Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2013–2014 – parempaa hakemaan

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 08.02.2013 klo 23.19.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Eiös se ollut mestispomojen päätös semmonen että tällä kaudella poistuu yksi, ensi kaudella toinen. Tämän kauden kiintiö on täysi (Sport nostettiin pelleliigaan) joten tällä kaudella ei ole syytä karsia alaspäin enää.

  Runkosarja loppuun ja kausi pakettiin. Jos Mestispomot haluaa kuitenkin fixata niin sitten jatketaan 12 joukkueella joten pelatkoot Suomisarjalaiset yhdestä paikasta aurinkoon...tai nykysin mikä lie jätekasa eli Mestis.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kokous pelasti sarjapaikan. Meni oikein tai väärin niin nyt on Mestiksen sarjapaikka myös ensi kaudelle.
  Tästä kaudesta ei jäänyt juuri mitään kerrottavaa joukkueen osalta. Muutama ihan pikku tipsi.

  - Essenin ja Kallelan tapauksest saisivat olla seurassa viimeiset laatuaan. Kumpaakaan ei olisi ollut varaa menettää, mutta menetettiin kuitenki. Lähtökohtaisesti samasta syystä ja lopputulos sama. Toinen tuhautui ja poistettiin, toinen turhautui ja lähti.
  - Maalivahtiin/maalivahteihin ei kaaduttu
  - Vehmanen veti kauden melko rankasti vihkoon

  Lauantaina viimeistä kertaa tällä kaudella SaPKon peliin ja "tekemään hyvää". Itse taidan luovuttaa kotona käyttämättömän sähköskitan.
  Lisäksi aion tukea Pässipubia kaikin mahdollisin käteisvaroin.

  Jatketaan kausiketjussa 2014-2015