Droppen12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, persoonat
Kyllä toi Kiekko-Saitin keskustelu on semmosta tuubaa, etten pidä sitä edes minkaanlaisena vaihtoehtona. Kuopiolaisena olen tottakai kiinostunut KalPan junnuista Savonlinnaan siirtyneiden otteista ja näiltä kundeilta kuultuna Jasi on saanut erinomaisen hengen joukkueeseen, kuten täälläkin on taidettu jo todeta.

Maalinteko tosiaan hieman tökkii, Essen ilmeisesti vielä puolikuntoinen ja Nuutisella jo Kuopion ajoilta tuttu alkukauden tahmeus. Toivanen on raporttien mukaan esiintyny edukseen ja on hyvä kuulla että kaverin kehityskaari on edelleen ylöspäin. Hyvärinenkin saanut hieman isomman roolin ja tämä kaveri saattaa kehkeytyä Talvisalon yleisön suosikiksi uhrautuvalla pelityylillään.

Jatkellaan...
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hyvärinenkin saanut hieman isomman roolin ja tämä kaveri saattaa kehkeytyä Talvisalon yleisön suosikiksi uhrautuvalla pelityylillään.
Hyvärinen on ollut tosiaan hyvä nyt kun on saanut enemmän peliaikaa. Ei vieläkään pelaa ns. tulosyksikössä ja siitäkin huolimatta otteet ovat vaikuttaneet siltä että viime kauden pistemäärä voi vaikka kolminkertaistua. Luistelu on hyvää, asenne huippua eikä mailastakaan ole mikään heikko.
Vaikka nyt itse sanonkin, niin näyttää vähän siltä, miltä tuolla ketjun avausviestissä uumoilin.

Nuutiselle ei ole vieläkään löytynyt minun silmiin oikeanlaista sentteriä. Toivoisin, että Jasi koittaisi Huttua sillä paikalla kunhan mies toipuu.
Essen-Eskelinen-Laaksonen kun saa muutaman pelin alleen niin siitä tulee tehokas vitja. Tietty sillä edellytyksellä, että kaikki pysyvät kunnossa, ei puolikunnossa.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Anttiii

Jäsen
Itse odottaisin, että Petja Summanen pääsisi näyttämään taitojansa SaPKon riveissä. Viikonloppuna Traitorsin mukana pelatessaan Petja taikoi taas kovat tehot ja kyllä olisi mielestäni ansainnut näytön paikan myös korkeammalla tasolla.

Huomenna vastassa kauden heikosti aloittanut HCK. HCK:lla taitaa olla pienoinen maalivahtiongelma jos keskustelupalstan kirjoituksiin on uskominen. Joukkue on eniten maaleja päästänyt ja majailee sarjataulukossa SaPKon alapuolella. Huomenna olisi tärkeä SaPKon kaivaa voitto pelistä ja eritoten toivon onnistumisia Essen,Nuutinen,Eskelinen,Laaksonen akselille.

Naiset pääsevät myös peliin ilmaiseksi, joten nyt on vaikeampi löytää parempaa tekemistä syksyiseen keskiviikkoiltaan!

Hyvä veto markkinoinnilta!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
HCK:lla taitaa olla pienoinen maalivahtiongelma jos keskustelupalstan kirjoituksiin on uskominen.
Ongelmaa ei olisi ollut, jollei Ahlqvist olisi jälleen kerran loukkaantunut ja vastoin tehtyä alkuperäistä diiliä HIFK kutsunut Thissenin koomailun takia juniori-Husson kirittämään "ammattilaista". Eiköhän sinne joku ukko löydy ja se toinekin esittelemän pipoaan kaukalon laidalle. BTW, vaikka Ahlqvistin saldo näytti 8 maalia kahden pelin jälkeen, niin vika ei niinkään ollut itse maalivahdissa vaan puolustuksessa joka jätti kassarin täysin yksin. Allu on ollut hyvässä vedossa ja toivottavasti tervehtyy pian.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Mielenkiinnolla tulee seurattua lapsuuden kotikaupungin ylpeyden otteita tälläkin kaudella. Keskusteluun on vaikea osallistua, kun joukkueesta nykyisessä muodossaan niin vähän tietää, mutta tätäkin palstaa aktiivisesti yritän lueskella. Tämän hetken kokoonpanossa on erittäin paljon allekirjoittaneelle tuntemattomia nimiä. Essen, Eskelinen, Niemimaa, Vehmanen ja Virkki toki tuttuja nimiä. Maalivahtitilanne tuntuu hiukan erikoiselta viime kauteen peilaten. Käsittääkseni Leskinen teki ihan kovaa tulosta viime kauden lopussa, mutta nyt ilmeisesti ei peliaikaa tipu. Niemi ja Kautto taitavat toki Mestis-tasolla olla ihan kovaa valuuttaa hekin.

Minkäsnäköisillä kokoonpanoilla Sapko on nyt viime pelit mennyt ja ketkä kaikki pelaavasta kokoonpanosta ovat ns. lainoja? Kovin paljon Sapkolla ei taida oman juniorimyllyn kasvatteja kentällä pyöriä. Harmi sinänsä. Omassa kaveriporukassa aikoinaan oli useampikin pässipeluri, joista suurin osa ei taida kuitenkaan jääkiekon parissa enää puuhastella.
 
"I start to think, and then I sink into the paper like I was ink. When I'm writing, I'm trapped in between the lines. I escape when I finish the rhyme."

Laiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Ei siellä edustuksessa paljoa omia junnuja vilise. Nykyaikaahan on, että kaikki lupaavimmat SaPKo- junnut houkutellaan peruskoulun jälkeen liigaorganisaatioihin, mukamas parempien olosuhteiden (kylmiä ja ahtaita harjoitushalleja) äärelle.
Kovimmat lyö itsensä läpi ja loput hautautuvat massaan. Savonlinnassa olisivat saaneet kypsyä pidempään pelaajiksi ja enemmän peliaikaa, ei tosin yhtä kovista peleistä.
Kakspiippuinen juttu, mutta tätä SaPKo kannattajaa harmittaa...
 
"If you work, you eat. If you don`t, you won`t"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Huomenna perjantaina on ensi kertaa kauden aikana se pakkovoiton paikka. Minun mielestä. Kausi on tietty vielä ihan lapsen kengissä, mutta viime talvi näytti hyvin, että vaikka keväällä peli kulkee niin ero syksyllä ei saa kasvaa liian suureksi.
Toisekseen neljä peliä putkeen dunkkuun olisi vielä aavistuksen synkempää kuin kolme.
Kolmas asia, ettei Akatemian kanssa saa käydä viimetalvista kohtaloa, eli 0 pinnaa. Se luultavasti maksoi playoffpaikan.
Ei tule olemaan helppoa koska perinteisestihän akatemia on saanut näihin matseihin ihan mukavat avut emolta.

Eilinen peli oli hurjaa katsottavaa, HCK vei peliä maaliinsa saakka aivan miten tahtoi. Sen jälkeen SaPKo sai näennäisesti peliin jotain älyä mutta rimaa lähemmäs ei päästy. Jospa huomenna olisi toisenlainen peli. Ei eilisestäkään voi ketään syyttää yrittämisen puutteesta.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Kyllä tämä nyt on vähän turhan raskasta. 7 erää ilman maalia, tänäänkään ei osuttu edes tyhjiin. Pari rimaa, mutta ei se paljon lohduta.
Eskelinen, Essen, Nuutinen, onko kellään edes ensimmäistä pinnaa?

Ei riitä sanat purkamaa, eikä ehkä kannata yrittääkään. Tulisi niin paljon rumia sanoja jos alkaisi vuodattamaan tuntoja. Tästä tulee synkkä kausi jos ei miehiä vaihdu. Vaan eipä se tule yllätyksenä.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Vedet senkuin syvenevät. Viikon saldona kolme tappiota maalierolla 1-11.
Seitsemän matsia pelattu ja tehtyjä maaleja saman verran. En odottanutkaan, että mitään maali-iloitteluja tuo porukka tarjoaisi, mutta onhan tuo nyt jo aika syvältä. Oletin, että edes YV:llä kiekko uppoaisi maaliin, mutta se taitaa olla tällä hetkellä koko joukkueen huonoiten onnistunut osa-alue.
Nyt voisi olla aika ottaa Summanen mukaan. Ei tämä ainakaan huonommaksi voi mennä. Summanen kuitenkin osaa tehdä paikasta maalin.

Pakkanen-Metsola puolustajia en halua enää parina jäällä nähdä. Molemmille löytyy parempi kaveri. Virkkiä alkaa olla ikävä.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
SaPKo taitaa pyrkiä nykyisillä otteillaan mullistamaan nollapelin käsitteen ihan täysin. Noin tehottomalla räpellyksellä olisi suomisarjassakin haastetta.
Olihan eilinen surullista katsottavaa. Eilen ei enää oikein voinut oikein tulkita maalipaikkojakaan tarkoituksen mukaisesti pelatuiksi. Ne vähät, mitkä tulivat, tulivat jonkun sattuman kautta tai yksittäisten pelaajien toimin.
Neljä nollapeliä kahdeksaan otteluun on kova tulos, jos sattuu itse olemaan se kuka pitää nollat. Näinpäin, mitä SaPKo esittää, se ei olekaan erityisen kova juttu.
Vantaata vastaan henkilökohtaisella taitotasolla hävisi Nuutista ja Suhosta lukuunottamatta kaikki. Tietty puolustus toimii jos 60 minuuttiin ei mene yhtään kiekko omiin, mutta sekin taisi olla enemmän Kauton hyvyyttä.
Koko paskan kruunasi jatkoajan kooma. Ei laukaustakaan neljällä kolmea vastaan minuuttiin ja 15 sekuntiin. Päälle vaihtovirheestä itselle jäähy, oma pelaaja huitaisee Vehmasta naamaan jonka pelaaminen loppuu siihen. Vantaa tarvitsi sen jälkeen noin 10 sekuntia ja kiekko olikin repussa. Ihmetouhua.

Mörskyn paluu kokoonpanoon auttaa vähän, Hutun paluu vähän ja Virkin toivottavasti vähän enemmän. Ei näilläkään miehillä mitään sataprosenttista käännettä varmaan tapahdu, mutta peli paranee varmasti. Näiden sairastelijoiden paluusta vaan ei ole erityisen tarkkaa aikataulua olemassa.
Itse ottaisin viimeistään nyt sen Summasen Petjan mukaan. Mies on hyvä luistelija, taitava ja nimenomaan pisteiden tekijä. Puolustuspäässä kylläkin kevyt, mutta se ei kiinnosta juuri nyt kun pitäisi saada niitä maaleja aikaan.

Saa nähdä onko taas kokoonpanot sekaisin kun lauantaina kohdataa KooKoo. Jos Jasi sekoittaa noita kenttiä niin sekottaisi nyt sitten ihan kunnolla. Ainoa mahdollisuus siinä ottelussa on kuitenkin KooKoon totaalinen väsymys perjantain pelistä. No sitä ei tule tapahtumaan, elleivät Jukureiden kaaduttua vietä viinanhuuruisia voitonjuhlia aamun pikkutunneille.

1. Nuutinen - Kallela - Summanen
2. Essen - Niemimaa - Suhonen
3. Arkiomaa - Eskelinen - Hyvärinen
4. Laaksonen - Toivanen - Huovila/Kivelä

Siinä teille kunnon kokoonpanosotku. Ihan sama oikeastaan kunhan nyt joku jotain käänteen tekevää keksii.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Kivelän kanssa on nyt tiet eronneet. Eipä oikeastaan saanut mitään aikaan, mutta ei ole kyllä saanut koko muukaan joukkue. Menestystä seuraavaan koitokseen.
Tirkkonen katseli eilen paidannoston jälkeen tuota jääkiekkoparodiaa ja varmaan mielessään totesi, että jotenkin tätä rakasta seuraa on autettava ja laittoi sitten Joni Suutarin parin ottelun ajaksi lainalle.
Ei oikeastaan mitään tietoa miehestä, muuta, kuin jostain mieleen jäänyt nimi. Kerätyt pinnat eivätkä etenkään teholukemat junnuista aiheuta suurta riemun tunnetta, mutta ei varmasti voi nykyjengiä huonomminkaan suorittaa.

tieto näistä pelaajaliikkeistä kiekko.ita-savo
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Pikkuisena yllärinä tuli nuo maalivahtien tilastot nyt kun niitä on saatu päivitettyä. Niemen prossat alle 90, vaikka on ollut maalissa hemmetin hyvä. Olisiko sitten kuitenkin niin, että kaikesta surkuhupaisasti menneestä alkukaudesta huolimatta torjuntoja on lukumääräisesti vähän. Niin sen täytyy olla. Onhan toki pelaajat edessä ottaneet hemmetin paljon kiekkoja omaan ruhoonsakin.
Kauton prosentit taisi olla jossain 92 tietämillä, mikä sekin oli Lohipelin hyvistä otteista huolimatta hiukka yllätys. Jyväskylässä ei montaa torjuntaa tullut ennenkuin vaihtoaitio kutsui 2. maalin jälkeen.
Olipa nuo tilastot nyt sitten miten vaan, niin maalivahteihin ei tämä kausi kaadu. Molemmat pelaavat todella hyvällä tasolla.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Mielenkiinnolla odotan, että lähettääkö HPK SaPKoon lisää äijiä sillä nyt kun hyökkääjiä alkaa palaamaan sairastuvalta niin on HPK:lla muutama äijä jotka tarvitsisivat minuutteja. Ja jos kerho on nyt hankkimassa vielä hyökkäykseen vahvistusta kuten ovat ilmoittaneet niin voisin veikkailla, että Savonlinnan suunnalle joku lähetetään. Ville Järveläinen se tuskin on sillä UrheiluSanomat vahvisti viime viikon numerossaan nuo epäilykset, että Järveläisellä ei ole haluja SaPKoon lähteä juurikin ilmeisesti johtuen huonoista harjoittelutilosta.
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mielenkiinnolla odotan, että lähettääkö HPK SaPKoon lisää äijiä sillä nyt kun hyökkääjiä alkaa palaamaan sairastuvalta niin on HPK:lla muutama äijä jotka tarvitsisivat minuutteja. Ja jos kerho on nyt hankkimassa vielä hyökkäykseen vahvistusta kuten ovat ilmoittaneet niin voisin veikkailla, että Savonlinnan suunnalle joku lähetetään.
Tällä hetkellä on tuon jääkiekon suhteen sen verran synkät tunnelmat, että taidetaan tarvita sellainen 5-6 HPK:n miestä, että peliin tulee tolkkua. Ja tarkoitan nyt ihan oikeita liigamiehiä.
Arkiomaakin on taitava ja hyvä luistelija, mutta pehmeä miesten peleihin. Maila ei tahdo pysyä millään jäässä, kovin heppoisesti saa vastustajat sitä naputella ja kiekko karkaa. Ei se nyt mikään este ole pärjätäkseen, ja luulenkin, että vielä kymmenkunta peliä alle niin miehestä alkaa olla joukkueelle iloa. Kestää tottua siihen ajatukseen ettei voikaan niin ylivoimaisesti kikkailla kun ei riitä että pelkästään mailalla saadaan vastustaja vipuun vaan on vielä päästävä siitä isosta miehestäkin ohi.
Aika näyttää, mutta tosiaan veikkailen, että tuolla toisen sarjakierroksen lopun kieppeillä alkaa Arkiomaan mailasta syntyä tehoja. Siis jos vielä silloin täällä pelaa. Toivotaan toki, että se pinnojen tehtailu alkaa aiemmin.

E: Niin ja mieluusti ainakin minä ottaisin tässä tilanteessa apuja vastaan. Niemi,Nikkilä sekä Kärmeniemi ovat kaikki tämän hetken joukkueessa suorittajia parhaasta päästä. Itelle kelpaisi ihan hyvin järveläisen sijaan moni muukin, mm. Leino,Rautiainen tai Turtiainen. Tai kuka tahansa savonlinnalaisista, mutta eivät taida olla sillä tasolla (siis heikossa mielessä), että tarvitsisi Mestistä pelata.
 
Viimeksi muokattu:
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olis nyt hemmetin mukava tietää tekeekä SaPKon johto tälle kurimukselle mitään/voiko se tehdä mitään. En ikinä, siis ikinä, ole käyttänyt joukkueen menestymistä perusteena hallille lähtöön, enkä tee sitä nytkään, mutta ei sinne meno tällä hetkellä ole edes mukavaa. Pelissä mieluummin istuu kuppilassa ja juttelee kavereiden kanssa kun katsoo tuota paskaa. SaPKo ei rehellisesti sanoen edes realistisesti pelaa pisteistä tuolla porukalla ja pelitavalla.
Noh, minä sentään menen sinne hallille, mutta jos ei otteet muutu, niin kuukauden päästä kotipeleihin ei tule edes viittäsataa katsojaa.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Olis nyt hemmetin mukava tietää tekeekä SaPKon johto tälle kurimukselle mitään/voiko se tehdä mitään.
Vai halutaanko edes tehdä mitään? Ehkä siellä on kaikessa hiljaisuudessa jo päätetty, että palataan suosiolla vähemmän haastaville sarjatasoille tai keskitytään taas pelkästään junnujen kasvattamiseen. Fakta tosiaan on, ettei nykyistä räpellystä käy pian katsomassa sen enempää jengiä, kuin aikanaan suomisarjaakaan. Ehkä jopa päinvastoin. Sinkkonen on ihan asiallisen oloinen jannu asenteensa puolesta, mutta ei vaikuta valitettavasti saavan tuosta joukkueesta mitään irti. Vähän tosin veikkaan, että ei saisi Scotty Bowmankaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ehkä siellä on kaikessa hiljaisuudessa jo päätetty, että palataan suosiolla vähemmän haastaville sarjatasoille tai keskitytään taas pelkästään junnujen kasvattamiseen.

Sinkkonen on ihan asiallisen oloinen jannu asenteensa puolesta, mutta ei vaikuta valitettavasti saavan tuosta joukkueesta mitään irti. Vähän tosin veikkaan, että ei saisi Scotty Bowmankaan.
Tuota ensimmäistä en usko sillä jatkuvasti mm. Pepin haastatteluissa vakuutetaan, että Mestistä halutaan pelata jatkossakin. Enkä usko, että siltä taholta ihan kirkkain silmin kustaisiin meitä katsojia ja tukijoita silmään.

Tuosta viimeisestä taas olen samaa mieltä, ei se nyt ole Jasista kiinni. Ei ainakaan kokonaisuudessa. Moni jätkä alisuorittaa niin rankasti, että oikeen sieluun sattuu.
Toisaalta ne, ketkä pelaavat hyvällä tasolla, on lähes kaikki ripoteltu eri kenttiin. Kun tuo maalinteko on nyt niin hankalaa niin itse lataisin kaikki kultamunat edes matsiin tai kahteen yhteen koriin niin nähtäisiin syntyykö niitä maaleja. Ei kiinnosta tällä hetkellä paskan vertaa meneenkö omiin 3 vai 8 jos aina hävitään siihen, että itse saadaan tehtyä 1 maali tai ei yhtään.
Niemimaan Peksi pelaa ehkä parhaalla tasolla kolmeen kauteen, mutta valitettavasti sellaisten laitureiden välissä kenestä ei ole joukkuetta kantamaan. Mörsky oli hyvä ensimmäisissä peleissä ja Nuutisen taidot ovat yhä tallella.
Nyt meillä pelaa Toivanen kahden tasaisimman laitapelaajan välissä, mutta ei Toikan taidot riitä johtamaan joukkuetta. Eskelinen on ihan hämmästyttävän huono, en voi ymmärtää. Loukkaantumisen jälkeen Essen pelasi ekat matsit neloskentässä Kallelan laiturina ja ne olivat miehen toistaiseksi parhaat pelit, kuin myös Kallelan. Se pari on kuitenkin purettu...häh?
Viime talvena Essen pelasi Niemimaan kanssa hemmetin hyvin yhteen, mutta sitä ei ole kokeiltu peliäkään tällä kaudella...häh? Sama kakkosvalkku on penkin takana, joten kait se nyt uskaltaa Jasille tuollaisesta seikasta edes vinkata.
Eskelinen-Essen oli joku kausi sitten tehokas, mutta nyt ei ole. Ei sitä ole pakko peluuttaa maailman tappiin jos ei peli kerran kulje.
Nyt siellä hierotaan samoilla kentillä tai ainakin samojen kenttien rungoilla (laituri-sena) pelistä toiseen vaikka mikään ei onnistu. Pakka sekaisin, ja SE SUMMANEN KOKOONPANOON!!! huonommaksi ei voi mennä.
 
Viimeksi muokattu:
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

KM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings
Sinkkonen

Vai halutaanko edes tehdä mitään? Ehkä siellä on kaikessa hiljaisuudessa jo päätetty, että palataan suosiolla vähemmän haastaville sarjatasoille tai keskitytään taas pelkästään junnujen kasvattamiseen. Fakta tosiaan on, ettei nykyistä räpellystä käy pian katsomassa sen enempää jengiä, kuin aikanaan suomisarjaakaan. Ehkä jopa päinvastoin. Sinkkonen on ihan asiallisen oloinen jannu asenteensa puolesta, mutta ei vaikuta valitettavasti saavan tuosta joukkueesta mitään irti. Vähän tosin veikkaan, että ei saisi Scotty Bowmankaan.

Tuleeko Sinkkonen näkemään tuon joukkueen peräsimessä joulua? Epäilen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tuleeko Sinkkonen näkemään tuon joukkueen peräsimessä joulua? Epäilen.
Jonkunasteisia huhuja tuolla pyörii, että lähtölaskenta olisi alkamaisillaan. Itsellä ei mitään tietoa moisesta ole. Harmittaa jos niin on, koska Jasi ei kuitenkaan ole yksiselitteinen syypää tilanteeseen. Ei sille penkiltä mitään voi, että jätkät vetelee kiekot plekseihin tai vaihtoehtoisesti yrittävät aiheuttaa vastustajan veskarille napatyrän.
Monessa pelissä putket ovat kilisseet oikein antaumuksella, mutta tuurikaan ei ole ihan ollut kohdallaan. Perjantaina on pakko voittaa, muuten veikkaan itsekin että alkaa valmentajan palli horjua. En kuitenkaan toivo sitä.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Eikös valmentajan lähtölaskenta ala aina siitä, kun se tekee sopimuksen seuran kanssa.
Mitä noihin erottamishuhuihin tulee, niin olen melkoisen varma, että niissä ei ole mitään perää. Yhdeksän peliä pelattu ja homma ollut kohtuuhyvin kuitenkin pulkassa. Maalinteko nyt tökkii, mikä on pulmat aiheuttanut.
Vaikea uskoa, että koko kautta noin surkeasti maaliin osutaan. Onhan siellä kuitenkin paljon pelaajia, jotka ovat jo osoittaneet pystyvänsä pelaamaan Mestistä ihan hyvällä tasolla. Ei nyky-SaPKo puheista huolimatta sentään mikään Suomi-sarjapoppoo ole.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
. Ei nyky-SaPKo puheista huolimatta sentään mikään Suomi-sarjapoppoo ole.
Tämä on hyvinkin totta. Vantaa, HCK ja ilmeisti Jukurit pelit on oltu täysin hukassa, vaikka tappiot ovat olleet suht niukkoja.
HCK pelin lopulla 0-1 tilanteessa Peksi tempaisi kiekon yläripaan, että niin lähellä oli tasoittua sekin peli.
Lohi-peliin taas tarjottiin jatkoajan alkuun 1min ja 15s 4-3 yv:tä, mutta eipä kelvannut kun sössiä itselle vaihdosta pikkukakkonen.
Akatemiaa vastaan peli oli taas täyttä kuraa tai sitten akateemikot olivat hemmetin hyviä. Lopputulos oli täysin selvä.
Vaasassa ei tapahtunut paljoakaan hyviä asioita, mutta sen voi selittää siinä pelissä edukseen esiintynyt kotijoukkue.
Ainoassa voittopelissä LeKiä vastaan SaPKo oli ison askeleen vastustajaansa edellä.
Kajaanissa ottelu oli hyvin tasainen ja voittomaalin paikkaa tarjoteltiin vielä ottelun lopussakin, sekä tietysti voittolaukauksissa.
Jokipojat peliä en nähnyt, mutta siinäkin kuulemani mukaan lopputulokseen katsomatta oltiin pari erää hyvässä vauhdissa.
KooKoo- matsista en osaa sanoa mitään kun en nähnyt.
 
"Kerro, kerro kuvastin, mihin minä katosin. Kerro, kerro kuvastin mitä tapahtui"

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mikään asiantuntija en tämän asian kanssa väitä olevani, mutta itseänikin on askarruttanut nuo SaPKon äärimmäiset maalintekovaikeudet eikä tuollaisia toivo kunnon Mestis -seuralle.

Alkaakohan siellä olla valmentajakin jo niin kipsissä ja kuumana, että pelaajilta katoaa se viimeinenkin rentous? Ainakin jokunen lehdistötilaisuus on jo viitannut tähän.

Onkohan kukaan valmentaja koskaan tehnyt seuraavaa temppua:

"Morjesta poijaat. Nyt mennään ottamaan rennosti ja huumorin kannalta. Tiedän että te osaatte pelata kuviotkin hioutuvat tässä pikkuhiljaa. Nyt unohdetaan ne entiset työvälineet vähänksi aikaa ja otetaan tästä pakasta ihan uudet. Sen verran näitä on katsottu että ovat oikean mittaisia ja huoltajat ovat tupet rakentaneet ja lavat teipanneet, mutta mitään hienosäätöjä näihin ette tee. Niin ja nämä eivät sitten ole komposiittikamaa. Eiköhän se sihit asetu kun mennään tällä vanhamman koulukunnan pyssyllä."

Oskar Essen ei taida Puumailalla pelata, mutta Kalle Konstihan vielä pelasi. Harmi ettei ollut enää viimekaudellakaan joukkueessa.

Mitäs muuten olisitte mieltä tuollaisesta ideasta vaikka sitten Pässilauman rentouttamiseksi?
 

Sic

Jäsen
Tuo lauantain matsi Peliittoja vastaan on kyllä todella tärkeä. Kotivoitto jumbofinaalissa olisi jo joukkueen taistelumoraalinkin kannalta todella, todella iso juttu. Ok, kausi on pitkä ja niin edelleen, mutta kyllä joukkue kaivaa itselleen syvää kuoppaa jos lauantaina tulee turpaan. Samalla ero seuraavaan joukkueeseen kasvaisi ainakin viiden pisteen mittaiseksi. Yleensä SaPKo on viimeistään kotipeleissään pystynyt pistämään kampoihin lähestulkoon kenelle vain mestiksessä, nyt kun kotipeleissäkään homma ei ole toiminut niin vaikeaksihan tämä on mennyt. Toivottavasti kuitenkin lauantaina "ketsuppipurkki" aukeaisi ihan kunnolla.

E: Niin siis perjantaina matsi Peliittoja vastaan :P
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuo lauantain matsi Peliittoja vastaan on kyllä todella tärkeä.
Kiirettä pitää Peliitoilla, kun on lauantaina Jukuritkin vastassa Heinolassa klo 17. Monelta ne pelaa Savonlinnassa?
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy