Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2013–2014 – parempaa hakemaan

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 08.02.2013 klo 23.19.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Tämä kausi menee Murkula vasta sitten vituiksi jos tiputaan Suomisarjaan. Kaikki muut yhtälöt ovat jopa riemuvoittoja. Paitsi tietysti konkurssi. Ja ketäs Essenin tilalle saataisiin kun kukkarossa on rahaa alle euro ja kassassa vielä vähemmän.
   
 2. Midnight Rambler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshima Toyo Carp
  Essen on ollut tilastojen perusteella alavireinen, mutta jätkä on silti taidoiltaan sellainen maalintekijä jota potentiaalisen karsijan ei todellakaan olisi varaa menettää. Jos tappioputki venyy ja venyy, niin tuskinpa parrakkaan verkkaritsempparin valmentajuuskaan loputtomiin Talvisalossa kestää. Viimeistään Jypin junnujen kiriessä ohi voi mennä kuppi nurin ja maila poikki joltain muultakin. Heikolta näyttää Savonlinnassa, heikommalta kuin aikoihin.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  No tuo on kyllä totta. Essenin löytäessä uusi pelipaikka vapautuu rahaa samanhintaiselle miehellä. Eiköhän Osku lähtökohtaisesti ollut yksi joukkueen arvokkaimmista pelaajista. Heti kun Essen löytää pelipaikan niin nuo rahat budjetista vapautuu. Toinen arvokas lienee Eskelin ja huhupuheiden mukaan kolmas kallis mies on Laaksonen.
  Jos Essen löytää itselleen pelipaikan piakkoin niin kyllä se pelimies pitää tulla tilalle. Olihan Essen huonoimmillaankin valovuoden edellä muutamaa joukkuetoveriaan.
  Mun mielestä voitaisiin purkaa Villenkin sopimus ja koittaa jotenkin naarata Memonen tuosta läheltä mukaan. Ei se ainakaan samanhintainen ole kuin Essen-Eskelinen kaksikko yhdessä.

  E: Essen on käyttänyt erittäin hyvän puheenvuoron kiekko.ita-savon haastattelussa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2013 klo 13.58
 4. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  No nyt kyllä vaikuttaa SaPKon tilanne todella huonolta. Taitaa Sinkkoselle kellot kilkattaa jo kovaa vauhtia, ei taida sulkia hatussa enää jäljellä olla. Itse olen aina tykännyt Essenistä, vaikka lievästi diiva (?) taitaa ollakin. Pahaa jälkeä teki monta kertaa Jukureita vastaan Konstin ja Eskelisen kanssa.

  Missäköhän kunnossa Essen on..kröhöm :)
   
 5. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  Eikös Essen käynyt yhden kauden alla täällä näytillä ennen SaPKoon menoa?
  Ei ole kyllä millään tavalla Kerttulan ja Piken näköinen pelaaja, joten tuskin on tänne tulossa.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei mikään ihan hirveän kamala ylläri näin ulkopuolisenkaan silmin. Joskus ihan alkukaudesta taisin kirjoittaakin, että duunariosasto pelaa valmentajan näköistä taistelevaa kiekkoa, mutta voittomaaleja on odotettava muilta miehiltä. SaPKossa näitä ns. kärkihyökkääjiä ei ole ollut kuin pari kappaletta, joista molemmat ovat olleet hyvin vaisuja ja jo tuolloin julkisesti epäilinkin, että Sinkkosen valmennus- ja johtamismetodit eivät todennäköisesti heitä kovin suuresti motivoi.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  En yllättynyt yhtään, kun Jatkoajan etusivulta luin, että Essen on saanut lähtöpassit SaPKosta. Yllättävän kauan aikaa Sinkkonen jaksoikin miehen kiukuttelua Savonlinnassa katsella.

  Olikos tämä nyt jo kolmas Mestis-joukkue (TuTo, Titaanit & SaPKo), josta lähtö on tullut ennenaikaisesti... Kouvolassakin taisi loppupeleissä suututtaa aivan kaikki ja jatkosopimusta ei kauden päätteeksi ollut enää "yllättäen" tarjolla.

  Kyseessä on taitava pelaaja ja tälle tasolle ihan kohtalainen maalintekijä, mutta samalla Essen on myös pahemman luokan diiva ja joukkuehengen myrkyttäjä.

  Kotkassa kaveri muun muassa kehtasi aikanaan itkeä tirauttaa suhteellisen teatraalisesti huoltajille, kun hän ei saanut mieleisiään keltaisensävyisiä luistimennauhoja, joten se kertoo jo mielestäni aivan kaiken tämän primadonnan luonteenlaadusta.

  On todella mielenkiintoista nähdä ottaako yksikään Mestis-joukkue enää riskiä kaverin kohdalla ja sorvaa tälle loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Aikamoista kuraa suolsit siltä osin mitä en viitsinyt edes lainata. Totta helkkarissa pelaaja joka pelaa tunteella ja vain voitosta turhautuu joskus kun tehdään aina samoja virheitä. Osku tuli edellisten valmentajien ja joukkueen kanssa ihan hyvin toimeen. Siis sellaisten valmentajien jotka osaavat muutakin kuin pää punaisena huutamisen. Eilinen episoidikin sai alkunsa siitä että Jasi alkoi huutaa miehelle jolla ei ollut osaa eikä arpaa omissa kolahtaneeseen maaliin. Siis ei ainakaan yhtään sen enempää kuin neljällä muullakaan kentällä olleella miehelllä. Silti Jasin piti saada yksi mies kimpoilun kohteeksi. En nyt halua syyttää valmentajaakaan, mutta ei tämä todellakaan mennyt pohjilla rämpivän joukkueen osalta hyvin.

  Tuohon lainaamani kohtaan Essen otti itse kantaa, ettei haluaisi mielellään missään muussa Mestisjoukkueessa SaPKoa vastaan pelata. Ulkomaat taitaa siis olla ykkösvaihtoehto.

  Tähän Essenin poispotkimiseen ei taida kovinkaan montaa tyytyväistä SaPKo-kannattajaa löytyä...
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2013 klo 21.18
 9. Midnight Rambler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshima Toyo Carp
  Olisi oikeastaan aika hienoa, jos Essen pääsisi vielä tällä kaudella kurmoottamaan SaPKoa ja Sinkkosta. Hattutemppu olisi kiva, jo lauantaina Jukureissa?
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ei siinä kaikki ihan kuraa sentään ollut. Tuskin ihan sattumaa, että on lähtenyt ovet paukkuen nyt jo neljännettä kertaa. Lehkosenkaan kanssa ei tullut toimeen, vaikka Lehkonen on suhteellisen pidetty valmentaja pelaajien keskuudessa. Tosin Essen ei omien joukkuelaistenkaan keskuudessa silloin suosiossa ollut.

  Varmasti vaikea persoona ja vaikea valmennettava. Turha sitä on kiistää ja iso riski hankintana olisi. Toisten kanssa homma toimii ja toisten ei.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Niin, ei varmasti. Tarkoitin lähinnä tuota tyyliä kirjoittaa asiasta. Toisekseen jollain tuhat vuotisilla asioilla ei ole tämän kyseisen casen kanssa mitään tekemistä.
  Ymmärrän kyllä itsekin esimies asemassa olevana, millaisen kuvan ns. nenille hyppiminen aiheuttaa, mutta huonoa johtamista on se, ettei itse pysty olemaan sen asian yläpuolella.
  En lähde tätä sen enempää purkamaan kun en minäkään sen kopin kalustoon kuulu, mutta fakta on se että sarjassa toiseksi heikoiten sijoittunut joukkue potki joukkueestaan yhden ainoista kärkipelaajistaan. Essen ei ollut mitenkään erityisen tehokas alkukauden aikana, mutta kuten sanoin silti valovuoden verran edellä monia joukkuetovereitaan. Moni tässä joukkueessa ei pysty edes periaatteessa saavuttamaan sitä tasoa millä Essen parhaimmillaan on.

  E: täsmennän vielä, etten itse näe tässä tapauksessa syyllisenä sen enempää Esseniä kuin Jasiakaan. Totean vaan, että en usko tämän olleen joukkueen kilpailukyvyn kannalta hyvä ratkaisu.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2013 klo 22.38
 12. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Kyllä tuo aika paskan maun jätti, vaikka kai ennakoitavissa olikin. En tiedä mitä tuossa tilanteessa puolin ja toisin huudettiin, mutta olishan tuo paremmin pitänyt hoitaa. Eihän Essen toki ihan parastaan tällä kaudella ole itsestään irti saanut, mutta kyllä itse olen aina Oskun pelaamista tykännyt katsella ja ilmeisesti Oskukin on täällä viihtynyt paremmin kuin monessa muussa paikassa. Kaikkea hyvää Oskarille ja toivottavasti pelipaikka löytyy. Mukava olisi vielä nähdä Oskun tekevän hienoja maalejaan pässipaidassa joskus jonkun toisen valmentajan alaisuudessa.
   
 13. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Lainaus:
  Terveisiä vaan sinne takavuosille ja Talvisalon naapurilähiöön Kotkaan ja Kotkan Joulupukin online-kiukuttelukaukoputkeen. Emme mekään täällä Savonlinnassa ihmettele. Sadan pisteen (tarkalleen 102) joutomies lähti.

  Joukkue todennäköisesti pääsee jo ennen joulua samaan maalimäärään tämän syksyn osalta kuin Essen sai kaiken kaikkiaan itsekkäästi yksin sutaistua SaPKo-paidassa.

  Jos saivarrellaan ja miinustetaan Essenin maalit (4) ja enimmäkseen lyhytaikaisten HPK-lainojen maalit (14, joista Järveläinen muutamassa pelissä 6), silloin ei onnistu. Tasaisen vauhdin taulukon mukaan menee loppiaisen tuolle puolelle.

  Essen teki 54 maalia, SaPKolla on tänä syksynä 52, joista sopimuspelaajat miinus Essen siis 34 eli 1,47 maalia per matsi.

  Leikki sikseen. Nyt kun ongelma on korjattu, myrkyttäjälle näytetty pukukopin ovea ja joukkue ottaa tänä iltana kunnon vatsahuuhtelut myrkkyjäämien poistamiseksi, puolet vaadittavasta määrästä tehdään huomenna Jukurien verkkoon ja loput keskiviikkona Vantaalla. Satavarma.

  Edit: anteeksi laskuvirhe. 1,417 maalia per matsi, ei siis 1,47.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2013 klo 21.00
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tämähän ei liity kauden joukkueeseen juuri millään tavalla, mutta olipa hieno huomata tuolla marketissa pistäytyessä että itse TJ. Väre seisoskeli siellä ison SaPKo lakanan luona kauppaamassa arpoja ja jututtamassa ihmisiä.
  Jotenkin tuollainen tekemisen meininki, ja etenkin vastuunottaminen lämmittää mieltä.
  Kuten olen tuolla aimmin kirjoittanut niin Joulukuu näyttää pitkälti loppukauden suunnan. Siellä on niin monta matsia näistä "päävastustajista" että ne oikein hoitamalla on mahdollisuus kivuta sarjassa muutama pykälä ylöspäin.
   
 15. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Kyllähän Essen melkoinen persoona oli ja ylivoimaisesti kentän näkyvin pelaaja pariin ensimmäiseen kauteensa. Vehmanen toki otti tämän paikan viime kausina. Miehellä on oma maineensa ja osa siitä on varmasti totta. Itsekkin olin paikalla Tirkkosen/Konstin tiedotustilaisuudessa kauden 2010-11 jälkeen jossa oli puhetta hallin VIP-tiloista ja ensi kauden joukkueesta. Ensimmäinen yleisökysymys oli, että mites Oskarin jatko. Tirkkonen vastasi, että ensi kaudelle tehdään joukkue isolla J:llä. Totesi, että Essenillä oli omia sääntöjä vielä playoffin aikanakin ja miehen kanssa riidan olisi saanut todella helposti.

  Kaikesta huolimatta Oskar on TOP3 tärkeimpiä pelaajia, jotka on SaPKopaidan vetänyt päälle 2000-luvulla ja erikoisen persoonansa takia monelle merkittävin pelaaja. Se näkyi kaikille miten paljon mies välitti tuloksesta. Mailoja meni aiemminkin poikki, kun kiekko löytyi omasta maalista. Saku Martikainen ainakin kehui mailan katkeamisen jälkeen että mies todella välittää tästä lajista.

  Jotenkin jaksaisi vielä lähes epätoivoisesti uskoa, että jotain olisi tehtävissä. Mies on paikalla ja palkanmaksu jatkuu, joten mikä estää pienen tauon jälkeen kokeilla vielä kerran. Joka hommassa on pikku kriiseja aika ajoin.

  Kyllä koettelee välillä tämä homma. Huono fiilis jäi sekä #17 että #71 kohdalla. Tästäkin huolimatta auton suunta perjantaina kohti jäähallia ja taistelu jatkuu.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Essen pihalle, 7 ottelua putkeen tukkaan, Eskelinen paluun jälkeen ottamassa kahta kolmesta maalista omiin, Vehmanen katsoo jäältä kaikki varsinaisen peliajan maalit. Sinkkonen peluuttaa Villen kenttää kun voittoon on matkaa 2,5min...
  Kiitos, pelatkaa vaikka nakinmyyjän silmäparille. Olen katsonut monta vuotta ~70% SaPKon peleistä, mutta vuonna 2013 en katso enää yhtään ainoata. On ihan se ja sama kenen mielestä tämä ratkaisu on oikea tai väärä ja ketä pitää tukea ja millä hetkellä, mutta ajan mieluummin loppukuun Lappeenrantaan,Kuopioon,Helsinkiin ja Ouluun kun piinaan itseäni tämän munattoman ja idioottimaisen taaperruksen seuraamisella. Pitäkää tunkkinne. Lupaan ja vannon, että mikäli tälläinen mielettömyys joukkueen pelaamisessa jatkuu, EIKÄ ASIALLE TEHDÄ MITÄÄN, vedän myös ensi kaudesta rahallisen tukeni vaikka tiekunnan uuteen höylään.
   
 17. Leaderi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Samaa mieltä Murkulan kanssa. Sitkeästi on tässä tullut seurattua SaPKon pelejä, mutta tuloksetta. Mulle riittää tämä meno. Saavat tehdä jotain asialle, että rupisi kulkemaan.
   
 18. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kyllähän tämän hetkinen meno ottaa päähän. Eilen teki mieli rikkoa paikkoja kun Trio Arenalta poistuin, niin paljon vi--tti. Koskaan en ole moista tehnyt, tarkennukseksi.
  Tämä SaPKon kannattaminen Mestis- tasolla on raskasta hommaa pääasiassa. Mutta joskus kun homma toimii, se maistuu tosi HYVÄLLE.
  Sen verran eilisestä, että Eskelinen oli mielestäni illan onnistujia, pelasi aktiivisesti karvaten. Muutenkin joukkue taisteli koko pelin, mutta tuskaa ja voittamisen pelkoa on takaraivossa, se näkyy tulostaululla. Paska klisee, mutta nyt ne sitä tukea tarvitsevat.
  Seuraavassa pelissä on paljon pelissä. Voitolla sitä HYVÄÄ voisi olla tulossa lisääkin. Häviöstä en uskalla edes puhua.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tulla tupsahti muutaman ottelu avuksi Andy Bernard SaiPasta. Toivoa sopii, että tämän myötä ilme muuttuu. Edellinen peli hävittiin valitettavasti maalivahtiin ja samoin kävi tuolla taannoin Lempäälässä.
  Kauton peli ei varmasti ole uomissaan valmentajan lausuntojen jälkeen. En ole mikään maalivahti, mutta tiedän että kun omia huonoja suorituksia arvostellaan niin se väkisin kiemurtelee pään sisään.
  Jospa tuo Andy nyt pelaisi sitten neljä nollapeliä putkeen.
  Harmi vaan etten niistä yhtään näe, sillä jos jotain päätän niin se myös yleensä pitää.
   
 20. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Hyvä juttu tuo Bernardin laina. Saa Kautto vähän huilia. Toivottavasti tulee sisuuntuneena takaisin. Olin kyllä kuvitellut että HPK:sta olisi tullut Tuohimaa tai Niemi hakemaan pelituntumaa, koska Kerho menettää kohta Saroksen nuorten kisoihin. Kummallakaan kun ei ole hirveästi peliaikaa ole viime aikoina tullut. No, en ole muutenkaan noita Arvosen kokoonpanoja aina ymmärtänyt, kun ei esim Järveläiselle anna peliaikaa. Nyt pitää SaPKon päästä voittokantaan keinolla millä hyvänsä.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ensin tuli hyvä uutinen ja sitten ihan täysi paska. Kallela on purkanut sopimuksensa. Tyytymättömyys peliaikaan lopetti hyvän pelimiehen SaPKo-pelit.
  Onkohan joukkueessa kauden päätyttyä enää muuta kuin päävalmentaja?
  Kyllä minuu nyt melkolailla alkaa jo suututtaa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2013 klo 15.28
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  SaPKolle todella tärkeä peli keskiviikkona, joskin se on sitä myös Peliitoille. Keskiviikkona on pässipaidoilla todellinen näytönpaikka. Ainakin Sinkkonen tietää vastustajan erittäin hyvin ja juottaa vaimonsa keittiön kaapista pelaajilleen sellaiset käärmekeitot ja tiskivedet, että joukkue taistelee varmasti raivon vallassa. Jasi-Peliitat tällä kaudella 2-0.
   
 23. Koppari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Sääli, ettei Niko Kallela saanut vastuuta Sapkossa! Ikäluokan-91 lahjakkaimpia hyökkääjiä Suomessa!
   
 24. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Bernard on loistopaikko ja jos pelaa viime kevään malliin, niin SaPKon kelkka saattaa hyvinkin kääntyä. Kenttäpelissä tiukat matsit usein ratkeaa molariin ja Andyn kohdalla ette jää ainakaan kakkoseksi sillä tontilla.

  PS: Hyvä, että laina loppuu juuri ennen peliä Jukureita vastaan :)
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Olihan se nyt aika pitkissä puissa, mutta niin vaan toteutui. SaPKo suoltaa nyt vuorotellen hyvää uutista ja paska uutista.

  Tuolla aikanaan kun uumoilin Leinosen Markon paluusta niin se perustui ihan tasan siihen että entisen toimarin kanssani jutellessa syntyi sellainen kuva, että maalivahtivalmennus on pientä hiontaa vaille valmis, juurikin Leinosen kanssa.

  Sitten vaihtui johto ja uskoakseni tuolloin lähes varma tilanne kariutui siihen, että uusi johto totesi ettei raha palkkaamiseen ole. Tämä on ihan mutu, mutta en oikein muutakaan syytä keksi kun kaveri on kuitenkin illasta toiseen ollut hallilla pelejä seuraamassa.

  Mutta olihan tämä nyt ihan huippuluokan uutinen tälle päivälle ja tähän synkkyyteen. Kiitokset toimistolle reagoinnista. Tällä on sponsoroinnin jatkuminen lähempänä kuin vielä eilen.