Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2013–2014 – parempaa hakemaan

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 08.02.2013 klo 23.19.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Eiös se ollut mestispomojen päätös semmonen että tällä kaudella poistuu yksi, ensi kaudella toinen. Tämän kauden kiintiö on täysi (Sport nostettiin pelleliigaan) joten tällä kaudella ei ole syytä karsia alaspäin enää.

  Runkosarja loppuun ja kausi pakettiin. Jos Mestispomot haluaa kuitenkin fixata niin sitten jatketaan 12 joukkueella joten pelatkoot Suomisarjalaiset yhdestä paikasta aurinkoon...tai nykysin mikä lie jätekasa eli Mestis.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kokous pelasti sarjapaikan. Meni oikein tai väärin niin nyt on Mestiksen sarjapaikka myös ensi kaudelle.
  Tästä kaudesta ei jäänyt juuri mitään kerrottavaa joukkueen osalta. Muutama ihan pikku tipsi.

  - Essenin ja Kallelan tapauksest saisivat olla seurassa viimeiset laatuaan. Kumpaakaan ei olisi ollut varaa menettää, mutta menetettiin kuitenki. Lähtökohtaisesti samasta syystä ja lopputulos sama. Toinen tuhautui ja poistettiin, toinen turhautui ja lähti.
  - Maalivahtiin/maalivahteihin ei kaaduttu
  - Vehmanen veti kauden melko rankasti vihkoon

  Lauantaina viimeistä kertaa tällä kaudella SaPKon peliin ja "tekemään hyvää". Itse taidan luovuttaa kotona käyttämättömän sähköskitan.
  Lisäksi aion tukea Pässipubia kaikin mahdollisin käteisvaroin.

  Jatketaan kausiketjussa 2014-2015