkiin. Silti, monta takaiskua menee ihan puhtaasti tuon vieressä sähläävän klovnin piikkiin.

  Nyt kun nämä listat valkenivat ihan tilastojen muodossa niin haluttaisi kyllä nähdä sellainen Nuutinen-Huttu-Mörsky kentällinen jäällä. Eskelinen voisi ihan reippaasta alkaa katsella peliä penkin päästä. Näkeehän tuon jo puusilmällä, että joku ei ole kunnossa.

  E: Eskelinen pääsee tuolla lukemallaan muuten ihan viimeiselle sijalle koko sarjassa.
   
 7. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Timo Niemi kutsuttu takaisin Hämeenlinnaan.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tuli sitten tältä kolmen pelin viikolta 3 pistettä, eli aiemmin määritellyn mukaan huono suoritus.
  Onneksi sessio kuitenkin päättyi voittoon. Ensi viikolla käydään Heinolassa vääntämässä erittäin tärkeistä pisteistä.
  Kokonaisuudessaan loppu kuu on ennakkoon melkolailla vaikea kun pisteistä kamppaillaan siis Peliittapelin jälkeen joukkueiden KooKoo,TUTO,LeKi,Jokipojat,Hokki ja Jukurit kanssa. Näistä onneksi kolme viimeistä on kotona.
  Ennakkoasetelmat ovat siitäkin huolimatta ne ettei näistä peleistä ole paljon pisteitä tuloillaan jos yhtään suoritetaan alle maksimitason.
  Toinen juttu on, että jostain on aivan pakko saada pelaajia noihin peleihin mukaan. Muutenkaan kysessä ei ole mikään tähtirosteri ja kun siinä joudutaan vielä peluuttamaan puolustajia hyökkääjän paikalla niin aika suossa ollaan.
  Tässä tapauksessa minulle käy, että pelaajat ovat omia, vuokrattuja, lainattuja tai vaikka varamiespalvelusta, kunhan niitä vaan on.
  Jokatauksessa en usko, että tänään tai eilen nähdyllä rosterilla otettaisiin kuluvalta kuulta montaakaan pinnaa. Peliittapeli mukaan luettuna sellainen 10-11 tai siitä enemmän pisteitä olisi ihan hyvä suoritus lokakuulta. 7 tai alle on huono.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kirjoitanpa tännekin kun tein surullisen huomion otteluketjuun kirjoittaessani. Tiesin toki ennestäänkin, että SaPKon ensimmäiset erät ja etenkin ensimmäiset kympit ovat olleet täyisin paniikin omaista paskaa.

  Ensimmäisien erien maalisuhde on tällä hetkellä 6-19 ! ! ! Vain viidessä pelissä 18:sta on osuttunu ensimmäisen kaksikymppisen aikaan. Ironista kyllä sarjakärki on ainoa jota vastaan avauserässä on osuttu kahdesti.

  Toiset erät ovat olleet hyviä, niin nähdyn perusteella, kuin tilastollisestikin.

  Kysymys kuuluu, eikö peleihin valmistautuminen onnistu ja siksi ensimmäisissä erissä ei parjätä? Ei luulisi olevan sytyttäjästä kiinni. Vai, onko joukkue niin kovakuntoinen, että voittaa toisen erän pitkissä vaihtoväleissä?
   
 10. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Minusta homma on näyttänyt siltä että SaPKo on pyrkinyt antamaan ehkä liiankin kovaa painetta heti ottelun aluissa, jolloin kaverille on avautunut paikkoja ja sitten ollaankin oltu jo maali-pari tappiolla. Viime kaudella pisti taas silmään että ensimmäiset erät pysyttiin pelissä hyvin mukana, mutta heti toisen erän alussa soi omissa. Paketti ei ole tai pysy kasassa 60min.

  Tänään tärkeä peli. Pian kuultaneen onko Hämptonista tulossa bussillinen apuja vai mennäänkö omilla. Mitenkäs nuo maajoukkuetauon siirrot menikään nykyään? Oliko niin että jos ei ole ollut liigassa kokoonpanossa juuri ennen taukoa, on vapaa siirtymään mestikseen?
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kyllä se on tainnut juuri näin olla. Sitten kun kiekon suunta on kääntynyt niin pelin alla on joko liian vähän miehiä tai vaihtoehtoisesti siten sijoittuneita, etteivät ole pystyneet kunnolliseen puolustuspelaamiseen.

  Tosin monessa pelissä on tuolla kovalla paineella luotu alkuihinkin tukku maalipaikkoja, mutta kiekko ei vaan ole löytänyt tietään verkkoon.
   
 12. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Nyt ei kyllä näytä kovin vahvalta illan rosteri... tossa listaa loukkaantuneista:

  Jori Pakkanen, Lasse Tiilikainen, Eetu-Ville Arkiomaa, Niklas Huovila, Mika Mörsky, Ville Eskelinen, Mika Hyvärinen, Petja Summanen, Jaakko Heiskanen.

  Ja sit se itse rosteri:

  Maalivahdit: Kautto (Leskinen)

  1. ketju: Suhonen-Niemimaa-Essen
  2. ketju: Kallela-Huttu-Nuutinen
  3. ketju: Kainulainen-Hämäläinen-Lukka
  4. ketju: Sairanen-Toivanen-Laaksonen
  Puolustajat: Virkki-Metsola, Vehmanen-Nikkilä, Sulin-Kärmeniemi

  Toivottavasti ei pelin aikana lisää putoa porukkaa.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Vai sellainen päivä. Kolme hienoa pistettä, Kautolta nollapeli ja Tapparaan näytille.
  Mitä lie siellä Tapparassa sitten tapahtuu. Hyvä veskarihan Kautto on mutta Rautakorpi on yhden veskarin mies, eikä siellä pääsisi varmasti pelaamaan.
  Toivon tietysti jokaiselle Mestisjätkälle mahdollisuutta näyttää ylempänä, mutta nyt olisi sääli päästää miestä LeKiin kun kerrankin on tuo veskariosasto kunnossa.
  Tuli tässä samalla mieleen olisiko Jukureiden huhuttu uusi veskari sitten kaapattu tuolta suunnalta.
   
 14. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Omien sanojensa mukaan Kautolle tämä on hieno tilaisuus ja heti perään toinen otsikko kertoo joukkueenjohtajan suulla, että hän on vain yhden harkan verran siellä vähän ottamassa tuntumaa liigaorganisaatioon.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tällä viikolla jatkuu sitten kovat pelit. Ensin keskiviikkona KooKoo kotona ja sitten taas tienpäälle Turkuun ja Lempäälään. Eli yhtään helppoa pistettä ei ole luvassa. TUTOlla lienee jotain hampaankolossa Talvisalon reissusta. Ovat saaneet vielä Kosken ja Viirlaksen Lukosta apuun. KooKoo nyt on muutenkin kova ja Lempäälässä pelataan kovan session viimeinen peli.

  Mikähän mahtaa olla SaPKon päivän terveystilanne? Ja mikä mahtaa olla sitten tilanne mahdollisten apuvoimien suhteen jos ei omia pelaajia ole kunnossa? Tuonne Turku-Lempäälä reissulle ei oikein voi lähteä rosterilla 11+7+2 koska sellaisella porukalla ei rehellisestisanoen noita joukkueita vastaan edes tapella pisteistä.
   
 16. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Nikkilä näköjään HPK:n kokoonpanossa tänään. Järveläinen, Leino ja Turtiainen taas eivät. Näinköhän olisivat ainakin vieraskiertueella pässipaidassa?
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Jaahas, tiedä sitten. Meidän tuurilla se tarkoittaa vain sitä, ettei Nikkilä ainakaan huomenna pelaa. Järveläinen-Leino-Turtiainen olisi muuten aika kova kentällinen heittää askiin eikä muitakaan kenttiä tarvitsisi sotkea lainamiesten vuoksi.
  Huomenna se kait sitten nähdään.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Mitenhän pitkään meidän annetaan odottaa, että voi kertoa ketä sieltä on tulossa avustamaan. Eilenhän Jasi sanoi että HPK on lainaamassa miehiä tuonne Turku-Lempäälä reissulle. Ei voinut kerto ketä, kuitenkin parista miehestä puhui.

  Ja sitten urheilusanomista: Pidemmällä tähtäimellä meillä on tarkoitus hankkia yksi uusi hyökkääjä pysyvästi joukkueeseen. Todennäköisesti sellainen löytyy ulkomailta.

  Tämä on nyt ihan arpapeliä, mutta olisikohan niin, että luultavasti yksi joukkueen kallliimmista miehistä on nyt jostain muusta syystä sivussa kuin loukkaantumisen vuoksi. Kaveri kuitenkin hankittiin ykkössentteriksi ja tehotilasto huutaa hoosiannaa -14 pykälän verran. Mies ei ole saanut jäällä oikeastaan yhtään mitään aikaiseksi, muuta kuin sykettä omiin puolustajiin ja katsomoon.
  Voisi siis olla että nyt haetaan sitä uutta kannattelijaa. Korostan, tämä on pelkkä epäilys.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2013 klo 21.27
 19. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  No niin, juuri nämä herrat ovat mukana viikonloppuna Turussa ja Lempäälässä. Odotukset kasvoivat kummasti.

  Sitä vastoin tuo ulkomaalaisvahvistus on uutisankka, kertoili Linden Kiekko-Itä-savossa.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kylläpä nyt jurppii. Kolmen pelin viikolta 0 pistettä. Tosin odotusarvokin oli ettei niitä ainakaan kolmea enempää tule. Lempäälästä piti kolme tulla mutta maalivahtipelissä hävittiin matsi satanolla. Ei LeKin tekemistä maaleista kiekon olisi pitänyt oikeasti päätyä maaliin kuin 2-2 tasoituksessa. Varauksella 1-1 tasoitus voi olla sellainen joka oli paha.
  Kolme viimeistä, kaikki Leskisen taa menneet kiekot, olivat kyllä ennenaikainen Joulu kotijoukkueelle.

  Turusta en peliä katsonut mutta maalikoosteesta näkee, ettei sielläkään ole juuri kiekot tarttunut, mutta sitä ei olisi voitettu millään tavalla.

  Tuo edellä oleva oli vain alustusta siihen, että vähän jännittää onko Kautto pelikunnossa. Miksi olisi tänään vaihdettu maalilta erän jälkeen vaikka taakse oli mennyt kaksi kiekkoa joista toisessa ei jätetty Kautolle mitään saumaa. Etenkin tunnetta vahvistaa, ettei Kauttoa vaihdettu takaisin vaikka Leskinen sähläsi heti erän alkuun kiekon kahdesti omiin. Jos Kautto on loukkaantunut niin ollaan kusessa pahemman kerran, tosin ollaan sitä muutenkin.
  Tällä hetkellä Leskisen pelaamisella ei luultavasti saataisi pinnan pinnaa Kuusamon Pallo-Karhuiltakaan.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Noniin, sieltähän se tuli, eli Kautto loukkaantui. Vamman laadusta ei tietoa. Perkeleen persesuti, että kaikki pitää mennä tällä kaudella pieleen.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Nämä miekkoset nähdään siis perjantaina Talvisalossakin. EDIT: + Ville-Veikko Eerola

  Paljon alkaa olla pelissä, voittoja on pakko saada raavittua tavalla tai toisella. Nyt on edessä pieni kotiotteluiden putki, mutta kovat on niissä vastustajatkin. (Jokipojat,Hokki,Jukurit) Ennakkoonkin ajatellen tämän marraskuun pitikin tuottaa melko laihasti pisteitä kun katseli otteluohjelmaa ja vastaan luistelevia jengejä. Ei tämä taaperrus siis yllätyksenä ole päässyt tulemaan. (Silti tuo Lempäälän peli harmittaa kun siellä oltiin maalivahtia lukuunottamatta niin selkeästi parempi joukkue.)
  Joulukuu on sitten taas sitä vastoin kuukausi mistä pisteitä pitää raapia ihan toiseen tahtiin. Jos vuoden lopussa ollaan vielä yhtä kaukana playoffpaikasta niin vasta sitten suostun pikkuhiljaa uittelemaan kirvestä kaivossa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2013 klo 09.01
 23. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ei tule Turtiainen, vaan tulee Eerola.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Pitkän paskan Marraskuun pelejä on enää tasan yksi jäljellä ja pisteitä on tullut lähestulkoon ennokoidun mukaisesti kaikki 7kpl 8:sta ottelusta ja takana on nyt viiden ottelun tappioputki. Ei paljon naurata.
  Matkaa on nyt karsintapaikalta pelastautumiseen 5 pinnaa 1 ottelu vähemmän pelattuna ja playoffpaikkaan 11p 1 ottelu enemmän pelattuna tai 12p 2 ottelua vähemmän pelattuna.
  Mikään ei ole siis karannut vielä minnekään, paitsi ehkä kotietu, heh heh.
  Jumaliste tässä 0n vielä yli 30 ottelua aikaa kuroa tuo ero kiinni. Pitää vaan alkaa voittamaan.
  Tässäkin tappioputkessa on yksi vl.tappio ja kaksi maalin tappiota joissa molemmissa päästiin viimeisillä minuuteilla tolppaan saakka, että pienestä se on ollut kiinni.
  Eilinen oli taas murheellinen näytelmä siitä miten kauden 2013-2014 SaPKo ei osaa pelata ensimmäisiä eriä.
  Päivitänpä samalla tuon ensimmäisten erien maalieron 11 - 26. Tuossa on suurin yksittäinen syy miksi näitä pelejä hävitään.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaahas, Essen + Jasi = bad combination. Ja Essen saa aloittaa uuden seuran etsinnän. Eilen meni Oskulta totaalisesti hermot ja ura (ainakin tällä erää) SaPKossa päättyi mailankatkomiseen vaihtoaitiossa ja 15min penkkikomennukseen, jonka jälkeen kaveri hävisi erätauolla kuin tuhka tuuleen.

  Minua kyrpii tämä ratkaisu. Tai enemmän kyrpii se, että seura ehti ilmoittaa ettei tilalle hankita uutta pelaajaa. Olkoonkin, että Oskun kausi ei alkanut ihan täydellisesti, mutta silti...huh huh.
  Eskelisestä ei ole kuulunut kuraustakaan sen koommin kun kaukalot jätti. Tosin Villen peli oli ihan täyttää flegmaattista paskaa. Jos syy oli loukkaantuminen niin silloinhan sille ei mitään voi.

  Perkele, tää kausi taitaa sittenkin mennä ihan vituiksi.